bieber_forever 15.03.11, 13:23 nudzi mie sie ogladam tv ( TLC) i jetem na fcb oraz kotku a wy co robicie i co wam jest? ja mam katar wydaje mi sie ze zaraz zemdleje bOOOOli mnie gardlo i gdy ruszam glowa diabelso mnie boli............. aaa jeszcze zatoki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sopwil / 15.03.11, 13:26 do łóżka się kładź i zdrowiej! ja też jestem chora. dzisiaj byłam u lekarza, nie wiem co mi jest, chyba grypa, i będę się tak do piątku męczyc. ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
myszqa13 skończyłam o 11:30 lekcje...xd 15.03.11, 14:29 hue hue...fajnie no nie?? ale ogólnie od kilku dni gardło mnie boooli i mam katar Odpowiedz Link Zgłoś
arasha Re: kto jest w domu i choruje? 15.03.11, 13:33 ja mam alergie i siedze na kanapie i ogladam 'laleczka chucki: nastepne pokolenie' mam zatkany nos, kaszle i mi zimno w stopy Odpowiedz Link Zgłoś
plombrng_mary Re: kto jest w domu i choruje? 15.03.11, 13:40 ja !!! ale ostatni dzień ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
klaudiau11 ; d 15.03.11, 13:49 Ja jak jestem chora to zazwyczaj na grypę . I jak leżę w łóżku to często czytam, piszę i rysuję . Oraz oglądam tv . Ale uwielbiam włączyć sobie muzykę i się kimnąć . Odpowiedz Link Zgłoś
werooo Re: kto jest w domu i choruje? 15.03.11, 13:58 ja też jestem w domu <jeden dzień z dala od szkoły xD> Odpowiedz Link Zgłoś
gemmadoyle Re: kto jest w domu i choruje? 15.03.11, 13:59 Ja mam gorączkę i oglądam Step Up 3. Ściągnij albo wypożycz sobie jakiś fajny film. Odpowiedz Link Zgłoś
koloorowa. Re: kto jest w domu i choruje? 15.03.11, 19:15 ja w zeszłym tygodniu do szkoły nie chodziłam bo miałam zapelenie zatok i węzłów chłonnych, wzasadzie to jeszcze źle sie czuje. ale do szkoły musze chodzić ;// Odpowiedz Link Zgłoś
aga457 Re: kto jest w domu i choruje? 15.03.11, 14:15 Ja też siedzę w domu z dala od sql Miałam rękę w gipsie na w-f graliśmy w kosza i cos mi wyskoczyło nie pamiętam nazwy jakaś długa Siedze i się nudze wróciłam od lekaża zdjął mi gips i jutro znowu do szkoły trzeba iść nie chce mi sięęęęęęęęę Odpowiedz Link Zgłoś
madziabe6 Re: kto jest w domu i choruje? 15.03.11, 14:19 ja podobnie jak ty... masakra / a jakie zaległości w sQl Odpowiedz Link Zgłoś
czaqdra_ :) 15.03.11, 14:21 Oj , ja tez siedzę w domu - katar , kaszel , powiększone węzły chłonne i do tego ospa dwa tygodnie w domu : cc najbardziej mnie dołuje to że świeci słonce a mnie przy nim nie ma : < dwa tygodnie w domu i oglądanie wszystkich jakich mozliwie filmów : D Odpowiedz Link Zgłoś
mila13 Re: kto jest w domu i choruje? 15.03.11, 14:58 Ja jestem chora już od środy wieczora i mam wszystkie możliwe objawy(katar, kaszel ,gorączka, dreszcze, duszności, zawroty głowy, ból gardła, ból brzucha też się zdarza) dzisiaj już trochę mi lepiej.Ogólnie to straaaaaaasznie mi się nudzi. Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: kto jest w domu i choruje? 15.03.11, 17:04 Jestem w domu, ale dlatego, że byłam u okulisty dzisiaj, a ten nawpuszczał mi krople i wszystko mi się rozmywało przed oczyma. Okropność... Odpowiedz Link Zgłoś
caterina97 Re: kto jest w domu i choruje? 15.03.11, 17:56 mnie pobiera ; / jest mi zimno jak cholera, pobolewa gardło, straszny katar i ogólnie źle się czuję ;c Odpowiedz Link Zgłoś
jade Re: kto jest w domu i choruje? 15.03.11, 17:58 Ja jestem w domu ale nie choruję. Poker face Odpowiedz Link Zgłoś
karolinke13 Re: kto jest w domu i choruje? 15.03.11, 18:30 ja już siedzę w domu od tygodnia i mam dużo zaległości i nic nie umiem... zaczęło sie na gorączce a zkończyło na zapaleniu oskrzeli Odpowiedz Link Zgłoś
ciapolka __________________________________________________ 15.03.11, 18:11 ja nie, ale czesto kicham Odpowiedz Link Zgłoś