orbit 24.11.10, 18:13 Hej (; mam pytanie, czy któraś z Was zamawiała soczewki przez internet? Bo mam zamiar kupić , i zależy mi na sprawdzonych sklepach internetowych.. Jak tak to możecie podać link ?;] Z góry dziękuje. ;* Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
temptation Re: soczewki kontaktowe przez internet? 24.11.10, 19:16 Nie kupuj ich przez internet. Do końca nawet nie wiem czy Ci sprzedadzą chyba że chcą szybko opchnąć by zarobić kasę , ale najpierw przed korzystaniem z soczewek trzeba zrobić specjalne badanie wzroku bo nie każde oko przyjmuję soczewkę kontaktową , wiem to bo sama miałam robione takie badania , kosztuję 50 zł . Najlepiej dokonać zakupu soczewek u optyka , na początku koszty wyniosą Cię sporo bo badanie 50zł , (wygląda dokładnie tak jak komputerowe badanie wzroku ), jeśli kupujesz soczewki jednodniowe to zapłacisz za nie 90-100 zł a jeśli miesięczne lub dwutygodniowe to ok.50 zł za soczewki plus płyn też ok 50 zł . więc to trochę sporo jak na jeden miesiąc... ale ja nosze soczewki i powiem ci jedno , wzrok mi się pogorszył , bez soczewek jest kiepsko... ; / . no ale co zrobić w okularach chodzić nie mam zamiru więc soczewki kontaktowe to jedyne wyjście.. Odpowiedz Link Zgłoś
truemusic jaaa kupowałam. xD 24.11.10, 19:22 www.szkla.pl dobra stronka, zawzsze przysyłaja to, co chce. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
tayluver_ Re: ## 24.11.10, 20:55 kupuję JEDYNIE w internecie. po pierwsze - taniej, a po drugie i tak nie dostanę soczewek o takiej mocy u normalnego optyka ; / a strona : szkla.com. polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
magnaw18 Re: soczewki kontaktowe przez internet? 25.11.10, 15:39 nie kupowałam więc nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
malinowoo soczewki 25.11.10, 15:49 ja kupuje na allegro firmy ciba a nazywaja sie air optix sa to takie same soczewki jak w vision express tylko tam sa pod inna nazwa (iwear) Odpowiedz Link Zgłoś
miley Re: soczewki kontaktowe przez internet? 25.11.10, 16:03 najgorszy pomysł na świecie serio Odpowiedz Link Zgłoś
cisek20 Re: soczewki kontaktowe przez internet? 26.11.10, 15:29 orbit napisał(a): > Hej (; > mam pytanie, czy któraś z Was zamawiała soczewki przez internet? > Bo mam zamiar kupić , i zależy mi na sprawdzonych sklepach internetowych.. > Jak tak to możecie podać link ?;] > Z góry dziękuje. ;* Cześć! Od 6 lat kupuję w Sklepie internetowym www.optiva.pl. Sklep b. dobry, asortyment zawsze jest gotowy do wysyłki, tanie produkty, miła obsługa!! Gorące mogę polecić Odpowiedz Link Zgłoś
alexrusso Re: soczewki kontaktowe przez internet? 26.11.10, 15:40 soczewki - JA W ŻYCIU BYM ICH NIE ZAŁOŻYŁA ! nie przełamałabym się :pp Odpowiedz Link Zgłoś
orbit -> ' malinowo' 26.11.10, 16:02 mogłabys przesłać mi link? bo nie zabardzo moge znaleśc ta firme.;/ Odpowiedz Link Zgłoś
justysia89 Re: soczewki kontaktowe przez internet? 09.12.10, 09:43 Witam, ja zamawiałam już kilkakrotnie i mogę polecić soczewkomania.pl zawsze szybko i nie płacę za wysyłkę. Odpowiedz Link Zgłoś
monik4 Re: soczewki kontaktowe przez internet? 09.12.10, 11:09 Nie zamawialam soczewek przez neta bo po co -.- Odpowiedz Link Zgłoś
brokatowa_ Re: soczewki kontaktowe przez internet? 09.12.10, 12:55 ja noszę soczewki , ale nie zamawiam ich przez internet :] dla własnego dobra - nie zamawiaj przez internet ^^ . Odpowiedz Link Zgłoś
cisek20 Soczewki 28.12.10, 13:09 I tutaj się nie zgodzę z tym że zamawiając soczewki przez internet popełnimy błąd. Otóż od kilku lat zamawiam soczewki przez internet w sklepie www.optiva.pl i nigdy nie zdarzyło mi się że soczewki były uszkodzone, bądź też nie przyszły. Zauważyłam tylko 1 wielki Plus oszczędzam pieniążki Odpowiedz Link Zgłoś
scarrlet Re: soczewki kontaktowe przez internet? 09.12.10, 17:45 każdy ma inne oczy, nie licz że trafisz z rozmiarem. To mało prawdopodobne. Możesz sobie takim czymś uszkodzić wzrok. Lepiej iść do optyka i przymierzyć Odpowiedz Link Zgłoś
oczarowana Re: soczewki kontaktowe przez internet? 11.12.10, 21:24 Nie kupuj przez internet ! Nie wiem czy kiedyś nosiłaś soczewki, ale wnioskuję, że nie. Umów się do okulisty. Podczas wizyty mówisz, że chciałabyś nosić soczewki, okulista zakłada Ci jednodniówki jeśli przez ok 20 minut oczy nie będą zaczerwienione itp to okulista pokaże Ci jak zakładać i ściągać soczewki. Ja mam narazie dwutygodniówki kupione w 'Vision Express' z firmy Johnson&Johnson, ale ogólnie to okulista dobiera Ci soczewki. Odpowiedz Link Zgłoś
soczewki Tanie soczewki! 19.12.10, 23:38 A czemu nie przez Internet? Towar oryginalny,a ceny nizsze! Zapraszam: allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=5119372 tanie soczewki i płyny do ich pielęgnacji. Odpowiedz Link Zgłoś