Dodaj do ulubionych

Szkolne walentynki. Chore wymysły nauczycieli.

02.02.11, 17:34
Hej Kotki.
Moja wychowawczyni postanowiła, że ja i moja kumpela na Walentynki mamy się za coś/kogoś przebrać. Moja kol. ma być amorkiem ze skrzydełkami i strzałą, a ja czymś podobnym do niej. Najgorsze jest to, że będziemy musiały lazić po klasach i wręczać walentynkowe prezenty/listy ; (
Co robić? Jak się ubrać? I nie mogę się od tego wywinąć. : (
Obserwuj wątek
    • selciaaa Re: Szkolne walentynki. Chore wymysły nauczycieli 02.02.11, 19:10
      Nie wiem jak chcesz sie wywinąć to może nie idź tego dnia do szkoły udaj że jesteś chora czy coś
    • dream_ wcale nie taki głupi pomysł. 02.02.11, 19:26
      tylko trzeba mieć dystans do siebie.
      • sysiek4444 Re: wcale nie taki głupi pomysł. 02.02.11, 19:36
        właśnie! wcale nie taki głupi pomysł.
        Hmm... no nie wiem ubierz się na czerwono, ubierz pampersa . x D
        nie wiem. to bardzo łatwe. mało zdjęć amorków w googlach ? smile
        wystarczy poszukać.
    • linda To dobry pomysł ! 03.02.11, 12:54
      Będziesz zwyczajnie chodziła po klasach i rozdawała walentynkowe listy. To nic złego a nawet ci lekcji ubędzie. Nie płacz i nie załamuj się wink Powodzenia kiss
      • virginkaa ^-^ 04.02.11, 14:40
        Heh, ja chciałabym właśnie przebrać się za takiego amorka i rozdawać te listy, byłby niezły ubaw big_grin
      • magdusia1 Re: To dobry pomysł ! 07.02.11, 13:45
        ubierz się jakoś śmiesznie żeby ludzie zwracali na cb uwagę i głowa do góry - lekcje zlecą a ciebie dobrze zapamiętają big_grin
    • chocolatex Re: Szkolne walentynki. Chore wymysły nauczycieli 03.02.11, 21:35
      Nie rezygnuj. Będzie fajnie, mówię ci. Fajny ten pomysł..
      • originalnick Re: Szkolne walentynki. Chore wymysły nauczycieli 03.02.11, 23:57
        U nas też są takie "chore" pomysły... Proponuję Ci ubrać jakieś białe leginsy lub białe spodnie rurki i nakleić na nie z wycinanki czerwone nie za duże serduszka. Załóż jakąś czerwoną bluzkę. Jeżeli zdecydujesz się na leginsy to załóż jakąś spódniczke . Na głowe wytnij z wycinanki okrąg (pasujące do twojej głowy) i gdzieniegdzie przyklej białe i czerwone serduszka wink
    • klama_kcmil # 04.02.11, 13:58
      Ej, nie dramatyzuj, będzie fajnie i śmiesznie!
    • mweezy . 04.02.11, 14:12
      Nie dramatyzuj, to fajny pomysł. Podejdź do tego z przymrużeniem oka i razem z twoją koleżanką wymyślcie coś fajnego, żebyście obydwie wyglądały fajnie.
    • domelciaxdd Re: Szkolne walentynki. Chore wymysły nauczycieli 04.02.11, 14:16
      wytnij z tektury skrzydła, takie dosyć duże, kup piórka białe w sklepie i przylep je do tej tekturki, do tego biała bluzka i już masz przebranie;]
      • domelciaxdd Re: Szkolne walentynki. Chore wymysły nauczycieli 04.02.11, 14:18
        tak jak wyzej dziewczyny mówia, wez wytnij sobie czerwone serduszka i naklej na spodnie albo gdzieś;]
    • inka13 Re: Szkolne walentynki. Chore wymysły nauczycieli 04.02.11, 14:19
      Współczuję .. ; / Bądź chora ! ; d
      • goofy. Re: Szkolne walentynki. Chore wymysły nauczycieli 04.02.11, 14:23
        To całkiem fajny pomysł, może być zabawnie ! smile
    • super_star Re: Szkolne walentynki. Chore wymysły nauczycieli 04.02.11, 14:22
      człowieku, ja nie za takie rzeczy się przebierałam xD byłam czarownicą, wiosną, księżniczką, aniołem, barbie (w dniach kultury uczniowskiej miałam takie beznadziejne oczojebne peruki xD) i czym tam jeszcze ... ja się lubię przebierać, trzeba mieć dystans do sb wink
    • fuckyeeeaaah , 04.02.11, 14:23
      U mnie w szkole nie ma jeszcze raczej planów na walentynki. Nie przejmuj sie! Jest dużo pozytywnych stron . Nie będziesz na lekcji. A co do przebrania to jakaś strzała z łukiem i jakieś prześcieradło XD I jeszcze taką perukę z kręconymi loczkami. A jak będziesz tak chodziła po klasach może nauczycielka postawi ci ocenę ? U mnie jak np. ktoś na mikołaja roznosi prezenty to dostaje 5. Więc nie przejmuj sie. Dasz rade !big_grin
    • mrs_alex Może po prostu zrób dobrą minę do złej gry? 04.02.11, 14:26
      Widać, że nauczycielka ma o Tobie i Twojej koleżance wysoką opinię, skoro do takiego przedsięwzięcia "zatrudnia" właśnie Was. Na Twoim miejscu cieszyłabym się i wzięła w tym udział. A jeśli już tak bardzo jesteś z tego powodu załamana, to pomyśl o tym - to tylko jeden jedyny raz, dodatkowo też na pewno otrzymacie ocenę wzorową z zachowania.
    • madalena Re: Szkolne walentynki. Chore wymysły nauczycieli 04.02.11, 14:50
      to w cale nie taki głupi pomysł, przebierz się za amorka czy coś w tym rodzaju i tyle smile ja nie lubię walentynek.
    • siobhan6 Tu..!!!!!!!!!!!! 04.02.11, 14:53
      No, pani ciekawie wymyśliła. Będzie ubaw. Ważne, żeby mieć dystans do siebie, a wtedy nikt nie będzie brał tego na poważnie..
      Co do przebrania.. To nie wiem..Ja bym wycięła skrzydła z kartonu i obkleiła watą.
      A z jakiegoś patyka czy czegoś strzały zrobiła. Możecie się ubrać albo na biało czerwono, albo na czerwono, bo na biało to tak..w sumie niby też pasuje ale tak bardziej mi czerwony podchodzi.
      Polokujcie sobie włoski, na takie słodkie kędziorki. ;d

Buziakii; *****
    • karina545 Re: Szkolne walentynki. Chore wymysły nauczycieli 04.02.11, 14:57
      Współczuję CI
    • pozytywna.ja Re: fajny pomysł :D 04.02.11, 14:58
      u mnie w szkole mamy mieć coś na sobie różowego , czerwonego , albo w serduszka .
      Dzień bez jedynek ;0 jak się ubierzesz .
    • 1nika1 Re: Szkolne walentynki. Chore wymysły nauczycieli 04.02.11, 17:43
      Nie mam właściwie nic przeciwko walentynkom. Święto zakochanych i tyle. Ale to wszystko wzięło się z Ameryki, tak jak i Halooween. Jest to trochę żenujące. Jakieś amorki, aniołki, diabełki.
      • bubinka Re: Szkolne walentynki. Chore wymysły nauczycieli 04.02.11, 22:56
        Dla mnie to wcale nie jest żenujące, bo kooocham takie przebieranki, ale to lekka przesada. ; /
    • decode Re: Szkolne walentynki. Chore wymysły nauczycieli 04.02.11, 23:20
      moim zdaniem to fajny pomysł.
    • seneka4 Re: Szkolne walentynki. Chore wymysły nauczycieli 04.02.11, 23:45
      Nie idź tego dnia do szkoły. xD Zachoruj i problem z głowy. ^^
    • szatynka Hmm.. 04.02.11, 23:48
      To kreatywne. Amorrrrrrrki, troszkę wyobraźni i może być całkiem niezła zabawa.
    • lady_cat Re: Szkolne walentynki. Chore wymysły nauczycieli 05.02.11, 10:16
      to nie takie głupie. c ; w otateczności możesz poprosić nauczycielkę, abyś przerbała się bardziej uniwersalnie . [ np. w kolorze czerwonym , coś z serduszkami ] .

ale przynjamiej w skzole macie walentynki. < 3
      a u nas jeszcze nie wiadomo, czy będzie można wysyłac kartki. a jeśli chcesz wysłac, to trzeba dawać komuś z samorządu. załosne.
    • iska1998 Re: Szkolne walentynki. Chore wymysły nauczycieli 06.02.11, 18:25
      ja bym chyba poleciła dobrego psychiatręscared
    • pauliska1212 Re: Szkolne walentynki. Chore wymysły nauczycieli 07.02.11, 13:28
      jeśli tego nie chcesz to po prostu tego nie rób. wink
      nikt cię nie może zmusić, powiedz pani żeby wyznaczyła kogoś innego i tyle.

u mnie też jest poczta walentynkowa no i jeszcze z każdej klasy ma iść jeden chłopak i dziewczyna na jakiś quiz miłosny.
    • buntowniczkaxd . 07.02.11, 14:53
      y jak to nie możesz ? nikt cię do niczego nie może zmusic, nawet nauczyciel, powiedz prosto z mostu że nie chcesz, i koniec.

a jeśli już to skoro twoja kol jest amorkiem to ty się ubierz normalnie, tylko tak sexownie hahaha tu masz pomysł www.formspring.me/paulaa14xd hahaha
      • buntowniczkaxd pomyłka 07.02.11, 14:54
        hahaha kurde nie ten link wkleiłam :d o wejdź w teeeeeeeeen
        • diamond_girl12 Re: pomyłka 07.02.11, 15:00
          Wcale to nie jest taki głupi pomysł. Ciekawy. Tylko ciężko znalezc przebranie. wink Coś wymyślisz.
    • natip11 Re: Szkolne walentynki. Chore wymysły nauczycieli 07.02.11, 15:03
      ja w tamtym roku roznosiłam z koleżanką xd
      z tym, że ja nie musiałam się przebierać za 'coś' konkretnego ;d
      ubrałam się na czerwono - różowo xd
      a z tyłu na bluzie miałam wielki, czerwony napis 'poczta walentynkowa' ;d

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka