Dodaj do ulubionych

Koszmaar !

18.12.10, 23:36

Koszmaar ! -.-

A więc nienawidzę w swojej klasie tego, że dziewczyny zakładają paczki i robią na nk zdjątka z dedykacją. A najgłupsze jest to, że dziewczyny twierdzą, że nie należę do ich paczki, ponieważ jestem zbyt krytyczna. No sory dziewczyny ale ja nie będę się malować w takim wieku ! A te zdjęcia ? Bleee ! I na dodatek ksywy ! No ludzie taka to teraz przyszłość ! A na dyskotece ? Chyba ciągle się brechałam z nich. Może dużo osób się ze mną nie zgodzi ale no błagam was.. po co dzieci w wieku 12 lat mają tańczyć razem ?
Czy nie powinni lepiej się wziąć za naukę ?

Czy u was też tak jest ? Wkurza was to ?
Z poważeniem Charliett_ < 3
Obserwuj wątek
    • charliett_ No daawać . ; DD 18.12.10, 23:43
      big_grinbig_grinbig_grin
      • teenager Re: No daawać . ; DD 18.12.10, 23:52
        hahaha, śmieszne są. masz rację, powinny się za naukę zabrać. ja tego nie rozumiem. to żałosne xd
      • idziunia yy.. 19.12.10, 09:50
        Ale masz problem ;/ tez mam 12 lat i co? Tancze chlopakami przytulanego na dyskotekach i przynajmniej bd miec wspomnienia!! a ty ze jak juz bedziesz dorosla bedziesz zalowac ze nie wyglupialas sie i nie tanczylas.. Ale to juz twoja sprawaangry
    • 36karcia36 Re: Koszmaar ! 18.12.10, 23:59
      z tego co tu napisałaś to chyba jesteś z innego świata niż inne nastolatki....a no i chyba jesteś zazdrosna, dlatego że nie należysz do żadnej paczki, że nie masz żadnej ksywy, że nie możesz się malować [ większość z nas chcę się malować, choćby tuszem. ], i pewnie na dyskotece też nie chciał nikt z tobą tańczyć. no ale tak bywa, proponuję ci się zmienić smile
      • charliett_ karcia 19.12.10, 08:57
        Właśnie nie jestem z innego świata. Ponieważ nie wiem jak , ale się pilnie uczę ubieram się zwyczajnie a one ? Zazdrosna ? Nie wątpię o taką paczkę nigdy nie będę . ; )
        W ogóle .. to ja miałam ulubioną swoją klasę. Ale założyli szkołę sportową! I wszystkie moje naj kumpele poszły se . A teraz to kurczę. Makijaż.. jezuu dziewczyny litości !
      • winter.summer A ja powiem Ci coś . 19.12.10, 10:51
        Ja widze to tak .
        Też mnie dobijają niektóre zachowanie dziewczyn z naszej klasy - to tzw.''końskie zaloty''
        makijaż - ich sprawa, nie ciebie wyrzucą ze szkoły - tylko je , albo no ... uwaga poprostu.
        Ksywki - podejrzewam że coś w stylu ,, misia,naciusia i blablabla '' to już ich sprawa pokemony i tyle ....
        Grupy - w każdym kraju , w każdej miejscowości , w każdej szkole , w każdej klasie są grupy a tu akurat się zgadzam się z 36karcia36 bo jesteś naprawdę o to zadzrosna ....

i uwierz - na bycie powarznym przyjdzie jeszcze czas kochana . Nie mówie że masz się stać lafiryndą ale gadaj z ludźmi poznawaj nowych . I będzie OKEJJ ! ; )
        też to przechodziłam
    • vaniney Re: Koszmaar ! 19.12.10, 00:02
      i masz problem,że cię w tej swojej paczce nie chcą,co?rzeczywiście koszmarne.no ale jeżeli jesteś taka dojrzała jak na swój wiek i uważasz,że twoje koleżanki zamiast tego co robią normalne dwunastolatki powinny całe dnie siedzieć nad książkami to gratuluje.trzymaj się swoich poglądów.a tamte niech sobie robią co chcą.czemu niby mnie ma to wkurzać?nie rozumiem cię,doprawdy.
    • bluebaloon Re: 19.12.10, 00:06
      Zgadzam się z tobą w 100% co do fotek ! Co do dyskotek nie widze w tym nic złego smilesantachoinka
    • blondi_girl Re: Koszmaar ! 19.12.10, 00:08
      Nie rozumiem czemu się tak oburzasz. Skoro chcą robić takie rzeczy, to niech robią, co ty masz do tego?
      Z resztą napisałaś to tak, jakbyś była zazdrosna o to, że nie chcą cię w swojej paczce...
    • pola16 Baw się, potem będziesz żałować, że tego nie 19.12.10, 00:15
      robiłaś ;/. Ja szalałam, więc są miłe wspomnienia. W gimnazjum się trochę uspokoiłam, ale teraz nadrabiam zaległości;d.
      • charliett_ Czyli waszym zdaniem one mogę brać dopalacze ? 19.12.10, 09:00
        Ładnie ! brawo
        • oliiviia fajnie by było gdybyś o tych dopalaczach wcześniej 19.12.10, 10:13
          wspomniała a nie nagle ci się przypomniało.

ich życie, ich sprawa. nie przejmuj się nimi, niech se robią co chcą. ale ty marnując życie, szczególnie teraz, gdy masz mało nauki i wszystko jest takie łatwe, robisz największe głupstwo. później będziesz żałować, że nie bawiłaś się z innymi tylko non stop siedziałaś przed książkami. rozumiem, że zależy ci na ocenach, ale przystopuj i rozluźnij się. to, że se zakładają paczki nie wiem czemu jest dla ciebie wkurzające. jesteś najzwyklej zazdrosna. o te dedykacje również przemawia przez ciebie zazdrość. te dwie rzeczy są jak najbardziej normalne wśród nastolatek. malują się bo chcą pokazać jakie one są dorosłe, lub po prostu odczuwają taką potrzebę. u mnie wszyscy się malują, ja nie i jakoś żyje. zdjęcia? chodzi ci o słit focie, czy homoseksualne zapędy? to też normalne w dzisiejszych czasach. nie wiem na jakim świecie ty żyjesz. ksywy? jakie np.? ahahahahahhaha, moje ulubione:
          po co dzieci w wieku 12 lat mają tańczyć razem ?
          myślałam, że nie wyrobie ze śmiechu. KUR.WA TO JUŻ TAŃCZYĆ ZE SOBĄ NIE MOŻNA? ahahah, rozwaliłaś mnie tym.

oliiviia <3 -,-
          nie lubię jak ktoś na końcu piszę swój nick. ale to tak btw jest jakby co.
    • iga18 ? 19.12.10, 09:59
      Nie rozumiem cię, ale to szczegół xdd
    • mervelous . 19.12.10, 10:02
      Ja mam 13 lat, niedługo 14 i lubię się bawić na dyskotekach, tańczyć i wgl . Co w tym złego? A że się malują, zakładają grupki i wywyższają to jest serio głupie...
    • mejbelajn. Re: Koszmaar ! 19.12.10, 10:12
      malować się w wieku dwunastu lat to głupota. tak samo zakładanie tych grupek (?) i dawanie sobie ksywek.. śmieszne. ale skoro naprawdę Cię to nie obchodzi to jaki masz problem? chyba, że jesteś zazdrosna, to już inna sprawa.
    • katsuumi_17 Powinny, powinny 19.12.10, 10:32
      ale nie potrafią przeboleć tego, że jesteś normalna- jako jedyna. Kiedyś im się to obije w zyciu, a wtedy ty się będziesz smiać.
    • hiaa Re: Koszmaar ! 19.12.10, 10:38
      Wy się z koleżankami oglądalismy za chłopakami a teraz 2 dziewczyny do nasdołączyły i jest git . W ten poniedizałek przychodzimy w krawatach ;x !
      • misia_xd hmmm 19.12.10, 11:17
        nie wiem o co ci chodzi uncertain
        przecież to jest normalne że w tym wieku ma się ksywki albo zakłada sie paczki smile
        no z tym malowaniem to lekka przesada no ale ich życie.
        tak już jest że tobie sie nie podoba ich zachowanie a im może sie nie podobać ze 12letnie dziecko tylko sie uczy i wgl sie nie bawi. Nie mówie że masz sie nie uczyć ale troche przystopuj, bo potem w gim. bedziesz miec dużo nauki i nie bedzie czasu na takie wygłupy... wink
    • beemazzy Re: Koszmaar ! 19.12.10, 11:20
      jeśli jesteś inna to akurat dobrze. ja też jestem. ubieram się zwyczajnie, nie maluję, bo nie chcę, nie zakładam żadnych przesłodzonych paczek ani do nich nie wstępuję, nie robię 'sweet foci' i dobrze mi z tym. ale tańczę z chłopakami przytulanki na dyskotekach, i co? jestem przez to głupia, zła, może idiotyczna? no nie wiem..
      • caterina97 Re: Koszmaar ! 19.12.10, 14:41
        co do makijażu, ich sprawa, potem będą wyglądać jak zmory xC . co do dyskotek, dlaczego by nie? zdjęcia, ksywki, paczki, wymieniasz to wszystko bo może im po prostu zazdrościsz?
    • princeskaa Re: Koszmaar ! 19.12.10, 20:46
      ` Trochę tego nie rozumiem .
      No ej , nie moga tańczyć na dyskotekach ?
      To niby po co one są ? , co mają się uczyć na nich ?
      Skoro tam byłaś to tez sie nie uczyłas , c'nie ?
      Wgl nie wiem z czego robisz problem . -,-
      z opisów przy zdjęciach ?, czy z tego ze oni sb tańczyli a ty nie ?
      Dla mniei jestes poprostu sztywna . -,- ''
    • blondzia Re: Koszmaar ! 19.12.10, 20:53
      U mnie tak nie ma ,na szczęście smile Są dwie dziewczyny w klasie które się malują ale mają one tak 14 czy 15 lat ale nie są takie ,że jak ktoś się nie maluje to go nie lubią . U mnie w klasie jest aby 6 dziewczyn więc tak razem siedzimy i gadamy bo nas mało jest tongue_out
    • zlababa haha 19.12.10, 20:53
      Mam z Ciebie bekę.
      • zlababa Re: haha 19.12.10, 21:00
        Nie przejmuj się, mnie też dobiją ludzie z mojej klasy. Z tym że ja jestem w 3 gim. i oni powinni być ogarnięci a Ty przesadzasz. Co one takiego Ci robią? Nikt nie każe ci z nimi rozmawiać więc się wyluzuj.
        Jesteś nudna i przesiedziałabyś cały dzień przed książkami , to zajebiście że jesteś taka "dorosła" , proponuję znaleźć znajomych podobnych do ciebie i nie truć ludziom którzy zachowują się adekwatnie do swojego wieku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka