Dodaj do ulubionych

THIS IS GREECE

IP: *.ip.netia.com.pl 08.09.12, 14:53
Zapraszam do kontynuacji tego wątku o pięknie Grecji.
Na pierwszy rzut wspaniałe obrazy z helikoptera okraszone muzyką legendarnego Vangelisa.

www.youtube.com/watch?v=RhVMd8iXHMo&feature=related
Obserwuj wątek
    • Gość: fuksja to jest Grecja IP: *.static.cyta.gr 08.09.12, 16:07
      Porywające!
      Ja dołączam stronę, na której można znaleźć unikatowe zdjęcia z alternatywnych wypraw na Krecie, które odbyłam podczas pilotażu lub korzystając z kilku dni wolnego

www.gea-odkrywajipoznawaj.eu
    • Gość: vvv Grecy jak Polacy - nie gęsi IP: *.ists.pl 08.09.12, 19:12
      i swój język mają.

Αυτή είναι η Ελλάδα
      • Gość: Andrzej Wiele jeszcze jest do zobacznia IP: *.30.34.58.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 09.09.12, 00:26
        To jest Grecja...prawdziwa Ateny,Milos. Mykonos,Delos,Santorini,Kreta i wiele miejsc których nie poznało sięjeszcze.Super film zawsze tam wracam,a po obejrzeniu aż poczułem ten klimat z łezką w oku.To jest Grecja tam trzeba być i to wszystko zobaczyć.
        • Gość: Greece plaże IP: *.ip.netia.com.pl 06.01.13, 20:54
          Układając plany wakacyjne na ten rok może warto zacząć od podziwiania uroczych plaż.
          Bardzo dobrą robotę autor filmu wykonał-zapraszam.
          www.youtube.com/watch?v=J7fXJOyxl7I
          • Gość: vvv Re: plaże Korfu IP: *.ists.pl 06.01.13, 21:36
            Ciekawe zestawienie. Jest dużo, chyba nawet 8 miejsc z Korfu. Tak mi chodzi po głowie wyjazd na Korfu choćby na parę dni - którą część wyspy radzili byście wybrać na bazę wypadową?
            • Gość: Greece GREECE-My Beautiful Country today IP: *.ip.netia.com.pl 09.02.13, 15:43
              www.youtube.com/watch?v=khncvv0jlIw
              • Gość: Greece Re: kolejny interesujący projekt IP: *.ip.netia.com.pl 31.03.13, 18:22
                www.youtube.com/watch?v=57ptnOlHXIs
            • Gość: gość Re: plaże Korfu IP: *.jjs.pl 01.04.13, 21:06
              Jest dużo, chyba nawet 8 miejsc z Korfu. Dokładnie na filmiku jest 10 plaż z Korfu, a dwie się powtarzają w różnych ujęciach, więc w sumie Korfu pojawiło się 12 razy:)
              1.Myrtidiotissa
              2.Agios Gordios x2
              3.Vidos wyspa
              4.Liapades
              5.Cape Arilla
              6.Canal d'Amour
              7.Palaiokastritsax2
              8.Agios Stefanos
              9. Dasia
              10. Pelekas

którą część wyspy radzili byście wy
              > brać na bazę wypadową?

Najlepszy byłby środek wyspy, w pobliżu miasta Korfu i w pobliżu (do kilkunastu kilometrów) jest Achilion główna atrakcja na Korfu, do plaży w Myrtidiotissa, w Agios Gordios, w Pelekas czy w Dasia. Na wyspę Vidos dostaniesz się łodzią ze starego portu w mieście Korfu (opływają co godzinę), Liapades jest oddalone od miasta Korfu o 20km więc też leży w pobliżu, a z Liapades już tylko 4km do Palaiokastritsa. Najdalej na północ od miasta Korfu jest oddalony Canal d'Amour ale to zaledwie około 30 km.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka