Dodaj do ulubionych

Świadomy sen.

08.02.11, 02:41
Miałyście kiedyś świadomy sen ?
Ja to miałam raz tylko tak , że śniło mi się, że spałam i w tym śnie w śnie miałam świadomy sen , tzn myślałam sobie "wiem , że to sen i zaraz pewnie się obudzę" . No i się obudziłam , ale w śnie :d.
a Wy tak miałyście kiedyś ? A może kontrolowałyście swoje sny ? Czekam na odp tongue_out.
Obserwuj wątek
    • tigress Re: Świadomy sen. 08.02.11, 07:24
      Tak, praktycznie zawsze mam świadome sny, które potrafię kontrolować wink
    • lovelaas Re: Świadomy sen. 08.02.11, 07:49
      Ja nie zawsze mogę kontrolować sny ;^^
    • wondergirl Re: Świadomy sen. ;D 08.02.11, 07:56
      noo ja też czasami, sobie w śnie myslę że to sen ale w śnie nie mogę wyśnic że to sen ;D
      lol...
      ale poważnie kilka razy zdarzyło mi sie tak że o czymś śniłam a później było to w realiu O-O
    • kolusia1997 Re: Świadomy sen. 08.02.11, 08:08
      yy no ja tak chyba nie miałam indifferent
      ale zdarzalo sie ze o czyms snilam a potem to sie to naprawde działo. Albo widzialam we snie jakeis miejsca a potem byly one w realu. takie deja-vu big_grin
      • julkalove Świadomy sen. 08.02.11, 22:25
        Ja mam tak ze sni mi sie ze jestem w szkole bez botow ( albo w rolkach ) dziwne . XD no i wiem ze to sen i wogole ale nie moge sie obudzic . XD
    • ciapolka stan ob to się zwie. 08.02.11, 08:28
      tak.
    • tokio_hotel483 mój kuzyn często ma 08.02.11, 08:59
      On bardzo często ma takie sny bo mi o nich opowiada, np.
      Kiedyś śniło mu się że wszedł pod tira. Wiedział że to sen to i wszedłtongue_out
      Albo kiedyś, że wybijał okna w domach ludzi(!!!) bo wiedział że nic mu nie zrobią.
      Czasami to aż mu zazdroszczesmirk
      • dacey Re: mój kuzyn często ma 08.02.11, 18:24
        haha , to fajnie ;D. też tak chcę ;d.
      • rememberina Re: mój kuzyn często ma 09.02.11, 07:04
        tak szczerze to Twój kuzyn nie może wiedzieć czy jego podświadomość nie spłata mu figla, a nóż by wyszli ludzie z tego domu i go zabili... oczywiście wtedy by się obudził, jednakże nigdy nie można powiedzieć, że we śnie nic mi nie grozi.
    • forever_alone Re: Świadomy sen. 08.02.11, 19:35
      www.kotek.pl/kotek_forum/02,3057,121542885,121542885,swiadomy_sen_.html
      ;]
    • klama_kcmil # 08.02.11, 20:15
      Miałam z dwa. Jeden o lataniu, drugi taki o mojej mamie, skomplikowany i bezsensu, duzo by do gatki.
    • pauliska1212 Re: Świadomy sen. 08.02.11, 22:16
      miałam pare razy.
      np. jak mi się śni, że uciekam przed jakimiś potworami to wiem, że one nie istnieją i wiem, że to mi się śni. Jeśli się chce wybudzić z takiego snu to wystarczy że tak zamknę ścisnę oczy i się od razu budze.
    • kontrastowa Re: Świadomy sen. 08.02.11, 22:25
      zdarzyło się smile ostatnim razem to było coś typu ' wiem, że to tylko sen.. Kurde chce się obudzić .. Uszczypne się to się obudze : D no i się obudziłam , ale za drugim razem już nie .. I to było dłuższe już .. Cały swój sen kontrolowałam .. : D

ale ostatnio rzadko zdarzają mi się takie sny ..
    • hera.xd Re: Świadomy sen. 08.02.11, 22:31
      Taak, miałam tak jak śnił mi sie na prawdę głupi sen ...
      I tam robiłam celowo mówiłam sobie ze nie chce się obudzić i kierowałam sobą wink

{{ bez skojarzeń xD }}
    • seneka4 Re: Świadomy sen. 08.02.11, 22:32
      Czasami tak mam - wydaję mi się ,że to co dzieję się w śnie dzieję się naprawdę i myślę o tym co robię.
      • dacey Re: Świadomy sen. 09.02.11, 01:13
        co robicie , że Wam się udaje ? :d.
    • joasia3094 xd 09.02.11, 01:55
      Ano mnie się nie zawsze udaje.
      Często sen przeżywam tak, jakby to się działo naprawdę.
      Np. Mam świra na punkcie takiego jednego chłopaka. No i śnił mi się. A w śnie... zrobiłam to, co zrobiłabym w realu, czyli gdy do mnie podszedł, zdzieliłam go po twarzy big_grin

Nie wiem, czy to się nazywa kontrola :]
    • rememberina Re: Świadomy sen. 09.02.11, 07:01
      tak naprawdę to nie nigdy miałam wpływu na tok wydarzeń z moich snów, ale prawie zawsze mam świadome sny... w sumie to nic trudnego, ale zależy dla kogo smile
    • riki1246 Re: Świadomy sen. 09.02.11, 07:55
      Oooo .. tak miałam ...
      Kilka razy i to ciągle tyclko z tym spadaniem sciana

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka