Dodaj do ulubionych

Czy macie rzecz, która przynosi wam szczescie?:D

• sarenka88888 Re: Czy macie rzecz, która przynosi wam szczescie 16.03.11, 18:24
      Mój Medalik zrobiony pewnie z plastiku(Lednica 2000-każdy Go otrzymał), ale to jest nieistotne bo to dzięki niemu czuję się pewnie smile
    • patrysia441 Re: Czy macie rzecz, która przynosi wam szczescie 16.03.11, 18:34
      srebrny naszyjnik z kominiarzemsmile
    • love_dan_balan Oczywiście! 16.03.11, 18:36
      Mi przynosi szczęści malutkie zdjęcie Dana Balana i zegarek na którym napisałam z tyłu:
      Dan Balan
      Dan Balan
      Dan Balan
      Dan Balan
      serce
    • selenka1992 Re: Czy macie rzecz, która przynosi wam szczescie 16.03.11, 18:40
      charmsy
    • ani_mru_mru Bransoletka z muliny, którą sama zrobiłam i ... 16.03.11, 18:47
      nazwałam Czarek bo miała mi przypominać o Cezarym Pazurze ale ja się w niej kąpie i wszystko robie co możliwe nigdy jej nie ściągnełam i nie ściągne.. ;D
    • star_is_best Re: Czy macie rzecz, która przynosi wam szczescie 16.03.11, 19:08
      talizman
    • january29 Re: Czy macie rzecz, która przynosi wam szczescie 16.03.11, 19:24
      Ja miałam ulubioną bransoletke z gumy ale brat mi ją przerwał angry
      Teraz noszę na łańcuszku pierwszą literę swojego imienia (A) i słonika na szczęście big_grin
    • kristie02 Re: Czy macie rzecz, która przynosi wam szczescie 16.03.11, 19:29
      Bransoletkę na nogę. Zakładam ją na każdy koncert i zawsze mi wychodzi.
      • selenka160 Re: Czy macie rzecz, która przynosi wam szczescie 17.03.11, 18:00
        bransoletka z kostkami do gry zawsze ubieram na sprawdziany kartkówki itp.cool
    • corba 16.03.11, 19:29
      miałam ... taki łańcuszek z serduszkiem od babci . ale niestety zgubiłam przypadkiem w innym mieście . ; (( wiec już raczej nic takiego nie posiadam .
      • aska543 Re:  16.03.11, 19:33
        Ja mam bransoletkę, którą wykonała moja przyjaciółka i mi ją podarowała wink Teraz codziennie noszę ją do szkoły.
    • mileyselfan Re: Czy macie rzecz, która przynosi wam szczescie 16.03.11, 19:37
      Moim szczęśliwym przedmiotem jest bransoletka od przyjaciółki i słonik edukacyjny. Zawsze mi pomagają w sprawdzianachsmirk
    • kasia_lala Re: Czy macie rzecz, która przynosi wam szczescie 16.03.11, 19:47
      Ja mam swoją branzoletkę zawsze pszynosi szczęście smile
      • pimpusia Re: Czy macie rzecz, która przynosi wam szczescie 16.03.11, 20:30
        ja tez tak jak wiekszosc mam bransoletke z napisem happiness wink
        • koloorowa. Re: Czy macie rzecz, która przynosi wam szczescie 17.03.11, 20:35
          nie mam sad
    • crazy_idiotki Re: Czy macie rzecz, która przynosi wam szczescie 16.03.11, 20:27
      Nie mam czegoś takiego.Nie zachowuję się jak dziecko które wierzy w takie rzeczy...
      • vansi Wiele wiele ale te to najpewniejsze :) 16.03.11, 20:44
        Mam dużo takich talizmanów, ale te, które działają najlepiej i najczęściej to
        -Łapacz snów. Zawieszony nad moim łóżkiem(Odkąd go mam nie śnią mi się koszmary a przy moich paranormalnych zdolnościach to niezła ulga)
        -Bransoletka z Londynu. Taka jakby charms'y, ale jednak nie. Trudno mi to wytłumaczyć. Jest ona z koralików i mocno splecionych rzemyczków. Bardzo w stylu H&M i przywiesza się do niej jakieś malutkie, srebrne tabliczki z napisami. Każda tabliczka ma dla mnie jakaś historie. Mam ich 6. Z napisami Dream, Belive, Love, Never say never, tabliczkę z imionami moich naj przyjaciółek. Są dla mnie ważne bo poszłyśmy do innych szkół i trochę się rozdzieliłyśmy crying, i mam taki mały grawerowany globus na tabliczce a z drugiej strony najukochańsze miejsca na świecie.
        Jak ktoś ciekawy to dokładnie jest
        USA- Nowy Jork, Los Angeles, Atlanta, Jacksonville
        Kanada-Montreal, Toronto-Stanford
        France-Paris
        England- London
        Poland- All Poland
        Italia- Roma
        Grece-Athena
        My Word tour♥
        No i to jest w sumie najlepsza i najcenniejsza dla mnie rzecz.
        A ostatnia to zawieszka z napisem Lucky (szczęściara)
    • i_love_mychem Re: Czy macie rzecz, która przynosi wam szczescie 16.03.11, 21:03
      ja też mam majtki
    • magdalena13072 Re: Czy macie rzecz, która przynosi wam szczescie 16.03.11, 21:03
      Nie mamsad
    • madalena nie, nie mam. 16.03.11, 22:19
    • kinia12.11 Re: Czy macie rzecz, która przynosi wam szczescie 16.03.11, 23:10
      Bransoletka wink jak ostatnio ją zdjęłam i wyszłam do sklepu oddalonego o 5 min , to prawie mnie potrącił samochód
    • mweezy . 17.03.11, 07:54
      Nie mam takiej rzeczy.
    • leesh Re: Czy macie rzecz, która przynosi wam szczescie 17.03.11, 08:26
      nie mam szczęśliwej rzeczy.
    • bella20 Re: Czy macie rzecz, która przynosi wam szczescie 17.03.11, 15:16
      Mi przynosi szczęście pierścioneksmile
      • hellokiciara nein. 17.03.11, 19:06
    • loveboy. no dziwne;q 17.03.11, 20:31
      ja nie mam żadnej szczęśliwej rzeczy, ale odkąd zaczęłam często robić fikołki mam lepsze oceny;D
      a i szczęście przynosi mi też pisanie swojego imienia i nazwiska brokatowym długopisem na kartkówce;>
      • msthic Re: no dziwne;q 17.03.11, 21:17
        szczęście i pech ... jak dla mnie czegoś takiego nie ma. Są tylko dobre okazje lub własna nieudaczność suspicious
    • rabid_squirrel Re: Czy macie rzecz, która przynosi wam szczescie 18.03.11, 20:26
      mam taką koszulke z kotami. Jak ją ubieram do szkoły to zwykle jestem pytana i dostaję 5 wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka