rasmusfan Re: Czy trzymacie się jednego gatunku? 02.08.11, 15:26 ja najbardziej kocham rocka ale ogólnie to słucham wszystkiego po trochu Odpowiedz Link Zgłoś
oliwia003 Re: Czy trzymacie się jednego gatunku? 02.08.11, 15:42 ooo nieeee;p u mnie to zależy od dnia. wszytko po kolei ;p od popu,rocku po muzykę klasyczną. szybkie ,wolne - uwielbiam wszystkie ;p *Dzień bez muzyki to dzień stracony ;* Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra25 Re: Czy trzymacie się jednego gatunku? 02.08.11, 15:47 mnie interesuje rock, techno i troszke pop i mam jak ty ze codzienie mam ochote na co innego Odpowiedz Link Zgłoś
espinozaa Re: Reggae! ♥ 02.08.11, 15:47 Reggae to rodzaj muzyki, której mogłabym sluchać przez całe życie , bez końca ;* Kocham ten gatunek muzyki ! Daje mi energie i uśmiech na cały dzień ;] Ale jak mam gorsze dni, gdzie chce wszystko przemyśleć to słucham pop'u, ale wolnego .. i smutnego ; d Czyli smęty ;d Jak jestem zakochana,chce skakać z radości i cieszyć sie tym co mam to słucham disco polo ;D Są momenty gdzie sięgam po rap,rock,e-hause ;D Jednym słowem : Słucham wszystkiego po kolei ;* Odpowiedz Link Zgłoś
pauu26 Re: Czy trzymacie się jednego gatunku? 02.08.11, 15:50 nie. słucham muzyki nie gatunku, jak to kiedyś ktoś ładnie określił na kwejku. Odpowiedz Link Zgłoś
koksik_girl26 Re: Czy trzymacie się jednego gatunku? 02.08.11, 15:53 raczej nie, w moim zbiorze piosenek są utwory z kompletnie różnych gatunków, ale najczęściej jest to rock pop house Odpowiedz Link Zgłoś
litte_pearl Re: Czy trzymacie się jednego gatunku? 02.08.11, 15:58 Trzymam sie mocno rapu ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
invisible_to_u Re: Czy trzymacie się jednego gatunku? 02.08.11, 16:06 U mnie to głównie zależy od nastroju. Najbardziej jednak chyba lubie rock ;D Odpowiedz Link Zgłoś
ave. Re: Czy trzymacie się jednego gatunku? 02.08.11, 16:18 szczerze nie rozumiem ludzi słuchających np. rapu i rocka czy metalu. najchętniej spaliłabym ich. niektórzy piszą, że słuchają rocka i popu, jeśli macie na myśli 'rock' z produkcji disney channel, to wierzcie mi- to nie ma prawa nazywać się rockiem. ja osobiście słucham praktycznie każdej odmiany rocka (oprócz tej karykatury rocka z disney channel) tj. my chemical romance, paramore, nirvana, guns' n roses, AC/DC, the creepshow, mindless self indulgence. jeśli chodzi o inne rodzaje, to słucham tylko Emilie Autumn. Odpowiedz Link Zgłoś
ladyhrabina :) 02.08.11, 16:19 Hm... ja słucham wszystkiego co mi przypadnie do gustu . Ostatnio spodobała mi się piosenka Meza choć nigdy go nie słuchałam ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
miley138 Re: Czy trzymacie się jednego gatunku? 02.08.11, 17:03 Nie raczej nie. Ja raczej słucham artystów, którzy grają różne gatunki. Odpowiedz Link Zgłoś
doma2000 TAK!! 02.08.11, 17:38 Kiedyś jakiś rok temu słuchałam wszystkiego !! Ale teraz pokochałam Reggae!! I tylko jego słucham Odpowiedz Link Zgłoś
domciaxdnika Re: Czy trzymacie się jednego gatunku? 02.08.11, 18:15 wszystkie rodzaje rocka Odpowiedz Link Zgłoś
taka.jedna. - 02.08.11, 19:29 nie. słucham różnego rodzaju muzyki, zależy od nastroju ;p Odpowiedz Link Zgłoś
ania1234 Re: Czy trzymacie się jednego gatunku? 02.08.11, 19:43 Kocham ciężkie klimaty takie jak rock gotycki, ale nie wybrzydzam też punkiem, rockiem alternatywnym Odpowiedz Link Zgłoś
noruwei Re: Czy trzymacie się jednego gatunku? 02.08.11, 19:43 nie, zazwyczaj słucham j-rocka, ale gdy czasami lubię sobie włączyć muzykę instrumentalną/j-pop czy k-indie Odpowiedz Link Zgłoś
kingura117 Czy trzymacie się jednego gatunku? 02.08.11, 20:14 Nie, słucham tego co mi wpadnie w ucho Odpowiedz Link Zgłoś
szalona12345 Re: Czy trzymacie się jednego gatunku? 02.08.11, 20:39 Głównie słucham popu , ale nie zawężam kręgu muzycznego . Jak najdzie mnie chęć to słucham oprócz popu soulu lub r'n'b . Odpowiedz Link Zgłoś
light oszalałabym. 02.08.11, 20:50 mieszam gatunki muzyczne jak tylko mogę i bardzo dobrze się z tym czuję. a jeśli ktoś jest na tyle ograniczony i nie potrafi tego zrozumieć, to już jego problem :3 Odpowiedz Link Zgłoś
gola. w życiu. 02.08.11, 21:12 staram się słuchać wielu gatunków muzycznych przez co czuje sie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
305 Re: Czy trzymacie się jednego gatunku? 03.08.11, 07:27 Słucham Rapu, Hip-Hopu i R&B albo czasami POPu, ale to jak na przykład leci w TV kawałek Katy Perry to mogę go posłuchać, ale płyty bym nie kupiła. Odpowiedz Link Zgłoś
paulusia00 Re: Czy trzymacie się jednego gatunku? 03.08.11, 11:42 Ja zazwyczaj słucham rocka, Ale tak jak ty czasem mam ochotę na coś innego. Głównie słucham Paramore. Dzisiaj akurat słucham Gomez i Lovato. Odpowiedz Link Zgłoś
teenage_girl Re: Czy trzymacie się jednego gatunku? 03.08.11, 12:20 Nie, ja słucham wszystkiego co wpadnie w ucho Odpowiedz Link Zgłoś