Dodaj do ulubionych

Akcje na obozach,koloniach i,,Zielonych Szkołach'

21.02.11, 09:19
]Hej Kociaki . !
Chciałam was się spytać jakie akcje miałyście na obozach,koloniach i tzw.,,Zielonych Szkołach"?
Chcemy coś odwalić z przyjaciółkami żeby mieć co opowiadać .mvhh.
Znalazłam jeden taki wątek ,ale było w nim mało odpowiedzi.xd
A więc macie jakieś historie a może pomysły ?
Z góry dzięki . kiss
Obserwuj wątek
    • natishia_jonas Re: Akcje na obozach,koloniach i,,Zielonych Szkoł 21.02.11, 10:31
      najlepsze akcje są spontaniczne.
    • corba 21.02.11, 10:50
      ostatnio na Zielonej Szkole chciałam wejść do domku kolegów , a oni nie chcieli mnie wpuścić.. to weszłam przez okno i niechcący oknem przyjebałam jednemu z nich.. i niestety pojechał do szpitala.. i teraz ma taki ślad na czole , że wszyscy nazywają go Potter . ; p
      jakby co to nie chciałam go walnąć.. to było niechcący.. bo on tak szybko sie pojawił przy tym oknie . ; p
      • paramorehayley_ Re: ♥ 21.02.11, 22:30
        czyli według corby musisz zajebać koledze w czoło i będzie kól.
        • sandrolaxd Re: ♥ 22.02.11, 12:00
          mvhaha. rozbroiłaś mnie. xd
        • urszulka2691 heh wspomnienia;) 27.02.11, 11:57
          np. kolezanka zapomniała majtek na kolonie
          wychodziliśmy na wycieczce kalsowej przez okno na balkon bo drzwi nie było i wołalismy że kochamy .... ale to normalnkasurprised
          Albo też na wycieczce w nocy gadaliśmy z ludźmi z innej wycieczki przez kono i fajnie byłowink
          Albo za kazdym razem jak sprzątaliśmy to tańczyliśmy i spiewaliśmy do miotłybrawo
          Pomijajac oczywiście taniec brzucha w drodze nad morze bo to juz zupelna normalkawink
          Albo ja z kolerzanką wskoczylyśmy na stół podczas obiadu i zaczełysmy śpiewac makumbesmilefajnie byłowink
          A przed snem zawsze robiłyśmy sobie nawzajem jakies glupie fryzury i głupie makijarze...
          Raz tylko umalowane całe (w farbie) na zielono biegałyśmy po korytarzu wołajac kosmici atakuja i trzymalyśmy papier toaletowy w ręcewink
          I to tyle z normalnych w miare rzeczy tych dziwnych niepowiem bo naprawde "czasem"
          (czyt.często) nam odbijaserce
    • verrley . 21.02.11, 22:55
      Opowiedziałabym Ci jakieś ciekawe historie ale niestety moja klasa nie jest zgrana i w ogóle nigdzie nie jeździmy. I na zielonej szkole byłam tylko raz z inną klasą i gdy chodziłam jeszcze do podstawówki. wink
      Ale nic takiego się nie działo. Jedynie była taka akcja z jednym chłopakiem z mojej byłej klasy, tzw. damski bokser co rzucał się do małego dziecka z nożem.. uncertain
    • trufla Re: Akcje na obozach,koloniach i,,Zielonych Szkoł 22.02.11, 15:57
      Moi koledzy kiedyś wysmarowali pastą do zębów drzwi pokoju pokoju mojego i moich koleżanek. Wszystko było totalnie uwalone. Chcieli też wejść do środka i obsmarować nas, ale ja przezornie zamknęłam drzwi na noc...
    • blob Re: Akcje na obozach,koloniach i,,Zielonych Szkoł 24.02.11, 20:34
      jej to samo wychodzi, nie można zaplanować takich akcji ;]
      SPONTAN ;p
      • roxy11 Re: Akcje na obozach,koloniach i,,Zielonych Szkoł 24.02.11, 20:40
        jestem tego samego zdania, co dziewczyny.
        wszystko przyjdzie samo. :d

na ostatniej wycieczce był z nami ksiądz, postanowił nas nauczyć grać w karty, w kenta bodajże. dziewczyny z mojego pokoju, świruski takie, chodziły do szafy i ustalały tam znaki : D chyba do końca życia będę wspominać, co tam się działo.
        oczywiście na sen nie było co liczyć, cały czas coś gadałyśmy. a potem sobie po parku chodziłyśmy jak naćpane :d
    • fankazmierzch3 Re: Akcje na obozach,koloniach i,,Zielonych Szkoł 24.02.11, 20:44
      ja byłam na Zielonej Szkole w trzeciej klasie.
      Urwałam klamke od drzwi,bo koleżanki nie chciały mnie w puścic do pokoju.
      I sąd,On był najlepszy.
      Nie pytajcie kto i oco był sądzony bo i tak nie powiemwink
      i już nie pamiętam co jeszce bo to była troche dawno
      • laney. Re: Akcje na obozach,koloniach i,,Zielonych Szkoł 24.02.11, 20:59
        Najlepsze spontany big_grin
        • loves_vampire11 ; D 24.02.11, 21:20
          Raz takiemu chłopakowi podpalili włosy przypadkiem znaczy bo on chciał przez ogień ale chłopak który robił ten płomień (za pomocą zapalniczki i dezodorantu) źle go skierował i troche jak przechodził to mu się sfajczyły lekko włosy ; )
          Albo około 2.30 już tak leżymy zasypiamy już cisza i w ogóle a nagle Ala krzyczy na cały pokój - Frajer ; D I każdy w brecht ^.^
          Albo przyszli do nas (do trzech dziewczyn) do pokoju trzej chłopacy i do czwartej graliśmy w karty (jeden wyszedł) i mieliśmy u góry pojedyncze łóżko (tak jak są dwupiętrowe łóżka tylko że to na dole było obórcone o 180 stopni że było wystawione i dwuosobowe) i u góry spała jedna dziewczyna a na dole tam gdzie graliśmy w karty i o 4 wszyscy posneliśmy przytuleni w czwórke ; D
          Zabawnie to musiało wyglądać. I my wszyscy zasneliśmy a jak się obudziłyśmy to tak ich nie było i sobie żartujemy że się zmyli tak po cichu jak po jakiejś ostrej imprezie ; ))
      • janvier Ohohoho :D:D Pianie na maksa :D 24.02.11, 21:35
        mogę np. powiedzieć o tym jak w mojej koleżance zabujał się taki chłopak z zimowiska i ona się wkurzała bo ciągle za nią chodził więc poprosiła innego kolege żeby udawał jej chłopaka i zaprosiliśmy tego chłopaka co się zakochał do pokoju, a na łóżku siedzieli przytuleni do siebie znajomi i gadali o bzdurach.. wzięli gazete i zaczeli gadać np. oo, kupię ci podpaski.. kochasz mnie jak z filmu? i jakieś inne wszystko związane z artykułami w gazecie

Jeszcze inne to ta sama kolezanka nie mogła odpuścić bo chłopak dalej się w niej bujał więc zawinęła się w ręcznik.. miała majtki i stanik i pochlapałam ją wodą no i wyglądała jak by wyszła z pod prysznica i zeszła na dół, do pokoju bilardowego big_grin gdzie byli wszyscy i ona krzyknęła do kolegi który wcześniej udawał jej chłopaka:
        -Hej, wiesz gdzie mój ręcznik?!
        i wszyscy w brecht! To było genialne! big_grinbig_grin
    • alice087 _______________________ 24.02.11, 21:16
      takie sytuacje same się przydarzają... czysty przypadek xD
      no np. akcja na stołówce z zupą. nalewali sobie pieprz i takie tam. później musieli to jeść.

ach, już mi się przypomina, jak mój kolega ciągle gada, jakie to on ma plany na najbliższą zieloną szkołe : D taak, zwłaszcza te jego opowiastki z dzisiaj xD
      • olusia... Nie planujcie co odwlić ;) 24.02.11, 21:39
        A u mnie bło ciekawie.. Hahah

