deedee 12.04.11, 16:06 Jestem ciekawa czy macie też konto na innych portalach typu lansik, pudelek itp. ? szczerze to mam tylko na kotku bo według mnie to najlepszy portal i najbardziej przejrzysty . ; ) a jakie jest wasze zdanie ; ) pzdr. ^_^ ; * Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anja_ Re: Portale . 12.04.11, 16:19 mam tylko na kotku. bo jest forum. nie czytam plotek o gwiazdkach. Odpowiedz Link Zgłoś
milk.a Mały Potwór 12.04.11, 19:50 Mam tylko konto na kotku, ale w przyszłości nie zamierzam zakładać już nigdzie indziej. Nie będę miała już na to czasu szkoła, studiowanie.... Odpowiedz Link Zgłoś
yorkie Re: Portale . 12.04.11, 20:32 Mam tylko na kotku, bo jest nawet fajne forum. Jeszcze na demotach, komixxach i last.fm Odpowiedz Link Zgłoś
estrellaa Re: Portale . 12.04.11, 20:50 ja mam na kotku bo tutaj jest forum . kilka razy zakładałam na demotach ale za każdym razem trace hasło albo login i nie chce mi się go odzyskiwać . Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 x__x 12.04.11, 21:14 tu ,na bravo, na poszkole, na demotach ,na popcornerze hmm chyba wszystko.... Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Portale . 14.04.11, 09:14 Konto mam tylko tutaj. Te wszystkie pudelki. lansiki. plotki. są żałosne... Odpowiedz Link Zgłoś
mrs_alex Re: Portale . 14.04.11, 09:37 z wszystkich plotkarskich portali preferuję tylko kotka... Inne są moim zdaniem zbyt krzykliwe i ogólnie "dziwne" . . Odpowiedz Link Zgłoś
blondzia Re: Portale . 14.04.11, 09:59 Mam konto na poszkole.pl ale rzadko na nie się loguje bo mi się nie chcę wolę kotka . A na pudelku to są newsy o polskich gwiazdach a mnie to nie ciekawi i wchodzę też na gwiazdunie Odpowiedz Link Zgłoś
nessy96 Re: Portale . 16.04.11, 11:17 nie lubie lansika ani pudelka. mam tylko tu bo jest fajne forum Odpowiedz Link Zgłoś