dacey życie mi ratujesz... 20.01.11, 23:00 bo potwornie się nudze ! :d. PYTANIA Odnośnie kota 1.Gwiazda o której czytasz najwięcej? Hm... "gwiazdy" Top Model. 2.Ulubiony użytkownik? littlex3 jakoś tak . moja emi xd 3.Liczba twoich zdjęć na profilu? nie wiem haha! 4.Liczba znajomych na twoim profilu? też nie wiem ; <. 5.Kogo masz już dość z kota? [gwiazda] hm. justin bieber : d. 6.Czego w kocie najbardziej nienawidzisz? że nic tu nie ma o żadnym dju !. 7.Co na kotku lubisz najbardziej? forum : ). 8.Najgłupszy wątek jaki czytałaś? nie wiem . xd 9.Liczba twoich komentarzy? yy.. 10.Ulubiona tematyka?[zagadki/ubrania/o gwiazdach itd] ubrania XD. Odnośnie muzyki 1.Ulubiony wykonawca? Martin Sas 2.Nienawidzony wykonawca? Ke$ha ! 3.Ulubiony zespół? Drossel . haha. 4.Ulubiony teledysk? Martin Solveig feat. Dragonette - Hello 5.Ulubiona piosenka? "Who's in the house" . 6.Ulubiona płyta? nie wiem ! . 7.Nienawidzona piosenka? każda Ke$hy i Katy Perry. 8.Najprzystojniejszy piosenkarz? hm. Enrique Iglesias. 9.Ulubiona piosenkarka? Sophie Ellis Bextor . 10.Najgorsza piosenkarka? Ke$ha i Katy Perry : ). Odnośnie sław 1.Ulubiony film? Avatar i każde American Pie . 2.Ulubiona aktorka? nie wiem ;<. nie no.. xd . niech bd Amanda Bynes. 3.Nienawidzona aktorka? Nie ma takiej chyba ; p . albo wiem ! Nicole Kidman . 4.Ulubiony aktor? ten co grał Stiflera w AMERICAN PIE BETA xD. 5.Nienawidzony aktor? nie wiem . 6.Ulubiony serial? "M jak miłość". 7.Najfajniejszy duet? Miley i Liam . 8.Najgorszy duet? ajdontnoł. 9.Ulubiony gatunek filmowy? horrory... xd 10.Film do którego chciałabyś się przenieść? American Pie Beta. haha Odnośnie cb 1.Jak jesteś ubrana? dresy aktualnie . ; o. 2.Jaki jest twój ulubiony kolor? niebieski aktualnie ;d. 3.Jak masz na imię? Karolina , nanannaa . 4.Jak ma na imię twoja NAJ przyjaciółka? Emilia :p . 5.Ulubiona lekcja? religia ; ). 6.Ulubiona strona? nk.pl 7.Ile masz zwierząt? jedno . piesek - Misiuuuuuu uu . 8.Masz rodzeństwo? nein . 9.Ulubione imię? Rozalia . 10.Jaki kolor ma twój pokój? różowy ! < 3. Odpowiedz Link Zgłoś
olka510 Re: 40 pytań na nudę xD !!! 20.01.11, 23:01 Odnośnie kota 1.Avril Lavigne 2.brak 3. 4 4. 11 5. bibera 6. brak 7. newsy o A.L 8. niepamietam 9. 14 stron 10. gwiazdy Odnośnie muzyki 1. Avril LAvigne 2. biber 3. paramore 4. girlfriend 5. what the hell 6. the best damn thing 7. baby 8. brak 9. Avril LAvigne 10. britney spears Odnośnie sław 1. greta 2. amanda bynes 3. brak 4. pattinson 5. brak 6. lost 7. brak 8.brak 9.przygodowe 10.ostatnia piosenka Odnośnie cb 1. zielona bluzka i spodnie 2. zielony 3.ola 4. ewka/olga 5.plastyka 6 facebook 7. 1 8. mam 9. łucja 10. zielono fioletowy xD Odpowiedz Link Zgłoś
abigali Re: 40 pytań na nudę xD !!! 20.01.11, 23:23 Odnośnie kota 1.Gwiazda o której czytasz najwięcej? Nie wiem, o wszystkich czytam ;D 2.Ulubiony użytkownik? Ja tu od niedawna i prawie nikogo nie znam, niestety 3.Liczba twoich zdjęć na profilu? Zero 4.Liczba znajomych na twoim profilu? Od groma! (czytaj: dwie osoby) 5.Kogo masz już dość z kota? [gwiazda] Justina B. 6.Czego w kocie najbardziej nienawidzisz? Kolorystyki 7.Co na kotku lubisz najbardziej? Forum 8.Najgłupszy wątek jaki czytałaś? Oj, nie wiem. 9.Liczba twoich komentarzy? Chwila, sprawdzę. Dziewięć 10.Ulubiona tematyka?[zagadki/ubrania/o gwiazdach itd] Raczej gwiazdy. Odnośnie muzyki 1.Ulubiony wykonawca? Anthony Kiedis 2.Nienawidzony wykonawca? Justin B. 3.Ulubiony zespół? Red Hot Chili Peppers 4.Ulubiony teledysk? RHCP "Snow" 5.Ulubiona piosenka? Ojej, dużo ich, ale na pewno wszystkie RHCP 6.Ulubiona płyta? Wszystkie RHCP 7.Nienawidzona piosenka? Justin B. "Baby", Dorota R. "Dżaga" 8.Najprzystojniejszy piosenkarz? Anthony i Jared <33 9.Ulubiona piosenkarka? Nie lubię piosenkarek ;D 10.Najgorsza piosenkarka? Dorota R. Odnośnie sław 1.Ulubiony film? Pamiętnik 2.Ulubiona aktorka? Rachel McAdams 3.Nienawidzona aktorka? Miley C. jeżeli aktorką można ją nazwać. 4.Ulubiony aktor? Jared Leto i Johnny Depp 5.Nienawidzony aktor? Robert Pattinson 6.Ulubiony serial? Miodowe Lata 7.Najfajniejszy duet? Nie wiem. Nie mam. 8.Najgorszy duet? Nie wiem. Nie mam. 9.Ulubiony gatunek filmowy? Dramat, melodramat 10.Film do którego chciałabyś się przenieść? Pamiętnik Odnośnie cb 1.Jak jesteś ubrana? Szary sweter, bluzka biała z nadrukiem, czarne rurki. 2.Jaki jest twój ulubiony kolor? Czarny i zielony. 3.Jak masz na imię? Lidia 4.Jak ma na imię twoja NAJ przyjaciółka? Joanna 5.Ulubiona lekcja? j. polski i sztuka 6.Ulubiona strona? Komixxy.pl 7.Ile masz zwierząt? Mam jednego psa. 8.Masz rodzeństwo? Mam. 9.Ulubione imię? Klara, Laura, Lena 10.Jaki kolor ma twój pokój? Fioletowy. O już?! Szkoda, pytania ciekawe Odpowiedz Link Zgłoś
lady_famous Re: 40 pytań na nudę xD !!! 20.01.11, 23:38 1. Dan Radcliffe 2. nie posiadam ^^ 3. mam tylko avatara ;P 4. na razie 18 xD 5. Justina Biebera i Zmierzchu ( oczywiście bez urazy ;P ) 6. jakoś nic mnie szczególnie nie drażni ;P 7. ogólnie portal ;P 8. nie pamiętam ;P na pewno było ich dużo ;P 9. 40 - na razie ;P 10. gwiazdy ;P 1. nie mam jednego ulubionego, aczkolwiek ostatnio Bruno Mars mi się spodobał xD 2. Justin Bieber, Tokio Hotel i inni, których nie che mi się wymieniać ;P ( bez urazy ^^) 3. nie mam, aczkolwiek kiedyś US5 xD 4. nie mam ulubionego, ale takie które mi się podobają się znajdą xD 5. piosenek, które bardzo lubię mam baardzo dużo, zazwyczaj kojarzą mi się z jakąś ważną dla mnie osobą xD 6. nie mam ulubionej płyty, aczkolwiek ścieżki dźwiękowe z HP bardzo lubię ;D 7. jest bardzo dużo piosenek, których nie lubię ;P 8. kiedyś Richie Stringini, teraz powiedziałabym, że Bruno Mars ;P ( nikt inny mi teraz do głowy nie przychodzi ;P) 9. nie mam ulubionej piosenkarki ;P choć najczęściej słucham Lady Gagi xD 10. w tej chwili nie wiem, ale z całą pewnością takie mam xD 1. Harry Potter ( wszystkie części ) ;D i kilka innych xD 2. nie mam takiej ;P 3. jak byłam młodsza to była to Emma Watson, teraz do niej nic nie mam xD 4. Dan Radcliffe ;D Harrison Ford xD 5. Robert Pattinson ;P (bez urazy) 6. ostatnio Pamiętniki wampirów xD 7. Patrick Swayze i Jennifer Grey / Leonardo DiCaprio i Kate Winslet ( nikt więcej mi do głowy nie przychodzi ;P) 8. nie mam pojęcia ;P 9. przygodowy / komedia romantyczna 10. Harry Potter ;D 1. dżinsy i bluza ;P 2. niebieski / czarny 3. Aleksandra xD 4. nie mam takiej ^^ 5. fonetyka ( część j.ang - zajmująca się poprawną wymową) xD 6. danradcliffe.com / dan-radcliffe.network - i wszystkie inne w ten deseń ;] 7. nie mam zwierząt 8. mam siostrę xD 9. hmm nie co narcystyczne, ale lubię Aleksandra xD 10. 4 odcienie niebieskiego xD Odpowiedz Link Zgłoś
lola9217 Re: 40 pytań na nudę xD !!! 22.01.11, 22:28 PYTANIA Odnośnie kota 1. O serialu 90210 2. Nie mam 3. 0 4.19 5. Biebera 6. W sumie to jest okej. 7. Quizy 8. Nie pamiętam. 9. 244 10. Nie mam ulubionej b]Odnośnie muzyki[/b] 1. Eminem 2. Justin Bieber 3. Kiedyś US5, ale teraz nie mam 4. Eminem "Not Afraid" 5. Eminem "Not Afraid" 6. Eminem "Recovery" 7. Jest ich dość dużo. 8. Justin Timberlake ( nie wiem czy dobrze napisałam nazwisko) 9. Hillary Duff - bardzo lubię jej głos. 10. Lady Gaga i Ke$ha . Odnośnie sław 1.Titanic i Koszmar z ulicy wiązów 2. Angelina Jole 3.Nie ma takiej. 4.Leonardo Di Caprio, Brad Pitt i Johnny Depp 5. Robert Pattinson 6.Plotkara, 90210, Doktor Hause 7. Eminem i Rihanna 8. Nie wiem. 9. Horrory i dramaty 10. Bardziej do serialu. Do Plotkary albo 90210 Odnośnie cb 1. W piżamę 2. Niebieski 3. Marta 4. Nie mam takiej 5. angielski 6. facebook.com 7. Dwa chomiki. 8. Mam brata 9. Nie mam takiego. 10. Biało - niebieski. Odpowiedz Link Zgłoś
roksanaroxana Re: 40 pytań na nudę xD !!! 23.01.11, 00:06 1.Olivia Wilde,Hugh Laurie 2.Brak 3.270 4.299 5.biebera 6.fanow biebera 7.forum 8.nie pamiętam 9.1128 10.gwiazdy 1.James Hetfield 2.bieberówna 3.metallica \m/ 4.Evanescence-bring me to life 5.metallica-one 6.metallica-metallica 7.bieber-hbaby 8.jesse spencer 9.T Swift 10.bieber dalej mi sie nie chce ;p And Justice for all Odpowiedz Link Zgłoś
alyson96 Re: 40 pytań na nudę xD !!! 23.01.11, 00:22 Odnośnie kota 1.Gwiazda o której czytasz najwięcej? Bill Kaulitz 2.Ulubiony użytkownik? Nie mam. 3.Liczba twoich zdjęć na profilu? nie wiem 4.Liczba znajomych na twoim profilu? nie wiem. 5.Kogo masz już dość z kota? [gwiazda] Biebera 6.Czego w kocie najbardziej nienawidzisz? Niczego 7.Co na kotku lubisz najbardziej? Nic 8.Najgłupszy wątek jaki czytałaś? Nie pamiętam już 9.Liczba twoich komentarzy? nie chce mi się tera sprawdzać 10.Ulubiona tematyka?[zagadki/ubrania/o gwiazdach itd] O gwiazdach Odnośnie muzyki 1.Ulubiony wykonawca? Kaulitz, Leto 2.Nienawidzony wykonawca? Peja. 3.Ulubiony zespół? Tokio Hotel 4.Ulubiony teledysk? Hurricane (30stm) 5.Ulubiona piosenka? Obecnie Playing God (paramore) 6.Ulubiona płyta? Zimmer 483 i This is War 7.Nienawidzona piosenka? We No speak americano 8.Najprzystojniejszy piosenkarz? Bill Kaulitz, Jared Leto 9.Ulubiona piosenkarka? Miley Cyrus 10.Najgorsza piosenkarka? Selena Gomez Odnośnie sław 1.Ulubiony film? obecnie Alexander 2.Ulubiona aktorka? Lindsay Lohan 3.Nienawidzona aktorka? nie wiem. 4.Ulubiony aktor? Jared Leto, Ian Somerhalder, Depp 5.Nienawidzony aktor? nie wiem. 6.Ulubiony serial? Pamiętniki Wampirów 7.Najfajniejszy duet? Dużo ich. 8.Najgorszy duet? Kesza i 30! coś tam 9.Ulubiony gatunek filmowy? Dramat 10.Film do którego chciałabyś się przenieść? Trzynastka Odnośnie cb 1.Jak jesteś ubrana? Jestem w piżamie. 2.Jaki jest twój ulubiony kolor? Czarny, Niebieski 3.Jak masz na imię? Ala 4.Jak ma na imię twoja NAJ przyjaciółka? Agnieszka 5.Ulubiona lekcja? Wtf? 6.Ulubiona strona? Fejsbuk 7.Ile masz zwierząt? 2 8.Masz rodzeństwo? Niestety tak. 9.Ulubione imię? Nie mam ulubionego imienia. 10.Jaki kolor ma twój pokój? Żółty i Pomarańczowy Odpowiedz Link Zgłoś
screeney Re: 40 pytań na nudę xD !!! 24.01.11, 15:03 Odnośnie kota 1.nie wiem. 2.nie posiadam. 3.jedno z komixxów 4.nie będę liczyć 5.disneya ogólnie ?? 6.tego, że daje same gwiazdki disneya. 7.forum : ) 8.nie wiem. 9.nie wiem. 10.ubrania, zagadki Odnośnie muzyki 1.- 2.Justin B. 3.dużo. 4.- 5.aktualnie Placebo - meds. 6.- 7.tik tok 8.nie wiem 9.- 10.sporo. Odnośnie sław 1.sporo. 2.Keira chyba. 3.nie mam raczej. 4.Heath Ledger [*] oraz Johnny Depp <3 5.- 6.Lie to me, Skins, Gossip Girl i 90210 7.- 8.- 9.dramat 10.- Odnośnie cb 1.sweterek, podkolanówki szare, rajty w kropki, a pod sweterkiem biała koszulka 2.czerwony, czarny, granat i beż 3.Agata 4.Lily 5.biologia, historia 6.yafud.pl i youtube.com 7.dwa dni temu jeszcze miałam kota ( mam psa. 8.tak, brata. 9.Wiktor, Jan, Emilia 10.Fiolet ciemny i jedna ściana cała w fotografiach czarno-białych. Odpowiedz Link Zgłoś
nikki Re: 40 pytań na nudę xD !!! 24.01.11, 15:33 > PYTANIA > Odnośnie kota > 1.Gwiazda o której czytasz najwięcej?- ci z Pamiętników wampirów i zmierzchu ale nie ma tak że specjalnie o jakiejs czytam, po prostu czytam najnowsze posty po kolei > 2.Ulubiony użytkownik?-miastowa ;* > 3.Liczba twoich zdjęć na profilu? 1 XD > 4.Liczba znajomych na twoim profilu? 30 ;P > 5.Kogo masz już dość z kota? [gwiazda]- Biebera i Gwiazdek Disneya > 6.Czego w kocie najbardziej nienawidzisz?- Tego że jest za dużo fajnych postów i nie ma kiedy ich czytac i na nie odpowiadać^^ > 7.Co na kotku lubisz najbardziej?-to ze jest fajne forum i najnowsze plotki o gwiazdach kocham też rózne testy i psychotesty > 8.Najgłupszy wątek jaki czytałaś?- o jezu....nie wiem. nie pamiętam > 9.Liczba twoich komentarzy? 486 > 10.Ulubiona tematyka?[zagadki/ubrania/o gwiazdach itd] moda, porady, qiuzy,książki zagadki > Odnośnie muzyki > 1.Ulubiony wykonawca? parę ich mam:Bruno Mars, Mike Posner, Pink, rihanna Shakira i wiele innych > 2.Nienawidzony wykonawca? Bimber i gwiazdeczki disneya > 3.Ulubiony zespół? The preety Recless i paramore > 4.Ulubiony teledysk? Shakira Loca i Avril What the hell > 5.Ulubiona piosenka?