Dodaj do ulubionych

NAPDAY GŁODU

05.02.11, 17:39
jak sobie z nimi radzić ? chcę schudnąć, ale nie mam żadnej obsesji, wystarczy tak 2-3 kg może 4 , tylko najgorzej, ze cały czas chce mi się jeść . Gdy nie jem czuję, ze nie mam po co żyć, ze to jedyna przyjemność. ;/
jak sobie z tym radzić ? też tak macie ?
proszę nie pisać ' zajmij się czymś ' to nie pomaga
Obserwuj wątek
    • nensi_ Re: NAPDAY GŁODU 05.02.11, 18:11
      napady *
    • szatynka Słabo. 05.02.11, 20:30
      Nie wiem, kup żelki i baaardzooo dłuuugooo jedz jedną paczkę wtedy będziesz zawsze mieć coś pod ręką, a znowu nie zjesz tego za dużo.
    • glam_skarpeta Weź danio! 05.02.11, 20:31
      • vampirediaries Re: Weź danio! 05.02.11, 20:36
    • tokio_hotel483 Re: NAPDAY GŁODU 06.02.11, 22:08
      jedz mało a często!
    • yzz. . 06.02.11, 22:19
      tyle, że zajęcie się czymś to najlepszy sposób. jeśli coś robisz, zapominasz o jedzeniu. albo spróbuj rzuć gumę. wtedy masz co w ustach i nie skupiasz się tak bardzo na głodzie. ważne jest żebyś nie rzucała się na jedzenie, bo to najgorsze co możesz robić. a jeśli chodzi o "chudnięcie". weź się za ćwiczenia, albo zacznij uprawiać jakiś sport. na pewno w szkole masz sksy.
    • nikki712 Re: NAPDAY GŁODU 21.02.11, 17:05
      Czy ktoś oprócz cb wie o tym,ze sie odchudzasz?
      Zmartwiła mnie twoja wypowiedż, szczerze ponieważ to oznacza ,zę stosujesz nie odpowiednią dietę. radze abyś ustaliła to z najlepszą przyjaciółką czy mamą. Ponieważ samemu jest trudno to sdkonstrupwać i mozan sie potknać. Napady głodu świadczą o tym że nei doprcowąłs tego. A jest to bardzo nie zdrowe i to zły znak. Wiem że to zabrzmi porywczo ,ale to krótka droga do bulimii. Zaczyan sie od napadów, nei chce ci jojczyc nad głową ,ale często tak jest nei mówie że tobie sie to przydarzy ale musisz o tym wiedzieć. Musisz liczycsieteż z efektem jojo jesli twoja deita to 3 porcji marchewki w dużych odstępach to po skończeniu diety przybedzie cie wiećej nizważyąłs na pcozatku bo wrócisz do tak zwanych starych nawyków .Radzę abyś spożywała duzo produktów w małych odstępach i przyjmowała 4-5 posiłków dziennie. Muszą być bogate w składniki odżywcze .to nie mozę być głódówka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka