Dodaj do ulubionych

jaki jest wasz styl ?

21.11.10, 21:09
no więc jak w temacie jaki macie styl na co dzień ?

obserwujecie gwiazdy i próbujecie ubierać się podobnie?
na sportowo ?
elegancko ?
macie swój styl ?

jakie buty ? kozaki? trampki?

i w jakich sklepach najczęściej kupujecie ubrania ? ;*

jeśli był wątek to kosz ; DD
Obserwuj wątek
    • magnaw18 Re: jaki jest wasz styl ? 21.11.10, 21:29
      ja mam swój własny styl od zawsze ale kilka moich koleżanek twierdzi że ubieram się podobnie do Billa z TH, hah big_grin
      • crezyyy Re: jaki jest wasz styl ? 21.11.10, 21:35
        Swój. Dla mnie to ja wyznaczam swoje nowe trendy mody. ;p wink
        • paulina88 Re: jaki jest wasz styl ? 30.11.10, 13:26
          Pomieszane, raz tak, a raz tak . Zazwyczaj skate . Buty snikersy, duże koszulki, rurki, albo leginsy , albo z niskim krokiem .
    • shunra Re: jaki jest wasz styl ? 21.11.10, 22:00
      Mój własny. Wielu uważa że ubieram się dziwnie ale mnie to nie obchodzi. Będę nosiła tylko to co jest wygodne i mi się podoba. Kiedy oglądam z koleżanką ubrania które opisują w młodzieżowej gazetce jako modne jedyne co potrafię o nich powiedzieć to że są okropne.
      Jeśli coś jest ,,modne" i wszyscy to mają można być pewnym że ja nigdy tego nie ubiorę, nie chcę wyglądać jak wszyscy inni.
      • alexrusso Re: jaki jest wasz styl ? 22.11.10, 21:20
        mam swój , ale często wzoruje się na alex russo i jej luzackim stylu big_grinbig_grinwinkwink
        • fanka7137 Re: jaki jest wasz styl ? 26.12.10, 21:31
          Staram się nie ubierać w różowe rzeczy, w ubrania z czachami, albo w spódnice. Ubieram dżinsy, do tego jakąś koszulkę(czarną, granatową, fioletową, bordową, w kratę) smile Nie lubię być jaskrawa, więc stawiam na czarny big_grin
    • fantabuu taaa . skejt . 21.11.10, 22:09
      • lieb_de_sekunde >.<. 30.11.10, 10:15
        wszyscy tutaj mowia ze maja "swoj wlasny styl", a ten wlasnie to u kazdego jest prawie taki sam, trempki rurki, koszulka. albo legginsy i koszula.... Czyli to jest normalny styl, taki przecietny tak sie ubiera cala polska... Bo gdyby kazdy z nas mial wlasny styl to new yorker musialby robic miliony innych ciochow <bo tam ubieraja sie wiekszasc nastolatek>

Ja tez...
        ale ostatnio zaczely mnie krecic bardziej eleganckie zeczy chociaz nadal uwielbiam trampki, koszulki z rockowymi zespolami i cwieki

A moje ulubione sklepy to H&M, Hot Topic, Claires, rockshop, New yorker i heavy duty

• blackout_ Re: >.<. 26.12.10, 21:28
          wręcz wspaniale to ujęłaś.

Nie mam swojego stylu. Mało kto go ma. -,-
          Ubieram się w to, co mi się podoba. santa
    • zlababa Scene Core<3 22.11.10, 21:18
      buty; trampki, glany i co mi się spodoba.
      Ubrania zazwyczaj kupuję w internecie bo nienawidzę gdy ktoś nosi to samo co ja.
      • pola16 --- 22.11.10, 21:22
        Buty za kostkę, kolorowe sznurowadła, spodnie jeansy, bluzka zwykła noszona zazwyczaj z bluzą. Skarpetki czyste ;p.
    • dirty Re: jaki jest wasz styl ? 22.11.10, 21:30
      ubieram się na luzie ale modnie.
      rurki, sweterki, czasem bluzy, rurki i trampki <3
      ostatnio pociąga mnie styl grunge i w tym klimacie będę się kierowała na następnych zakupach ;d
      ubrania kupuje w sieciówkach - new yorker najczęściej ale też h&m house ;d
    • serduchowo Re: jaki jest wasz styl ? 22.11.10, 21:39
      co do butów nie mam wymagań; mam converse przed kostke czarne i noszę już bardzooo długo, no i rurki (nie wyobrażam sobie włożyć innych spodni), latem najczęściej sukienki (ale też do trampek), jakieś kolorowe sweterki, t-shirty takie w rozmiarze XL (a mam S, M) a kupuję w h&m, rzadko stradivarius (bo tam drogo), new yorker i czasem tez na bazarku jak jest coś fajnego tongue_out

coraz bliżej święta, coraz bliżej święta, coraz bliżej święta santachoinkaprezent
    • 07tofik Re: jaki jest wasz styl ? 22.11.10, 21:44
      hmmm.. myslę że ubieram się dosc przecietnie, acz kolwiek nikogo nie kopiuje.
      zazwyczaj noszę trampki, dżinsy rurki, jakąś bluze, lub koszule, a pod to koszulke na ramiączkach i tylewink
      • amela Re: jaki jest wasz styl ? 22.11.10, 21:49
        taki wręcz normalny . na nikim się nie wzoruję , sama sobie wybieram ciuchy big_grin
        kozaki mam i długie i krótkie , często noszę trampki , często obcasy .
        i uwielbiam reserved i hous'a . : D
        no i ta reszta też , ale to te moje takie najnaj ; *
    • laurilla Wzoruję sie na pewnej dziewczynie.;-) 22.11.10, 21:52
    • usek Re: jaki jest wasz styl ? 22.11.10, 22:00
      Buty nie mogą być tańsze jak 300 zł a lubię się ubierać w H&M ale nie tylko (jestem chłopakiem jak coś) big_grin
    • rememberina Re: jaki jest wasz styl ? 22.11.10, 22:09
      mój styl jest najmojszy.
    • pofu : DD 23.11.10, 07:35
      zwyczajny . staram ubierać się modnie .

nie zastanawiałam się czy ubieram się podobnie do jakiejś gwiazdy .

zazwyczaj noszę tenisówki za kostkę ( takie z h&m )

najwięcej mam z croppa , ale też lubię new yorkera .

POZDRO , POFU ! ; **
      • hilary_fanka Re: : DD 23.11.10, 09:04
        Nie upodabiam się do nikogo. Ubieram się raczej na sportowo - chodże w kolorowych spodniach i t-shirtach. Z dodatków lubię chodzić w różnych sznurówkach, kolorowych bransoletkach i moim ulubionym, szczęśliwym wisiorku, który MUSI mi dzisiaj przynieść szczęście na chemii!
    • myself Re: jaki jest wasz styl ? 23.11.10, 09:39
      O jejQ... Różnie...Najczęściej szare dzinsy(C&A), ukochana pasiasto granatowa bluza z kapturem(chyba Moodo ;d) i do tego jedena z ukochanych koszulek(ha ha Tesco i NewYorker) i trampki(Graceland w Deichmanie oczywiściebig_grin)... big_grin Zresztą tramki mogę nosić do wszystkiego .
    • miastowa. Re: jaki jest wasz styl ? 23.11.10, 19:52
      no więc jak w temacie jaki macie styl na co dzień ?

obserwujecie gwiazdy i próbujecie ubierać się podobnie? tak czasem tak .
      na sportowo ? nie
      elegancko ? raczej nie
      macie swój styl ? ja lubię rurki , t- shirty z nadrukami , czasem boyfriendy spodnie , kardigany , koszule w kratę , gładkie bluzki . i teraz to buty emu.

mam styl ; zwykły , basic girl , grunge.

jakie buty ? kozaki? trampki?
      emu teraz , ale kocham najj trampki a w lato rzymianki
      i w jakich sklepach najczęściej kupujecie ubrania ? ;*

h&m , new yorker , cubus , house , zara i reserved . serceserce

• asica_ metal 23.11.10, 19:56
      metal shop w moim mieście glany i czarno białe zwykłe trampki i na necie w rockmetalshopie
      • yorkie asica_ 26.12.10, 18:26
        Jest jakiś metalshop w Olk.? Bp ja mieszkam w Kluczach, szukałam takiego sklepu i nie mogłam znaleźc ;D

A btw.
        Hmmm... no ja się ubieram różnie, ale w jednym kolorze, czyli na czarno smile
        A jeżeli chodzi o sklepy, to różnie, zależy w którym trafi się coś pasujące do mojego stylu.
    • jade Re: jaki jest wasz styl ? 23.11.10, 20:01
      chodzę w tym co mi się podoba, co jest wygodne
    • aneczkaaaa Re: jaki jest wasz styl ? 24.11.10, 14:54
      normalny xd do sql jakies trampki , rurki , i bluzaa tongue_out
    • xxxdemuskaxxx Re: jaki jest wasz styl ? 30.11.10, 03:34
      Ja nie mam jakiegoś określonego stylu bo ciągle szukamwink
      Na co dzień ubieram się w dżinsy jakąś koszulkę z krótkim rękawem, bluzę, czasami tunikę...czyli jak większość nastolatekwink
      Buty:
      na dwór mam takie czarne motorówki (nie wiem dokładnie jak to się nazywa ale dobra;D)
      do szkoły zwyczajne adidasy.
      Ulubione sklepy: Reserved, H&m wink
      • dunjaa ;> 30.11.10, 06:24
        Ogółem scene wink uwielbiam kolor czarny, w mojej garderobie jest go aż za dużo ;>
        • zlababa Re: ;> 30.11.10, 14:02
          Nie marudzę, ale scene to kolorowe ubranka.
          • dunjaa Re: ;> 30.11.10, 15:51
            No to ja mam czarne scene, o ;D
            • zlababa Re: ;> 30.11.10, 22:38
              a to spoko. Też się ubieram w tym stylu i tez lubię czarnywink ale nigdy nie zaszkodzi dorzucić do czerni czegoś oczojebnego.
              • dunjaa Re: ;> 01.12.10, 11:02
                No tak wiadomo, z tym się zgodzę wink Dlatego nie mam samych czarnych ubrań ; D
    • ciapolka łe l l 30.11.10, 08:36
      > no więc jak w temacie jaki macie styl na co dzień ? = emo, gotyk, skejt albo po prostu najnormalnej w świecie
      >
      > obserwujecie gwiazdy i próbujecie ubierać się podobnie? = nie
      > na sportowo ? = czasami
      > elegancko ? = ani troche.
      > macie swój styl ? = ta.
      >
      > jakie buty ? kozaki? trampki? = adidasy, conversy
      >
      > i w jakich sklepach najczęściej kupujecie ubrania ? ;* = house, new yorker, cropp itd.
      >
      >
      >
      >
      >
      > jeśli był wątek to kosz ; DD
    • blablablaa no wiesz. 30.11.10, 09:06
      nie mam określonego stylu, raz ubieram adaśki i zwykłą bluzę, a na następny dzień kozaki i sukienkę. i tak jest najlepiej.( ;
    • cookie18 Re: jaki jest wasz styl ? 30.11.10, 13:54
      ymm , luźny , zazwyczaj trampki , luźna koszulka , bluza i rurki <3
    • seneka4 Re: jaki jest wasz styl ? 30.11.10, 14:07
      Sportowy ,ale noszę też modne ciuchy. najczęściej kupuję w Funk'n'soul , Nike, Adidas, H&M i Cropp'ie. Podoba mi się ostatnio styl retro ,więc może coś pokombinuję. ]; -> buty? to najczęściej adidasy z nike albo adidasa.
      • jozia127 Re: jaki jest wasz styl ? 24.12.10, 23:07
        Sportowy/ "dziewczyński skate"
    • fankassdc Re: jaki jest wasz styl ? 30.11.10, 15:56
      mam swój styl ;D
      lecz niekiedy bodbieram styl gwiazd ..llecz wolę mój styl...
      KSERO=ZERO !
      H&M , C&A , Zara , Cheeroke... Cropp Troll !smileserce
    • werona112 Re: jaki jest wasz styl ? 30.11.10, 15:58
      H&M, New Yorker, House, Cropp Town .
      Buty : trampki i martensy . ;d
      ale od niedawna postanowiłam że będę się ubierać jeszcze modniej big_grin
    • pasztecik_ jaki jest wasz styl ? 30.11.10, 16:00
      Original Parchy Style jak to śpiewa GrubSon w piosence Kiedy byłem. ]; >

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka