Dodaj do ulubionych

Moja przyjaciółka potrzebuje rady

01.12.10, 21:55
Opowiem wam pewną historie
Dziewczyna i chłopak się przyjaźnili. Zaczęli ze sobą chodzić. NO i dziewczyna zerwała gdy usłyszała plotke o tym że ją zdradzał. Później okazało sie to nieprawdą i chciała do niego wrócić ale on już nie chciał. Jej jest ciężko. Usunęła go z gg, Dzisaij go mijała, lecz sie nie odezwał, bo ona usunęła go z gg. Ona nie potrafi sie z nim przyjaźnić, bo go kocha, a on chyba tego chce.
CO ona ma zrobić ?
Obserwuj wątek
    • sailor_venus Re: Moja przyjaciółka potrzebuje rady 01.12.10, 22:29
      Urzekła mnie Twoja historia. Ouuuu sorry, historia Twojej koleżanki. Przy fragmencie z usunięciem numeru gg prawie się popłakałam.
      • wisienka9 Re: Moja przyjaciółka potrzebuje rady 01.12.10, 22:49
        To smutne.. sad
    • stefa_ Re: Moja przyjaciółka potrzebuje rady 01.12.10, 22:49
      Załóż sobie nowe GG!!!cool
    • klaudia_rosa Re: Moja przyjaciółka potrzebuje rady 01.12.10, 22:53
      Ja na jej miejscu bym mu powiedziala w prost ze ko nadal kocham, ale nie kazdy tak potafi.
      Dlatego ja sie nie zakochuje bo potem to bolismilesmile
    • werka197 Usunela go z GG -.- Straszne 01.12.10, 23:00
      • iamyourdrug Re: Usunela go z GG -.- Straszne 02.12.10, 00:13
        nieeeeeeeeeeee !!! nie mogla tego zrobić... naprawde usunęla go z gg????? to okropne on przez to sie chyba w sobie zamknie i bedzie musiał iść do psychologa

nie no ten tekst to mnie rozwalił piszesz o tym gg jakby to była najwieksza tragedia na świecie hehe !!!
    • sophie_annabet ach, ta miłość XXI wieku 01.12.10, 23:19
      usunięcie człowieka z gg - definitywny koniec lof story! chociaż to zawsze lepsze, niż dodać go do czarnej listy na en ka, wtedy jeszcze zaczęliby uznawać się za arcywrogów...
    • karmel_ Re: Moja przyjaciółka potrzebuje rady 02.12.10, 00:09
      nie wiem,przykro mi nigdy nie byłam w takiej strasznej sytuacji żektoś mnie usunął z gg... Doprawdy nie wiem nawet co napisać. ;<

--'

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka