fuckyeah 17.11.10, 20:48 Czy macie swoje ulubione hobby, które nie jest typowo dziewczęce, a wręcz takim typowym hobby dla chłopaków? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gabi_989 Re: Męskie hobby 17.11.10, 21:17 Ja lubię szczególnie kosza..ale nogę też lubię.. uczyłam się tez jeździć na deskorolce.. Odpowiedz Link Zgłoś
katyk no nie wiem, ale 18.11.10, 12:48 Interesuję się pin-up, burleską (czyli tak ładniej nazwanym striptizem), damską bielizną... Raczej nie widzę siebie jako pin-up girl ani tancerka burleski, nie mówiąc już o gorsetach i tym podobnych. Nie, po prostu fascynuje mnie szeroko pojęta sztuka i piękno - szczególnie kobiece piękno. Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: Męskie hobby 18.11.10, 12:51 Lubię gry. ;3 no i kiedyś piłka nożna ,ale teraz już nie. ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
blender Re: Męskie hobby 18.11.10, 15:40 Lubię gry komputerowe, szczególnie bijatyki, wojenne lub samochodowe. Uwielbiam samochody. Umiem jeździć na deskorolce. No i piłka nożna i koszykówka/siatkówka. Odpowiedz Link Zgłoś
xxxnikusxxx +. 18.11.10, 15:42 można by nawet i zaliczyć piłkę ręczną, ale to tak bardzo naciągając. Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy . 18.11.10, 20:11 no nie wiem, troszkę znam się na komputerach i grach komputerowych c: Odpowiedz Link Zgłoś
selciaaa nie... 26.11.10, 19:20 gram z kuzynem w nogę ale nie mogłabym nazwać tego hobby Odpowiedz Link Zgłoś
ania040995 Re: Męskie hobby 27.11.10, 18:08 tak piłka nożna , chłopcy myślął że kłamie czy coś a ja po prostu kocham ten sport.<3 Wychowałam się miedzy chłopakami i robiłam to co oni ; chodziłam po drzewach , biegałam, wygłupiałam.ehh.tęsknie za tymi czasami Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: Męskie hobby 27.11.10, 18:11 Kocham strzelanki, RPG, mocne dark fantasy ^^' Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat piłka nożna . 27.11.10, 18:18 i nie chodzi tu o urodę jakiegoś piłkarza. tylko o najnormalniejszy zachwyt bramkami, boiskiem . . . wszystkim, co zwiazanym jest z piłką. jeszcze czasem lubię sobie poptarzeć na skoki narciarskie . a w przyszłości chciałabym zostać dziennikarką sportową. < 3 Odpowiedz Link Zgłoś