Dodaj do ulubionych

Balerinki od Tommy'ego Hilfigera

14.04.11, 11:37
Gdzieś trzy tygodnie temu, będąc na zakupach (w sklepie TH) znalazłam te balerinki:
eu.tommy.com/Blair/FG5BS02203,default,pd.html#!q%3DBlair%26i%3D0%26color%3D990_BLACK%26sz%3D16
Przymierzyłam i muszę przyznać, że świetnie leżą na stopie. Kupiłam je, bo mi się bardzo podobały.
A wy co nich sądzicie? Podobają się wam?
Wypowiadajcie się!
Obserwuj wątek
    • madzia2710 ?????????????? 14.04.11, 11:50
      • donia.19 Re: ?????????????? 14.04.11, 11:55
        ładne, ładne wink
      • klaudia_25 Czemu ty ciągle o butach? 17.04.11, 20:21
        A tak wgl. Brzydkie =/
    • abbey_girl Re: Balerinki od Tommy'ego Hilfigera 14.04.11, 11:58
      Spoko, zależy jak na żywo wink
      • koniara8 Re: Balerinki od Tommy'ego Hilfigera 14.04.11, 12:08
        Ujdą.
    • just...me Re: Balerinki od Tommy'ego Hilfigera 14.04.11, 12:19
      Nasępny temat z serii "które buty od Laboutina?" albo "sukienka Miu Miu", "ładny pierścionek Marca Jakobsa".confused Dziewczyno do Ciebie nic nie mam, ale przyjmij do wiodomości ze 85% kotkowiczek nie ma nic od projektanata, a 50% nawet o tym nie marzy. Stąd zakładanie takich wątków uważam za kompletny bezsens, bo takie dywagacje pt: "Ładne? No ładne, ale za 20 tys. A wygodne? No wygodne ale za 20 tys..." do niczego nie prowadzą i mogą tylko niektórych dołować. Tym bardziej, że pytanie o opinie na temat butów Hilfigera jest chyba retoryczne, bo nikt normalny nie powie Ci, że CCC lepsze. uncertain Chyba, że zadrości, ale to już z w.w powodu. Pozatym latwo zauważyć na podstawie innych Twoich postów, że chwalenie się kasą rodziców to chyba Twój styl bycia. (Widać co piszesz. Chyba nie zaprzeczysz?)

A co to butów to powiem, że są ok, ale wg. mnie proste skórzane baleriny mogę kupić wszędzie. Uważam, że Hilfiger projektuje znacznie ładniejsze espadryle, których z resztą jestem posiadaczką. kwiat
      • madzia2710 Re: Balerinki od Tommy'ego Hilfigera 14.04.11, 12:51
        Po pierwsze to one nie są z prawdziwej skóry (a szkoda), po drugie: tak, moi rodzice mają kasę, po trzecie to nie opowiadaj, że ty się "kasą rodziców" nie chwalisz.
        Po prostu uwielbiam te balerinki tak jak zresztą ogólnie Tommy'ego i chciałam znać opinię innych na ich temat.
        Coraz bardziej denerwują mnie ludzie tacy jak ty.
        • just...me Re: Balerinki od Tommy'ego Hilfigera 15.04.11, 16:56
          A na jakiej podstawie twierdzisz, że się chwalę? Przytocz chociaż 1 mój post, w którym to robię. Bo gadać to sobie możesz. uncertain

Na jaki temat chciałaś poznać opinię? Na temat tego jak bardzo uwielbiasz swoje balerinki, czy na temat jak bardzo inni je uwielbiają? Jak już coś kupiłaś to chyba do wyrobienia sobie o tym zdania nie potrzebujesz opinii innych, jeśli tak to ja nie będę tego komentować... (Już pomijam, że jak chcesz bardziej fachowej rady dotyczącej mody to na lula.pl a nie na kota, bo tu raczej zbyt wielu fashionistek nie znajdziesz).

Denerwuję Cię? Przykro mi, podstwową umiejętność jaką powinnaś wynieść z podstawówki to umiejętność znoszenia konstruktywnej krytyki, a przynajmniej zdania innych na swój temat. Jeśli nie potrafisz się pogodzić z tym, że ktoś ma na Twój temat/ temat twoich postów opinię inną niż pozytywną, to widocznie klasa 1-3 reprezentuje zbyt wysoki poziom dla Ciebie, albo Twoi "dziani" rodzice nie przewidzieli, że ich dziecko ktokolwiek może kiedyś skrytykować i nie przygotowali go do tego.

Przemyśl to. kwiat
    • mydeafsenses Re: Balerinki od Tommy'ego Hilfigera 14.04.11, 12:31
      mi się nie podobają, każdy ma inny gust. smile
      • ixxprincessxxi Re: Balerinki od Tommy'ego Hilfigera 14.04.11, 13:04
        Mnie się średnio podobają wczoraj kupiłam ładniejsze. Ale dziwi mnie fakt, że wolałabyś z prawdziwej skóry...
        • madzia2710 Re: Balerinki od Tommy'ego Hilfigera 14.04.11, 13:20
          Po prostu lubię prawdziwą skôrę. Wolę ją od podrabianej. Nawet plecak do szkoły który mam od Lacoste jest z prawdziwej skóry.
          A do tych balerinek to dla mnie marka bardzo się liczy. Normalnie nie kupowałabym sobie takich Bałtykiem gdybym je miała np. w CCC kupić.
          I tak mi się podobają. Niektôrzy nie rozumieją co znaczy Tommy Hilfiger.
          • szatynka Boże... 14.04.11, 13:27
            ... miej w opiece takie dzieci.

Współczuję ludziom, którzy muszę wysłuchiwać Ciebie cały dzień, o markowa dziewczynko z przerośniętym ego.
            • zukolover Re: Boże... 14.04.11, 13:43
              Zgadzam się w 100 %.
              • ixxprincessxxi Re: Boże... 14.04.11, 20:10
                A te chwalenie kasą też nie jest w porzo...tak jakby kasa i markowe ubrania były najważniejsze w życiu. Interesuje się modą- znam dużo marek - co mi się spodoba to szukam podobnych w zwykłych butikach i kupuje. A znanie sie na modzie to nie tylko kupowanie w firmówkach.
          • ixxprincessxxi Re: Balerinki od Tommy'ego Hilfigera 14.04.11, 20:07
            Ja znam dużo marek. A co do tej skóry- naprawde nie żal ci jak zwierze musiało cierpieć, żebyś miała plecak?
            • ixxprincessxxi Re: Balerinki od Tommy'ego Hilfigera 14.04.11, 20:12
              ixxprincessxxi napisał(a):

> Ja znam dużo marek. A co do tej skóry- naprawde nie żal ci jak zwierze musiało
              > cierpieć, żebyś miała plecak?
              Chyba, że sóra ekologiczna, bo jak nie...!!!
    • squash brzydkie. 14.04.11, 12:32
      może i wygodne, pewnie wytrzymałe, ale są takie sportowe na siłę.
    • fano__x Re: Balerinki od Tommy'ego Hilfigera 14.04.11, 12:57
      nie podobają mi się.
    • yorkie Re: Balerinki od Tommy'ego Hilfigera 14.04.11, 12:57
      Niezbyt mi się podobają. Zawsze projektował ładniejsze...
      • looveangel Re: Balerinki od Tommy'ego Hilfigera 14.04.11, 13:07
        mi się nie podobają. ładniejsze by były bez tego błyszczącego czegoś na przodzie. cool
      • easy_me Re: Balerinki od Tommy'ego Hilfigera 14.04.11, 13:47
        nie przypadly mi do gustu;]]
    • leesh Re: Balerinki od Tommy'ego Hilfigera 14.04.11, 13:03
      nie podobają mi się.
      • weard_girl wolałabyś z prawdziwej skóry? 14.04.11, 13:17

ahaa.. -,-
        co do balerin, to są okropne moim zdaniem.
        a tak się chwalisz kasą, a widziałam raz twoje zdjęcie i na nim aż na taką bogatą nie wyglądałaś. jeśli serio masz kase, to okej, fajnie se masz smile ale jeśli zmyślasz sobie to wszystko to widać twój poziom inteligencji, skarbie.
        • madzia2710 Tak, wolałabym. 14.04.11, 13:24
          Jak ci tak bardzo przeszkadza, że mam kase to bardzo mi przykro.
          • niemampomyslu co do naturalnej skóry... 14.04.11, 13:29
            to im chodzi raczej o ekologię, Madziu. (:
            dobrzy, znani projektanci coraz częściej robią rzeczy ze skóry ekologicznej, różnica jest bardzo mała albo nie ma jej wcale.
            same buty średnio mi się podobają-nie są brzydkie, ale strasznie zwyczajne. ten napis Hilfiger bardzo fajnie do nich pasuje.
            • madzia2710 Dzięki chciaż za ten napis, niemampomyslu. 14.04.11, 13:31
    • annie0310 Re: Balerinki od Tommy'ego Hilfigera 14.04.11, 13:21
      No nawet fajne.smile
      • weard_girl ależ słońce, 14.04.11, 13:34

nie mam nic przeciwko temu, iż masz aż tak dużo pieniążków.
        tylko, chodzi mi o to, że odnoszenie wrażenie (nie tylko ja, zresztą), że na kocie obnosisz się tym.
        bardzo mi przykro, jeśli cię uraziłam, ale chyba źle mnie zrozumiałaś skarbie ; )
    • trufla Re: Balerinki od Tommy'ego Hilfigera 14.04.11, 13:33
      Są okropne...
      • niemampomyslu oj nie ma za co. 14.04.11, 13:58
        baleriny od TH kosztują przeważnie od 200 do 300 zł. może nie wszystkich na to stać, rozumiem. ale bez przesady, to nie są trampki z supermarketu czy od Chińczyka, których jedyną zaletą jest to, że są tanie. butów od TH nie mam, nie pasują do mojego stylu, ale wiem, że są porządnie wykonane, ze skóry naturalnej lub ekologicznej, ale wysokiej jakości.
        wiele osób na kotku pisze, że kupiło lub ma zamiar kupić jakaś rzecz i nikt nie ma o to pretensji. jednak jeśli ta rzecz jest droższa niż przeciętne ubrania w sieciówkach, trzeba sie rzucać.
        z Magdą od jakiegoś czasu rozmawiam i jest bardzo miła, nikogo nie traktuje z góry, można z nią normalnie pogadać. fakt, może czasami czymś się pochwali, ale bez przesady, nikt nie jest idealny.
        pozdrawiam.
    • lovelena Re: Balerinki od Tommy'ego Hilfigera 14.04.11, 14:02
      Przypatrzyłam się powyzszym klotniom i muszę stwierdzić, że w butach najważniejsze jest żeby były ładne i przede wszystkim wygodne. Marka nie jest ważna. Najważniejsze żeby wygodne i ładne. Najczęściej jest tak, że buty nieznanych producentów są najlepsze. Marką nigdy nie powinniśmy się kierować. Chyba, że chcemy póżniej chodzić w obtartych stopach... a co do tych balerinek - zwyczajne jak na moje oko, ale ma własny gust,więc jeśli jesteś z nich zadowolona to najważniejsze ; )
    • luana14 Re: Balerinki od Tommy'ego Hilfigera 14.04.11, 14:31
      Nic nie napiszę. Nie przypadły mi do gustu.
    • senseless Re: Balerinki od Tommy'ego Hilfigera 14.04.11, 16:17
      fu.. tongue_out
    • imulberry Tommy <3 14.04.11, 17:16
      Bardzo lubię Hilfigera, jakościowo ubrania/buty ma po prostu świetne.
      A co do balerinek to są bardzo ładne.
      • myszqa13 myszqa13...:D 14.04.11, 21:42
        balerinki fajne ale wydaje mi się że są lepsze...rok temu kupiłam sobie czarne z taką kokardką z tyłu i je kocham bo świetnie wyglądają...ale te twoje też bardzo fajne...ja teraz czekam na te moje botki od Tommyego...i już si,ę doczekać nie mogę kiedy one przyjdą...big_grin
    • leaveme_ ... 14.04.11, 21:16
      ogromne logo z tyłu je zniszczyło
      myślałam że moda na "duże logo" już minęła
      przecież to obciach

• rurushu Re: Balerinki od Tommy'ego Hilfigera 14.04.11, 21:24
      Powiem ci ze nieładne. A to ze kosztują tyle co kosztują nie sprawi ze wszyscy się będą zachwycać jakie one są piękne bo nie są. Wiec proszę cie weź to swoje rozbujane ego gdzie indziej bo takie posty mnie po prostu wkurzają.
    • secrets Re: Balerinki od Tommy'ego Hilfigera 14.04.11, 21:33
      przepraszam, ale według mnie są zwyczajnie brzydkie c;
    • criminally Re: Balerinki od Tommy'ego Hilfigera 14.04.11, 22:05
      A dlaczego cały czas podkreślasz, że jakaś rzecz jest firmowa? Nie lepiej byłoby wkleić zdjęcie i po prostu zapytać czy podobają się one innym użytkownikom? Bo zauważyłam, że masz tendencje do, niestety, snobistycznego zaznaczania, że jakaś rzecz jest markowa. A wydaję mi się, że bardziej szczerą oceną dostałabyś bez zaznaczania tego faktu, bowiem wiele osób może oceniać je przez pryzmat zazdrości.
      No cóż, mi się one nie podobają. : )
    • bellacullenx Re: Balerinki od Tommy'ego Hilfigera 14.04.11, 22:16
      Jeśli nie byłoby znaczka można byłoby powiedzieć że są to buty z CCC, ale jeśli Ci się podobają i są wygodne to czemu nie?
    • marcella_ Re: Balerinki od Tommy'ego Hilfigera 15.04.11, 15:37
      brzydkie są , mi się nie podobają.
    • sylwia714 Re: Balerinki od Tommy'ego Hilfigera 16.04.11, 16:06
      Na twojej nodze zdecydowanie lepiej się prezentują niż na stronie internetowej. Przymierzałam je i faktycznie są wygodne. TH ma świetne buty. Rozumiem, że komuś te buty się nie podobają, ale pisanie, że madzia2710 jest pusta i chwali się kasą jest poniżej poziomu. Magda uwielbia modę i lubi o niej pisać. TAKA MAŁA RADA ,,NIE ZNASZ NIE OCENIAJ". Nie przyjaźnicie się z nią na co dzień więc nie wiecie jaka ona jest.
    • pauliska1212 ło jezu , 16.04.11, 19:31
      okropne
    • shalala Re: Balerinki od Tommy'ego Hilfigera 17.04.11, 16:44
      okropne ; o
    • sandy Re: Balerinki od Tommy'ego Hilfigera 17.04.11, 16:49
      Ładne, nie kiczowate, a z czym zamierzasz je nosić?? Dlaczego ludzie potrafią być tacy zawistni, na kocie większość osób uważa że jak ktoś ma więcej pieniędzy niż przeciętny polak to powinien się tego wstydzić lub 90% dochodów oddawać na schroniska lub fundacje charytatywne. Tak bardzo was boli że kogoś stać na coś więcej niż na bluzkę z sieciówki??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka