Gość: greece IP: *.ip.netia.com.pl 08.09.12, 14:53 Zapraszam do kontynuacji tego wątku o pięknie Grecji. Na pierwszy rzut wspaniałe obrazy z helikoptera okraszone muzyką legendarnego Vangelisa. www.youtube.com/watch?v=RhVMd8iXHMo&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fuksja to jest Grecja IP: *.static.cyta.gr 08.09.12, 16:07 Porywające! Ja dołączam stronę, na której można znaleźć unikatowe zdjęcia z alternatywnych wypraw na Krecie, które odbyłam podczas pilotażu lub korzystając z kilku dni wolnego www.gea-odkrywajipoznawaj.eu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vvv Grecy jak Polacy - nie gęsi IP: *.ists.pl 08.09.12, 19:12 i swój język mają. Αυτή είναι η Ελλάδα Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Wiele jeszcze jest do zobacznia IP: *.30.34.58.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 09.09.12, 00:26 To jest Grecja...prawdziwa Ateny,Milos. Mykonos,Delos,Santorini,Kreta i wiele miejsc których nie poznało sięjeszcze.Super film zawsze tam wracam,a po obejrzeniu aż poczułem ten klimat z łezką w oku.To jest Grecja tam trzeba być i to wszystko zobaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greece plaże IP: *.ip.netia.com.pl 06.01.13, 20:54 Układając plany wakacyjne na ten rok może warto zacząć od podziwiania uroczych plaż. Bardzo dobrą robotę autor filmu wykonał-zapraszam. www.youtube.com/watch?v=J7fXJOyxl7I Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vvv Re: plaże Korfu IP: *.ists.pl 06.01.13, 21:36 Ciekawe zestawienie. Jest dużo, chyba nawet 8 miejsc z Korfu. Tak mi chodzi po głowie wyjazd na Korfu choćby na parę dni - którą część wyspy radzili byście wybrać na bazę wypadową? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greece GREECE-My Beautiful Country today IP: *.ip.netia.com.pl 09.02.13, 15:43 www.youtube.com/watch?v=khncvv0jlIw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greece Re: kolejny interesujący projekt IP: *.ip.netia.com.pl 31.03.13, 18:22 www.youtube.com/watch?v=57ptnOlHXIs Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: plaże Korfu IP: *.jjs.pl 01.04.13, 21:06 Jest dużo, chyba nawet 8 miejsc z Korfu. Dokładnie na filmiku jest 10 plaż z Korfu, a dwie się powtarzają w różnych ujęciach, więc w sumie Korfu pojawiło się 12 razy:) 1.Myrtidiotissa 2.Agios Gordios x2 3.Vidos wyspa 4.Liapades 5.Cape Arilla 6.Canal d'Amour 7.Palaiokastritsax2 8.Agios Stefanos 9. Dasia 10. Pelekas którą część wyspy radzili byście wy > brać na bazę wypadową? Najlepszy byłby środek wyspy, w pobliżu miasta Korfu i w pobliżu (do kilkunastu kilometrów) jest Achilion główna atrakcja na Korfu, do plaży w Myrtidiotissa, w Agios Gordios, w Pelekas czy w Dasia. Na wyspę Vidos dostaniesz się łodzią ze starego portu w mieście Korfu (opływają co godzinę), Liapades jest oddalone od miasta Korfu o 20km więc też leży w pobliżu, a z Liapades już tylko 4km do Palaiokastritsa. Najdalej na północ od miasta Korfu jest oddalony Canal d'Amour ale to zaledwie około 30 km. Odpowiedz Link Zgłoś