Dodaj do ulubionych

Centra Handlowe :)

20.01.11, 16:00
Zastanawiam się czy w waszym mieście jest jakieś centrum handlowe ?
Kupujecie w nim ?
Lubicie zakupy w centrach handlowych ?
Ja lubię , i to bardzo lecz mi nie przeszkadza gdy ktoś kupuje w innych sklepach np. na bazarze.

A wy jak uważacie ? Myślicie że jak ktoś kupuje w tzw. " lumpeksach " lub na bazarze jest gorszy ?

serceserce
Obserwuj wątek
    • weard_girl ree. 20.01.11, 16:10

trochę głupi wątek , ale okej.

ja owszem kupuję w centrach handlowych ale w zwykłych sklepach czy w lumpoeksie też.
      i to nie dlatego że mnie nie stać, ale dlatego że tam można naprawdę perełki znaleźć.
      przykład : wyszperałam piękną kieckę od D&G właśnie w lupeksie. normalnie to ona kosztuje ze 800 zł a kupiłam ją za 40 zł. no więc.. wystarczy tylko uprać. jak ktoś się brzydzi lumpeksów to przypominam że istnieje takie urządzenie jak pralka smile

to moje zdanie
      pozdrawiam
      amelia.
      • weard_girl bład : lumpeksie :) 20.01.11, 16:11
      • ladygaga2010 Re: ree. 16.02.11, 18:45
        Ja kupuje w galerii ale w innych sklepach też.
      • hellokitty111 Re: ree. 16.02.11, 19:10
        Jakoś nie lubię lumpeksów (po prostu nie jestem cierpliwa) i przeraża mnie grzebanie w stosach różnych ubrań...
        W moim mieście(Rzeszów się zwie [podkarpacie]) są 3 galerie do których jeżdżę:
        -Plaza
        -Galeria Graffica
        -Nowy Świat
        Mam H&M, Croppa, Funk'n'Soul,New Yorkera,

Ale jak ktoś kupuje w lumpeksach (czyt. jest cierpliwy) to co w tym złego?
      • gwiazdunieija Re: ree. 16.02.11, 19:17
        ja mieszkam w gdyni więc KLIF
    • kammi Re: Centra Handlowe :) 20.01.11, 17:05
      mieszkając blisko centrum Krakowa mam świetny dostęp do wielu centr handlowych. nie lubię lumpeksów, tzn nie mam nic do nich, ale w nich nie kupuję. zwykle galeria krakowska, bonarka. bonarka jest świetna, bo jest duża więc ludzie się rozkładaja po całym sklepie, i jest luźno. ale w galerii są czasem lepsze sklepy, zależy czego się szuka (w bonarce nie ma cubusa(!) i starbucksa / w bonarce jest north fish, a w galerii nie :333). inne centra są słabsze.
      • majullo Re: Centra Handlowe :) 20.01.11, 18:17
        ja mieszkam w Kraku i czesto kupuje w galerii Krakowskiej lub kazimierz.do Bonarki jezdze rzadko bo jej nie lubie i mam daleko,a do krakowskiej mam 20 min na mogach i kazimierz 15 min tramwajem.w lumpeksach nie kupujecool
        • miluuu Re: Centra Handlowe :) 16.02.11, 11:12
          Ja nie mieszkam w dużym mieście , ale mamy tu jedną galerię . Jest w niej chyba z 10 sklepów ,ale i tak lubię tam chodzić . Nie kupuję w lumpeksach , ale nic do nich nie mam . smile
      • natunia41 Re: Centra Handlowe :) 16.02.11, 21:14
        Ja kupuję w centrach handlowych. U mnie w bydgoszczy jest Galeria Pomorska, Focus Park i z mniejszych to galeria Fordon i coś tam w Auchan smile Mam też kilka rzeczy z lumpeksu, bo jeszcze z rok temu chodziłam i "wygrzebałam" m.in dwie koszulki polo od Lacoste, które normalnie kosztują 200 zł. a tam zapłaciłam 10 zł. big_grin Serio czasem się opłaca pójść do Lumpeksu.... ;P
    • domaa Re: Centra Handlowe :) 20.01.11, 17:19
      Ja kupuje w lumpeksach i w centrach też. Ale w centrach handlowych to najczesciej na przecenach tongue_out. U mnie w mieście nie ma H&M sad
      bieda jest w Gorzowie Wlkp. tongue_out
      Widziałam kiedyś w lumpie buty UGG, które w sklepie kosztują ok. 600 zł. a w lumpie za 30zł ! surprised, przymierzałam, ale były za duze uncertain
      • nikt. Re: Centra Handlowe :) 20.01.11, 18:15
        w moim mieście są 3. bardzo lubię tam chodzić, robić zakupy.
        • nikki Re: Centra Handlowe :) 20.01.11, 18:25
          w moim mieście jest kilka ale prawie nic tam nie ma,a jak są to drogie jak nie wiem ;d ja tam nie kryję się z tym że czasem kupuje w lumpeksie smile Tam też są fjne tanie rzeczysmile Ostatnio kupiłam świetną bluzę XD
        • nikolkaa__ Re: Centra Handlowe :) 20.01.11, 18:26
          Co ja bym robiła bez centrów handlowych ?
          U mnie są dwa małe i jeden duży (ma 3 piętra nie licząc parkingu ) xdd
    • kiwi Re: Centra Handlowe :) 20.01.11, 18:27
      mieszkam w małym mieście, więc centrum handlowego nie ma c;
    • katsuumi_17 Re: Centra Handlowe :) 20.01.11, 18:30
      Jest- C.H. Galaxy w Szczecinie. Lubię tam jeździć, ale bardzo często mi się nie chce, więc kupuję na moim osiedlu, gdzie też mogę znaleźć ciekawe rzeczy.
      • niemampomyslu zaczynają budować... 20.01.11, 18:36
        a nie, przepraszam, jest u nas Galeria ........-Carrefour, Takko, sklep sportowy, apteka, maleńka restauracja, kilka salonów komórkowych, kiosk, dwa obuwnicze i chyba coś jeszcze. Naprawdę ogromna, nie? x_x
        Póki co, w miarę często jeżdżę do innych miast do galerii.
    • fajerek_01 Re: Centra Handlowe :) 20.01.11, 18:35
      kocham zakupy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I to wszystkosmilesmilesmilesmilesmile
    • aparatkaa. Re: Centra Handlowe :) 20.01.11, 18:38
      mieszkam w małym mieście jakim jest Przemyśl . wcześniej bardzo często kupowałam ubrania [czy mama mi kupowała] w sklepach z odzieżą używaną . nie wstydzę się tego . od kilku miesięcy jest w p-ślu galeria i teraz głównie tam kupuję ciuchy , zwłaszcza na promocjach . zdarza mi się też kupić coś na bazarze , ale już rzadziej . a zakupy w galerii lubię , ale w dni powszednie , wieczorem , bo w soboty i niedziele jest tam bardzo duży tłok .
      i jeszcze jedno : to , że ktoś kupuje w szmateksach nie znaczy , że jest gorszy ! ludzie ogranijcie się . nie oceniajcie innych po tym , gdzie kupują ubrania sciana
    • ostrypazurek Re: Centra Handlowe :) 16.02.11, 09:00
      Ja kupuje i w galeriach ale i w zwykłych sklepach też, czy na bazarku. Najbardziej lubię zakupy w Blue City, to takie moje miasteczko ze wszystkim co potrzeba. Są tam moje ulubione sklepy, pralnia, fitness, squash, tor kartingowy, kosmetyczka, przychodnia. Można wszystko w jednym miejscu załatwić i jeszcze dobrze zjeść. Każdy kupuje tam gdzie lubi nie mam nic przeciwko klientom lumpeksów.
    • chocolatex Re: Centra Handlowe :) 16.02.11, 10:00
      Mieszkam na wsi więc mogę pomarzyć o centrum handlowym do końca życia. Ale podobno w sąsiedniej miejscowości mają budować Karolinkę. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Rzadko bywam w centrum handlowym niestety. Lubię też pojedyncze sklepy z ciuchami. Bazarek też jest cool. big_grin
    • jonasofanka Re: Centra Handlowe :) 16.02.11, 10:16
      mam... aż 3 . -.-' jak nie było, to nikt nie chcial wybudować, a jak jedna powstała to dwie za nią -.-. : Mosty[na mieście], Wisła[na podolach południowych] i Mazovia na [północnych]. Różnie się ubieram, czasem w galeriach czasem na mieście na bazarkach ^^. Tam są serio ładne ciuchy (:
    • green_alien Re: Centra Handlowe :) 16.02.11, 10:20
      Mam i to mnóstwo. Często w nich kupuję. Nie uważam, że ktoś kupujący w innych miejscach jest gorszy, bo ja też czasem coś kupię na bazarze. Do lumpeksów nie chodzę, bo nie mam w pobliżu.
      • minaslia Re: Centra Handlowe :) 16.02.11, 11:26
        Oj tak, we Wrocławiu jest parę CH. Pasaż, Magnolia, Galeria, Arkady, Factory i inne.
        I kocham te miejsca szczególnie Pasaż Grunwaldzki. W sumie kupuję tylko w galeriach handlowych. Na bazarze szczerze mówiąc nigdy bym niczego nie kupiła. W lumpeksie też raczej nie, chyba że by była jakaś perełka.
    • dulcecita Re: Centra Handlowe :) 16.02.11, 11:38
      W moim miejscu zamieszkania nie ma żadnego centrum handlowegosad Bardzo lubię w nich kupowaćsmile ale nie bywam tam za często gdyż bliżej są sklepy z odzieżą... Kupuję też często na rynku bo zawsze jakaś okazja się trafi a w lumpeksie jeszcze nie zdarzyło mi się nic kupić i mam nadzieję, że nie będę musiałasmile. Myślę jednak, że ludzie kupujący w lumpeksach nie są gorsi... Nie wiadomo dlaczego tam kupują... Może mają po prostu inny gust albo mają problemy finansowe... Nie powinniśmy ich raczej oceniać smile. Pozdrawiam kiss big_grin
      • jessicakaulitz Re: Centra Handlowe :) 16.02.11, 13:59
        Ja zawsze kupuję w galerii, Bonarce, bądź Krakowskiej. Tam są wszystkie interesujące sklepy i zawsze znajdzie się coś dla siebie. Zdecydowanie nie mogłabym kupować ciuchów na bazarze, ale jeśli komuś to odpowiada, bądź nie ma pieniędzy na markowe sklepy, to nie widzę powodu, aby uważać go za gorszego.
        • mhmm.zuz Re: Centra Handlowe :) 16.02.11, 14:14
          cóż...uwielbiam centra handlowe. choć mieszkam na wsi jestem bardzo czesto w krk lub czasami w trn bo mam bliżej. ciuchy z innych sklepow mi sie nie podobają i po prostu nie umiem tam kupowac. co do lumpow: nie trafiłam na zaden fajny. niestety bo fajnie byłoby kupic cos extra za grosze.tongue_out
    • buuum hm. 16.02.11, 14:08
      nie mam u siebie żadnego sklepu z ciuchami. jeżdze do miasta. zwykle do lumpa.
    • riki1246 Ja mieszkam w Warszawie więc tam mam muultum ..... 16.02.11, 14:08
      center handlowych ...

Ja kupuję przeważnie w Centach Handlowych .
    • kill. jest aż za dużo. 16.02.11, 14:10
      gdzie nie pojedziesz zaraz za rogiem centrum i jeszcze budują nie wiadomo po jaką cholere
    • kociak3 Re: Centra Handlowe :) 16.02.11, 14:32
      Ja ogólnie kupuje w sklepach .W lumpeksie też ale rzadko.Np.Moa mama kupiła spodnie w lumpeksie za 40 zł a normalnie kosztowały 100 zł.I nikt się nie rozpoznał,myśleli że to markowesmile
    • nikawika Re: Centra Handlowe :) 16.02.11, 14:38
      w moim mieście, właśnie budują centrum handlowe.
      uwielbiam centra handlowe. xd
      razem z kumpelą jeździmy, przynajmniej dwa razy w tygodniu, busem, na zakupy. xd
      szczerze, to chyba nigdy nie kupiłam nic na jakimś bazarku. xd
      zresztą, byłam tam chyba ze 2 razy w życiu. xd
      ale, nie uważam że, jak ktoś kupuje w lumpksach, to jest gorszy.
      ja po prostu, zawsze kupuje markowe, dość drogie rzeczy.
      nie wiem czemu. tak jest i już.
    • marsjanka115 x__x 16.02.11, 14:40
      Hmm jest jedno w miejscowości obok ale taka galeria jak z koziej ... wiadomo.
    • alex1100 Re: Centra Handlowe :) 16.02.11, 14:49
      Jest w moim mieście Centrum handlowe i kupuje w nim serce , som tam moje ulubione sklepy ..serce
      te osoby co kupuja w lumpeksach czy w innych sklepach z odzieżą używaną, wcale nie są gorsze , nie których nie stać żeby kopić sobie ubrana w jakiś firmowych sklepach ..
      Ja nie nawadze lumpeksów , ale to nie znaczy ,ze ktoś inny nie może w nich kupować smirk
    • rabid_squirrel Re: Centra Handlowe :) 16.02.11, 14:56
      ja mieszkam niedaleko krakowa i jeżdże tam co parę miesięcy do galerii krakowskiej lub bonarki xD ale czasem też w lumpeksach kupuję
    • mila13 Re: Centra Handlowe :) 16.02.11, 15:04
      U mnie nie ma centrum handlowych ale jak jadę do trójmiasta to zaraz tam biegnę big_grin uwielbiam zakupy w centrach.
    • madalena Re: Centra Handlowe :) 16.02.11, 15:18
      nie kupuję w lumpeksach bo nie umiem w nich szukać i ich po prostu nie lubię. najczęściej kupuję w małych sklepikach ale w centrum też. smile
    • trufla Re: Centra Handlowe :) 16.02.11, 15:28
      Lubię kupować w centrach handlowych. Mam w moim mieście z pięć albo sześć galerii. Każdy kupuje gdzie mu się podoba...
    • lulalolu :D 16.02.11, 15:36
      kocham, kocham, kocham centra handlowe i galerie! chodze z kolezankami lub siostra i mama. jednak jesli kiedy jestem z mama i [starsza] siostra i przez dlugi czas nie wchodzimy do sklepow ktore interesuja MNIE zaczynam sie niecierpliwic i chce wyjsc (nie myslcie sobie ze jestem jakas na maksa rozpuszczona dziewczyna). wczoraj bylam na 3-godzinnych zakupach w galerii. na bazarach i przez internet nie kupuje. nie lubie sklepow ktore sa w budynku ale sa pojedyncze przy ulicy. wchodze do takich tylko jak wyjezdzam za granie a w szczegolnosci do ameryki bo tam jest duzo fajnych sklepow ktore nie sa w centrum ani galerii. ale sie rozpisalam big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka