zlababa Jasne. 30.01.11, 15:53 Za każdym razem tak mam. Czasem tylko troszkę mi zajmuje zorientowanie się, później już jest naprawdę świetnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kingusiaaxdd Miałam <3 11.02.11, 22:16 I to nie dawno. Moje kumpele jak mają świadome sny, to tylko po prostu wiedzą, że to sen. A ja kontrolowałam wszystko. Szczegolow nie bd mowic ale powiem ze bylo tam tokio hotel i bylo cudownie <33 heeh xd Odpowiedz Link Zgłoś
ann_rock ja mialam i wiem jak uzyskać :) 17.02.11, 23:18 wejdźcie tu! zagadki-wrozby.blog.onet.pl/2,ID353750411,index.html (jak uzyskać świadomy sen) mi się dzięki temu udało! naprawdę. świadome sny są super. można robić wszystko (np. wygarnąć komuś, polatać ) Odpowiedz Link Zgłoś
umiko Re: świadomy sen? 18.02.11, 09:48 Chyba nie miałam, ja w ogóle rzadko mam jakiekolwiek sny. Odpowiedz Link Zgłoś
trzy Re: świadomy sen? 18.02.11, 22:28 Zabawne, bo wczoraj o tym czytałam ^.^ w każdym bądź razie chyba kiedyś miałam a tak po za tym to podobno można się nauczyć kontrolować swój sen itp. Jest parę metod ale na mnie póki co żadna nie działa XD Odpowiedz Link Zgłoś
wiaatr ... 18.02.11, 22:42 chciałabym... jak bym miała świadomy sen, to na pewno był bym tam Kurt Cobain, i Oliver Sykes, Naruto, An cafe itd. xd. Odpowiedz Link Zgłoś
karolasmusik Re: świadomy sen? 19.02.11, 01:51 A tu znajduje sie jeszcze wiecej ciekawych informacji: karolasmusik.blogspot.com/ , klikajac na boksy bonusy Odpowiedz Link Zgłoś
newborn. . 19.02.11, 12:25 Masz na myśli LD ? Tak,miałam wiele razy i ogólnie często mi się to zdarza. Przydaje się do osiągnięcia OOBE. Odpowiedz Link Zgłoś
ann_rock !!!!!!tuuu!!!!!!! 21.02.11, 22:54 widzę że sporo ludzi chce osiągnąć świadomy sen. looknijcie tu: zagadki-wrozby.blog.onet.pl/2,ID353750411,index.html naprawdę działa! i na tej stronie jest duużo rzeczy o świadomym śnie. Odpowiedz Link Zgłoś
verrley . 21.02.11, 22:58 Nie przypominam Sobie abym kiedykolwiek miała taki sen. I jakoś nie za bardzo bym chciała go mieć. *: Odpowiedz Link Zgłoś
pauu26 Re: świadomy sen? 21.02.11, 22:59 chciałam go hmm... wywołać (?), ale nic z tego nie wyszło i zrezygnowałam. Ale ludzie mówią, że to świetne uczucie ^ ^ Odpowiedz Link Zgłoś
witka Re: świadomy sen? 22.02.11, 13:50 Wydaje mi się że miałam taki sen i było świetnie;P;p mogłam robić wszystko bo wiedziałam że to tylko sen!! Świat wtedy należał do mnie!! hehehe;pd;d;xDxD Odpowiedz Link Zgłoś
julkotka Re: świadomy sen? 25.02.11, 11:00 nie ,nigdy takiego nie miałam ;/ wejdziesz? tnij.org/kllg Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia4 Re: świadomy sen? 20.06.11, 21:22 ja nie miałam , z tego co pamiętam ;d ale raz tak miałam ,że wydawało mi sie że to był sen , bo mi sie pięknie ułożyło tak jak chciałam ,ale to był real ;d Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: świadomy sen? 20.06.11, 21:30 ja miałam, bo się uczę świadomie śnić raz nawet udało mi sie w nim latać i przyśniła mi sie twarz obamy i facet od piercingu który jeździł wózkiem od popcornu Odpowiedz Link Zgłoś
szalona12345 Re: świadomy sen? 21.06.11, 18:20 Tak miałam , ale dla mnie to nie jest prawdziwy sen . To jest bardziej wymuszanie tego czego chcemy . Pzdr. . Odpowiedz Link Zgłoś
jessicakaulitz Re: świadomy sen? 21.06.11, 18:40 Taa, w tych pamiętnym czasach, kiedy jeszcze wgl mi się coś śniło, w pewnym momencie snu uświadamiałam sobie "hej, spokojnie, przecież to tylko sen". I tak było za każdym razem, czasem od początku byłam świadoma. Przez ostanie kilka lat nie śni mi się już nic. Sama nie wiem, czy to dobrze, czy źle. Odpowiedz Link Zgłoś
kolejnezmiany Re: świadomy sen? 26.06.11, 00:50 prawie cały czas taki mam.biegne we śnie, nagle staje i mówie EJ CHWILA TO TYLKO SEN. zajebiste uczucie xd Odpowiedz Link Zgłoś