Dodaj do ulubionych

Do brunetek - Co myślicie o blondynkach?

20.04.11, 15:37
Sama jestem blondynką i ciekawi mnie, co brunetki myślą o dziewczynach z jasnymi włosami. Brunetki z mojego otoczenia są raczej tolerancyjne i nic nie mają do blondynek. A wy?
Obserwuj wątek
    • sylwek11 Re: Do brunetek - Co myślicie o blondynkach? 20.04.11, 15:42
      Też jestem blondynką . xd U mojej koleżanki w klasie chłopaki nie lubią blondynek .sciana Nie wiedzą co tracą . xd big_grin
      • kalinkai3 Re: Do brunetek - Co myślicie o blondynkach? 07.06.11, 18:20
        Ja jestem blondynką i się ciesze z tego.Nie lubie tych głupich żartów o blondynkach.sciana Nie powinno tak być!
        • ladygaga2010 Re: Do brunetek - Co myślicie o blondynkach? 07.06.11, 20:26
          Ja jestem blondynką i moje niektóre koleżanki też ale traktują nas normalnie.
          • miceyla Re: Do brunetek - Co myślicie o blondynkach? 12.06.11, 22:25
            Głupie żarty o blondynkach wymyśliły zazdrosne brunetki... Jestem blondynkom, ale nie jestem gorzej traktowana. U mnie w klasie to jest cała masa szatynek i brunetek głupszych ode mnie, które myślą że są lepsze bo nie są blondynkami.
        • miley_55 Re: Do brunetek - Co myślicie o blondynkach? 08.06.11, 21:13
          Jestem blondynką, i raczej nikt nigdy się nie czepiał mojego koloru włosów. Dziewczyną są tolerancyjne, chłopaki też, i wszystko gra. A czasem gdy zrobię cos głupiego to sama się śmieje, że w końcu blondynka jestem, nie.?; D
      • wisia Do brunetek - Co myślicie o blondynkach? 07.06.11, 18:37
        Jestem brunetką i nie mam nic przeciw blondynką, bo sama kiedyś nią byłam. Co prawdo spotkałam kilka BlondBarbie, ale to są wyjątki.
    • anja_ Re: Do brunetek - Co myślicie o blondynkach? 20.04.11, 15:45
      to nie kolor włosów mówi o charakterze.
      • chelsea662 Re: Do brunetek - Co myślicie o blondynkach? 21.04.11, 11:03
        jestem brunetka ale moja naj przyjaciolka jest blondynka wiec kolor wlosow nic nie znaczy pod tym wzgledem ;p
        • carino Re: Do brunetek - Co myślicie o blondynkach? 26.08.11, 23:43
          hmm.... , do płci pięknej blond raczej nic nie mam wink
          ale, jeśli chodzi o chłopców to zdecydowanie wolę brunetów!
          Mają to coś, i z mojego doświadczenia i obserwacji stwierdziłam że
          tak, chłopcy wolą brunetki smile Jestem brunetką, i niezmiernie sie ciesze smile
          • rock_lovu Re: Do brunetek - Co myślicie o blondynkach? 29.08.11, 15:25
            Kolor włosów nie świadczy o poziomie inteligencji.

Pozdrawiam, rock_lovu
      • espinozaa Re: Do brunetek - Co myślicie o blondynkach? 07.06.11, 19:33
        To zalezy od osoby ... blondynka to taka sziksa że powiem .. blondynki kochają kraść innym dziewczynom chłopków oraz używac dużo make up'u aż z nich spływa ...
        • cute_princess Do espinozaa 07.06.11, 22:07
          CHYBA SIĘ TROCHĘ MYLISZ SKARBIE.
          JESTEM BLONDYNKĄ, ALE:
          -NIE KRADNĘ,
          - NIE ODBIJAM CHŁOPAKÓW
          I OCZYWIŚCIE : NIE NAKŁADAM PEŁNO MAKE UP'U .. WEŹ POMYŚL MOZE!
      • aggg ... 07.06.11, 22:27
        Nie zwracam uwagi na kolor włosów.
    • my.versace Śmieszny wątek (pozytywnie)... 20.04.11, 15:47
      Niektóre są głupie, a inne nie. wink
      • eziek11 Re: Śmieszny wątek (pozytywnie)... 21.04.11, 09:27
        my.versace napisał(a):

> Niektóre są głupie, a inne nie. wink

Tak samo jak brunetki. Kolor włosów nie decyduje o naszym charakterze ..
      • rokokoo - 21.04.11, 17:12
        raczej się nie posługuję stereotypami i to chyba lepiej , bo w moim życiu większość idiotek to nie blondynki.
    • estrellaa Re: Do brunetek - Co myślicie o blondynkach? 20.04.11, 15:47
      a co za różnica czy brunetka czy blondynka ? dla mnie żadna . ; )
    • paramorehayley_ myślę, że ją głupie . 20.04.11, 15:54
      nie, żartuję.
      nic do nich nie mam. a tak poza tym, to przecież nie kolor włosów świadczy o człowieku.
    • koniara8 Re: Do brunetek - Co myślicie o blondynkach? 20.04.11, 15:57
      Ee, to trochę głupi pytanie. Nie wiedziałam, że w Polsce dziewczyny są podzielone na dwie grupy społeczne "Blondynki i Brunetki" . Nic nie myślę, co mam myśleć ? Serio głupie pytanie ;/
      • second_ Re: Do brunetek - Co myślicie o blondynkach? 20.04.11, 16:01
        koniara8 napisał(a):

> Ee, to trochę głupi pytanie. Nie wiedziałam, że w Polsce dziewczyny są podzielo
        > ne na dwie grupy społeczne "Blondynki i Brunetki" . Nic nie myślę, co mam myśle
        > ć ? Serio głupie pytanie ;/
        Chodzi mi w tym wątku o stereotypy. Niektóre brunetki są po prostu 'uprzedzone'. A pytanie może i głupie, jak się nie rozumie, o co chodzi
        • mileykocham Re: Do brunetek - Co myślicie o blondynkach? 07.06.11, 19:09
          Ja jestem blondynką i się cieszę!serce
          Nie rozumiem ludzi którzy pie... jakie to blondynki są głupie i jakieś żarty o nich! Żal mi ich!
      • a_taka_fajna Tak szczerze 21.04.11, 08:14
        To ja mam w klasie parę blondynek i się jebnięte na maxa ...
    • love_r.h.c.p. Re: Do brunetek - Co myślicie o blondynkach? 20.04.11, 15:58
      właściwie staram sie nie oceniać ludzi powieżchownie, ale jak widze, że jakaś blondynka ma na tważy tony make-upu, to staram się unikać. zazwyczaj zachowują sie jednak tak bunetki czyli poprostu farbowane blondynki.:-big_grin
      • hopeandsmile Re: Do brunetek - Co myślicie o blondynkach? 20.04.11, 16:06
        a czemu miałabym mieć coś do człowieka, tylko dlatego że ma taki czy siaki kolor włosów?
        • kasiataras1 Re: Do brunetek - Co myślicie o blondynkach? 08.06.11, 15:40
          Jestem brunetką i myślę że blondynki są fajne ponieważ mam w klasie 3 blondynki które bardzo lubię bo są miłe i bardzo fajnesmile
    • kkttooss Re: Do brunetek - Co myślicie o blondynkach? 20.04.11, 21:10
      Buhahah. Jestem chyba na marginesie społecznym bo jestem szatynką ; ))
    • a_vie Re: Do brunetek - Co myślicie o blondynkach? 20.04.11, 21:12
      pustaki!
    • yorkie Re: Do brunetek - Co myślicie o blondynkach? 20.04.11, 21:19
      No raczej... nic.
      Dla mnie głupotą jest to, że uważa się blondynki za głupie, tak, jakby kolor włosów miał coś do inteligencji.
      Nie jestem blondynką, jestem naturalną brunetką i farbuję się na czarno, ale to po prostu mnie wkurza.
      Chociaż, jak się popatrzy na niektóre "blachary", które najczęściej są blondynkami, to rzeczywiście można odnieśc takie wrażenie...
    • by_moonlight Re: Do brunetek - Co myślicie o blondynkach? 20.04.11, 22:26
      Jestem blondynką, uraziłaś mnie. :c
      Dobra, żartuję. ;] Myślę, że kolor włosów nie ma powiązań z charakterem człowieka, a stereotypy biorą się głównie od tych "platynowych farbowanych blondynek z toną tapety na gębie i tipsami na pół kilometra". Cudzysłów po to, by podkreślić, że wygląd nie ma powiązania z charakterem człowieka.
      • nikuchova. Re: Do brunetek - Co myślicie o blondynkach? 21.04.11, 09:31
        no i ja się z zupełnie zgadzam z Panią by_moonlight !
      • aneccia Re: Do brunetek - Co myślicie o blondynkach? 08.06.11, 16:26
        Ja nie jestem blondynką..
        Uważam że blondynki są spoko...i wcale nie są głupie..
        Czasami tarfi sie taka jedna "blondi" i psuje reputacje .. ale to tylko poszczególne przypadki ;ptongue_out
    • pozytywnaaa. Re: Do brunetek - Co myślicie o blondynkach? 21.04.11, 09:47
      ja do blondynek nic nie mam ; )) blondynki są bardzo ładnee ; ))wink
      • sara297 Re: Do brunetek - Co myślicie o blondynkach? 07.06.11, 20:32
        moje dwie najlepsze przyjaciółki są blondynkami, więc myśle że to zależy od człowieka a nie od kolorów włosów smile
    • smile. : D 21.04.11, 09:55
      Jestem brunetką, do blondynek w zasadzie nie mam nic, w końcu to nie kolor włosów kształtuje charakter. wink Ale niestety muszę przyznać, że o wiele więcej osób się za nimi ogląda i docenia. :]
    • mary_ Re: Do brunetek - Co myślicie o blondynkach? 21.04.11, 10:04
      Jestem szatynką i sądzę, że kolor włosów nie ma nic wspólnego z poziomem inteligencji ani charakterem. Moje dwie przyjaciółki są blondynkami. Ale niezależnie od koloru włosów są dziewczyny mądre i nie. smile
      • lovebug Re: Do brunetek - Co myślicie o blondynkach? 21.04.11, 10:14
        lol, co wy macie do koloru włosów?
        ja znam więcej głupich brunetek niż blondynek i każda z nich jest strasznie fałszywa, więc jakby co, to też mogę sobie poużywać na dziewczynach o ciemnych włosach. ale uważam że im łatwiej, z reguły są ładniejsze. c: ale, wybiegłam poza temat.
        ja mam ciemny blond, i owszem, czasem jestem za to dyskryminowana, a większość mówi, że bardzo fajne są. 8D no cóż, stereotypy będą funkcjonować, nic na to nie poradzisz.
    • paulusia098 tu ! 21.04.11, 10:28
      jak dla mnie to ludzie kojarzą blondynki z tlenionymi blond pannami , zapominając o naturalnych , zwykle ciemniejszych blondynkach. ja jestem ciemną blondynką i szczerze nie znam zbyt wielu jasnych blondynek , ale z obserwacji wnioskuję , że te farbowane są tępe , może tylko takie udają , te ciemniejsze zwykle są bardzo inteligentne ; )
      • katsuumi_17 Re: tu ! 21.04.11, 10:33
        Nie mam nic do blondynek. Nie oceniam ludzi po kolorze włosów. Owszem, tlenione panny w białych kozaczkach od razu sprawiają złe wrażenie, ale oprócz nich są jeszcze naturalne blondynki, które w tym momencie są pokrzywdzone przez obiegową opinię.
    • elena98 Re: Do brunetek - Co myślicie o blondynkach? 21.04.11, 10:31
      Ja do blondynek nic nie mam (chyba, że do niektórych big_grin). Przecież to nie włosy mówią o charakterze człowieka.
    • marsjanka115 x__x 21.04.11, 10:35
      a szatynki to co ?-.- nie tylko brunetki i blondynki na tym świecie chodzą .
      blondynki hmm głupsze od innych na pewno .
      • rock_lovu @marsjanka115 29.08.11, 15:27
        Irytuje mnie takie podejście, ale cóż, są ludzie i parapety ;D Szanuję ludzi nie ze względu na kolor włosów, każdy, który uważa inaczej jest po prostu nietolerancyjnym, źle wychowanym bachorem. ;]
    • klaudi073 to jest wg mnie chore... 21.04.11, 10:49
      chore jest to że niby blondynki są "głupie" czy coś...przecież kolor włosów o niczym nie świadczy..
    • fano__x Re: Do brunetek - Co myślicie o blondynkach? 21.04.11, 11:03
      blondynka - dziewczyna jak każda inna smile dla mnie kolor włosów nie ma znaczenia. sama mam przyjaciółkę blondynkę. cool
    • ladies_frutti Re: Do brunetek - Co myślicie o blondynkach? 21.04.11, 11:04
      Przypominam, że istnieją nie tylko blondynki i brunetki, ale też szatynki i rude -.- .
      Mam urazę do osób z blond włosami, ponieważ to oni najczęściej tracą moje zaufanie, próbują mnie zmieszać z błotem itp, więc mam do nich jakąś urazę. Blondynki też potrafią dyskryminować ludzi z powodu włosów, na dodatek moje koleżanki nie odróżniają brunetki od szatynki, szatynki od blondynki, najwyżej rude, choć i z tym mają problem. Nie chcę Was obrażać dziewczyny, ale często napotykam się na fałszywe przedstawicielki Waszej rasy.
      • aleksandra25 do ladies_frutti 08.06.11, 14:10
        prosze cie, to ze spotkalas kilka falszywych blondynek nie znaczy ze wszystkie sa takie, mi natomiast sprawily duzo przykrosci brunetki ale tez blondynki rude albo szatynki. To nie ma znaczenia,
      • dzisas 29.08.11, 16:42
        jestem szatynką i nic nie mam do blondynek .
        aczkolwiek stereotypy robią swoje . . big_grin
    • madziusiaaaa Re: Do brunetek - Co myślicie o blondynkach? 21.04.11, 11:11
      Jestem brunetką i mam naj blondynkę !
      Nic nie mam do blondynek
      wink
    • sandrolaxd Re: tu.! 21.04.11, 11:53
      nienawidzę czegoś takiego. A co blondynki sądzą o brunetkach? To to samo przecież.
      Matko...sciana Kolor włosów nie świadczy o tym jaki ktoś jest. Tak samo jak bym spytała : co dziewczyny o niebieskich oczach myślą o tych które mają zielone ?
    • dirty Re: Do brunetek - Co myślicie o blondynkach? 21.04.11, 17:05
      chciałabym być blondynką, serio ;d
      nic nie mam do tych 'normalnych' tzw zwykłym , które normalnie się ubierają itd.
      sztucznym blond włosom i tapeciarom mówię NIE .
    • mickeymouse Re: Do brunetek - Co myślicie o blondynkach? 21.04.11, 17:20
      Nic do nich nie mam . To tylko stereotyp, że blondynki są głupie, bo znam wiele bardzo mądrych . Ale osobiście nie przepadam za dziewczynami typu : platynowe blond włosy, solarka, tipsy i bardzo krótkie i obcisłe ciuchy .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka