wildfox 21.04.11, 07:13 Może któraś z was posiada Vansy i mi odpowie,czy warte są one ok. dwie stówy? chodzi mi o ten model Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klaudia_25 Re: buty Vans'a 21.04.11, 09:36 nigdy nie dam 200zł za buty! Chyba, ze noga przestanie mi rosnąć to kupię Converse ;D Odpowiedz Link Zgłoś
wildfox Re: buty Vans'a 21.04.11, 10:18 klaudia_25 napisał(a): > nigdy nie dam 200zł za buty! Chyba, ze noga przestanie mi rosnąć to kupię Conve > rse ;D Ja to za buty mogę dać nawet 400zł byle by były dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
dirty Re: buty Vans'a 21.04.11, 17:03 mi osobiście vansy bardzo się podobają . kolezanka z klasy ma, ale inny model. mówi, że trochę nie wygodne z początku . cóż, te dwie stówy płacisz za markę Odpowiedz Link Zgłoś
wildfox Re: buty Vans'a 21.04.11, 20:20 dirty napisał(a): > mi osobiście vansy bardzo się podobają . kolezanka z klasy ma, ale inny model. > mówi, że trochę nie wygodne z początku . cóż, te dwie stówy płacisz za markę > No tak, ale jestem ciekawa czy dobrze się trzymają Odpowiedz Link Zgłoś
mikessa Re: buty Vans'a 21.04.11, 20:59 Nie wiem czy są dobre, nie mam ich, ale osobiście podobają mi się Odpowiedz Link Zgłoś
dirty Re: buty Vans'a 22.04.11, 14:01 koleżance trochę zdarł się materiał, ale tak to spoko. Odpowiedz Link Zgłoś
koniara8 Re: buty Vans'a 22.04.11, 14:06 Bardzo mocne buty. Mój brat miał je, ale przestał w nic chodzić bo wyrósł . A tak to są super ;d Sama się zastanawiam czy ich sobie nie sprawić ;p Odpowiedz Link Zgłoś
dominikax3 Re: buty Vans'a 04.05.11, 17:02 brzydkie i za nic nie dałabym 200 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia714 Re: buty Vans'a 22.04.11, 19:41 Moja siostra zamówiła sobie takie tylko czarne. Odpowiedz Link Zgłoś
dorothy. Re: buty Vans'a 01.05.11, 22:05 mi siostry sprawiły 2 pary.tylko bez sznurowadeł.jedne w czaszki(lol) a drugie w kratkę.szczerze,to obie pary miałam na nogach z dwa razy.są wygodne,ale w sumie...nikt takich nie nosi...w każdym razie u mnie w budzie.dziwnie się czułam.sama nie wiem czemu nikt ich nie nosi .może dlatego że nie za bardzo są dostępne w sklepach,z tego co patrzyłam?ja bym nie wydała tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
jessicakaulitz Re: buty Vans'a 03.05.11, 20:53 Mnie się nie podobają, ale przecież wcale nie muszą, to nie ja będę w nich chodzić. Jeśli według Ciebie są ładne, to kupuj, nikomu innemu nie muszą się podobać Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Re: buty Vans'a 03.05.11, 21:09 Dam dwie stówy, a nawet więcej, ale za NIKE, ADIDAS, PUMA czy REEBOOK, a nie za takie które se moge kupić w deichmann za 49 zł -.- Odpowiedz Link Zgłoś
majka04 Re: buty Vans'a 03.05.11, 21:24 buty fajne, ale kupię takie same za góra 50 zł w Deichmannie czy na jakimś bazarku... wolałabym wydać 200 zł na jakieś porządne adidasy z Nike, Reebok'a czy Adidas'a. Odpowiedz Link Zgłoś
wildfox Re: buty Vans'a 04.05.11, 18:11 kotek.bieberka napisał(a): > Dam dwie stówy, a nawet więcej, ale za NIKE, ADIDAS, PUMA czy REEBOOK, a nie za > takie które se moge kupić w deichmann za 49 zł -.- No niby można,ale ja osobiście muszę mieć dobre buty bo mam coś podobnego z HM'u i wykrzywiam nogę Odpowiedz Link Zgłoś
super_star Re: buty Vans'a 04.05.11, 19:00 za ładne nie są, ale na pewno wykonane z wysoko jakościowych materiałów Odpowiedz Link Zgłoś
emily_15 Re: buty Vans'a 05.05.11, 13:34 Ja mam i muszę przyznać, że jestem z nich bardzo zadowolona. Baardzo wygodne, jak się przybrudzą, to można wytrzeć, ewentualnie wyprać i nic się z nimi nie powinno stać. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś