forever_alone 26.12.10, 20:42 co sądzicie o klczyku w pępku? ;> podoba Wam się? może same macie, lub znacie kogoś kto ma? wypowiadać się Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
serduchowo Re: kolczyk w pępku ;D 26.12.10, 20:49 podoba mi się, ale marne szanse że rodzice mi pozwolą, bo mam 13 lat Odpowiedz Link Zgłoś
cukiereczek.. Re: kolczyk w pępku ;D 26.12.10, 20:56 mam 13 lat (teraz w marcu 14) i mam zamiar sobie zrobić ...a rodzice? postawie ich przed faktem dokonanym <lol2> ... ale nie no ... na razie nie będą wiedzieć jak zauważą to trudno Odpowiedz Link Zgłoś
cukiereczek.. Re: kolczyk w pępku ;D 26.12.10, 20:59 to nie jest jeszcze pewne! na razie plany tylko xd Odpowiedz Link Zgłoś
forever_alone Re: kolczyk w pępku ;D 26.12.10, 21:00 też mam taki plan! mam nadzieje, że się nie zorientują, ale różnie bywa ;o Odpowiedz Link Zgłoś
savannah95 Re: kolczyk w pępku ;D 26.12.10, 21:02 Moi nie mieli nic przeciwko bo zrobiłam go w wieku 16 lat jest fajny przebijanie trwało chyba ze 30 sekund nie bolało tak bardzo jak inni straszą. A w chwili obecnej nie noszę bo mi się znudził zrobiłam go że tak powiem w chwili impulsu Odpowiedz Link Zgłoś
magy10041996 Re: kolczyk w pępku ;D 26.12.10, 21:01 jak dla mnie jest już przereklamowany Odpowiedz Link Zgłoś
niemampomyslu Re: kolczyk w pępku ;D 26.12.10, 21:06 moja kuzynka ma. sama nie chcę mieć, na innych tak sobie mi się podoba.zależy też, kto go nosi. inaczej wygląda na typowej blacharze, inaczej u kogoś innego. Odpowiedz Link Zgłoś
cukiereczek.. Re: kolczyk w pępku ;D 26.12.10, 21:08 aj tam zaraz przereklamowany.. jak mi się podoba to zrobię, a co miałam zrobić sobie w wieku (8lat) nie wiem kiedy było to modne i nie wiem ile miałam wtedy lat także wiecie.. a jeżli podoba mi się teraz to sobie zrobie prawda? PEACE! Odpowiedz Link Zgłoś
jessicakaulitz Re.. 26.12.10, 21:08 Jak dla mnie fajny, jak Ci się podoba to rób. Chociaż też zgadzam się z poprzedniczką, odrobinę przereklamowany^^ Odpowiedz Link Zgłoś
fanka7137 Re: kolczyk w pępku ;D 26.12.10, 21:06 U mnie w klasie mają 2 dziewczyny kolczyki w pępku, które same sobie robiły. I jest tak: jednej wyszło całkiem całkiem,bez żadnych problemów mam na myśli, a druga ma cały kolczyk otoczony ropą, która co chwile wylatuje i brzydzi nas na wf Ja natomiast sama bym sobie nie zrobiła Zawsze może się wdać zakażenie, nie ma w tym nic ładnego, no i napweno by bolało Mogę co najwyżej trzeciego kolczyka na uchu zrobić Odpowiedz Link Zgłoś
indigo Re: kolczyk w pępku ;D 26.12.10, 21:09 Kolczyk w pępku nawet mi się podoba ,choć nigdy bym go sobie nie zrobiła. Odpowiedz Link Zgłoś
blackout_ nie podoba mi się.... 26.12.10, 21:10 ... kilka moich koleżanek ma, i... nie- nie lubię tego szpanu. -,- Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: kolczyk w pępku ;D 26.12.10, 21:10 Podobno masakrycznie boli. miałam mieć robionego gdzieś pół roku temu ,ale zrezygnowałam. wolę mojego monroe. ;* Odpowiedz Link Zgłoś
hooodooo Re: kolczyk w pępku ;D 26.12.10, 22:30 nie bardzo mi się podoba. ale jak chcesz to rób. Odpowiedz Link Zgłoś
dominikax3 Re: kolczyk w pępku ;D 26.12.10, 22:33 mi się takie coś nie podoba.;/ Odpowiedz Link Zgłoś
mish Re: kolczyk w pępku ;D 26.12.10, 22:36 Miałam jako prezent od rodziców na czternaste urodziny Samo przekłuwanie nie bolało, tylko czuć było, że ktoś mi się wbija w brzuch ;dd. Ogólnie żałuję decyzji, kolczyka pozbyłam się po pół roku, a bliznę mam do tej pory. Mam nadzieję, że kiedyś będzie mniej widoczna, niż jest teraz. Taki efekt głupich, nieprzemyślanych decyzji Odpowiedz Link Zgłoś
cytrynkova nie mam! ale znam ;d 26.12.10, 22:39 znam kilka dziewczyn które mają - dla mnie to nic superowego, no ale OK, ich sprawa. sama nigdy bym sobie nie zrobiła, bo po prostu mnie to nie kręci. Odpowiedz Link Zgłoś
forever_alone Re: nie mam! ale znam ;d 27.12.10, 11:44 słyszałam, że zabieg jest niebezpieczny, może się wdać zakażenie czy coś to prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
dolores_love115 . 27.12.10, 12:00 Wiesz forever_alone.. To zależy od salonu i jego pracownika ,który Ci to robi.(Jeżeli wgl. to nastąpi w , którymś z salonów ) .............................................Moje zdanie................................................. Ja uważam ,że kolczyk w pępku symbolizyuje np. dynamiczność,rozpustę i ryzyko. Obecnie mam przekłóte tylko uszy (w prawym jedna dz. w lewym 2 dz.) ,ale to nie znaczy ,że chcę miec kolczyki wszędzie (planuje jeszcze 1 dziurke w lewym uchu). Chyba nie znam żadnej osoby z przekłótym pępkiem ( No wiecie narazie jest zimaa nikt nie chodzi w bikini). Niechciałabym takiego kolczyka. Odpowiedz Link Zgłoś
hayley28 Re: kolczyk w pępku ;D 27.12.10, 12:15 niezbyt kolczyk w pępku mi się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
nikawika Re: kolczyk w pępku ;D 27.12.10, 12:21 hmm, no ja raczej obstawiam kolczyk w nosie. xd ale moja kumpela ma, fajnie wygląda, nie ma z nim żadnych problemów. xd Odpowiedz Link Zgłoś
thesweetestgirl Re: kolczyk w pępku ;D 27.12.10, 12:22 Ja mam kolczyk w pepku i caly ten zabieg trwal okolo minuty i wcale tak nie boli jak inny mowia. A moi rodzice widzieli go i nawet nic nie mowili to spoko Odpowiedz Link Zgłoś