roxana09 12.02.11, 23:51 siemka . znacie może jakieś przepisy domowe na trądzik . ? oprócz, z drożdżami , miodem i jogurtem . chyba , że są naprawdę dobre . liczę na was koteczkii . < 333 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miss_mimi094 Re: 13.02.11, 14:11 No to może maseczka aspirynowa? 5 tabletek zwykłej aspiryny rozpuścić w jednej łyżeczce ciepłej wody dodać jedną łyżeczkę jogurtu naturalnego. Odpowiedz Link Zgłoś
majson Re: 13.02.11, 16:24 po prostu nałożyć leko na twarz i poczekać aż "zciągnie" skórę. hm... z takich aptecznych to polecam mydło siarkowe i mydło szare. tu tam jest pełno jakiś sposobów jak jesteście chętne to sobie poczytajcie Odpowiedz Link Zgłoś
positive_girl domowe przepisy na trądzikk . ? ; - D 13.02.11, 19:10 Nie znam żadnych domowych sposobów. Wybrałam się kilka razy do dermatologa i przypisał mi peeling ,krem, maść i taki "roztwór" płynny robiony na zamówienie. pomogło. Znaczy mam tego mniej bo nie smaruję regularnie- nie chce mi się. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
corba ♥ 13.02.11, 19:17 mydło siarkowe . czy jak to tam . ; p mój tata bez przerwy mi mówi , że ono pomaga . ; ] Odpowiedz Link Zgłoś
roksanaroxana Re: domowe przepisy na trądzikk . ? ; - D 13.02.11, 22:02 jogurt truskawkowy + sok z świeżej cytryny = bye bye trądzik na mnie zawsze t działa Odpowiedz Link Zgłoś