Wyskakiwanie przez okno, wypadające drzwi i duża porcja lodów bananowychkisstongue_out
    • delicious ... 24.02.11, 21:50
      Jeżdżę na obóz narciarski i żeglarski. Zawsze jest fajnie, ale nie umiem podać konkretówwink Jakoś tak wychodzi. W ostatnie wakacje na żeglarskim trochę wypiliśmy i ktoś zaproponował rozbieranego pokerasmirk nic aż tak strasznego się nie działowink
    • creyzola Re: Akcje na obozach,koloniach i,,Zielonych Szkoł 26.02.11, 10:20
      ` takiego czegoś raczej zaplanować się nie da . na moich obozach i koloniach i zimowiskach zaaaaaaawsze coś odwalamy . ;d to przychodzi tak samo z siebie . Nie da się tego zaplanować . -,- dziwny wątek . ;d
    • martussiaaa , ` ee , ja chce wakacje < 3 27.02.11, 12:10
      , ` jeju do tej pory mam z tego drc . był to obóz muzyczny . Razem z dziewczynami chciałam pograć w karty , więc przebiegłyśmy cały i nikt nie miał XD . Wparowałam do kumpla pokoju , a o akurat się przebierał . Niezłe rycie miałam , nie dosyć , że miał piżamę w pajacyki ( niebieską ) , stał w majteczkach i próbował założyć spodnie , to darł się jak dziewica . Bezcenna była moja mina XDD .
      ~
      Raz mi się drzwi zepsuły , to zbyt mocno pociągnęłam i wyrwałam całe z zawiasów . Zawołałam faceta , a ten przylazł w bokserkach w króliki Baksy , z latarką . Buahah XDD .
      ~
      Kilka dni później chodziliśmy zwiedzać i kuzynka zderzyła się z hydrantem , jeszcze go tak fajnie przepraszała , bo myślała , że to człowiek big_grin
    • twojaa ` Ehhh to było bezcenne :D 27.02.11, 12:19
      O 4 w nocy postanowiłyśmy zrobić przemeblowanie. Potem znowu przestawiałyśmy bo nam się nie spodobało.

Było też tak że wyszłam z pokoju na dół z 2 koleżankami a potem weszłyśmy do pokoju chłopaków i wysmarowałyśmy ich pastą do zębów. Co najlepsze ten którego ja obsmarowałam i mojej jednej koleżanki zaciągnęli nas żebyśmy koło nich były i nas łaskotali.

Albo na ślubach ja postanowiłam być sama no i się w pokoju już przebrałam i w ogóle i nagle do mojego pokoju wpada ten co go pastą wysmarowałam i mówi że bierze mną ślub i mnie tam na ramieniu zaniósł.

Było jeszcze duuuużo no ale big_grin
    • jb002 Re: Akcje na obozach,koloniach i,,Zielonych Szkoł 27.02.11, 12:27
      Tego się nie da zaplanować, wystarczy mieć dobrych kumpli a nawet tego nie trzeba mieć to przychodzi samo jak jest zaplanowane to nie śmiesznie jest.
      U mnie naprawdę dużo się działo za dużo żeby teraz to pisać.smile
    • hinari Re: Akcje na obozach,koloniach i,,Zielonych Szkoł 27.02.11, 12:55
      Hahahahahaa u mnie było w tamtym roku,że chłopacy weszli nam pod łóżka(nas wtedy nie było w pokoju).Jak poszliśmy spać to jeszcze gadałyśmy sobie o wszystkim a nie wiedziałyśmy,że oni są tam.Po pewnym czasie moja koleżanka powiedziała,że ktoś ją ciągle łaskocze a my myślałyśmy,że ona kłamie.I nagle oni wyskoczyli i obsmarowali pastą do zębów : /
      Pamiętam,że później musiałam o 4 w nocy zmywać pastę do zębów smile
    • happiness .;) 27.02.11, 13:05
      ach.. strasznie ich dużo byłowink)
      np.kiedyś na koloniach kolega nagle wziął torbę,walizkę i chyba torebkę od moich koleżanek i wybiegł z naszego pokoju na dwór krzycząc,że spóźni się na pociąg,a najlepsze w tym było to,że nasz ośrodek był bardzo blisko torów,więc wyobraźcie sobie nasze miny jak widziałyśmy go biegnącego i krzyczącego z tymi torbami big_grin
      albo kiedyś też na koloniach dostałyśmy z dziewczynami domek trochę oddalony od pensjonatu,w którym była cała reszta i pewnej nocy 2 dziewczyny z tamtego pensjonatu przyszły do nas z kołdrami,poduszkami itp i dzwoniłyśmy do przypadkowych ludzi i nikt tego nie zauważył big_grinbig_grin
    • linda Ja zalałam szkołę 27.02.11, 13:13
      Ja niechcący zalałam całą szkołę. Chciałam umyć ręce w umywalce , gdzie casami nie dochodziła woda i gdy zobaczyłam , że się nie leje , po prostu odeszłam. Nasza lekcja była ostatnia a po naszym wyjściu szkoła została zamknęta. Było to w klasie na 1 piętrze. W nocy przyszła do nas wychowawczyni zapytać kto to taki mądry. Przestraszyłam się trochę bo to było w 5 kl. A gdy na rano weszliśmy do szkoły...woda stała i chodziło się po szmatach. Głupio mi było....jak ja mogłam nie zakręcić tej wody xD
      • holiday Ahhh było tego sporo <333 27.02.11, 13:25
        Brakuje mi tych czasów <3
        zgrana klasa jest najlepsza <3
    • cukiereczek.. xD 27.02.11, 13:27
      chcecie cos odwalić to rozjebcie piętrowe łóżko i niech koledze łeb spadnie tongue_out.. wtedy była masakra xd
      • gola. ._. 27.02.11, 13:41
        historii mam dużo, pomysły na obozach czy koloniach same przychodzą.
    • theklaudia Re: Akcje na obozach,koloniach i,,Zielonych Szkoł 27.02.11, 13:45
      pamiętam że z koleżankami o jakiejś 2 czy 3 wyszłyśmy smarować klamki pastą no i nasi koledzy na to samo wpadli tylko po kilku minutach czy godzinach no i my skończyłyśmy poszłyśmy do pokoi a oni wyszli i nawet jednej klamki nie posmarowali a pani jakaś zauważyła i musieli wszystko ścierać a rano z koleżankami przychodzimy na śniadanie i im mówimy że smarowałyśmy klamki a oni,,co?'' i opowiadali że wszystko czyścili xD.
    • nick_jonas_jb Re: Akcje na obozach,koloniach i,,Zielonych Szkoł 27.02.11, 13:52
      Ja sie kiedyś z dwoma koleżankami zatrzasnęłam w pokoju big_grin
      I nawet zasięgu nie było big_grin

Otworzyli nam dopiero chłopaki bo waliłyśmy w drzwi i nas usłyszeli D: Klucz podałyśmy im pod drzwiami tongue_out

Ale tego nie radzę robić big_grin xD
      • jessicakaulitz Re: Akcje na obozach,koloniach i,,Zielonych Szkoł 27.02.11, 14:14
        Zielona noc, wtedy można poszaleć xd Aczkolwiek ja tego nie lubię, z koleżankami zamknęłyśmy się wtedy na cztery spusty.
        • jenny. Re: Akcje na obozach,koloniach i,,Zielonych Szkoł 27.02.11, 15:45
          Bylismy w górach i mielismy zejsc po takich stromych schodkach i nasz przewodnik mówi schodzimy bardzo powli i nie wchodzcie na ta trawę z boku bo jest bardzo ślizka i możecie spaść , ale kto słucha przedownika mój kolega chciał się popisać że jest takim hardkorem i zszedł z tych schokdów i wszedł na trawe i idzie po niej i wszycy och ah o weszedła na trawe po 5 sekudnachprzewrócił się jechał na tyłku po zatym ze wszyscy sie smiali był cały (dosłownie) w błocie , i miał dziurę na tyłku nic mu sie nie stało. a gdy wracaliśmy autokarem do osrtodka musiał stać

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka