naomi_neko 15.11.10, 18:51 O czym można rozmawiać z chłopakiem..? Pytam ogólnie nie chodzi mi o konkretnego chłopaka tylko ogólnie. Może macie chłopaków, to o czym z nimi na co dzień rozmawiacie a jak nie macie to może wiecie? Z góry dziękuję za pomoc ;** Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oliiviia kakao. 15.11.10, 18:54 tak, kakao. ciekawy temat. ostatnio zastanawiałam się z kolegą czy lizaka się je czy pije. bo w końcu jak się liże to tworzy się ciecz, którą się połyka, nie? intrygujący temat... gadać możesz o wszystkim. nie widzę tu problemu. kosz. Odpowiedz Link Zgłoś
naomi_neko Re: kakao. 15.11.10, 19:18 Nie musisz od razu dawać kosza, jeśli przeszdadza ci ten temat to go nie czytaj, ja sie o coś pytam i chce zebyście mi pomogły a nie zakładam to forum żeby mieć co robić czy coś tam... Odpowiedz Link Zgłoś
oliiviia Re: kakao. 15.11.10, 19:32 nie muszę, ale mogę. ; ) jeśli jakiś wątek jest zbędny, to klikam na kosz. w sumie gów.no to daje no ale trudno. i nie trzeba zaśmiecać forum takimi wątkami ponieważ zapewne było ich tu wcześniej więcej i gdzieś one sobie tkwią, wystarczy poszukać. oraz polecam to. Odpowiedz Link Zgłoś
ixxprincessxxi Ja to wszystkim jakies kawały i śmieszne historie 15.11.10, 18:57 Odpowiedz Link Zgłoś
jonatte_ Re: Ja to wszystkim jakies kawały i śmieszne hist 15.11.10, 20:19 Zależy. Najłatwiej jest, gdy macie jakieś wspólne zainteresowania. Nieraz dziewczyny jeżdżą na deskorolce to też mają wspólne tematy, prawda? Muzyka, filmy. To zależy od chłopaka ( ; Odpowiedz Link Zgłoś