xxlilyxx Re: W co gracie na wf. ? 20.11.10, 20:13 mamy dwa razy po dwie godziny wf. no i tak, w środę mamy na siłowni - także wiadomo. a w piątki na sali. gramy przeważnie w siatkę albo w nogę. tak ogólnie to nie lubię wf. -.- Odpowiedz Link Zgłoś
sileny. Re: W co gracie na wf. ? 20.11.10, 20:14 siatka, kosz, ręczna, hokej, ping pong. Odpowiedz Link Zgłoś
nikawika Re: W co gracie na wf. ? 20.11.10, 20:17 siatkówka - kosz - piłka ręczna ... lub jakieś fikołki , stanie na rękach , gimnastyka ... Odpowiedz Link Zgłoś
vamirella urozmaicony : 20.11.10, 20:23 gramy w kosza, siate, ręczną, ping-ponga, mini hokeja, piłkę nożną, piłkę nożną chińską <porusza się "raczkami"> i iine , biegamy, skaczemy i mamy tory przeszkód Odpowiedz Link Zgłoś
orginalna Re: W co gracie na wf. ? 20.11.10, 20:38 Noga, kosz, siatka ! Czasami mmini hokej, i ręczna ! na dworze jak było ciepło to w palanta. A teraz chodzimy na lodowisko, bo jest na boisku w naszej szkole ! Odpowiedz Link Zgłoś
orginalna Re: W co gracie na wf. ? 20.11.10, 20:40 No jeszcze czasami w rakietki ! Odpowiedz Link Zgłoś
olciaaa03 Re: W co gracie na wf. ? 20.11.10, 20:52 kosz, siatka, reczna, hokej, zbijak xd, biegamy, gimnastyka itp Odpowiedz Link Zgłoś
monia12xd Re: W co gracie na wf. ? 19.12.10, 14:50 My gramy jak na razie w siatkę, bo będziemy mieć turniej więc ćwiczymy. chłopaki już siatki nienawidzą bo ciągle w nią gramy, a nie w jak oni to mówią "gałe". Pan powiedział że będzie co 2 miesiące inna gra. Raz siatka, potem piłka, kosz, ręczna itd... Odpowiedz Link Zgłoś
blondi_girl Re: W co gracie na wf. ? 19.12.10, 14:58 My gramy prawie cały czas w siatkę bo naszemu wuefiście nic się nie chce robić i najwygodniej jest mu dać nam do ręki piłkę do siatkówiki ;/ Rzygam już tą siatką... Odpowiedz Link Zgłoś
meggi_13 Re: W co gracie na wf. ? 19.12.10, 15:00 my zmieniamy co 6 tygodni i co innego robimy cały rok przedtem miałam badminton i hokej a teraz mam gimnastykę i taniec. później chyba znowu będzie siatkówka i cośtam XD cieszę się że chociaż jest to... Odpowiedz Link Zgłoś
nietwojasprawa Re: W co gracie na wf. ? 19.12.10, 15:25 u mnie w szkole przez zimę gramy cały czas w siadkę a we wiosnę piłkę nożną Odpowiedz Link Zgłoś
magy10041996 Re: W co gracie na wf. ? 19.12.10, 15:26 w to co chcemy xD Czyli w nic Odpowiedz Link Zgłoś
tenshi . 19.12.10, 15:34 gramy w nożną, kosz, siatkówkę, unihokeja. w ręczną rzadko. kiedyś nawet był aerobik. Odpowiedz Link Zgłoś
poziomkaaa Re: Piłka nożna 29.12.10, 23:48 Najczęściej piłka nożna i koszykówka Jestem w 3 gim, w 1 klasie grałyśmy w rugby i ręczna W cigu 3 lat dosłownie 3 razy w siatkówkę grałyśmy A tak to lekkoatletyka Odpowiedz Link Zgłoś
miley Re: W co gracie na wf. ? 19.12.10, 15:35 siatkówka nożna tenis stołowy i teraz 2 razy w tygodniu na lodowiska Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: W co gracie na wf. ? 19.12.10, 22:00 Ja najczęściej nie ćwiczę na wf. Więc w nic. Moja klasa najczęściej w siatkówkę albo w koszykówkę. Odpowiedz Link Zgłoś
natiusa Re: W co gracie na wf. ? 19.12.10, 15:39 dwa ognie - szósta klasa. i jeszcze czasami ręczna , kosz i siatka . no i chlopacy noga . . Odpowiedz Link Zgłoś
sportsnk poczytaj ! 19.12.10, 16:20 to zależy od tego gdzie mamy wf.. We wtorki na pierwszej lekcji mamy na małej sali to gramy albo w piłkę japońską lub na siłowni jesteśmy.. albo idziemy na łyżwy. Na drugiej lekcji mamy na dużej sali to gramy w kosza albo siatkówkę. We czwartek mamy na dużej to znów siatka albo kosz W piątek mamy na średniej to gramy w unihokeja albo ping ponga albo robimy coś na ocenę jak rzut piłką lekarską, skok w dal z miejsca na metry lub stopy, skok dosiężny, brzuszki, nożyce itp. W lecie jak chodzimy na podwórko to biegamy (1 do roku) albo gramy w kosza Odpowiedz Link Zgłoś
karolina1997 Re: W co gracie na wf. ? 19.12.10, 21:05 ja w moją ukochaną siatkówkę, albo w piłkę nożną ale wolę już piłkę od robienia przewrotów bo właśnie jeśli nie uprawiamy tych dwóch dyscyplin to mamy gimnastykę Odpowiedz Link Zgłoś
blondzia Mam podobnie ;\ 19.12.10, 21:11 Ja ciągle w kosza albo siatkówkę a jak gram np z chłopakami z innej klasy to zawsze w ręczną nienawidzę tej ręcznej a kosz jest strasznie nudny jeszcze to siatę da się przeżyć ale kosz i ręczna żal wolałabym grać w mini hokeja kocham w to grać jest cudowne a grałam w gim tylko raz w tamtym roku w podstawówce częściej . Odpowiedz Link Zgłoś
cameron nuuudy 19.12.10, 21:13 w podstawówce miałyśmy łączony wf z chłopakami i graliśmy w nogę, hokeja, siatkę, kosza, ręczną... a teraz mamy podzielone na dziewczyny i chłopaki. my gramy tylko w kosza i siatkę, co już po kilku miesiącach jest nudne ; / a chłopaki grają cały czas w nogę. miałyśmy tańczyć, ale nie wiadomo kiedy to nastąpi, całe szczęście, że jest aerobic! Odpowiedz Link Zgłoś
monika1997n Re: W co gracie na wf. ? 19.12.10, 21:16 różnie pon-koszykówka,siatkówka,hokej,noga sr-basen czw-aerobic i silownia a w 2semestrze nie bede miala basenu tylko zamiast tego ping ponga Odpowiedz Link Zgłoś
moniss_ Re: W co gracie na wf. ? 19.12.10, 21:16 w kosza ,siatkówkę ,hokeja,piłkę nożną. Odpowiedz Link Zgłoś
dunjaa Re: W co gracie na wf. ? 19.12.10, 21:18 siatka, siatka, siatka i jeszcze raz siatka ... a nawet jak nam się nie chce to odbijamy w kącie piłką SIATKOWĄ. ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
emila No coż... 19.12.10, 21:20 Każda rzecz na wf sprawia mi przyjemność, bo kocham sport! Najczęściej mamy siatkę, kosza, parę razy graliśmy w hokeja i w piłkę nożną Mam oczywiście też rozgrzewkę typu biegi do o koła hali i gimnastyka Odpowiedz Link Zgłoś
justinkissme Re: W co gracie na wf. ? 19.12.10, 21:35 Ja chodzę do klasy sportowej gdzie jest nacisk na piłkę ręczną. Mamy 14 godz wf tygodniowo a to że jutro zawody w siate to ostatnio graliśmy w nią ale i tak w rękę też musieliśmy Odpowiedz Link Zgłoś
lovebug . 19.12.10, 21:40 siatka. ręczna. kosz. gimnastyka. + biegi. nienawidzę wuefu. Odpowiedz Link Zgłoś