Dodaj do ulubionych

30 stm hurricane

18.12.10, 10:39
nie wiem czy był taki wątek, ale chciałabym po pierwsze spytać co oni w tym teledysku mówią po francusku? ma ktoś może tłumaczenie? smile

po drugie chciałabym znać Waszą interpretację tego teledysku! niektórzy uważają, że to nie ma sensu i że wygląda jak teledysk gagi, ale według mnie tak nie jest.
video ma swój marsowy nastrój, jest cudowne, ale nie wiem jak to dokładnie odbierać. właśnie może jak zrozumiem ten tekst po francusku to wszystkie moje myśli się zmienią big_grin
niektórzy też piszą, że tekst nie pasuje, ale jak dla mnie jest odwrotnie, ponieważ Jared mówi do tej kobiety (która ma piękne usta.tongue_out) czy zabiłaby go, żeby ocalić swoje życie. i tutaj chyba chodzi o to, że ona go kocha, ale i tak nie wie co by zrobiła dlatego on ją właśnie torturuje..
mam wiele w głowie myśli na temat tego teledysku, oglądam go przynajmniej raz dziennie i zawsze nasuwa mi się pytanie co oni tak dokładniej chcieli przez to przekazać.

pliis pisze tutaj jak go odbieracie! smile myślę, że każdy inaczej o nim myśli tongue_out rozumiem, że może się nie podobać. tu macie link :

www.youtube.com/watch?v=3RLwuDQSkDI
Obserwuj wątek
    • lieb_de_sekunde Re: 30 stm hurricane 18.12.10, 10:49
      Nie mam pojecia co mowia po ftancusku nie uczylam sie tego jezyka...
      A co do teledysku to ma w sobie to cos. Trzeba miec na prawde talent aby wymyslic cos co z pozoru nie ma sensu, ale jak sie glebiej przyjrzymy to ma olbrzymi. Tak , uwazam ze teledysk swietnie pasuje do piosenki. Jest inny, charakterystyczny.... Jednak nic nie przebije slawnego The Kill, chociaz Jared ma coraz leprze pomysly. Uwielbiam ich teledyski. Kazdy- Nie ma wyjatku. Kazdy ma w sobie to cos. Nawet ten. Troche jestem wsciekla, ze zakazano emitowac go w TV ale juz trudno. Od czego mamy internet?
      Hurricaneserce
      • marsoholism Re: 30 stm hurricane 18.12.10, 10:56
        Co do franc to nie wiem smile
        Aczkolwiek teledysk jest na serio trudny do interpretacji.. Jared to w końcu aktor i jego teledyski są naprawdę świetnie wyreżyserowane.. Hurricane mnie zaskoczyło. Po kilku wyświetleniach już można trochę to zinterpretować, ale myślę że zamysł był właśnie taki, żeby każdy sam tworzył na ten temat swoją własną opinię.
        Generalnie utwór jest jednym z najlepszych Marsów.
        • asiuniaxd Re: 30 stm hurricane 18.12.10, 11:01
          tez sie nieuczyłam francuskiego a co do teledysku to bardzo mi sie podoba jest taki inny od wszystkich jednak kazdy ich teledysk to cos innego i nie zwykłego...
          serce
      • ksiaka 30 stm hurricane 18.12.10, 11:08
        Mi teledysk bardzo się podoba. Nie wiem co mówią po francuzku, bo nie znam tego języka. Teledysk ma w sobie to coś. To coś, za co miliony ludzi kochają ich teledyski. Jest w nim jak to ujęłaś ' Marsowy nastrój '. Jared ma wyobraźnię. I to jest nalepsze. Nikt inny nie wpadł na taki pomysł. Oni są oryginalni. A teledysk można interpretować różnorodnie. Mi się wydaje, że on ją torturuje, bo nie wie czy ona do końca go kocha. A z tym psycholem to jest świetne. Albo z tymi kluczami, co dają drugie życie.
        Teledysk urzekł mnie bardziej, niż miliony filmów które oglądałam.

30 Seconds To Mars forever serce
        • ksiaka ;p 18.12.10, 11:13
          Dobra wiem, że zaspamuję, ale głosujcie na Marsów : buzzworthy.mtv.com/2010/12/15/mtv-buzzworthy-blog-fan-favorite-unforgettable-video-of-the-year/?xrs=share_twitter
          • marsoholism Re: KSIAKA. 18.12.10, 11:25
            nie spamujesz. big_grin ja mam na statusie na fejsie smile przegrywają z MCR ! ;/
          • ksiaka marsoholism. 18.12.10, 11:34
            No, musimy ich przebić!
            Dzisiaj byłam happy, bo siedziałam ze 2 godziny i im wbiłam 0.03 % ; D
            • marsoholism Re: ;) 18.12.10, 11:44
              jest 45% big_grin jeszcze 4 do MCR.
              • xizax95 Re: ;) 18.12.10, 16:44
                teraz tylko 2.01 smile jakos nie potrafie przeanalizowac tego teledysku ale jest swietny jak inne 30stm
    • magy10041996 Re: 30 stm hurricane 18.12.10, 11:42
      niewiem wogule mi sie nie podoba ten teledysk choć lubie 30stm xD
    • kcjb Re: 30 stm hurricane 18.12.10, 12:10
      Teledysk świetny tak jak i piosenka .. jest w tym moc !
      • pinkpink Re: 30 stm hurricane 18.12.10, 12:17
        ooo miło, że fanka Biebera lubi też Marsów. big_grin smile

no, ale kiedyś widziałam przetłumaczenie na ang i teraz nigdzie nie mogę tego znaleźć. sad

moim zdaniem hurricane jest najlepszym teledyskiem jaki w życiu widziałam. oglądam vive wszystko to samo.. machająca tyłkiem beyonce, rihanna itd. a tutaj zupełnie coś innego.
        gdy włączam youtube czuję się jakbym oglądała film big_grin
    • piratka13 Re: 30 stm hurricane 18.12.10, 16:06
      no ,cóż ... sama nie wiem ,teledysk oglądałam kilka razy za każdym razem rozumiałam coraz więcej ,ale na swój sposób ,na moje odczucie ,myślę , że każdy odbiera go inaczej .
      A francuskiego nie potrafię . Niestety .
      Jared to naprawdę dobry aktor ,kocham ich muzykę ,coś mnie do niej ciągnie ,przemawia do mnie i to się liczy ,każdy ich teledysk jest inny i to jest dobre .
    • szalona_fanka46 Re: 30 stm hurricane 18.12.10, 16:10
      Ich teledyski zawsze były zaje* !
      Ten też ;D. Niestety tłumaczenia nie mam ; p
    • ciapolka Najlepszy teledysk tego zespołu. 18.12.10, 16:12
      Ma w sobie to "cos". Mimo że początek jest dosyć długi, to warto poczekać. Dla mnie jest najlepszym teledyskiem tego zespołu ze względu na różne sceny.
    • doma112 Re: 30 stm hurricane 18.12.10, 16:32
      uważam, że i piosenka i teledysk są świetne, codziennie muszę przynajmniej raz jej posłuchać

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka