shadow_95 04.03.11, 21:37 Jakie są wg was najlepsze dramaty na samotne wieczory lub na tzw doła ? mam ochotę obejrzeć jakiś naprawdę dobry dramat tak żeby można było trochę popłakać , tak wiec co polecacie ?; dd Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shadow_95 Re: najlepsze dramty 04.03.11, 21:38 aha no i sorki za literówkę w temacie :p Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaswan Re: 05.03.11, 09:19 Milczenie owiec Lot nad kukułczym gniazdem Źródło Dług Cześć, Tereska Popiół i diament 300 mil do nieba Śmierć i dziewczyna Proces Czas przerwany Obsesja Odpowiedz Link Zgłoś
camille_ Re: najlepsze dramty 04.03.11, 21:42 "The Last song" płakałam na tym jak bóbr xd Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaswan Re: 05.03.11, 09:18 Szkoła uczuć Życie za życie Zielona Mila Requiem dla snu Kolor purpury Nie czas na łzy Pogorzelisko Odpowiedz Link Zgłoś
miastowa. Re: najlepsze dramty 05.03.11, 10:57 bez mojej zgody twój na zawsze ostatnia piosenka Odpowiedz Link Zgłoś
glam_skarpeta Re: najlepsze dramty 05.03.11, 11:09 Dziecko ze śmietnika. Dogonić marzenia/ścigani przez czas-nie pamiętam tytułu . Odpowiedz Link Zgłoś
sophie_annabet filmy darrena aronofskyego :) 06.03.11, 18:13 czyli requiem for a dream obowiązkowo! Odpowiedz Link Zgłoś
a_vie Re: najlepsze dramty 21.04.11, 21:04 requiem dla snu, bije wszystkie dramaty na głowę, jeśli nie wszystkie filmy świata. płakałam na nim kilka razy, zwłaszcza pod koniec. potem będziesz siedzieć przez całe napisy w szoku i płakac. Odpowiedz Link Zgłoś
ginnyhp Re: najlepsze dramty 22.04.11, 19:02 Za wszelka cene - tylko slyszalam, ze dobry. Moje, to podam animcje: Kannazuki no miko. Vampire Princess Miyu(pol horror pol dramat)Ksiezyc w nowiu, o ile rzecz jasna przezywasz sage, bo dla pozytywnych ludzi mozna pec ze smiechu Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Re: najlepsze dramty 23.04.11, 23:57 wszyscy mają się dobrze. płakuniam na tym i zawsze jak oglądam, to przeżywam, że peter przedawkował w meksyku, a jack dowiedział się o tym po ataku na serce w szpitalu. 'jeśli kochasz ją tak bardzo, jak ona Ciebie, powiedz jej to, co chce usłyszeć. że wszyscy mają się dobrze'. Odpowiedz Link Zgłoś