hoppy 26.04.11, 15:18 Był już najgorszy teledysk więc teraz wybierzcie najlepszy , waszy zdaniem . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klaudiau11 ;d 26.04.11, 15:35 Najlepszy ? . Hmmm... Może Guns N' Roses - November Rain . Kocham ten teledysk . Odpowiedz Link Zgłoś
rememberina Re: Najlepszy teledysk . 26.04.11, 15:59 ja lubię: Our Lady Peace - Is anybody home? Sick Puppies - Maybe 30 Seconds to Mars - ... WSZYSTKIE Odpowiedz Link Zgłoś
patibilendziak ;D 26.04.11, 16:17 Rihanna - S&M Katy Perry - E.T. EMINEM - Lose Yourself Eminem - The Real Slim Shady Eminem - Without Me Eminem - White America Jason Derülo - Ridin Solo Sokol i Ero - Jerzy Jeż Odpowiedz Link Zgłoś
fanka96 Re: ;D 26.04.11, 16:40 30stm- from yesterday, hurricane... oczywiście klasyka MJ- thriller oj, jest dużo dobrych teledysków ale akurat mam zacmie.... Odpowiedz Link Zgłoś
edith_ + + + 26.04.11, 17:16 Apocalyptica&Brent Smith-Not strong enough Martin Kesici&Tarja Turunen-Leaving you for me HIM-Right Here in my arms,Funeral of hearts Nightwish - Nemo,The Islander Nie mogłam się zdecydować Jest tak wiele fajnych teledysków. Odpowiedz Link Zgłoś
riki1246 Re: Najlepszy teledysk . 26.04.11, 17:39 Rihanna - S&M Wszystkie Ashley Tisdale Wszystkie Taylor Swift Wszystkie Avril Lavigne Wszystkie Miley Cyrus Travie McCoy feat Bruno Mars - Billionaire Bruno Mars - Grenade Shakira - Loca Shakira - Waka Waka Shakira - Sale el sol Alexandra Burke - Broken Hells Jennifer Lopez feat Pitbull - On The Floor Ewa Farna - Ewakuacja Paramore - Ignorance Selena Gomez - Who Says Katy Perry - Teenage Dream Eminem - Love The Way You Lie Demi Lovato - Don't Forget Tak dużo tego no ale cóż .. jak jeszcze mi się coś przypomni to dopisze Odpowiedz Link Zgłoś
roxy11 Re: Najlepszy teledysk . 26.04.11, 17:42 jeden z najlepszych zrobiła Gwen Stefani do piosenki 'What you waiting for?'. mogę oglądać i słuchać, i oglądać i oglądać... Odpowiedz Link Zgłoś
madalena Re: Najlepszy teledysk . 26.04.11, 18:35 Eminem - Love The Way You Lie Eminem-Not Afraid Rihanna-S&M Odpowiedz Link Zgłoś
nessy96 Re: Najlepszy teledysk . 26.04.11, 19:33 Tarja Turunen- die alive Nightwish - nemo I duuuużo innych Odpowiedz Link Zgłoś
bellacullenx Re: Najlepszy teledysk . 08.05.11, 15:18 www.youtube.com/watch?v=0UjsXo9l6I8 - bo kocham nowy jork ♥ www.youtube.com/watch?v=uSD4vsh1zDA- bo jest ten klimat ♥ www.youtube.com/watch?v=Xcwd_Nz6Zog&feature=related- moc ♥ www.youtube.com/watch?v=uelHwf8o7_U - love the way you lie - chyba nie trzeba nic dodawać ♥ dodam tylko ze mój ulubiony moment to ten w którym idą przez sklep i ona megan wkłada sobie butelkę za kurtkę oraz gdy kreślą serce w powietrzu Odpowiedz Link Zgłoś
lovejustin__ Re: Najlepszy teledysk . 10.05.11, 16:49 wszystkie marsów. Jared ma niesamowitą wyobraźnię. Odpowiedz Link Zgłoś