deedee ^_^ 25.04.11, 15:20 nie wiem czy to tak było ale coś w tym stylu rozmowa Miley i Jacksona z Hannah Montana - aj estem - aj estem - durny - durny - o nareszcie się przyznałeś Odpowiedz Link Zgłoś
pankot Re: Wasz ulubiony cytat z filmy lub serialu.? 25.04.11, 15:21 Mój ulubiony cytat: -Gapisz się, -Wpatruje, -Jakie to żenujące -Raczej romantyczne ^^ PAMIĘTNIKI WAMPIRÓW Jeszcze jeden xD -Wilk zakochał się w owcy -Głupia owca -Stuknięty lew masochista xD - rozwaliło mnie ;D ZMIERZCH ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
kostka Re: Wasz ulubiony cytat z filmy lub serialu.? 25.04.11, 15:24 What's your favorite scary movie? ~ Chyba każdy wie z jakiego to filmu... Odpowiedz Link Zgłoś
sheisemily Re: Wasz ulubiony cytat z filmy lub serialu.? 25.04.11, 15:28 Ludzie są podstępni jak gó... na środku chodnika. FG Odpowiedz Link Zgłoś
xx_gosia_xx12 Re: Wasz ulubiony cytat z filmy lub serialu.? 25.04.11, 16:35 Saga Zmierzch: Bella: Możesz zachowywać się jak człowiek? Sąsiedzi patrzą. Edward: Skoro i tak skończę w piekle, mogę po drodze zaszaleć. Mike: Arizona! Joł, co się dzieje? Ty i Cullen, tak? Nie podoba mi się to. To znaczy, on patrzy na ciebie jak na coś do zjedzenia. Jessica : Dr Cullen jest jak ojciec swatka. Angela : Może zaadoptuje mnie. Bella : Ty – ty zatrzymałeś samochód. Odepchnąwszy go ręką. Edward : Nikt ci nie uwierzy. Bella : Nie mam zamiaru nikomu mówić. Po prostu chcę znać prawdę. Edward : Nie możesz mi po prostu podziękować i skończyć z tym? Bella: Dziękuje. Edward : Nie dasz mi spokoju, prawda? Bella : Nie. Edward : Dobrze, mam nadzieję, że lubisz rozczarowania. Edward : Co jest w Jacksonville? Bella : Skąd o tym wiesz? Edward : Nie odpowiedziałaś na moje pytanie. Bella : Ty nie odpowiedziałeś na żadne z moich. Nawet się ze mną nie przywitałeś. Edward : Cześć. Bella : Powiesz mi, jak zatrzymałeś samochód? Edward : Yeach. Przypływ adrenaliny. Często tak jest. Sprawdź w Google. James: [do Walyona] Zawsze te same pytania: "Kim jesteście?» Victoria: «Czego chcecie?» James: «Dlaczego to robicie?» Laurent: James, nie baw się jedzeniem. Bella : Mówiłeś, że słyszałeś, co myśleli. Więc co, umiesz czytać w myślach? Edward : Potrafię czytać w myślach każdej osobie na sali, oprócz ciebie. [patrzy na konkretnych ludzi] Forsa, seks, forsa, seks, kot. Patrzę na ciebie i nic. To bardzo frustrujące. Bella : Czy jest coś ze mną nie tak? Edward : To ja ci mówię, że potrafię czytać w myślach, a ty myślisz, że jest z tobą coś nie tak? Bella : Nie boję się ciebie. Boję się tylko, że cię stracę. Czuję jakbyś miał zniknąć. Edward : Nie wiesz, jak długo na ciebie czekałem.... Więc lew zakochał się w owcy. Bella : Głupia owca. Edward : Chory na umyśle lew masochista. Edward : Zabieram cię jutro do mnie. Bella : Czekaj, do twojej rodziny? Edward : Yeah. Bella : Co, jeżeli im się nie spodobam? Edward : Więc ty się martwisz nie dlatego, że idziesz do domu pełnego wampirów, tylko dlatego, że cię nie zaakceptują? (śmieje się). Bella : Cieszę się, że cię rozbawiłam. Bella : Mam randkę z Edwardem Cullenem. Charlie : Nie jest za stary dla ciebie? Bella : Jesteśmy w jednej klasie. Myślałam, że lubisz Cullenów. Charlie : Myślałem, że nie podobają ci się chłopcy z miasta. Bella : Edward nie jest "z miasta», teoretycznie. [pauza] Jest na zewnątrz. Charlie : Jest? Bella : Yeah, chcę cię poznać. Oficjalnie. Charlie : Dobrze. Przyprowadź go. Edward : Bella nie wróci późno. Będziemy grać z moją rodziną w baseball. Charlie : Baseball? Edward : Tak, taki jest plan. Charlie (śmieje się): Bella będzie grać w baseball. Dobrze, powodzenia. Edward : Zaopiekuję się Bellą, szeryfie Swan. Charlie : Aha, już to kiedyś słyszałem. Charlie : Wszystkiego najlepszego. Bella : Umawialiśmy się – żadnych prezentów. Charlie Ten ode mnie nie jest zapakowany, więc się nie liczy. Bella ; Jest świetny. Dzięki, tato. Charlie Ten, od twojej mamy, jest do kompletu. Skoordynowaliśmy się. W zasadzie, ona skoordynowała mnie. Jest na zdjęcia z ostatniej klasy. Ostatnia klasa... Tak szybko się zestarzałaś. Bella : Nie. Nie jestem taka stara. Charlie : Czy ja wiem... Czy to nie jest siwy włos? Bella : Nie! Niemożliwe. Charlie : Wszystkiego najlepszego. Bella : Bardzo zabawne. Emmett: Romansujesz ze starszą kobietą, co ? Edward: To podniecające Edward : Starzenie? Osiemnaście lat to chyba trochę za wcześnie, by się tym martwić. Bella : Jestem o rok starsza od ciebie. Edward : Wcale nie. Ja mam 109 lat. Jacob : Na co się tak gapisz? Bella : Jesteś tak jakby piękny. Jacob : (śmiech) Jak mocno uderzyłaś się w głowę? Bella: ale wrócisz, prawda? Alice: jak tylko wyrzucisz psa Powodzenia Charlie: * Teddy: Chcesz coś powiedzieć siostrzyczce? Gabe: Zburzyłaś mój świat. * PJ: Będziecie zakuwać ze Spencerkiem? Teddy: Idź się ślimaczyć z poduszką. * Amy: Musisz zmienić plany. Teddy: Oj, tato! Amy: Bob! Bob: Tata jest czasowo niedostępny. * Bob: To mój ojcowski obowiązek znać każdy szczegół z życia swoich dzieci. Gabe: Poważnie?! A do jakiej chodzę szkoły? Bob: Eee, jak się nazywał ten prezydent? * Bob: Słodki tatulo nad wszystkim panuje. Amy: Wiesz, że nie wszystko co drukują na bokserkach musi być zaraz prawdą? * Bob: Chyba zapomniałaś, że niemal samodzielnie wychowałem trójkę dzieci. Gabe: Serio? To kiedy mam urodziny? Bob: 12 lipca. Gabe: 1 listopada. Bob: Właśnie. Emmett: A z kim ona tam się w ogóle uczy? No przecież ja jestem tutaj. PJ: Z jakimś gościem. Strasznie na niego leci. Emmett: Nie mogę uwierzyć, że mnie zdradza. PJ: Zdradza? Ciebie? Nie wie nawet, że istniejesz. Emmett: No bo nasz związek rozkwita bardzo powoli. PJ: Nie, stary. Ubzdurałeś to sobie! Emmett: Nawet moja mama o nas wie! * Amy: Nie miałeś dziecka na rękach? Błagam. Bob: Miałem. Ale potem już nie. A potem znowu tak. Amy: Obiecałeś mi, że tego już nie upuścisz Teddy: Bawcie się dobrze, ale nie za dobrze, bo macie już sporo dzieci. Bob: Cha, cha, cha! Teddy: To nie był żart. Odpowiedz Link Zgłoś
xx_gosia_xx12 Re: Wasz ulubiony cytat z filmy lub serialu.? 25.04.11, 16:48 Taniec rządzi: Rocky: Cece ty nadal śpisz, to tylko sen Cece:mylisz się, sen już się spełnił Rocky:aaaa nie wydaje ci się dziwne, że zanim weszłaś na scene to flirtowałaś z Robertem Pattinsonem Cece:czemu dziwne?ty wiesz że chciał mnie ugryść w szyję jakiś gościu: jestem tajemniczym gościem programu taniec rządzi w Chicago ciekawe czy zgadniecie moje imię Gunter: o o o o o o to Justin Bieber!!!!! Tinka:Masz racje Gunther to napewno wielki Bieber Cece: Zawsze myślicie że to Justin Bieber, ale to nigdy nie będzie Justin Bieber Tinka: W zeszłym tygodniu to prawie był Justin Bieber Cece:Nie,to była tańcząca małpa o imieniu Wielki Bibo Odpowiedz Link Zgłoś
xx_gosia_xx12 Re: Wasz ulubiony cytat z filmy lub serialu.? 26.04.11, 09:25 Z pamiętników wampirów Vicky:Światło dzienne to suka! Potrzebuje więcej krwi!... Gdzie łazienka? Musze siusiu... Czemu muszę sikać? Myślałam, że jestem martwa. Odpowiedz Link Zgłoś
milenka2822 Re: Wasz ulubiony cytat z filmy lub serialu.? 25.04.11, 17:17 "Życie jest jak pudełko czekoladek. Nigdy nie wiesz co ci się trafi" Forrest Gump Odpowiedz Link Zgłoś
brookwill Re: Wasz ulubiony cytat z filmy lub serialu.? 25.04.11, 18:29 Na pewno z Piratów z Karaibów. cytaty Wyglądasz znajomo... już Ci kiedyś groziłem? Słuszna decyzja powzięta z niesłusznych powodów może nie być słuszna. Jestem nieuczciwy i możesz uczciwie liczyć na moją nieuczciwość. Bo uczciwi ludzie są nieprzewidywalni. Zawsze mogą zrobić coś niewiarygodnie głupiego. ... Now, Bing me that horizont -Mam ci to znaleźć? -Nie,masz to sobie znaleźć. Bo znajdując to znajdziesz się w sytuacji znalezienia i zlokalizowania sposobu uratowania swojej gołąbeczki poczciwej... jakiej tam?! Kapujesz? Son, I'm capitan Jack Sparrow! Hej rybomordy! Chcesz negocjować obślizgły palancie? Spójrz co mam! Mam słoik pełen ziemi! Mam słoik pełen ziemi! I zgadnij co jest w środku?! Moje doskonałe wyczucie istoty żeńskiej mówi mi, że masz jakiś problem. Znajdź sobie dziewczynę... A może masz dziewczynę, a nie potrafisz jej dogodzić. Jesteś eunuchem? Bez klucza nie otworzymy tego, czego nie mamy i co otwiera. Więc po co myśleć o tym, czego nie mamy i co otwiera, nie mając wpierw klucza, który to otwiera? Czy niczego nie dostrzegasz? A raczej, czy dostrzegasz brak czegoś, co by można było dostrzec? Trzeba się najpierw zgubić by dotrzeć do tego, czego nie można znaleźć, w przeciwnym razie każdy by wiedział gdzie tego szukać. -To jest klucz! -Nie, to jest coś o niebo lepszego. To jest rysunek klucza. I przecudowne "SAVVY?" Odpowiedz Link Zgłoś
kamilka__92 Re: Wasz ulubiony cytat z filmy lub serialu.? 25.04.11, 18:33 W tej chwili jest 6, 470, 818, 671 ludzi na świecie. Niektórzy z nich uciekają przestraszeni. Niektórzy wracają do domu. Niektórzy mówią kłamstwa, aby przetrwać dzień. Inni po prostu spoglądają prawdzie w twarz. Niektórzy są złymi ludźmi, w walce z dobrem, a niektórzy dobrzy walczą ze złem. Sześć miliardów ludzi na świecie. Sześć miliardów dusz. A czasami wszystko, czego pragniesz... Jest jedna” One tree hill Uwielbiam Odpowiedz Link Zgłoś
nikki01 Cytaty ;D 25.04.11, 18:43 " Fool me once... Shame on you" " - I really liked you a whole lot better when you hated everybody - Oh I still do I just love that the love me "<br /> The Vampire Diaries. ( i wiele wiele inncyh ) Odpowiedz Link Zgłoś
meggi13 Re: Wasz ulubiony cytat z filmy lub serialu.? 25.04.11, 19:47 mi się podoba cytat ze Zmierzchu : "Będzie tak, jakbyśmy się nigdy nie spotkali ... " ;* nie wiem dlaczego akurat ten cytat mi się podoba ... ale ... on ma w sobie coś takiego ... ;* Odpowiedz Link Zgłoś
lovelena Re: Wasz ulubiony cytat z filmy lub serialu.? 25.04.11, 19:51 ,,Czasami trzeba zejść na bok, żeby odnaleźć samego siebie.'' - Plotkara Odpowiedz Link Zgłoś
pattinsonowa007 Re: Wasz ulubiony cytat z filmy lub serialu.? 25.04.11, 20:14 Wszelkie z Twilight Sagi . Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia97 Re: Wasz ulubiony cytat z filmy lub serialu.? 25.04.11, 20:23 Hmm mój to chyba "żyje cicho krwawiąc, krwawię cicho żyjąc" - Sala Samobójców <3 Kocham ten film ;*;* aa i jeszcze tekst z galerianek "Jak kupisz mi jeansy to zrobię ci loda" ;D Odpowiedz Link Zgłoś
mmonica183 coś ze Sparksa 25.04.11, 20:40 to dziewczyńskie ale mam słabość do Nicholasa Sparksa xD wiec moze cos ekranizacji jego ksiazek;D Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia12392 Re: Wasz ulubiony cytat z filmy lub serialu.? 25.04.11, 21:26 Cytat z filmu-"Sara" Miłość to jest takie coś, czego nie ma. To takie coś co sprawia, że nie ma litości... To tak jakby budować dom i palić wszystko wokół... Miłość to jest słuchanie pod drzwiami, czy to jej buty tak skrzypią po schodach, miłość jest wtedy, jak do czterdziestoletniej kobiety wciąż mówisz Moja Maleńka i kiedy patrzysz jak ona je, a sam nie możesz przełknąć... Wtedy, kiedy nie zaśniesz, zanim nie dotkniesz jej brzucha... Wtedy, kiedy stoicie pod drzewem, a ty marzysz, żeby się przewróciło, bo będziesz mógł ją osłonić. Odpowiedz Link Zgłoś
ponytka Re: Wasz ulubiony cytat z filmy lub serialu.? 25.04.11, 22:13 sporo tego ;d ale taki najbardziej aktualny to z sali samobójców - 'nick to nie imię. życie to nie gra. świat to nie matrix. - nie daj się wylogować' , 'w du*ie ci się poprzewracało!' albo 'masz cierpieć, ty masz cierpieć, jak jeszcze nigdy nie cierpiałaś, masz wrzeszczeć z bólu!' . c; to takie naj. Odpowiedz Link Zgłoś
riki1246 Re: Wasz ulubiony cytat z filmy lub serialu.? 25.04.11, 22:13 ' Dont worry be happy ' z serialu Hellcats Odpowiedz Link Zgłoś
edward17 Re: Wasz ulubiony cytat z filmy lub serialu.? 25.04.11, 22:24 pisałam już wczesniej , ale przypomniało mi sie kilka z filmu " Pieniądze to nie wszystko " ;D -A teraz prosze nacisnąc zieloną słuchawke -Tu nie ma żadnej słuchawki -Pewnie gołąbek zgubił jak się wychyłał -Więcej z pijanym nie jadę! -Co ty gadasz, fajna jazda -jadziesz jak kumbajnem -no i zarysowałeś, ćwoku! - dłeby dybu dehhhy beh bedu łewły to chuuu... - co mówi ? - że automatyczna skrzynia biegów! -8,2 promila we krwi,to dawka śmiertelna...A ja jeszcze na rowerze jechałem - to może do kupażu? - ja przy kupach też moge -kieruj ty Bogus to tak samo jak kumbajn zadna filozofia -puk puk -My do porwania -Komplet - jakis mnie taki respekt wzial jak kościele" -ty dziki czlowieku z azji!" hahahahaha ;DD nie moge z tego ;D jest ich jeszcze więcej ;p Odpowiedz Link Zgłoś
paula_cullen22 <3 25.04.11, 23:11 Ja tak z Titanica...: Musisz mi objecać, że nigdy się nie poddasz, choćby wygasła wszelka nadzieja Życie to dar. Nie możesz go zmarnować. Nigdy nie wiesz co się jutro może zdarzyć. I uczysz się łapać życie takim, jakie jest. Każdy dzień musi być ważny. Odpowiedz Link Zgłoś
guma232 Re: <3 26.04.11, 09:45 paula_cullen22-Dobrze napisałaś ten tekst z Titanica ;p Odpowiedz Link Zgłoś
rasmusfan Re: Wasz ulubiony cytat z filmy lub serialu.? 25.04.11, 23:24 1 cytaty osła i kota ze shreka mnie powalaja 2 z nie ma to jak statek np " mimowie mają lepsze texty od was" Odpowiedz Link Zgłoś
dunjaa Re: Wasz ulubiony cytat z filmy lub serialu.? 26.04.11, 08:51 'Jestem wolna , polecam to uczucie' - Sala Samobójców Odpowiedz Link Zgłoś
benisia222 Re: Wasz ulubiony cytat z filmy lub serialu.? 26.04.11, 09:54 '' - Mówiłeś coś w ogóle? - Nie, byłem zbyt zdziwiony,żeby zadawać mojej zmarłej wampirzej żonie jakiekolwiek pytania. '' The Vampire Diaries Odpowiedz Link Zgłoś
wercia321 Re: Wasz ulubiony cytat z filmy lub serialu.? 26.04.11, 10:07 Z Epoki Lodowcowej: " Diego, wypluj go nie wiadomo gdzie się szlajał!" - Maniek " Jakiś wybryk natury... Czyta w myślach!" - Sid Shrek: " Moje palce, gdzie są moje palce?Niech mnie ktoś przytuli." - Osioł " Stary, zainwestuj w tik-taki bo ci jedzie!" - Osioł Odpowiedz Link Zgłoś
madalena Re: Wasz ulubiony cytat z filmy lub serialu.? 26.04.11, 10:44 większość wypowiedzi zebry z Madagaskaru i osła ze Shreka . Odpowiedz Link Zgłoś
daguulec Ulubiony cytat 26.04.11, 11:15 Może to nie jest ulubiony, ale podoba mi się "Pamiętniki wampirów. Powrót o zmierzchu" -[....] Musiałeś wypić krew połowy dziewczyn w mieście. - Dziewczyn i kobiet. - Damon znacząco uniósł palec. - Nie powinniśmy dyskryminować kobiet, to niepoprawne politycznie. [...] Heh Ah ten Damon Odpowiedz Link Zgłoś
oluskka Re: Wasz ulubiony cytat z filmy lub serialu.? 26.04.11, 11:25 'Ale Ty... Twój zapach jest dla mnie jak narkotyk... Jak ulubiony gatunek heroiny..' '-Lew zakochał się w jagnięciu -Głupie, biedne jagnie. -Chory na umyśle lew masochista ' - To ze Zmierzchu . < 33 Odpowiedz Link Zgłoś
pauu26 Re: Wasz ulubiony cytat z filmy lub serialu.? 26.04.11, 11:28 tutaj jest you tell me problem,we drink, problem kaput - Skins Odpowiedz Link Zgłoś