second_ 20.04.11, 15:37 Sama jestem blondynką i ciekawi mnie, co brunetki myślą o dziewczynach z jasnymi włosami. Brunetki z mojego otoczenia są raczej tolerancyjne i nic nie mają do blondynek. A wy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylwek11 Re: Do brunetek - Co myślicie o blondynkach? 20.04.11, 15:42 Też jestem blondynką . xd U mojej koleżanki w klasie chłopaki nie lubią blondynek . Nie wiedzą co tracą . xd Odpowiedz Link Zgłoś
kalinkai3 Re: Do brunetek - Co myślicie o blondynkach? 07.06.11, 18:20 Ja jestem blondynką i się ciesze z tego.Nie lubie tych głupich żartów o blondynkach. Nie powinno tak być! Odpowiedz Link Zgłoś
ladygaga2010 Re: Do brunetek - Co myślicie o blondynkach? 07.06.11, 20:26 Ja jestem blondynką i moje niektóre koleżanki też ale traktują nas normalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
miceyla Re: Do brunetek - Co myślicie o blondynkach? 12.06.11, 22:25 Głupie żarty o blondynkach wymyśliły zazdrosne brunetki... Jestem blondynkom, ale nie jestem gorzej traktowana. U mnie w klasie to jest cała masa szatynek i brunetek głupszych ode mnie, które myślą że są lepsze bo nie są blondynkami. Odpowiedz Link Zgłoś
miley_55 Re: Do brunetek - Co myślicie o blondynkach? 08.06.11, 21:13 Jestem blondynką, i raczej nikt nigdy się nie czepiał mojego koloru włosów. Dziewczyną są tolerancyjne, chłopaki też, i wszystko gra. A czasem gdy zrobię cos głupiego to sama się śmieje, że w końcu blondynka jestem, nie.?; D Odpowiedz Link Zgłoś
wisia Do brunetek - Co myślicie o blondynkach? 07.06.11, 18:37 Jestem brunetką i nie mam nic przeciw blondynką, bo sama kiedyś nią byłam. Co prawdo spotkałam kilka BlondBarbie, ale to są wyjątki. Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Re: Do brunetek - Co myślicie o blondynkach? 20.04.11, 15:45 to nie kolor włosów mówi o charakterze. Odpowiedz Link Zgłoś
chelsea662 Re: Do brunetek - Co myślicie o blondynkach? 21.04.11, 11:03 jestem brunetka ale moja naj przyjaciolka jest blondynka wiec kolor wlosow nic nie znaczy pod tym wzgledem ;p Odpowiedz Link Zgłoś
carino Re: Do brunetek - Co myślicie o blondynkach? 26.08.11, 23:43 hmm.... , do płci pięknej blond raczej nic nie mam ale, jeśli chodzi o chłopców to zdecydowanie wolę brunetów! Mają to coś, i z mojego doświadczenia i obserwacji stwierdziłam że tak, chłopcy wolą brunetki Jestem brunetką, i niezmiernie sie ciesze Odpowiedz Link Zgłoś
rock_lovu Re: Do brunetek - Co myślicie o blondynkach? 29.08.11, 15:25 Kolor włosów nie świadczy o poziomie inteligencji. Pozdrawiam, rock_lovu Odpowiedz Link Zgłoś
espinozaa Re: Do brunetek - Co myślicie o blondynkach? 07.06.11, 19:33 To zalezy od osoby ... blondynka to taka sziksa że powiem .. blondynki kochają kraść innym dziewczynom chłopków oraz używac dużo make up'u aż z nich spływa ... Odpowiedz Link Zgłoś
cute_princess Do espinozaa 07.06.11, 22:07 CHYBA SIĘ TROCHĘ MYLISZ SKARBIE. JESTEM BLONDYNKĄ, ALE: -NIE KRADNĘ, - NIE ODBIJAM CHŁOPAKÓW I OCZYWIŚCIE : NIE NAKŁADAM PEŁNO MAKE UP'U .. WEŹ POMYŚL MOZE! Odpowiedz Link Zgłoś
my.versace Śmieszny wątek (pozytywnie)... 20.04.11, 15:47 Niektóre są głupie, a inne nie. Odpowiedz Link Zgłoś
eziek11 Re: Śmieszny wątek (pozytywnie)... 21.04.11, 09:27 my.versace napisał(a): > Niektóre są głupie, a inne nie. Tak samo jak brunetki. Kolor włosów nie decyduje o naszym charakterze .. Odpowiedz Link Zgłoś
rokokoo - 21.04.11, 17:12 raczej się nie posługuję stereotypami i to chyba lepiej , bo w moim życiu większość idiotek to nie blondynki. Odpowiedz Link Zgłoś
estrellaa Re: Do brunetek - Co myślicie o blondynkach? 20.04.11, 15:47 a co za różnica czy brunetka czy blondynka ? dla mnie żadna . ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
paramorehayley_ myślę, że ją głupie . 20.04.11, 15:54 nie, żartuję. nic do nich nie mam. a tak poza tym, to przecież nie kolor włosów świadczy o człowieku. Odpowiedz Link Zgłoś
koniara8 Re: Do brunetek - Co myślicie o blondynkach? 20.04.11, 15:57 Ee, to trochę głupi pytanie. Nie wiedziałam, że w Polsce dziewczyny są podzielone na dwie grupy społeczne "Blondynki i Brunetki" . Nic nie myślę, co mam myśleć ? Serio głupie pytanie ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
second_ Re: Do brunetek - Co myślicie o blondynkach? 20.04.11, 16:01 koniara8 napisał(a): > Ee, to trochę głupi pytanie. Nie wiedziałam, że w Polsce dziewczyny są podzielo > ne na dwie grupy społeczne "Blondynki i Brunetki" . Nic nie myślę, co mam myśle > ć ? Serio głupie pytanie ;/ Chodzi mi w tym wątku o stereotypy. Niektóre brunetki są po prostu 'uprzedzone'. A pytanie może i głupie, jak się nie rozumie, o co chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
mileykocham Re: Do brunetek - Co myślicie o blondynkach? 07.06.11, 19:09 Ja jestem blondynką i się cieszę! Nie rozumiem ludzi którzy pie... jakie to blondynki są głupie i jakieś żarty o nich! Żal mi ich! Odpowiedz Link Zgłoś
a_taka_fajna Tak szczerze 21.04.11, 08:14 To ja mam w klasie parę blondynek i się jebnięte na maxa ... Odpowiedz Link Zgłoś
love_r.h.c.p. Re: Do brunetek - Co myślicie o blondynkach? 20.04.11, 15:58 właściwie staram sie nie oceniać ludzi powieżchownie, ale jak widze, że jakaś blondynka ma na tważy tony make-upu, to staram się unikać. zazwyczaj zachowują sie jednak tak bunetki czyli poprostu farbowane blondynki.:- Odpowiedz Link Zgłoś
hopeandsmile Re: Do brunetek - Co myślicie o blondynkach? 20.04.11, 16:06 a czemu miałabym mieć coś do człowieka, tylko dlatego że ma taki czy siaki kolor włosów? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiataras1 Re: Do brunetek - Co myślicie o blondynkach? 08.06.11, 15:40 Jestem brunetką i myślę że blondynki są fajne ponieważ mam w klasie 3 blondynki które bardzo lubię bo są miłe i bardzo fajne Odpowiedz Link Zgłoś
kkttooss Re: Do brunetek - Co myślicie o blondynkach? 20.04.11, 21:10 Buhahah. Jestem chyba na marginesie społecznym bo jestem szatynką ; )) Odpowiedz Link Zgłoś
yorkie Re: Do brunetek - Co myślicie o blondynkach? 20.04.11, 21:19 No raczej... nic. Dla mnie głupotą jest to, że uważa się blondynki za głupie, tak, jakby kolor włosów miał coś do inteligencji. Nie jestem blondynką, jestem naturalną brunetką i farbuję się na czarno, ale to po prostu mnie wkurza. Chociaż, jak się popatrzy na niektóre "blachary", które najczęściej są blondynkami, to rzeczywiście można odnieśc takie wrażenie... Odpowiedz Link Zgłoś
by_moonlight Re: Do brunetek - Co myślicie o blondynkach? 20.04.11, 22:26 Jestem blondynką, uraziłaś mnie. :c Dobra, żartuję. ;] Myślę, że kolor włosów nie ma powiązań z charakterem człowieka, a stereotypy biorą się głównie od tych "platynowych farbowanych blondynek z toną tapety na gębie i tipsami na pół kilometra". Cudzysłów po to, by podkreślić, że wygląd nie ma powiązania z charakterem człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
nikuchova. Re: Do brunetek - Co myślicie o blondynkach? 21.04.11, 09:31 no i ja się z zupełnie zgadzam z Panią by_moonlight ! Odpowiedz Link Zgłoś
aneccia Re: Do brunetek - Co myślicie o blondynkach? 08.06.11, 16:26 Ja nie jestem blondynką.. Uważam że blondynki są spoko...i wcale nie są głupie.. Czasami tarfi sie taka jedna "blondi" i psuje reputacje .. ale to tylko poszczególne przypadki ;p Odpowiedz Link Zgłoś
pozytywnaaa. Re: Do brunetek - Co myślicie o blondynkach? 21.04.11, 09:47 ja do blondynek nic nie mam ; )) blondynki są bardzo ładnee ; )) Odpowiedz Link Zgłoś
sara297 Re: Do brunetek - Co myślicie o blondynkach? 07.06.11, 20:32 moje dwie najlepsze przyjaciółki są blondynkami, więc myśle że to zależy od człowieka a nie od kolorów włosów Odpowiedz Link Zgłoś
smile. : D 21.04.11, 09:55 Jestem brunetką, do blondynek w zasadzie nie mam nic, w końcu to nie kolor włosów kształtuje charakter. Ale niestety muszę przyznać, że o wiele więcej osób się za nimi ogląda i docenia. :] Odpowiedz Link Zgłoś
mary_ Re: Do brunetek - Co myślicie o blondynkach? 21.04.11, 10:04 Jestem szatynką i sądzę, że kolor włosów nie ma nic wspólnego z poziomem inteligencji ani charakterem. Moje dwie przyjaciółki są blondynkami. Ale niezależnie od koloru włosów są dziewczyny mądre i nie. Odpowiedz Link Zgłoś
lovebug Re: Do brunetek - Co myślicie o blondynkach? 21.04.11, 10:14 lol, co wy macie do koloru włosów? ja znam więcej głupich brunetek niż blondynek i każda z nich jest strasznie fałszywa, więc jakby co, to też mogę sobie poużywać na dziewczynach o ciemnych włosach. ale uważam że im łatwiej, z reguły są ładniejsze. c: ale, wybiegłam poza temat. ja mam ciemny blond, i owszem, czasem jestem za to dyskryminowana, a większość mówi, że bardzo fajne są. 8D no cóż, stereotypy będą funkcjonować, nic na to nie poradzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
paulusia098 tu ! 21.04.11, 10:28 jak dla mnie to ludzie kojarzą blondynki z tlenionymi blond pannami , zapominając o naturalnych , zwykle ciemniejszych blondynkach. ja jestem ciemną blondynką i szczerze nie znam zbyt wielu jasnych blondynek , ale z obserwacji wnioskuję , że te farbowane są tępe , może tylko takie udają , te ciemniejsze zwykle są bardzo inteligentne ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: tu ! 21.04.11, 10:33 Nie mam nic do blondynek. Nie oceniam ludzi po kolorze włosów. Owszem, tlenione panny w białych kozaczkach od razu sprawiają złe wrażenie, ale oprócz nich są jeszcze naturalne blondynki, które w tym momencie są pokrzywdzone przez obiegową opinię. Odpowiedz Link Zgłoś
elena98 Re: Do brunetek - Co myślicie o blondynkach? 21.04.11, 10:31 Ja do blondynek nic nie mam (chyba, że do niektórych ). Przecież to nie włosy mówią o charakterze człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 x__x 21.04.11, 10:35 a szatynki to co ?-.- nie tylko brunetki i blondynki na tym świecie chodzą . blondynki hmm głupsze od innych na pewno . Odpowiedz Link Zgłoś
rock_lovu @marsjanka115 29.08.11, 15:27 Irytuje mnie takie podejście, ale cóż, są ludzie i parapety ;D Szanuję ludzi nie ze względu na kolor włosów, każdy, który uważa inaczej jest po prostu nietolerancyjnym, źle wychowanym bachorem. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
klaudi073 to jest wg mnie chore... 21.04.11, 10:49 chore jest to że niby blondynki są "głupie" czy coś...przecież kolor włosów o niczym nie świadczy.. Odpowiedz Link Zgłoś
fano__x Re: Do brunetek - Co myślicie o blondynkach? 21.04.11, 11:03 blondynka - dziewczyna jak każda inna dla mnie kolor włosów nie ma znaczenia. sama mam przyjaciółkę blondynkę. Odpowiedz Link Zgłoś
ladies_frutti Re: Do brunetek - Co myślicie o blondynkach? 21.04.11, 11:04 Przypominam, że istnieją nie tylko blondynki i brunetki, ale też szatynki i rude -.- . Mam urazę do osób z blond włosami, ponieważ to oni najczęściej tracą moje zaufanie, próbują mnie zmieszać z błotem itp, więc mam do nich jakąś urazę. Blondynki też potrafią dyskryminować ludzi z powodu włosów, na dodatek moje koleżanki nie odróżniają brunetki od szatynki, szatynki od blondynki, najwyżej rude, choć i z tym mają problem. Nie chcę Was obrażać dziewczyny, ale często napotykam się na fałszywe przedstawicielki Waszej rasy. Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra25 do ladies_frutti 08.06.11, 14:10 prosze cie, to ze spotkalas kilka falszywych blondynek nie znaczy ze wszystkie sa takie, mi natomiast sprawily duzo przykrosci brunetki ale tez blondynki rude albo szatynki. To nie ma znaczenia, Odpowiedz Link Zgłoś
dzisas ♥ 29.08.11, 16:42 jestem szatynką i nic nie mam do blondynek . aczkolwiek stereotypy robią swoje . . Odpowiedz Link Zgłoś
madziusiaaaa Re: Do brunetek - Co myślicie o blondynkach? 21.04.11, 11:11 Jestem brunetką i mam naj blondynkę ! Nic nie mam do blondynek Odpowiedz Link Zgłoś
sandrolaxd Re: tu.! 21.04.11, 11:53 nienawidzę czegoś takiego. A co blondynki sądzą o brunetkach? To to samo przecież. Matko... Kolor włosów nie świadczy o tym jaki ktoś jest. Tak samo jak bym spytała : co dziewczyny o niebieskich oczach myślą o tych które mają zielone ? Odpowiedz Link Zgłoś
dirty Re: Do brunetek - Co myślicie o blondynkach? 21.04.11, 17:05 chciałabym być blondynką, serio ;d nic nie mam do tych 'normalnych' tzw zwykłym , które normalnie się ubierają itd. sztucznym blond włosom i tapeciarom mówię NIE . Odpowiedz Link Zgłoś
mickeymouse Re: Do brunetek - Co myślicie o blondynkach? 21.04.11, 17:20 Nic do nich nie mam . To tylko stereotyp, że blondynki są głupie, bo znam wiele bardzo mądrych . Ale osobiście nie przepadam za dziewczynami typu : platynowe blond włosy, solarka, tipsy i bardzo krótkie i obcisłe ciuchy . Odpowiedz Link Zgłoś