sarenka88888 Re: Czy macie rzecz, która przynosi wam szczescie 16.03.11, 18:24 Mój Medalik zrobiony pewnie z plastiku(Lednica 2000-każdy Go otrzymał), ale to jest nieistotne bo to dzięki niemu czuję się pewnie Odpowiedz Link Zgłoś
patrysia441 Re: Czy macie rzecz, która przynosi wam szczescie 16.03.11, 18:34 srebrny naszyjnik z kominiarzem Odpowiedz Link Zgłoś
love_dan_balan Oczywiście! 16.03.11, 18:36 Mi przynosi szczęści malutkie zdjęcie Dana Balana i zegarek na którym napisałam z tyłu: Dan Balan Dan Balan Dan Balan Dan Balan Odpowiedz Link Zgłoś
selenka1992 Re: Czy macie rzecz, która przynosi wam szczescie 16.03.11, 18:40 charmsy Odpowiedz Link Zgłoś
ani_mru_mru Bransoletka z muliny, którą sama zrobiłam i ... 16.03.11, 18:47 nazwałam Czarek bo miała mi przypominać o Cezarym Pazurze ale ja się w niej kąpie i wszystko robie co możliwe nigdy jej nie ściągnełam i nie ściągne.. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
star_is_best Re: Czy macie rzecz, która przynosi wam szczescie 16.03.11, 19:08 talizman Odpowiedz Link Zgłoś
january29 Re: Czy macie rzecz, która przynosi wam szczescie 16.03.11, 19:24 Ja miałam ulubioną bransoletke z gumy ale brat mi ją przerwał Teraz noszę na łańcuszku pierwszą literę swojego imienia (A) i słonika na szczęście Odpowiedz Link Zgłoś
kristie02 Re: Czy macie rzecz, która przynosi wam szczescie 16.03.11, 19:29 Bransoletkę na nogę. Zakładam ją na każdy koncert i zawsze mi wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
selenka160 Re: Czy macie rzecz, która przynosi wam szczescie 17.03.11, 18:00 bransoletka z kostkami do gry zawsze ubieram na sprawdziany kartkówki itp. Odpowiedz Link Zgłoś
corba ♥ 16.03.11, 19:29 miałam ... taki łańcuszek z serduszkiem od babci . ale niestety zgubiłam przypadkiem w innym mieście . ; (( wiec już raczej nic takiego nie posiadam . Odpowiedz Link Zgłoś
aska543 Re: 16.03.11, 19:33 Ja mam bransoletkę, którą wykonała moja przyjaciółka i mi ją podarowała Teraz codziennie noszę ją do szkoły. Odpowiedz Link Zgłoś
mileyselfan Re: Czy macie rzecz, która przynosi wam szczescie 16.03.11, 19:37 Moim szczęśliwym przedmiotem jest bransoletka od przyjaciółki i słonik edukacyjny. Zawsze mi pomagają w sprawdzianach Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_lala Re: Czy macie rzecz, która przynosi wam szczescie 16.03.11, 19:47 Ja mam swoją branzoletkę zawsze pszynosi szczęście Odpowiedz Link Zgłoś
pimpusia Re: Czy macie rzecz, która przynosi wam szczescie 16.03.11, 20:30 ja tez tak jak wiekszosc mam bransoletke z napisem happiness Odpowiedz Link Zgłoś
koloorowa. Re: Czy macie rzecz, która przynosi wam szczescie 17.03.11, 20:35 nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
crazy_idiotki Re: Czy macie rzecz, która przynosi wam szczescie 16.03.11, 20:27 Nie mam czegoś takiego.Nie zachowuję się jak dziecko które wierzy w takie rzeczy... Odpowiedz Link Zgłoś
vansi Wiele wiele ale te to najpewniejsze :) 16.03.11, 20:44 Mam dużo takich talizmanów, ale te, które działają najlepiej i najczęściej to -Łapacz snów. Zawieszony nad moim łóżkiem(Odkąd go mam nie śnią mi się koszmary a przy moich paranormalnych zdolnościach to niezła ulga) -Bransoletka z Londynu. Taka jakby charms'y, ale jednak nie. Trudno mi to wytłumaczyć. Jest ona z koralików i mocno splecionych rzemyczków. Bardzo w stylu H&M i przywiesza się do niej jakieś malutkie, srebrne tabliczki z napisami. Każda tabliczka ma dla mnie jakaś historie. Mam ich 6. Z napisami Dream, Belive, Love, Never say never, tabliczkę z imionami moich naj przyjaciółek. Są dla mnie ważne bo poszłyśmy do innych szkół i trochę się rozdzieliłyśmy , i mam taki mały grawerowany globus na tabliczce a z drugiej strony najukochańsze miejsca na świecie. Jak ktoś ciekawy to dokładnie jest USA- Nowy Jork, Los Angeles, Atlanta, Jacksonville Kanada-Montreal, Toronto-Stanford France-Paris England- London Poland- All Poland Italia- Roma Grece-Athena My Word tour♥ No i to jest w sumie najlepsza i najcenniejsza dla mnie rzecz. A ostatnia to zawieszka z napisem Lucky (szczęściara) Odpowiedz Link Zgłoś
i_love_mychem Re: Czy macie rzecz, która przynosi wam szczescie 16.03.11, 21:03 ja też mam majtki Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena13072 Re: Czy macie rzecz, która przynosi wam szczescie 16.03.11, 21:03 Nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
kinia12.11 Re: Czy macie rzecz, która przynosi wam szczescie 16.03.11, 23:10 Bransoletka jak ostatnio ją zdjęłam i wyszłam do sklepu oddalonego o 5 min , to prawie mnie potrącił samochód Odpowiedz Link Zgłoś
leesh Re: Czy macie rzecz, która przynosi wam szczescie 17.03.11, 08:26 nie mam szczęśliwej rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
bella20 Re: Czy macie rzecz, która przynosi wam szczescie 17.03.11, 15:16 Mi przynosi szczęście pierścionek Odpowiedz Link Zgłoś
loveboy. no dziwne;q 17.03.11, 20:31 ja nie mam żadnej szczęśliwej rzeczy, ale odkąd zaczęłam często robić fikołki mam lepsze oceny;D a i szczęście przynosi mi też pisanie swojego imienia i nazwiska brokatowym długopisem na kartkówce;> Odpowiedz Link Zgłoś
msthic Re: no dziwne;q 17.03.11, 21:17 szczęście i pech ... jak dla mnie czegoś takiego nie ma. Są tylko dobre okazje lub własna nieudaczność Odpowiedz Link Zgłoś
rabid_squirrel Re: Czy macie rzecz, która przynosi wam szczescie 18.03.11, 20:26 mam taką koszulke z kotami. Jak ją ubieram do szkoły to zwykle jestem pytana i dostaję 5 Odpowiedz Link Zgłoś