Dodaj do ulubionych

Under Twenty....Pomóż!

05.03.11, 12:51
Cześć teraz mam do was proźbę.Wiem że niektórzy nie polecają kosmetyków Under Twenty, ale ja zaczęłam ihc używać.Używałam serii Anti! Acne, niestety teraz nie uważam aby ta seria była odpowiednia dla mojej skóry, ponieważ wysusza ją.wiem że jest bardzo wiele serii Under Twenty, więc proszę was o pomoc.Potrzebuje kosmetyku do skóry suchej i na wągry.Polecajcie mi serie Under Twenty, ale też możecie podawać jakich kosmetyków używacie, lub jakie mogły by mi pomóc.
Z góry dzięki piwo
Obserwuj wątek
    • paulinka_us5 Odś. 05.03.11, 13:12
    • ladies_frutti Re: Under Twenty....Pomóż! 05.03.11, 14:59
      Ja używam toniku Clean&Clear, nie jest jakiś cudowny, ale może być.
    • positive_girl Re: Under Twenty....Pomóż! 05.03.11, 15:12
      używałam tych kosmetyków i wcale nie były złe. teraz używam tylko peelingu z Nivea i mi pomaga. ;] to taki z niebieskimi granulkami.
    • th4ever Re: Under Twenty....Pomóż! 05.03.11, 20:57
      sucha skóra...
      od tych specyfikow?
      ale wczesniej nie byla sucha?
      no jezeli nie..to musisz teraz zadbac by sie zregenerowala..czyli smaruj sie bambino! wszedzie! xD nawet na noc..chodz wiem ze na noc nie powinno sie nakaladac zadnych kremow zeby skora oddychala...ale ja tak robie..jak czasem przesadze z maska na tadzik..albo z tonikiem z Garniera..kroty jest baaaardzo wysudzajacy.. big_grin
      • sylwia714 Re: Under Twenty....Pomóż! 06.03.11, 19:47
        Raz miałam żel do twarzy z under twenty i w ogóle mi nie pomagał. Obecnie używam nivea clean deeper (nie wiem jak to się pisze) i mi pomaga.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka