papatka0611 Re: jaki macie kolor oczu? ^^ 16.06.11, 12:58 U mnie ciężko określić czasem mam zielone , czasem niebieskie lub brązowe. Zależy od pory roku , czy jest ciepło , czy zimno Ps.dzisiaj mam połowę oka niebieską drugą połowę zieloną a dookoła źrenicy brązowe. Odpowiedz Link Zgłoś
zakochanie błękitne 03.07.11, 15:20 moje oczy są czysto błękitne. nieraz ludzie mi zazdroszczą, a kiedyś na koloniach jeden Włoch powiedział do mnie: ' bella occhi '. ; pp <proud of that> Odpowiedz Link Zgłoś
mary_ Re: jaki macie kolor oczu? ^^ 03.07.11, 15:33 Brązowe, ale wolałabym mieć szare. Odpowiedz Link Zgłoś
alicecullen13 Re: jaki macie kolor oczu? ^^ 03.07.11, 15:43 ja mam trochę jaśniejsze od turkusu, ciężko je określić. Ale marzę o czarnych/bardzo ciemnych brązowych, albo o takiej bardzo ontensywnej zieleni. Odpowiedz Link Zgłoś
alicecullen13 Re: jaki macie kolor oczu? ^^ 03.07.11, 15:44 *intensywnej, miało być. takie jak na zdjęciu, tylko w mocniejszym, bardziej wyrazistym odcieniu. Odpowiedz Link Zgłoś