ola_ 01.04.11, 07:08 mam włosy do połowy pleców, nie są zniszczone, ale są strasznie suche, cienkie i pozbawione puszystości. jakie odżywki, bądź coś do włosów, polecacie? (bez spłukiwania ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arya555 Mam podobnie 01.04.11, 12:37 Włosy mam krótsze, bo tylko za ramiona i się niestety kręcą. Nie są zniszczone, końcówki też są w porządku, tylko tak jak u ciebie są strasznie suche. Moje są na dodatek matowe i choć są puszyste, i to aż a bardzo, to tak dziwnie odstają od głowy Ja dopiero wczoraj zakupiłam jedwab do włosów i również (drugi jedwab) ze Schwarzkopf Gliss Kur Ekspresowa Odzywka Regeneracyjna Płynny Jedwab. Stosowałam jeden raz a efekty widać. Włoski już się trochę błyszczą i nie są tak suche... a co najważniejsze pojedyncze włosy nie odstają 10 cm od większości włosów Mało zrozumiana ta moja notka Odpowiedz Link Zgłoś
kropkanadi wlosy 01.04.11, 13:08 bez spłukiwania polecam odżywke joanny z lnem i rumiankiem( nie obciąża włosów). a do nawilżenia włosów swietny jest olej kokosowy. Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 x__x 01.04.11, 16:37 ja też takie miałam. ścięłam na takie trochę za linię szczęki chyba wiesz o co mi chodzi. wątpię że pomogą odżywki ale idź do drogerii tam ci ekspedientka czy jakoś tak doradzi. Odpowiedz Link Zgłoś