Dodaj do ulubionych

Dziwne pytanie...

22.02.11, 21:12
Chodzi o to, że jestem chyba jakaś cofnięta ponieważ wiem, że coś się wydarzyło na premierze 'Och karol 2" Tylko, że ja nie wiem co. Coś tam było z muchą, że się nie fajnie zachowywała.. ale o co chodziło...???

Sorka, że zaśmiecam forum jednym pytaniem ale chciała bym sie dowiedzieć.
Oczywiście naciśnijcie kosz sama to zrobię jak się dowiem. big_grin

Z góry dzięki.
Obserwuj wątek
    • ani_mru_mru Odśw 22.02.11, 21:13
    • niemampomyslu Tutaj. 22.02.11, 21:15
      Była tam też Dzoana, wielka obrończyni zwierząt.
      Mucha ubrała futro z norek i specjalnie machała nim Dżoanie przed nosem.
      Potem powiedziała, żeby Dż. się cieszyła, bo dzięki Muchowej będzie miała dodatkowe 5 minut sławy. (Mówi to "aktorka", która zagrała w dwóch serialach i zatańczyła z księżycami.)
      załosne, nie?
      • niemampomyslu Zapomniałam dodać... 22.02.11, 21:16
        ...że Krupa od razu wyszła z teatru czy tam kina.
        Mucha sama chciała przez to zaistnieć, wielka gwiazda się znalazła.
        • pola16 Gwiazdorzyła i wnerwiła Krupę, ale chyba każdego 22.02.11, 21:19
          takie zachowanie powinno irytować, a Dżoanę tym bardziej, że działa w obronie praw zwierząt, a Mucha wystąpiła w prawdziwym futrze i robiła szum koło siebie. Joanna opuściła towarzystwo nikomu o tym nie mówiąc ;p.
    • yorkie Re: Dziwne pytanie... 22.02.11, 21:26
      Lansiła się naturalnym futrem, czym wkurzyła i zraziła do siebie Dżoanę i mnie.

peace.
      • dacey Re: Dziwne pytanie... 22.02.11, 21:40
        mnie również -,-
    • paja96 Kłótnia z Dżoaną 22.02.11, 21:54
      Mucha miała na sobie prawdziwe futro i nie chciała go zdjąć. Krupa powiedziała, że w takim razie filmu nie obejrzy i wyszła. Mucha zachowała się chamsko- Bosh co jej zależy?! A skoro dla Dżoany to takie ważne...
      • kara4454 Re: Kłótnia z Dżoaną 23.02.11, 16:22
        ja w ogóle tej muchy nie lubie bo taką fazerke z siebie robi uncertain
        • glam_skarpeta Mucha miała futro... 23.02.11, 17:02
          ....,które było prawdziwe. Asia się na nią wkurzyła ,bo Mucha machała tym futrem na lewo i prawo(nawet specjalnie wpychała się nim przed kadr fotografów ). Aśka, wyszła z kina (czy tam teatru),bo ona jest kochającą zwierzęta osobą i nie mogła patrzeć na prawdziwe futro. Głupia mucha powiedziała ,że Dżoana chce się w ten sposób promować(lol , powiedziała to osoba która gra w nędznym, Polskim serialiku do osoby która robi karierę w Hollywod)
          • katyk @glam_skarpeta 23.02.11, 20:26
            Chciałaś chyba powiedzieć: osoba, która zagrała w paru filmach, w tym na pewno jednym dobrym, i nędznym polskim serialiku, do osoby, która robi "karierę" w Ameryce (a raczej już ją kończy, Dżołanka biedna się niestety starzeje) pozowaniem nago w magazynach dla panów i tańcowaniem w TzG.

Ludzie, nie róbcie z Joanny jakiejś supergwiazdy -.-
    • calley Re: Dziwne pytanie... 23.02.11, 20:16
      mucha zasłoniła jakąs aktorke futrem .
    • laura.pl Re: Dziwne pytanie... 25.02.11, 10:20
      Mucha założyła futro z norek, co wkurzyło Dżoanę z "Tap Madl".
    • th4ever Re: Dziwne pytanie... 06.03.11, 00:12
      Pudelek na wszystko CI odpowie : )

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka