Dodaj do ulubionych

KOCHAM GO !

02.04.11, 21:45
Hej Kotki serce
Mam ogromny problem...
Od pewnego czasu zakumplowałam się bardziej z kolega z klasy, gdyż moje kolezanki się na mnie obraził za to że z nim gadałam, a on zostawił jedną z dziewczyn z tej grupy dziewczyn do których należałam. Ale ja uważam że on nic mi nie zrobił wiec dlaczego mam z nim nie gadać... i teraz w klasie żadna dziewczyna nie gada ani ze mną ani z nim. Nam to nie przeszkadza, bo mamy dużą grupe innych znajomych. No i na poczatku troche było mi szkoda że sie do mnie nie odzywają. Juz wtedy coś do niego czułam, ale probowałam to od siebie odpychac i wogole nie chciałm zrobić czegos takiego tej dziewczynia którą zostawił. Dalej chciłąm zeby się do mnie odzywała normlanie. A on chciał żebyśm byli razem. Powiedziłąm mu ze nie moge zrobic tego tej lasce gdyż uwazałam ją za przyjaciółke. Ale od pewnego czsu mi to wisi i już nie odpycham od siebie tych uczuć... I nie wiem co mam teraz zrobić jak mam mu to powiedzieć. On chyba też dlaej coś do mnie czuje, bo niezmieniło się nic. Dalej zajebiście się dogadujemy, potrafimy ze sabą cały czas pisać, gadać, śmiać się ... Nie zmieniło się też to w jaki sposób ze sobą rozmawiamy czy piszemy.
Pomocy kociaki kiss Ja go kocham .
Obserwuj wątek
    • by_moonlight Re: KOCHAM GO ! 02.04.11, 22:16
      Zatem pytam się, dlaczego zakładasz wątek, gdy rozwiązanie sprawy jest niemal oczywiste. Skoro "przyjaciółki" cię olały, a masz wielu innych znajomych to nie musisz się nimi przejmować, gdy one nie interesują się tobą. Poza tym, skoro chłopak ci się podoba (nie przesadzajmy ze słowem "kocham" -.-), a ty podobasz się jemu, to nic nie stoi na przeszkodzie. Powiedz mu o tym co czujesz i będziecie żyli długo i szczęśliwie. ;]
    • happy_every_day Re: KOCHAM GO ! 03.04.11, 16:46
      Twoim "koleżankom" jakoś nie przeszkadzało,że jest Ci przykro że nie rozmawiają z Tobą więc czemu Tobie ma przeszkadzać co poczuje dziewczyna kiedy będziesz z kimś kogo kochasz.... Nie można patrzeć wiecznie na uczucia innych a samemu cierpieć... Zadbaj o własne szczęście, a koleżanki może zmądrzeją, a może nie... Poza tym po co Ci takie koleżanki które patrzą jedynie na siebie nie chcąc Twojego szczęścia przecież nie robisz nic złego bo tamta dziewczyna nie jest już przecież z tą Twoją miłością.... Więc nie zwlekaj i pomóż szczęściu..... Powodzenia i pozdrawiam wink
    • sylwia714 Re: KOCHAM GO ! 04.04.11, 12:45
      Mój największy życiowy błąd to nieposłuchanie się przyjaciółek kiedy mówiły mi, że taki chłopak jest beznadziejny, a ja dalej uważałam, że jest fajny. Później sama się przekonałam o tym, że jest taki jaki mi mówiły. Nie twierdze, że może u ciebie tak jest, ale przyrzekłam sobie, że już zawsze będę się ich słuchała.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka