15.12.10, 23:29
Moja najlepsza przyjaciółka ma chłopaka. Piszę z nim codziennie, ale zwyczajnie, tak jak z kumplem. Ostatnio on mi zaczął wysyłać ";*" i dawał mi do zrozumienia, że mu się podobam. Od razu go zgasiłam, bo w życiu bym nie zrobiła takiego czegoś Emili, a po za tym on mi się nawet nie podoba. Więc on się wkurzył i wysłał mi przerobioną wersję naszej rozmowy na gg. Były w niej testy typu "Kocham cię", albo nawet "Chcę ci zrobić loda", które rzekomo mu wysyłałam. Napisał mi, że jeśli go nie pocałuję, to wysle tą przerobioną przez niego rozmowę Emilce. Normalnie bym się tym nie przejmowała, bo ona nie jet taka głupia żeby uwierzyć w to, że ja pisałam takie rzeczy i to jej chłopakowi, ale ona jest w nim bezgranicznie zakochana, próbowałam jej wyjaśnić, że on mi pisze, że się mu podobam, ale prawie się pokłuciłyśmy, bo mi nie wierzyła... Nie wiem co mam robić, nie pozwolę na to, żeby ten idiota mnie szantażował i nie pozwolę mu zniszczyć naszej przyjaźni. Zadaję sobie tylko pytanie "Jak?"

Jak się wam coś nie podoba, to KOSZ
Obserwuj wątek
    • lilow. Re: Szantaż 15.12.10, 23:36
      zaczne tak, kurcze ... może jeszcz raz pogadaj z Emilia i powiedz jej wszystko od początku ... ale jesli to nie skutkuje to hmm, moze jednak na jakis czas powinnyscie sie przestać spotykać, to sprawi, ze jej chlopak nie bedzie mal jak do cb sie "dobrać". mozesz tez nagrac to wszystko np na kamerke i pokazac przyjaciolce, albo na dyktafon w telefonie ... mam nadzieje, ze coś zadziała.trzymam kciuki kiss
      • kwiatekxd A nie łatwiej jej pokazać prawdziwą rozmowę i to.. 15.12.10, 23:44
        A nie łatwiej zaprosić ją do siebie do domu i pokazać jej archiwum? Udowodniłabyś jej wtedy, że Ty tu niczemu nie jesteś winna, a on to zwykły frajer tongue_out
        Powodzenia wink
        • calineczka1999 Re: A nie łatwiej jej pokazać prawdziwą rozmowę i 27.12.10, 16:18
          Zapisz się na karate i go pobijsmile a tak na poważnie to najpierw udawaj że nie umiesz zmontować rozmów.Później powiedz mu ,żeby się od Ciebie odczepił i nagraj to ,a później pokaż to Emilidevil
    • tigress Re: Szantaż 16.12.10, 07:23
      Dzięki za rady smile Spróbuję jeszcze raz z nią pogadać i popisać z nim w jej obecności, mam nadzieję, że to jej trochę przemówi do rozsądku. Prawdziewj wersji tej przerobionej przez niego rozmowy niestety nie mogę mu wysłać, bo mam wyłączone archiwum (z powodu wścibskiej mamy) uncertain

Jeszcze raz dziękuję wam za pomoc ;*
    • megaveja1 Re: Szantaż 16.12.10, 07:32
      to jest takie głupie ze az smieszne <lol> dobrze ze napisalas kosz bo ku... bym nie kliknela ..
    • moniss_ Re: Szantaż 19.12.10, 11:21
      wytłumacz to na spokojnie przyjaciółce, powiedz jej że mówisz prawdę i chcesz dla niej dobrze..
    • totalna zobacz tutaj .. 19.12.10, 15:25
      hmm rzeczywiście .. ja bym na twoim miejscu pogadała z emilią i jej wszystko wytłumaczyła .. jeśli by mi nie uwierzyła to bym jej powiedziała " wiesz znamy się x lat , i nigdy cię nie okłamałam , zawsze byłam lojalna wobec cb ,przyjaźnimy się x lat a ten pier.... sku... rozpieprza naszą przyjaźń w 5 minut? i nienawidzisz mnie bo mówię prawdę? " i odeszłabym .. musisz coś takiego zrobić .. jeśli ci nie uwierzy .. to hmm .. po prostu ją zostaw w spokoju .. jeśli jest twoją prawdziwą przyjaciółką to w końcu uwierzy , lub zobaczy co sie dzieje .. a co do tego debila to .. w sq podeszłabym do niego i przywaliła mu z liścia .. i powiedziała żeby sie odp.ie...olił .. powodzenia kiss
    • ghastly Re: Szantaż 19.12.10, 15:35
      Radze jeszcze raz pogadać z Emilią i pokazać jej te przerobione rozmowy
    • katsuumi_17 Re: Szantaż 19.12.10, 15:52
      Pokaż koleżance waszą rozmowę na gadu, zrób screeny z archiwum. Albo w ogóle się spotkajcie i pokaż jej archiwum bo z tego, co wiem, to przerobić samego archiwum się nie da.
    • linda Re: Szantaż 19.12.10, 19:53
      Czy mi się wydaje czy ja już na taki wątek odpowiadałam ?? ...... W każdym razie porozmawiaj z tą przyjaciółką i mam nadzieje , że jakoś to zrozumie......choć wątpię.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka