ruda24 01.02.11, 20:57 Heeej. Mam do was pytanie . Ostatnio strasznie podobają mi się męskie rzeczy . Chodzi mi tu głównie o koszule i koszulki .. Chciałabym sobie kupić taką luźną koszulę męską ... Czy też tak macie .? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xooxoo Re: Męskie ciuchy . 01.02.11, 22:43 Bluzy koszulki i bokserki męskie <3 Bokserki na własność, koszulka czy bluza pożyczona od swojego chłopaka. megazajebiste uczucie <3 Wydaje mi się to normalne .;d Odpowiedz Link Zgłoś
dem34 Re: Męskie ciuchy . 01.02.11, 23:04 koszulki wielbie, mam taką jedną która wisi mi prawie do kolan ale jest <3 Odpowiedz Link Zgłoś
yorkie Re: Męskie ciuchy . 02.02.11, 10:34 Tak, też bardzo takie lubię Szczególnie koszulki, które wiszą mi do kolan ;P Odpowiedz Link Zgłoś
sandy Re: Męskie ciuchy . 02.02.11, 16:23 Ja uwielbiam męskie koszulki i koszule. Kiedyś wzięłam mojego brata koszulę w kratę(oczywiście na mnie była za duża, sięgała mi za tyłek) i założyłam do tego legginsy i się świetnie czułam. Ostatnio w pracy było mi zimno to założyłam bluzę mojego chłopaka bo razem pracujemy) i było ciepło i czułam jego zapach <3 a szef mówi do mnie 'widzę że Karol się na poważnie zakochał' Odpowiedz Link Zgłoś
daisy002 Re: Męskie ciuchy . 02.02.11, 19:47 ja bym założyła, ale tylko jakiś ciuszek własnego chłopaka... Odpowiedz Link Zgłoś
blondi_girl Re: Męskie ciuchy . 02.02.11, 19:57 Ja uwielbiam bluzy i T-shirty ;D Odpowiedz Link Zgłoś
gitara_i_glany Re: Męskie ciuchy . 02.02.11, 20:06 No jasne że mam <333 uwielbiam zaduze koszule i rozciogniete koszulki ;p Czesto podbieram tez cos moejmuu chlopakowi ;D Tak samo jak ja jest Skat`em wiec mamy podobny gust Odpowiedz Link Zgłoś
kim817 Re: Męskie ciuchy . 02.02.11, 20:07 jestem szczęśliwą posiadaczką kilku męskich koszul, są genialne. *.* Odpowiedz Link Zgłoś
oliiviia yhym. 02.02.11, 20:12 męskie koszulki, bluzy, buty. spodnie to nie, chyba, że dresy. Odpowiedz Link Zgłoś
kararock Re: Męskie ciuchy . 02.02.11, 20:12 nom czasem tak mam te koszulki są świetne, koszule też czasem buty są nawet ładne a torby jej no te to są boskie Odpowiedz Link Zgłoś
corba ♥ 02.02.11, 20:13 nic dziwnego. sądzę , że każda kobieta lubi coś z męskich ciuchów . ja uwielbiam koszule męskie. albo bluzy , albo zwykłe t-shirty . ogółem ostatnio gdzie nie spojrzę to wszystkie t-shirty męskie mają o wiele lepsze wzory od tych damskich . aż chce sie je kupić . ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Męskie ciuchy . 02.02.11, 20:17 uwielbiam męskie rzeczy. szczególnie t-shirty, które później i tak trochę przycinam obcinam i przerabiam, aby były choć troszkę bardziej dziewczęce. mają bardziej odważne nadruki. Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy . 03.02.11, 23:22 Męskie ciuchy są fajne. <3 Ja na przykład ostatnio zabrałam bratu koszulkę na wf, taką jakąś piłkarską, lol, bo jest bardzo luźna i wygodna, a koledzy wołają na mnie przez to Arsenal. <3 Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: . 03.02.11, 23:27 koszulki , tiszetry też. nie które sa naprawde fajne. Odpowiedz Link Zgłoś
toobaoddychaam Re: Męskie ciuchy . 03.02.11, 23:37 Ja np. uwielbiam chodzić w takich ciuchach . Teraz zamówiłam sobie dresy . i wgl. często zabieram bratu,lub chłopakowi koszulki i w nich chodzę . Odpowiedz Link Zgłoś
olciaaa03 Olciaaa03- tu! 04.02.11, 00:02 mam od h...a męskich rzeczy xd od koszulek bluz itp do spodenek na lato .. xd wiem że to dziwne ale no cóż podobają mi się oczywiście nie kupuje sobie męskich rzeczy w rozmiaże xS tylko takie luźne i długie .. Odpowiedz Link Zgłoś
answer Re: Olciaaa03- tu! 04.02.11, 15:42 Mam ze dwie koszulki ale to nie mój styl... kupiłam sobie też bluze adidasa, ale to nie mój styl. Wolę raczej dodatki: kapelusze fedora i różną biżuteria z H&M świetne są rzemykowe bransoletki.... Odpowiedz Link Zgłoś
aguskaa_ Re: Męskie ciuchy . 11.02.11, 10:58 niektóre są naprawdę fajne. ja tylko nie kupiłam takiej świetnej męskiej bluzy ze względu tego, że kolega ze szkoły ją miał. niezręcznie by było. ;p gdyby jej nie miał, kupiłabym xd Odpowiedz Link Zgłoś