-artystów z punktu pierwszego > 6.Ulubiona płyta?- nie mam ulubionej;p > 7.Nienawidzona piosenka?-piosenki biebera i barbra streisand, no speak americano i like a G6 > 8.Najprzystojniejszy piosenkarz?-hmmmmm....nieee wiem. nie mam typu. > 9.Ulubiona piosenkarka?-Shkira, Rihanna , Pink,Avril Lavigne...Taylor Momsen > 10.Najgorsza piosenkarka?-Selcia Gomez, Miley i Demi oraz Mandaryna i Gosia Andrzejewicz > Odnośnie sław > 1.Ulubiony film?-hm...I wciąż ją kocham, Szkoła uczuć,Shrek, saga Zmierzch, Szkolny Terror, Alvin i wierwiórki ;d, Ostatnia Piosenka i Titanic. rzecz jasna nie wym,ieniłam nawet jedenj setnej ulubionych ale nie starczyłoby miejsca na co innego 2.Ulubiona aktorka? Nina Dobrev, Kate winslet, juia roberts 3.Nienawidzona aktorka?-hm...Lindsey Lohan 4.Ulubiony aktor? Ian Somerhalder, Taylor Lautner, leo Dicaprio w Titanicu,Jimmy Carey , Hugh Grant, Heath Leager [*] 5.Nienawidzony aktor? Zack Efron , Rupert Grint i Daniel Radcliffe 6.Ulubiony serial?-Vampire Diares 7.Najfajniejszy duet? Leo DiCaprio i Kate Winslet, Hugh Grant i Sandra Bullock ,i ten co często gra z Julią Roberts zapomniałam jak się nazywa, Nina Dobev z Paulem Wesleyem i Ianem, Kristen Stewart z Taylorem Lautnerem 8.Najgorszy duet?- nie mam pojęcia, > 9.Ulubiony gatunek filmowy?-komedie, dramaty, thrilllery, romantyczne i obyczajówki > 10.Film do którego chciałabyś się przenieść?-Zmierzch , serial VD > Odnośnie cb 1.Jak jesteś ubrana?-czarne dresowe spodnie i siwa bluza. 2.Jaki jest twój ulubiony kolor?-czerwony czarny i fioletowy 3.Jak masz na imię? Dominika 4.Jak ma na imię twoja NAJ przyjaciółka? Ewelina<333333 5.Ulubiona lekcja?- religia (dopoki nie zmienił nam się ksiądz, polski bo można zamulać i w miare francuski. 6.Ulubiona strona? www.kotek.pl, www.nk.pl, www.demotywatory.pl, www.mistrzowie.org, www.yafud.pl , www.kretyn. com, www.imperiumstylu.pl i komixxxy.pl 7.Ile masz zwierząt?- zeeeero ;D chyba że mama się liczy 8.Masz rodzeństwo? tak- starszego brata 9.Ulubione imię?-zależy czy męskie czy damskie czy zagraniczne czy polskie Dużo mam u;ubionych ;p 10.Jaki kolor ma twój pokój?-różowo-fioletowy ;> Odpowiedz Link Zgłoś
natala0900 Re: 40 pytań na nudę xD !!! 11.06.11, 09:43 Odnośnie kota 1.Gwiazda o której czytasz najwięcej? Żadna ;D. Jestem tu od wczoraj. Jedyna gwiazda, o której czytałam to Taylor Swift. 2.Ulubiony użytkownik? Nie mam. Jestem tu od wczoraj ! 3.Liczba twoich zdjęć na profilu? 0. 4.Liczba znajomych na twoim profilu? 0. 5.Kogo masz już dość z kota? [gwiazda] Nie mam. 6.Czego w kocie najbardziej nienawidzisz? Niczego xD. 7.Co na kotku lubisz najbardziej? Forum ;D. 8.Najgłupszy wątek jaki czytałaś? Nie wiem. 9.Liczba twoich komentarzy? Nie wiem. 10.Ulubiona tematyka?[zagadki/ubrania/o gwiazdach itd] Gry i zabawy. Odnośnie muzyki 1.Ulubiony wykonawca? Danny. 2.Nienawidzony wykonawca? Nie mam. 3.Ulubiony zespół? Sami. 4.Ulubiony teledysk? Rihanna - Pon de replay. 5.Ulubiona piosenka? Sami - ,,Znaczek" , ,,Zakręć mnie". 6.Ulubiona płyta? Nie mam. 7.Nienawidzona piosenka? DODY WSZYSTKIE ! 8.Najprzystojniejszy piosenkarz? Nie mam. 9.Ulubiona piosenkarka? Kesha, Rihanna. 10.Najgorsza piosenkarka? DODA ! Odnośnie sław 1.Ulubiony film? ,,Miłość na wybiegu" , ,,Szkoła uczuć". 2.Ulubiona aktorka? Marta Żmuda Trzebiatowska. 3.Nienawidzona aktorka? Nie mam. 4.Ulubiony aktor? Paweł Małaszyński, Filip Bobek, Maciej Zakościelny. 5.Nienawidzony aktor? Nie mam. 6.Ulubiony serial? ,,BrzydUla" i ,,Rodzinka.pl oraz ,,Pensjonat pod różą". 7.Najfajniejszy duet? Filip Bobek & Julia Kamińska. 8.Najgorszy duet? Nie mam. 9.Ulubiony gatunek filmowy? Komedia i romantyczne. 10.Film do którego chciałabyś się przenieść? ,,BrzydUla". Odnośnie cb 1.Jak jesteś ubrana? W pidżamę. 2.Jaki jest twój ulubiony kolor? Żółty i pomarańczowy. 3.Jak masz na imię? Natalia. 4.Jak ma na imię twoja NAJ przyjaciółka? Dominika i Natalia. 5.Ulubiona lekcja? Matematyka i w-f. 6.Ulubiona strona? komixxy.pl. 7.Ile masz zwierząt? 2. 8.Masz rodzeństwo? Tak. 9.Ulubione imię? Asia. 10.Jaki kolor ma twój pokój? Pomarańczowy. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia54321 Re: 40 pytań na nudę xD !!! 15.06.11, 14:13 Odnośnie kota 1.Gwiazda o której czytasz najwięcej? Paul Wesley, Jared Leto 2.Ulubiony użytkownik? - 3.Liczba twoich zdjęć na profilu? 22 4.Liczba znajomych na twoim profilu? 394 5.Kogo masz już dość z kota? Bieber i Gomez! 6.Czego w kocie najbardziej nienawidzisz? wałkowania tematu powyższych osób 7.Co na kotku lubisz najbardziej? ciekawe plotki 8.Najgłupszy wątek jaki czytałaś? - 9.Liczba twoich komentarzy? 1122 10.Ulubiona tematyka?[zagadki/ubrania/o gwiazdach itd] : Zagadki Odnośnie muzyki 1.Ulubiony wykonawca? Jared Leto 2.Nienawidzony wykonawca? Bieber 3.Ulubiony zespół? 30stm 4.Ulubiony teledysk? Aktualnie to Judas Lady Gagi, ale to szybko się zmieni 5.Ulubiona piosenka? nie mam wybranej 6.Ulubiona płyta? błaaaaagam 7.Nienawidzona piosenka? bejbe bejbe wiadomo kogo 8.Najprzystojniejszy piosenkarz? JL 9.Ulubiona piosenkarka? - 10.Najgorsza piosenkarka?Niki Mintaj czy jak jej tam Odnośnie sław 1.Ulubiony film? Jestem Legendą 2.Ulubiona aktorka?- 3.Nienawidzona aktorka? - 4.Ulubiony aktor?Paul Wesley, Jared Leto 5.Znienawidzony aktor? - 6.Ulubiony serial? Pamiętniki Wampirów 7.Najfajniejszy duet? - 8.Najgorszy duet? - 9.Ulubiony gatunek filmowy? Dramat psychologiczny 10.Film do którego chciałabyś się przenieść? - Odnośnie cb 1.Jak jesteś ubrana? koszulka i jeansy 2.Jaki jest twój ulubiony kolor? fiolet ( cieeemny) 3.Jak masz na imię? Katarzyna 4.Jak ma na imię twoja NAJ przyjaciółka? -- 5.Ulubiona lekcja? dzwonek po ostatniej lekcji 6.Ulubiona strona? -- 7.Ile masz zwierząt? 2 8.Masz rodzeństwo? yes 9.Ulubione imię? Zuzanna 10.Jaki kolor ma twój pokój? czeerrwony Odpowiedz Link Zgłoś
stranger17 Re: 40 pytań na nudę xD !!! 16.06.11, 16:49 Odnośnie kota 1. nie ma takiej... czytam co pojawi się na pierwszej stronie 2. ga18 ; ) 3. 3 4. 100 5. Bieber, Gomez 6. nie wiem, ale coś takiego na pewno jest.. nic na razie nie przychodzi mi do głowy 7. czytać blogi użytkowników, pisać na forum 8. był taki, że jakaś użytkowniczka napisała, że Nirvana i ktoś jeszcze to gwiazdki komercyjne, a Bieber nie -.- 9. 105, a z tym 106 10. o gwiazdach Odnośnie muzyki 1. Bruno Mars 2. Bieber, rzecz jasna 3. Green Day, Big Time Rush 4. nie mam 5. jejciu.. dużo ich jest 6. brak 7. `Baby` - wiadomo kogo 8. ha! nie mam pojęcia.. Bruno ; P Logan Henderson, Carlos Gracia xdd 9. nie mam 10. --- Odnośnie sław 1. Harry Potter, Królowa Śniegu xdd 2. Victoria Justice, Nina Dobrev, Dianna Argon 3. nie mam 4. Cory Monteith, Logan Henderson, Paul Wesley, Ian Somerhalder 5. nie mam 6. Glee, Pamiętniki Wampirów, Victorious, iCarly, Tajemnice domu Anubisa, Dr House, Tożsamość Szpiega, Big Time Rush 7. Lea Michele (chyba tak się pisze xdd) i Cory Monteith `Pretending` 8. yyy... nie wiem? xd 9. fantasty, komedia, musical 10. Harry Potter, Piraci z Karaibów < Odpowiedz Link Zgłoś
esme1 Re: 40 pytań na nudę xD !!! 17.06.11, 21:12 1. różnie. 2. jane_ ( a jak xd. ;d ) 3. yy.. zero ? jeden ? 4. nie wiem o.o 5. chyba nikogo. 6. zmiany wyglądu! 7. forum c; 8. dużo ich było. za dużo. 9. yy... nie wiem ? 10. gwiazdy 1.Grubson 2. Selena Gomez 3. Red hot chili peppers <3 4. Red hot chili peppers - Otherside 5. Red hot chili peppers - Under the Bridge/ Californication / Otherside 6. Paramore - Riot! 7. nie wiem, disco polo jakieś. 8. Jared Leto 9. Hayley Williams 10. Selena Gomez / Miley Cyrus / Honey 1. Harry Potter 2. Cameron Diaz 3. nie mam 4. Karolak 5. nie maam. 6. rodzinka.pl <3! 7. hmhm.. Karolak - Kożuchowska 8. nie wiem o.o 9. horrory ;d 10. Harry Potter!! 1. normalnie. 2. czerwony, fioletowy 3. Klaudia 4. jest wyimaginowana i nie ma imienia 5. WF 6. galopuje.pl 7. ym. to skomplikowane. 8.tak 9. Julia 10. czerwony <3 Odpowiedz Link Zgłoś
toshanned Re: 40 pytań na nudę xD !!! 20.06.11, 22:04 Odnośnie kota 1.Gwiazda o której czytasz najwięcej? - 30 Seconds To Mars 2.Ulubiony użytkownik? - @paramooore oczywiście xD 3.Liczba twoich zdjęć na profilu? - 1066 4.Liczba znajomych na twoim profilu? 135 5.Kogo masz już dość z kota? [gwiazda] - BIMBER! 6.Czego w kocie najbardziej nienawidzisz? - ludzi którzy działają mi na nerwy 7.Co na kotku lubisz najbardziej? - pisac ? 8.Najgłupszy wątek jaki czytałaś? - na szczęście takowego jeszcze nie czytałam 9.Liczba twoich komentarzy? - 805 10.Ulubiona tematyka?[zagadki/ubrania/o gwiazdach itd] - nie mam Odnośnie muzyki 1.Ulubiony wykonawca? - 30 Seconds To Mars 2.Nienawidzony wykonawca? - Lady Gaga 3.Ulubiony zespół? - 30STM 4.Ulubiony teledysk? - "A beautiful Lie" - 30STM 5.Ulubiona piosenka? - "From Yesterday" - 30 STM 6.Ulubiona płyta? - This Is War - 30 STM 7.Nienawidzona piosenka? - "Paparazi" czy jak to się tam pisze 8.Najprzystojniejszy piosenkarz? - Jared Leto 9.Ulubiona piosenkarka? - Nie mam 10.Najgorsza piosenkarka? - "Paparazi" Odnośnie sław 1.Ulubiony film? - "Mr. Nobody" 2.Ulubiona aktorka? - Charlize Theron 3.Nienawidzona aktorka? - Nie mam 4.Ulubiony aktor? - Johny Deep 5.Nienawidzony aktor? - Nie mam 6.Ulubiony serial? - The Vampire Diaries 7.Najfajniejszy duet? - Jared Leto & Ely Guerra - From Yesterday 8.Najgorszy duet? - Nie mam 9.Ulubiony gatunek filmowy? - Horror 10.Film do którego chciałabyś się przenieść? - Avatar Odnośnie cb 1.Jak jesteś ubrana? - Niebieskie rurki, szare skarpetki w biało-różowo-błękitne paski, czerwono-granatowy top, różowy stanik i białe gacie xD 2.Jaki jest twój ulubiony kolor? - czarny 3.Jak masz na imię? - Claudia 4.Jak ma na imię twoja NAJ przyjaciółka? - Martyna 5.Ulubiona lekcja? - W -F 6.Ulubiona strona? - Nie mam 7.Ile masz zwierząt? - 1 8.Masz rodzeństwo? - Niestety 9.Ulubione imię? - Shannon 10.Jaki kolor ma twój pokój? - Błękitny Odpowiedz Link Zgłoś
easy_me Re: 40 pytań na nudę xD !!! 22.06.11, 10:22 Odnośnie kota 1.Gwiazda o której czytasz najwięcej? Emma Watson, Zmierzch 2.Ulubiony użytkownik? bliźniaczkii, dominkiax3 3.Liczba twoich zdjęć na profilu? 8 4.Liczba znajomych na twoim profilu? 312 5.Kogo masz już dość z kota? [gwiazda] justin biber i sel gomez 6.Czego w kocie najbardziej nienawidzisz? hmmmmmmmm nie wiem 7.Co na kotku lubisz najbardziej? info o gwiazdach, blogi 8.Najgłupszy wątek jaki czytałaś? nie przypominam sobie 9.Liczba twoich komentarzy? 2040 10.Ulubiona tematyka?[zagadki/ubrania/o gwiazdach itd] gwiazdy/ quizy Odnośnie muzyki 1.Ulubiony wykonawca? Bruno Mars 2.Nienawidzony wykonawca? biber 3.Ulubiony zespół? --- Odpowiedz Link Zgłoś
camper_kala Re: 40 pytań na nudę xD !!! 09.08.11, 19:33 PYTANIA Odnośnie kota 1.Gwiazda o której czytasz najwięcej? SEL GOMEZ 2.Ulubiony użytkownik? NIE MAM... 3.Liczba twoich zdjęć na profilu? JESZCZE 0(JESTEM TU OD NIEDAWNA) 4.Liczba znajomych na twoim profilu? NIE SPRAWDZAŁAM 5.Kogo masz już dość z kota? [gwiazda] SZPAKA 6.Czego w kocie najbardziej nienawidzisz? REKLAM 7.Co na kotku lubisz najbardziej? NEWSY 8.Najgłupszy wątek jaki czytałaś? "SELENA I BIEBER UPRAWAJĄ SEKS I TO LUBIĄ!!" 9.Liczba twoich komentarzy? OOO... NIEZLICZONA 10.Ulubiona tematyka?[zagadki/ubrania/o gwiazdach itd] O GWIAZDACH Odnośnie muzyki 1.Ulubiony wykonawca? DUŻO ICH... 2.Nienawidzony wykonawca? RACZEJ BIEBER 3.Ulubiony zespół? AFROMENTAL 4.Ulubiony teledysk? "I JUST HAD SEX" 5.Ulubiona piosenka? LADY GAGA ''JUDAS'' 6.Ulubiona płyta? SELENA GOMEZ ''FALLING DOWN'' 7.Nienawidzona piosenka? BABY BIEBSA 8.Najprzystojniejszy piosenkarz? TOMUŚ FELTON 9.Ulubiona piosenkarka? LADY GAGA I SELL 10.Najgorsza piosenkarka? REBECA BLACK Odnośnie sław 1.Ulubiony film? HARRY POTTER(WSZYSTKIE CZĘŚCI) 2.Ulubiona aktorka? BLAKE LIVELY, NINA DOBEREV 3.Nienawidzona aktorka? NIE MAM 4.Ulubiony aktor? PAUL WESLEY, TOM FELTON, CHASE CRAWFORD 5.Nienawidzony aktor? CHYBA NIE MAM 6.Ulubiony serial? ''GOSSIP GIRL'' I ''PAMIĘTNIKI WAMPIRÓW'' 7.Najfajniejszy duet? RIHANNA I EMINEM 8.Najgorszy duet? LADY GAGA I BEYONCE 9.Ulubiony gatunek filmowy? KOMEDIA ROMANTYCZNA 10.Film do którego chciałabyś się przenieść? ''PLOTKARA''(CHOĆ TO SERIAL) A FILM TO ''ZMIERZCH" Odnośnie cb 1.Jak jesteś ubrana? TERAZ SPODENKI, TOP(CZARNY Z NAPISAMI) I BIELIZNA 2.Jaki jest twój ulubiony kolor? BŁEKITNY I ŻÓŁTY 3.Jak masz na imię? KLAUDIA 4.Jak ma na imię twoja NAJ przyjaciółka? SONIA, JAGODA I MARIKA 5.Ulubiona lekcja? ZAJĘCIA ARTYSTYCZNE 6.Ulubiona strona? KOCIAK 7.Ile masz zwierząt? 2 8.Masz rodzeństwo? BRATA I SIOSTRE 9.Ulubione imię? DORIAN 10.Jaki kolor ma twój pokój? ŻÓŁTY Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: kara4454 22.06.11, 11:06 Odnośnie kota 1.Gwiazda o której czytasz najwięcej? my chemical romance i 30 seconds to mars 2.Ulubiony użytkownik? raczej uzytkownicy-echelon i killjoysi 3.Liczba twoich zdjęć na profilu? 2 4.Liczba znajomych na twoim profilu? 721 5.Kogo masz już dość z kota? [gwiazda] bejber i cyruska 6.Czego w kocie najbardziej nienawidzisz? tego ze ciągle pisze o jakiś pierdołach 7.Co na kotku lubisz najbardziej? to ze moge gadać z echelonem i killjoysami 8.Najgłupszy wątek jaki czytałaś? uu duzo tego było 9.Liczba twoich komentarzy? 2387 10.Ulubiona tematyka?[zagadki/ubrania/o gwiazdach itd] nie wiem Odnośnie muzyki 1.Ulubiony wykonawca? aguilera 2.Nienawidzony wykonawca? bejber i cyruska 3.Ulubiony zespół? my chemical romance i 30 seconds to mars 4.Ulubiony teledysk? duzo ich 5.Ulubiona piosenka? duzo ich 6.Ulubiona płyta? wszystkie 30STM i MCR 7.Nienawidzona piosenka? duzo ich 8.Najprzystojniejszy piosenkarz? 9.Ulubiona piosenkarka? aguilera 10.Najgorsza piosenkarka? cyruska Odnośnie sław 1.Ulubiony film? sala samobójców 2.Ulubiona aktorka? nie mam 3.Nienawidzona aktorka? cyruska 4.Ulubiony aktor? johnny depp 5.Nienawidzony aktor? nie mam 6.Ulubiony serial? nie mam 7.Najfajniejszy duet? nie wiem 8.Najgorszy duet? nie wiem 9.Ulubiony gatunek filmowy? dramat 10.Film do którego chciałabyś się przenieść? sala samobójców Odnośnie cb 1.Jak jesteś ubrana? ładnie : ) 2.Jaki jest twój ulubiony kolor? niebieski 3.Jak masz na imię? karolina 4.Jak ma na imię twoja NAJ przyjaciółka? nie mam naj przyjaciółki 5.Ulubiona lekcja? nie mam 6.Ulubiona strona? nie mam 7.Ile masz zwierząt? jednego kota 8.Masz rodzeństwo? tak 9.Ulubione imię? nie mam 10.Jaki kolor ma twój pokój? zółto-zielony Odpowiedz Link Zgłoś
klaudiau11 ; d 22.06.11, 11:48 1.Gwiazda o której czytasz najwięcej? 30STM . My Chem 2.Ulubiony użytkownik? użytkownicy z forum MCR . Moi Killjoys xD i jeszcze z FKE 3.Liczba twoich zdjęć na profilu? 29 4.Liczba znajomych na twoim profilu? 99 5.Kogo masz już dość z kota? [gwiazda] Justina 6.Czego w kocie najbardziej nienawidzisz? pokemonów ! 7.Co na kotku lubisz najbardziej? Forum . Że można po pisać z fajnymi osobami 8.Najgłupszy wątek jaki czytałaś? półowa jest głupia, więc ... 9.Liczba twoich komentarzy? 256 0.Ulubiona tematyka?[zagadki/ubrania/o gwiazdach itd] muzyka 1.Ulubiony wykonawca? hmmm... 2.Nienawidzony wykonawca? Bieber 3.Ulubiony zespół? Nirvana/My Chemical Romance 4.Ulubiony teledysk? hm... Helena, Come as you are 5.Ulubiona piosenka? Something in the way 6.Ulubiona płyta? (Wszystkie Nirvany i My Chemical Romance) A beautiful lie 7.Nienawidzona piosenka? Baby : / 8.Najprzystojniejszy piosenkarz? Nie będę mówiła xD . Jeszcze mnie za jakąś fg wezną . : ) 9.Ulubiona piosenkarka? Joan Jett 10.Najgorsza piosenkarka? Odnośnie sław 1.Ulubiony film? Sala Samobójców, Piraci z Karaibów, Władca Pierścieni 2.Ulubiona aktorka? Keira Knightley 3.Nienawidzona aktorka? pffff.... 4.Ulubiony aktor? Orlando Bloom, Johnny Deep 5.Nienawidzony aktor? nie mam . 6.Ulubiony serial? House 7.Najfajniejszy duet? ... 8.Najgorszy duet? ... 9.Ulubiony gatunek filmowy? Fantasty, Przygodowy, Dramat 10.Film do którego chciałabyś się przenieść? nie myślałam o tym Odnośnie cb 1.Jak jesteś ubrana? szeroka zielona koszula za duża o jakieś 3 rozmiary i spodenki 2.Jaki jest twój ulubiony kolor? czarny . No i fioletowy 3.Jak masz na imię? Klaudia 4.Jak ma na imię twoja NAJ przyjaciółka? Karolina 5.Ulubiona lekcja? Angielski, polski 6.Ulubiona strona? nie posiadam 7.Ile masz zwierząt? 7, ryby w akwarium i w stawie też liczyć ? xD 8.Masz rodzeństwo? Tak 9.Ulubione imię? Julia 10.Jaki kolor ma twój pokój? dwie ściany na ciemny fiolet, a pozostałe dwie na jasny fioletowy Danke . Odpowiedz Link Zgłoś
oliiviia . . . 22.06.11, 11:38 a. 1. - 2. - 3. dwa 4. dwieście osiemdziesiąt dziewięć 5. biebera i gomez 6. prawie wszystkiego 7. swój profil ^^ 8. wiele ich jest 9. -,-" 422 10. - b. 1. eminem 2. gaga, bieber etc 3. slipknot 4. hm. when i am gone 5. wszystkie ema i slipków 6. encore, all hope is gone 7. hm 8. hm 9. shakira, beyonce 10. gomez, gaga etc c. 1. 8 mila, zielona mila etc 2. angelina jolie, jennifer aniston 3. hm 4. johnny depp, eminem 5. hm 6. the walking dead 7. hm 8. hm 9. horror/thriller 10. 8 mila <3 d. 1. czarne spodnie, czarna koszulka z białą emotką 2. czarny. 3. oliwia 4. hm 5. chemia 6. fejsbuk : > 7. jedno 8. mam 9. marshall 10. żółto - zielony Odpowiedz Link Zgłoś
rosalie007 Re: 40 pytań na nudę xD !!! 22.06.11, 12:02 Odnośnie kota 1.Gwiazda o której czytasz najwięcej? Emma Watson 2.Ulubiony użytkownik? ... 3.Liczba twoich zdjęć na profilu?... 4.Liczba znajomych na twoim profilu?... 5.Kogo masz już dość z kota? [gwiazda] Biebera 6.Czego w kocie najbardziej nienawidzisz? Że nie da się usuąć konta 7.Co na kotku lubisz najbardziej?Forum 8.Najgłupszy wątek jaki czytałaś?eeee..., dużo było... 9.Liczba twoich komentarzy?sporo 10.Ulubiona tematyka?[zagadki/ubrania/o gwiazdach itd] filmy i książki Odnośnie muzyki 1.Ulubiony wykonawca?za dużo 2.Nienawidzony wykonawca?tokio hotel 3.Ulubiony zespół?duuuuuuużo 4.Ulubiony teledysk?lordi- niepamiętam 5.Ulubiona piosenka?.... 6.Ulubiona płyta?Marlyn manson- the best of 7.Nienawidzona piosenka? baby... 8.Najprzystojniejszy piosenkarz?james z metallici 9.Ulubiona piosenkarka? było 10.Najgorsza piosenkarka? katy perry- coś tam Odnośnie sław 1.Ulubiony film? za dużo 2.Ulubiona aktorka? narazie raychel weisz 3.Nienawidzona aktorka? natalie portman 4.Ulubiony aktor? za dużo 5.Nienawidzony aktor? za dużo 6.Ulubiony serial?house i glee 7.Najfajniejszy duet? nie za bardzo znam 8.Najgorszy duet? ... 9.Ulubiony gatunek filmowy? dramat i horror 10.Film do którego chciałabyś się przenieść? duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo Odnośnie cb 1.Jak jesteś ubrana?spudnica, bluzka i naszyjnik 2.Jaki jest twój ulubiony kolor? czrny 3.Jak masz na imię? Melody 4.Jak ma na imię twoja NAJ przyjaciółka? niewiem 5.Ulubiona lekcja? etyka 6.Ulubiona strona?filmweb 7.Ile masz zwierząt?dwa 8.Masz rodzeństwo?jednego brata 9.Ulubione imię?Sara 10.Jaki kolor ma twój pokój?zielony Odpowiedz Link Zgłoś
michaelka Re: 40 pytań na nudę xD !!! 22.06.11, 12:27 Coś o sobie 1. Avril Lavigne (czytałbym u Michaelu , ale..) 2.Mam dwóch XD miki_jackson i g_o_s_i_a 3.21 4.390 5. Bibera. 6.Pewnych użytkowników , którzy nie szanują innych. 7.Atmosferę , którą stwarzają wspaniali użytkownicy. 8.,,Dlaczego nie lubicie Bibera ?'' 9.277 10.Książki&muzyka. Po raz kolejny nie umiem wybrać. MUZYKA 1. Michael Jackson 2.Justin Bieber 3. Nirvana 4. Wszystkie Michaela ! 5.Wszystkie Michaela ! 6. Wszystkie Michaela ! 7. Bieber ,,Baby'' 8.Michael. 9. Avril Lavigne 10. Rebecca Black ,, Friday'' SŁAWY 1.Prawdziwa Historia Króla Pop-u 2.Angelina Jolie. 3.Megan Fox. 4.Brad Pitt. 5.Ten co grał głównego bohatera w ,,Władca Wiatru'' xd. 6.Roswell 7.Bill Medley&Jennifer Warnes - Time of my life 8.Nie mam zdania. 9.fantastyka 10. Harry Potter. ODNOŚNIE MNIE 1.Rurki , czarna tunika z MJ i trampki z logo Nirvany. 2.Czarny 3. Powiedzmy : Jak w kolędzie. 4. Gosia. 5.Historia. 6.Kotek.pl 7.Ani jednego , moja mama jest uczulona. 8.Niestety tak , brata. 9.Lilianna i Michael. 10.Czerwony. Oto 40 faktów z mojego życia. Haha. Odpowiedz Link Zgłoś
majlentis Re: 40 pytań na nudę xD !!! 22.06.11, 12:38 1. Selena Gomez i Justin Bieber bo tylko o nich tutaj piszą ;// 2. katsumi_17 3. chyba 5 ;p 4. nie pamiętam 5. justina Biebera 6. Tego , że piszą ciągle o tych samych gwiazdach , a nie o tych co są mało znane 7. to że są fajni ludziena forum ;p 8. Nie pamietam ale dużo ich było 9. sporo ich jest 10. lista przbojów i strefa stylu 1. Michael Jackson , Rihanna 2. Tokio Hotel 3. Black Eyed Peas 4. " California King Bed " 5. " California King Bed " 6. " Love? " Jenifer Lopez 7. Doda " Bad Girls " 8. no niewiem może Matt Pokora 9. Rihanna 10. Beyonce 1. Duzo ich 2. nie mam 3. nie mam 4. nie mam 5. nie mam 6. " Pierwsza Miłość " 7. Angelina Jolie i Brad Pitt 8. nie mam 9. komedie , horrory , katastroficzne i romantyczne 10. " Lemoniada Gada " 1. spodnie aladynki , czarna bluzka napisem córeczka tatusia 2.niebieski , czarny , fioletowy 3. Kasia 4.Ewelina ;* 5. plastyka 6. wrzuta.pl 7. trzy 8. tak 9. żeńskie: Majka męskie: Sebek ( mój siostrzeniec ) 10. jasno zielone ściany , na podłodze jasno brązowe panele i białe kasetony na suficie. Odpowiedziałam ;D Odpowiedz Link Zgłoś
maritaa Re: 40 pytań na nudę xD !!! 24.06.11, 20:45 1.Gwiazda o której czytasz najwięcej? Żadna, zaglądam zazwyczaj tylko na forum : D 2.Ulubiony użytkownik? Nie ma 3.Liczba twoich zdjęć na profilu? Zero 4.Liczba znajomych na twoim profilu? 1675 uhuuu 5.Kogo masz już dość z kota? [gwiazda] Wszystkich, bo większość dla mnie to nie gwiazdy, a ludzie, których sława z czasem przeminie. 6.Czego w kocie najbardziej nienawidzisz? Układu strony, i tego, że nie można edytować wypowiedzi. 7.Co na kotku lubisz najbardziej? Dobre miejsce na reklamę 8.Najgłupszy wątek jaki czytałaś? Spora część jest głupich. 9.Liczba twoich komentarzy? Na forum 125, reszta 103 10.Ulubiona tematyka?[zagadki/ubrania/o gwiazdach itd] Brak. Odnośnie muzyki 1.Ulubiony wykonawca? Nie mam 2.Nienawidzony wykonawca? Nie mam 3.Ulubiony zespół? Nie mam 4.Ulubiony teledysk? Nie mam 5.Ulubiona piosenka? Nie mam 6.Ulubiona płyta? Nie mam 7.Nienawidzona piosenka? Nie mam 8.Najprzystojniejszy piosenkarz? Nie mam 9.Ulubiona piosenkarka? Nie mam 10.Najgorsza piosenkarka? Nie mam, hah Odnośnie sław 1.Ulubiony film? Titanic, Requiem dla snu, Forrest Gump, Slumdog: Milioner z ulicy, Dirty Dancing, Szkoła uczuć, HP, Zielona mila, Bez mojej zgody, Nostalgia anioła, My dzieci z dworca zoo, Pasja, Ucieczka w milczenie, Cena doskonałości, Przerwana lekcja muzyki, Krąg wtajemniczonych, Weronika postanawia umrzeć, Pamiętnik, Pokuta, Czarny łabędź, Drużyna A, Księga ocalenia, Wyznania gejszy, Biała wstążka, Narzeczony mimo woli, Pożegnanie z niewinnością itd... 2.Ulubiona aktorka? Scarlett Johansson i Keira Knightley 3.Nienawidzona aktorka? Nie mam 4.Ulubiony aktor? Johny Depp, Alan Rickman, Maciej Zakościelny i Ashton Kutcher 5.Nienawidzony aktor? Nie mam 6.Ulubiony serial? Nie mam 7.Najfajniejszy duet? Brak 8.Najgorszy duet? Jak wyżej 9.Ulubiony gatunek filmowy? Komedia, horror, psychologiczny 10.Film do którego chciałabyś się przenieść? HP Odnośnie cb 1.Jak jesteś ubrana? Spódniczka, rajstopy, biała podkoszulka, i sweter w paski + bielizna. 2.Jaki jest twój ulubiony kolor? Czarny, fiolet, niebieski. 3.Jak masz na imię? Marta 4.Jak ma na imię twoja NAJ przyjaciółka? Nie ma takiej c: 5.Ulubiona lekcja? Polski i religia 6.Ulubiona strona? wl.pl 7.Ile masz zwierząt? 3 8.Masz rodzeństwo? Mam 9.Ulubione imię? Marcin, Kuba, Julia... 10.Jaki kolor ma twój pokój? Niebiesko-żółty Odpowiedz Link Zgłoś
janvier Yh :D 23.06.11, 15:41 Odnośnie kota 1.Gwiazda o której czytasz najwięcej? Czytam większość notek o różnych gwiazach 2.Ulubiony użytkownik? nie mam 3.Liczba twoich zdjęć na profilu? 0 4.Liczba znajomych na twoim profilu? sprawdź sobie 5.Kogo masz już dość z kota? JB i Seleny Gomez! 6.Czego w kocie najbardziej nienawidzisz? Że jak nie ma co pisać to pisze bzdury albo się powtarza 7.Co na kotku lubisz najbardziej? Szczerze to nie wiem xD 8.Najgłupszy wątek jaki czytałaś? O tym, że Selena zdjęła 'pierścień czystości' czy jakoś tak xD 9.Liczba twoich komentarzy? Sprawdź jak cię to interesuje 10.Ulubiona tematyka?[zagadki/ubrania/o gwiazdach itd] moda, uroda, porady Odnośnie muzyki 1.Ulubiony wykonawca? Wielu 2.Nienawidzony wykonawca? Ym, nie wiem xD 3.Ulubiony zespół? Guns n' Roses 4.Ulubiony teledysk? MCR- The ghost of you 5.Ulubiona piosenka? Gn'R- Sweet Child O' Maine 6.Ulubiona płyta? No tego nie jestem wstanie powiedzieć 7.Nienawidzona piosenka? JB- Baby... 8.Najprzystojniejszy piosenkarz? Jared Leto 9.Ulubiona piosenkarka? Hmm... nie mam 10.Najgorsza piosenkarka? Rebeca Blac (jeśli można ją nazwać piosenkarką) Odnośnie sław 1.Ulubiony film? Nie mam 2.Ulubiona aktorka? Angelina Jolie 3.Nienawidzona aktorka? Wszystkie z /Disney'a 4.Ulubiony aktor? Johnny Depp 5.Nienawidzony aktor? - 6.Ulubiony serial? PLL, LOST, Dr House 7.Najfajniejszy duet? A. Jolie i Brat Pitt 8.Najgorszy duet? - 9.Ulubiony gatunek filmowy? Dramat, Komedia 10.Film do którego chciałabyś się przenieść? Do każdego xD Odnośnie cb 1.Jak jesteś ubrana? Akurat w piżamę 2.Jaki jest twój ulubiony kolor? Czarny 3.Jak masz na imię? Nicole 4.Jak ma na imię twoja NAJ przyjaciółka? Nie powiem 5.Ulubiona lekcja? - 6.Ulubiona strona? Demoty 7.Ile masz zwierząt? - 8.Masz rodzeństwo? - 9.Ulubione imię? Większość zagranicznych 10.Jaki kolor ma twój pokój? Zielony Odpowiedz Link Zgłoś
limka Re: Yh :D 30.06.11, 17:32 PYTANIA Odnośnie kota 1.Czytam o wszystkich gwiazdach. 2.Nie mam takiego. 3.Nie mam zdjęć. 4.204. 5.Justina Biebera. 6.Nie ma czegoś takiego. 7.Plotki na temat gwiazd. 8.Nie pamiętam już. 9.Nie wiem. 10.O gwiazdach. Odnośnie muzyki 1.Nie mam. 2.Justin Bieber. 3.Nie mam. 4.Podoba mi się Selena Gomez - Who Says. 5.W tej chwili Selena Gomez - Tell Me Something I Don't Know. 6.Nie mam takiej. 7.Rebecca Black - Friday. 8.Nie wiem. 9.Selena Gomez i Miley Cyrus. 10.Rebecca Black. Odnośnie sław 1.Licencja na uwodzenie. 2.Selena Gomez. 3.Nie mam. 4.Nie mam. 5.Nie mam. 6. Nieważne. 7.Nie wiem. 8.Chyba JB i Chris Brown. 9.Romans. 10. Kopciuszek roztańczona historia albo Saga Zmierzch. Odnośnie cb 1.W strój po domu. 2.W tej chwili biały. 3.Natalia. 4.Agata. 5.Są wakacje. 6.Facebook. 7.Jedno. 8.Nie. 9.Podoba mi się Blanka. 10.Błękitny. Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna... Re: 40 pytań na nudę xD !!! 30.06.11, 17:59 A1.nwm, może Beyonce, 2.-------- 3.1 , 4.jestem tu od 5 dni, więc........., 5.Justin Bieber, czy jakoś tak, 6.chyba nie ma takiej rzeczy, 7.moda i uroda, 8.''nie lubię mojego imienia'', czy coś w tym stylu, 9.4 , 10.ubrania, B1.jest ich wielu, 2.te wszystkie gwiazdki Disney'a, 3.również jest ich wiele , 4.nie mam, 5.nwm, może nowy protest, 6.hmmmmmmmm, nie mam, 7.dużo ich jest , 8.nie patrze na nich w ten sposób, że który jest najładniejszy....., 9.Beyonce, ale nie tylko....., 10.nwm......, C1.wiele ich, ale powiedzmy, że firewall, 2.nie mam, 3.jennifer aniston, 4.wielu ich mam...., 5.nwm.., 6.nie oglądam seriali.. chyba, że nie mam już nic do roboty, 7.nie mam, 8.też nie mam, 9.......uwielbiam kino akcji.........., 10.oooo jest ich tyle......, D1.krótkie,czarne spodenki i niebieska boxerka, 2.można powiedzieć, że lubię wszystkie kolory , 3.Weronika, 4.Ola, 5.nie ma takiej.....!!!!!!, 6.nie mam...., 7.2, 8.niee, 9.męskie to...... może być Fabian, a damskie to..... chyba nie mam, 10.jeden pomarańczowy, a drugi jest zielono-żółty... Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ Re: 40 pytań na nudę xD !!! 30.06.11, 18:15 Odnośnie kota 1.Gwiazda o której czytasz najwięcej? nie wiem, czytam o każdym, kto mnie choć trochę interesuje 2.Ulubiony użytkownik? jest parę osób, których lubię, ale nie mam ulubionego 3.Liczba twoich zdjęć na profilu? 0 4.Liczba znajomych na twoim profilu? około 50, chyba 5.Kogo masz już dość z kota? [gwiazda] zdecydowanie bieber&gomez 6.Czego w kocie najbardziej nienawidzisz? tego, że zaczyna robić się jak pudelek czy inne gó...ane portale. kiedyś był znacznie lepszy 7.Co na kotku lubisz najbardziej? sama nie wiem.. chyba to, że czuję się tu poniekąd jak w internetowym domu, bo siedzę tutaj od dobrych paru lat 8.Najgłupszy wątek jaki czytałaś? "wejdziecie na moje glitery?" chociaż tytuł był o tym, że ktośtam zaszedł w ciążę. wiele razy coś takiego było -,- 9.Liczba twoich komentarzy? 991 komentarzy 1636 postów 10.Ulubiona tematyka?[zagadki/ubrania/o gwiazdach itd] film(...), gwiazdy(...) i muzyka(...) Odnośnie muzyki 1.Ulubiony wykonawca? Gerard Way i masa innych wypisanych na profilu 2.Nienawidzony wykonawca? aktualnie nie cierpię Pitbulla 3.Ulubiony zespół? My Chemical Romance 4.Ulubiony teledysk? ojej, nie wiem. na daną chwilę bardzo lubię teledysk Nicki Minaj - Super Bass, choć nie jest ulubiony. Nie zrobiłam jeszcze listy "ulubione teledyski" 5.Ulubiona piosenka? nie umiem wybrać jednej 6.Ulubiona płyta? Taylor Swift - Speak Now 7.Nienawidzona piosenka? większość z Vivy 8.Najprzystojniejszy piosenkarz? nie wiem 9.Ulubiona piosenkarka? Taylor Swift 10.Najgorsza piosenkarka? Selena Gomez Odnośnie sław 1.Ulubiony film? Szkoła Uczuć chyba już na zawsze 2.Ulubiona aktorka? Ashley Benson 3.Nienawidzona aktorka? jakoś nie mam 4.Ulubiony aktor? Ian Somerhalder 5.Nienawidzony aktor? nie mam 6.Ulubiony serial? Pretty Little Liars, The Vampire Diaries 7.Najfajniejszy duet? - 8.Najgorszy duet? - 9.Ulubiony gatunek filmowy? romanse 10.Film do którego chciałabyś się przenieść? jakiś magiczny, np. Harry Potter Odnośnie ciebie 1.Jak jesteś ubrana? krótkie czarne spodenki, fioletowa bluzka z krótkim rękawkiem 2.Jaki jest twój ulubiony kolor? czarny i fioletowy c: 3.Jak masz na imię? Daria 4.Jak ma na imię twoja NAJ przyjaciółka? Ala, Marta, Julia 5.Ulubiona lekcja? są wakacje, nie mam siły, aby myśleć jaki przedmiot denerwuje mnie najmniej c; 6.Ulubiona strona? kotecek 7.Ile masz zwierząt? aktualnie 7 8.Masz rodzeństwo? mam, brata 9.Ulubione imię? Amelia 10.Jaki kolor ma twój pokój? żółty Odpowiedz Link Zgłoś
nickiminaj Re: 40 pytań na nudę xD !!! 30.06.11, 18:36 1. nie wiem 2. natusia445 3. 0 4. 93 5. rihanna 6. to, że pojeżdżają Chrisa Browna 7. nie wiem 8. coś o rihannie 9. 48 10. nie wiem 1. Michael Jackson 2. rihanna, katy perry 3. Tokio Hotel 4. Michael Jackson - Earth Song 5. za dużo jest fajnych, żeby wybrać jedną 6. Tokio Hotel Zimmer 483 7. wszystkie rihanny i katy perry 8. Bill Kaulitz 9. Nicki Minaj 10. rihanna, katy perry 1. Gwiezdne Wojny 2. Natalie Portman 3. nie mam 4. Jakub Gierszał 5. nie mam 6. nie mam 7. Nicki Minaj i Lil Wayne 8. rihanna i Eminem 9. science-fiction 10. Gwiezde Wojny 1. bluzka w czerwone paski, krótkie spodenki 2. różowy, biały 3. Weronika 4. nie mam NAJ przyjaciółki 5. niemiecki 6. nie mam 7. 34 8. tak 9. Katja 10. zielony, pomarańczowy Odpowiedz Link Zgłoś
innocence_ Re: 40 pytań na nudę xD !!! 30.06.11, 19:19 PYTANIA Odnośnie kota 1.Gwiazda o której czytasz najwięcej? czytam wszystko co pojawia się na kotku 2.Ulubiony użytkownik? hm.. piszę z alxis69 i seneka4 - obie są sympatyczne i świetnie się z nimi gada 3.Liczba twoich zdjęć na profilu? nie mam zdjęć 4.Liczba znajomych na twoim profilu? 54 5.Kogo masz już dość z kota? [gwiazda] Biebera. 6.Czego w kocie najbardziej nienawidzisz? hm.. może nie nienawidzę, ale przeszkadza mi trochę to że kotek cały czas skupia się na tych samych gwiazdach. To staje się nudne. 7.Co na kotku lubisz najbardziej? hm.. wszystko oprócz Biebera chyba,nic mi obecnie nie przychodzi do głowy. 8.Najgłupszy wątek jaki czytałaś? nie pamiętam. 9.Liczba twoich komentarzy?150 10.Ulubiona tematyka?[zagadki/ubrania/o gwiazdach itd] a wszystko lubię czytać ;d Odnośnie muzyki 1.Ulubiony wykonawca?obecnie Grubson. 2.Nienawidzony wykonawca?Bieber 3.Ulubiony zespół? wszystkie wymienione w profilu, nie chce mi się teraz pisać ;d 4.Ulubiony teledysk?nie mam, rzadko oglądam teledyski, a obecnie nic mi do głowy nie przychodzi 5.Ulubiona piosenka? jest ich kilkanaście, nie jestem w stanie wybrać jednej. Ale kocham "naprawimy to" Grubsona - refren mi niesamowicie poprawia humor 6.Ulubiona płyta? obecnie najnowsza Grubsona 7.Nienawidzona piosenka? a dużo ich 8.Najprzystojniejszy piosenkarz? Justin Timberlake 9.Ulubiona piosenkarka?hm... Adele niech będzie 10.Najgorsza piosenkarka? wszystkie gwiazdki Disney'a Odnośnie sław 1.Ulubiony film? Requiem dla snu 2.Ulubiona aktorka?nie mam. Ale lubię Sandrę Bullock i Cameron Diaz. 3.Nienawidzona aktorka?wszystkie Disney'a 4.Ulubiony aktor? brak 5.Nienawidzony aktor?brak 6.Ulubiony serial? r.House i Skins 7.Najfajniejszy duet? brak 8.Najgorszy duet?brak 9.Ulubiony gatunek filmowy?dramat 10.Film do którego chciałabyś się przenieść?a nie wiem Odnośnie cb 1.Jak jesteś ubrana?krótkie spodenki i bokserka 2.Jaki jest twój ulubiony kolor?nie mam 3.Jak masz na imię?Agnieszka 4.Jak ma na imię twoja NAJ przyjaciółka? mam 3, i nie potrafię wybrać tej najlepszej, wszystkie są wspaniałe 5.Ulubiona lekcja?j.angielski 6.Ulubiona strona?nie potrafię wybrać jednej ;c 7.Ile masz zwierząt?jedno 8.Masz rodzeństwo?owszem 9.Ulubione imię?Amelia, Maciej, Gabriel, Julia, Adrianna 10.Jaki kolor ma twój pokój?fioletowy Odpowiedz Link Zgłoś
mawaw3344 Re: 40 pytań na nudę xD !!! 30.06.11, 20:36 1.Kamil bednarek 2.yyy... 3.0 xD 4.0 wczoraj założyłam ;p 5.justina biebera 6.wszystko lubię 7.Quizy 8.yyy... 9.nie wiem 10.o gwiazdach 1.Kamil bednarek 2.justin bieber 3.Star Guard Muffin 4.SGM-jamaican trip 5.jamaican trip 6.Star Guard Muffin-Szanuj 7.justin bieber-baby 8.Kamil Bednarek ;D 9.ewa farna 10.justin bieber xD 1.Kołysanka 2.nie mam 3.nie mam 4.nie mam 5.nie mam 6.Prosto w serce 7.yyy... 8.yyy... 9.komedia 10.kevin sam w domu xD 1.czarne rybaczki (nike) ;p 2.czarny i niebieski i pomarańczowy 3.Martyna 4....( ) 5.wf 6.www.nk.pl i www.youtube.pl 7.1 8.nom 9....(dużo mi się podoba) 10.zielony 11.... 12.odpowiedziałam ;D Odpowiedz Link Zgłoś
pola16 Bo ja sama nie wiem wszystkiego :). 30.06.11, 20:57 1.Gwiazda o której czytasz najwięcej? Nie ma. 2.Ulubiony użytkownik? Nie ma, jest kilku, których wypowiedzi zawsze czytam. 3.Liczba twoich zdjęć na profilu? 0. 4.Liczba znajomych na twoim profilu? Yyy... Nie wiem, sprawdź. 5.Kogo masz już dość z kota? [gwiazda] Nikogo, nie lubię kogoś-omijam. 6.Czego w kocie najbardziej nienawidzisz? Sama nie wiem. 7.Co na kotku lubisz najbardziej? Sama nie wiem. 8.Najgłupszy wątek jaki czytałaś? Dotyczące anty-fanów. 9.Liczba twoich komentarzy? Odnośnie czego? Konta tutaj? -> 604 10.Ulubiona tematyka?[zagadki/ubrania/o gwiazdach itd] Wszystko po trochu. Odnośnie muzyki 1.Ulubiony wykonawca? Nie ma. 2.Nienawidzony wykonawca? Nie ma. 3.Ulubiony zespół? Nie ma. 4.Ulubiony teledysk? 5.Ulubiona piosenka? 6.Ulubiona płyta? Nie ma. 7.Nienawidzona piosenka? Nie ma. 8.Najprzystojniejszy piosenkarz? Nie ma. 9.Ulubiona piosenkarka? 10.Najgorsza piosenkarka? Nie ma. Odnośnie sław 1.Ulubiony film? Ring . 2.Ulubiona aktorka? Nie ma. 3.Nienawidzona aktorka? Nie ma. 4.Ulubiony aktor? Nie ma. 5.Nienawidzony aktor? Nie ma. 6.Ulubiony serial? Nie ma. 7.Najfajniejszy duet? 8.Najgorszy duet? Nie ma takich, każdy jest w jakimś sensie fajny. 9.Ulubiony gatunek filmowy? Horror. 10.Film do którego chciałabyś się przenieść? Nie mam takich marzeń. Odnośnie cb 1.Jak jesteś ubrana? Normalnie. 2.Jaki jest twój ulubiony kolor? Niebieski. 3.Jak masz na imię? pOla. 4.Jak ma na imię twoja NAJ przyjaciółka? Nieważne. 5.Ulubiona lekcja? --- 6.Ulubiona strona? thm.pl 7.Ile masz zwierząt? 1 plus rybki. 8.Masz rodzeństwo? Niestety tak. 9.Ulubione imię? Moje. 10.Jaki kolor ma twój pokój? Fioletowy. Odpowiedz Link Zgłoś