Dodaj do ulubionych

kto jest w domu i choruje?

15.03.11, 13:23
nudzi mie sie ogladam tv ( TLC) i jetem na fcb oraz kotku a wy co robicie i co wam jest? ja mam katar wydaje mi sie ze zaraz zemdleje tongue_out bOOOOli mnie gardlo i gdy ruszam glowa diabelso mnie boli............. aaa jeszcze zatokitongue_outangryangry
Obserwuj wątek
    • sopwil / 15.03.11, 13:26
      do łóżka się kładź i zdrowiej!

ja też jestem chora. tongue_out dzisiaj byłam u lekarza, nie wiem co mi jest, chyba grypa, i będę się tak do piątku męczyc. ;/
      • bieber_forever ja tez no leze w lozku 15.03.11, 13:27
        • myszqa13 skończyłam o 11:30 lekcje...xd 15.03.11, 14:29
          hue hue...fajnie no nie?? ale ogólnie od kilku dni gardło mnie boooli i mam katar
    • arasha Re: kto jest w domu i choruje? 15.03.11, 13:33
      ja mam alergie i siedze na kanapie i ogladam 'laleczka chucki: nastepne pokolenie'
      mam zatkany nos, kaszle i mi zimno w stopytongue_out
    • plombrng_mary Re: kto jest w domu i choruje? 15.03.11, 13:40
      ja !!! ale ostatni dzień ;-(
    • klaudiau11 ; d 15.03.11, 13:49
      Ja jak jestem chora to zazwyczaj na grypę . I jak leżę w łóżku to często czytam, piszę i rysuję . Oraz oglądam tv . Ale uwielbiam włączyć sobie muzykę i się kimnąć .
    • werooo Re: kto jest w domu i choruje? 15.03.11, 13:58
      ja też jestem w domu <jeden dzień z dala od szkoły xD>
    • gemmadoyle Re: kto jest w domu i choruje? 15.03.11, 13:59
      Ja mam gorączkę i oglądam Step Up 3. Ściągnij albo wypożycz sobie jakiś fajny film.
      • koloorowa. Re: kto jest w domu i choruje? 15.03.11, 19:15
        ja w zeszłym tygodniu do szkoły nie chodziłam bo miałam zapelenie zatok i węzłów chłonnych, wzasadzie to jeszcze źle sie czuje. ale do szkoły musze chodzić ;//
    • aga457 Re: kto jest w domu i choruje? 15.03.11, 14:15
      Ja też siedzę w domu z dala od sql smile Miałam rękę w gipsie na w-f graliśmy w kosza i cos mi wyskoczyło nie pamiętam nazwy jakaś długa smile Siedze i się nudze wróciłam od lekaża zdjął mi gips i jutro znowu do szkoły trzeba iść sad nie chce mi sięęęęęęęęę
    • madziabe6 Re: kto jest w domu i choruje? 15.03.11, 14:19
      ja podobnie jak ty... masakra uncertain/ a jakie zaległości w sQl
    • czaqdra_ :) 15.03.11, 14:21
      Oj , ja tez siedzę w domu - katar , kaszel , powiększone węzły chłonne i do tego ospa dwa tygodnie w domu : cc najbardziej mnie dołuje to że świeci słonce a mnie przy nim nie ma : < dwa tygodnie w domu i oglądanie wszystkich jakich mozliwie filmów : D

kwiatkwiatkwiatkwiatkwiatkwiat
    • zozolek.xd ja . ;/ mam straszny katar i nie mam sily zyc ; / 15.03.11, 14:30
      • bieber_forever ja zostaje w domu do piatku 15.03.11, 14:43
        • gemmadoyle Re: ja zostaje w domu do piatku 15.03.11, 14:58
          A ja do czwartku wink
    • mila13 Re: kto jest w domu i choruje? 15.03.11, 14:58
      Ja jestem chora już od środy wieczora i mam wszystkie możliwe objawy(katar, kaszel ,gorączka, dreszcze, duszności, zawroty głowy, ból gardła, ból brzucha też się zdarza) dzisiaj już trochę mi lepiej.Ogólnie to straaaaaaasznie mi się nudzi.
    • trufla Re: kto jest w domu i choruje? 15.03.11, 17:04
      Jestem w domu, ale dlatego, że byłam u okulisty dzisiaj, a ten nawpuszczał mi krople i wszystko mi się rozmywało przed oczyma. Okropność...
    • caterina97 Re: kto jest w domu i choruje? 15.03.11, 17:56
      mnie pobiera ; / jest mi zimno jak cholera, pobolewa gardło, straszny katar i ogólnie źle się czuję ;c
    • jade Re: kto jest w domu i choruje? 15.03.11, 17:58
      Ja jestem w domu ale nie choruję. Poker face indifferent
      • karolinke13 Re: kto jest w domu i choruje? 15.03.11, 18:30
        ja już siedzę w domu od tygodnia i mam dużo zaległości i nic nie umiem...
        zaczęło sie na gorączce a zkończyło na zapaleniu oskrzeli
    • ciapolka __________________________________________________ 15.03.11, 18:11
      ja nie, ale czesto kicham

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka