szatynka. 06.03.11, 21:31 jak w temacie, jak wrażenia po pierwszym odcinku X factor? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
natzal Re: X factor - jak wrażenia ? 06.03.11, 21:33 Mi się podobało, chociaz nie oglądam tego typu programów :3 Odpowiedz Link Zgłoś
elena98 Re: X factor - jak wrażenia ? 06.03.11, 21:36 Bardzo fajny. Mi się podobał. Chętnie obejrzę dalsze odcinki. Polecam również Must Be The Music, który leciał na Polsacie w sobotę. Odpowiedz Link Zgłoś
serduchowo Re: X factor - jak wrażenia ? 06.03.11, 21:36 bardzo mi sie nie podobało, jak ludzie wyśmiali Michała. Miałam ochotę wyłączyć telewizor Głupi ludzie oceniają po pozorach!!! GRRRR... bardzo podobał mi sie występ ostatniego uczestnika. Super pozytywny ^^ reszta była nieco monotonna, ale nawet fajnie śpiewali Odpowiedz Link Zgłoś
super_star Re: X factor - jak wrażenia ? 06.03.11, 21:36 Wojewódzki rulezzzzz ;D Odpowiedz Link Zgłoś
suiseiseki Re: X factor - jak wrażenia ? 06.03.11, 21:39 Widziałam tylko początek, więc trudno mi powiedzieć, ale z tego co patrzyłam, to całkiem fajne to. Najbardziej podobał mi się występ Matsa(pierwszy) i Ady(trzeci) Odpowiedz Link Zgłoś
hiperpoprawna Re: X factor - jak wrażenia ? 06.03.11, 22:01 Spodziewałam się czegoś gorszego Artyści fajni, Kuba jak zwykle, Czesław uroczy, Jarek w porządku, tylko ta Maja jakaś sztywna. Ale będę za tydzień oglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
szatynka. Re: X factor - jak wrażenia ? 06.03.11, 22:07 Czesław był uroczy, Wojewódzki, to wiadomo, jak Wojewódzki, A maja jakaś dziwna . artyście mnie nie zachwycili, ale bardzo spodobał mi się ostatni uczestnik, był taki pozytywny . Odpowiedz Link Zgłoś
chelsea12 Re: X factor - jak wrażenia ? 06.03.11, 22:23 Czesław fajny był X-Factor Odpowiedz Link Zgłoś
chelsea662 Re: X factor - jak wrażenia ? 07.03.11, 17:43 ogolem maja najmniej przypadła mi do gustu czeslaw mnie irytowal..i czy ktokolwiek jest w stanie go zrozumiec? wojewodzki spoko ;d a wystepy calkiem niezle Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: X factor - jak wrażenia ? 06.03.11, 22:53 Pozytywnie. Zauroczył mnie występ pierwszego uczestnika oraz chłopaka, który śpiewał Niemena. Odpowiedz Link Zgłoś
koloorowa. Re: X factor - jak wrażenia ? 07.03.11, 20:26 Bardzo fajnie ;d napewno bd oglądała xd Odpowiedz Link Zgłoś
koloorowa. Re: X factor - jak wrażenia ? 07.03.11, 20:29 Haha ;d najbardziej rozbrajala mnie ta laska co mówiła 'eeee..' haha xd a perfidnie śpiewać nie umie ;pp Odpowiedz Link Zgłoś
anulka Re: X factor - jak wrażenia ? 07.03.11, 11:25 spodziewałam się czegoś lepszego ale jest ok zobaczymy jak to się dalej rozwinie. Co do występów to zdecydowanie Ada f Odpowiedz Link Zgłoś
dosia321 Re: X factor - jak wrażenia ? 07.03.11, 17:52 zajebiste! i śmieszne! Kuba i Mozil wymiatają! hehe Odpowiedz Link Zgłoś
mary_ Re: X factor - jak wrażenia ? 07.03.11, 19:36 Jakoś specjalnie mnie nie zachwyciło, słabiutko z występami, ale będę oglądać, bo pewnie będzie jeszcze kilka ciekawych osób. Odpowiedz Link Zgłoś
kristie02 Re: X factor - jak wrażenia ? 07.03.11, 19:46 - Ile jesteś w stanie zrobić, żeby wygrać ten program? - Ale co mam uklęknąć ?? HAHAHA xDxDxD Sikam ... Odpowiedz Link Zgłoś
zxmn Re: X factor - jak wrażenia ? 07.03.11, 19:50 super dla mnie ten program rządzi Odpowiedz Link Zgłoś
koralina94 Re: X factor - jak wrażenia ? 07.03.11, 19:51 Nie mogłam z min Kuby Niektórzy naprawdę super śpiewali. Chyba będę oglądać w każdą sobotę. Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: X factor - jak wrażenia ? 07.03.11, 19:54 - z kim przyjechałaś? -z mamą... siostrą [?] ... -a czyli wszyscy z internetu. wymiękłam. hahaha. fajnyfajny. Odpowiedz Link Zgłoś
myoshi Re: x factor 07.03.11, 19:54 kocham Czesława, Kubę, a co do Mai, to... jeszcze się nie przyzwyczaiłam. będzie co oglądać, oj będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
klaudiau11 Rozwalił mnie ten górnik na samym końcu . 07.03.11, 19:56 Żal mi go było ( pozytywnie a typu żal.pl ) zdobył mój szacunek i nie tylko mój . Ale podobał mi się też ten 13 latek czy ile on miał lat . Super zaśpiewał . Odpowiedz Link Zgłoś
kropeczka23 Re: X factor - jak wrażenia ? 07.03.11, 19:59 Jestem wkurzona bo nie oglądałam a byłam bardzo ciekawa tego programu. (siedziałam na chrzcinach syna mojej kuzynki.. Obejrzę powtórkę jeśli nie przegapię.. xd Odpowiedz Link Zgłoś
marchwk Re: X factor - jak wrażenia ? 07.03.11, 20:05 jury beznadziejne, oprócz wojewódzkiego. parę występów bardzo mi się podobało. pewnie będę oglądać więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
miaumiauu Re: X factor - jak wrażenia ? 07.03.11, 20:18 zdecydowanie na tak! Wojewódzki rządzi! a co do Majki- mi pasuje, a Czesław wymiata oby tak dalej! Odpowiedz Link Zgłoś