Dodaj do ulubionych

nie wiem już sama co o tym myśleć ...

26.04.11, 21:14
Tak, jak większość myśli chodzi o kolesia o sie nie większość nie pomyliła xd . Pewnie zaraz bd komentarze ''dziecko, ty masz dopiero 13 lat '' . Ale dobra ...

No więc tak, miesiąc temu napisał do mnie taki koleś i wgl poznaliśmy się . Ale to nei ja pierwsza do niego napisałam tylko on do mnie . No i pisał mi, że jestem ładna, pytał sie czy nie mam chłopaka, i czym mam sie czas spotkać w scc < silesia city center > . No i moja kumpela z nim gadała i on jej powiedział, że se tylko jaja robił , a ja nie ukrywam, że mnie to zabolało, bo bardzo mi na nim zależy < mimo, że znam sie z nim tylko miesiąc > . No a później napisał do tej mojej kumpeli < o mnie > coś takiego : ''weź laska ciulnięta '' . No i ja już sama nie wiem co mam o tym wszystkim myśleć, bo koleś najpierw robi mi nadzieje, a później okazuje się, że robił sobie ze mnie tylko jaja . Bardzo bym chciała do niego napisać i jakoś z nim to wszystko wyjaśnić, ale nie mam odwagi . A nawet jak już bym ją miała, to i tak bym nie wiedziała co do niego napisać .

Proszę, nie zjeżdżajcie mnie teraz, tylko pomóżcie . Błagam, wiem, że to brzmi żałośnie, ale no kurde nie chce stracić tego kolesia, a mi na nim zależy . I też proszę, żeby moderatorki nie usuwały od razu tego wątku, bo chce zapoznać się z waszymi radami, oraz poznać waszą opinię na ten temat .
Obserwuj wątek
    • caterina97 Re: nie wiem już sama co o tym myśleć ... 26.04.11, 21:32
      racja, takie słowa bolą i nie dziwię Ci się. Ale jeśli naprawdę robił sobie żarty to nie może Ci na nim zależeć. Okazałby się totalnym idiotą. Spytaj go po prostu wprost, żeby powiedział Ci prawdę i wtedy zobacz, czy warto dalej z nim gadać.
    • redhead Re: nie wiem już sama co o tym myśleć ... 26.04.11, 21:46
      Ja cię nie zjade. Chyba... Tylko na swój dziwny sposób przedstawię ci sytuacje obiektywnym okiem.
      1. Znasz go tylko miesiąc. To mało.
      2. Z tego, co przeczytałam wnioskuje, że znasz go z internetu!!! Ale nie napisałaś, że wogóle się poznaliście w realu, że go widziałaś na żywo, więc mam podstawy tak sądzić. Dziewczyno! Internet to wylęgarnia pedofili. Na pewno o tym wiesz, ale dla uspokojenia sumienia musiałam to napisać. Pewnie przez roztargnienie nie napisałaś czy się spotkaliście, bo wydawało ci się oczywiste, że go poznałaś w realu.
      3. W sumie jak pisał, że jesteś ładna, to chyba się poznaliście (mój błąd), a jeżeli nie, to ma facet jakieś omamy, albo co)
      4. Jeżeli pisał z tobą, a potem napisał do twojej koleżanki, że jesteś "ciulnięta" (swoją drogą nigdy jeszcze nie spotkałam się z takim określemniem... dziwne), to przecież chyba nie bierze cię na poważnie, tak?
      5. Faceci czasem są dla nas niezrozumiali, ale nie przejmuj się, bo zawsze tak było, jest i będzie.
      6. Ne będę cię oceniać, chociaż bardzo mnie paluszki świerzbią, bo wogóle co to za chore układy?! Poznawać się przez neta?! ( tak mi się wydaje, sprostuj to ok?)
      7. Faceci czaem lubią tak się zabawić. Popisać, poflirtować, itd...
      8. nie pisz do niego. Proszę cię. Nie zrób sobie krzywdy, bo z jego postawy czytam, że nie jest zbytnio zainteresowany.
      9. Przepraszam, ze to napiszę, szczególnie dlatego, że jestem od ciebie tylko o rok starsza, ale ja przynajmniej nie mam takich dylematów, nie gadam z obcymi chłopakami rzez neta, więc ,, dziecko, ty masz dopiero 13 lat..."
      Wiem, ze mało pomogłam, ale przy okazji uspokoiłam sumienie. Może to trochę egoistyczne, ale chrzanić to...
      • kotek.bieberka do : redhead 26.04.11, 22:00
        Owszem, widziałam sie z Nim w realu, i nie znam sie z nim z internetu . Nie wiem czy to ma jakieś duże znaczenie, ale ja jestem z Bytomia, a on z Chorzowa ...
    • super_star Re: nie wiem już sama co o tym myśleć ... 26.04.11, 21:54
      Kurczę, współczuję Ci, takie coś na pewno musiało zaboleć. Olej tego kolesia i tyle. Jak jest takim chamem, to nie powinno Ci na nim zależeć. Masz dopiero 13 lat więc na pewno poznasz jeszcze wielu świetnych kolesi. A o tej sprawie radzę Ci zapomnieć i go po prostu unikać wink 3maj się
    • elena98 Re: nie wiem już sama co o tym myśleć ... 26.04.11, 21:57
      Przykra sytuacja. Takie rzeczy bolą. Ale jak to mówią mądrzy ludzie czas leczy rany. A jeśli mówił tak o Tobie jak piszesz to jest zwykłym chamem i nie warto się nim przejmować. 3maj się!!! kwiat
    • pofu Re: 26.04.11, 22:04
      Nie wiem jakie jest pytanie ..
      Co masz myśleć ? Olej ; ) .
      Chyba sobie jaja z Ciebie robi i tyle .
      Podobnie miałam .

Pozdro kwiat .
      - POfU -
    • katsuumi_17 Tylko jedna rada: 27.04.11, 12:18
      Olej kolesia i broń Boże niczego mu nie wyjaśniaj. W tym wieku nie zrozumie, a jedynie wyśmieje. Z resztą nie wiem, co to za związek w wieku 13 lat wink
    • mweezy . 27.04.11, 12:38
      Daj sobie z nim spokój, chyba, że dalej chcesz brnąć w tę żałosną i głupią relację. Widziałaś się z nim na żywo? Nie. Znasz go tylko miesiąc. I to tylko pisząc z nim. Tak na dobrą sprawę nie wiesz jaki jest na prawdę. To znaczy... Już wiesz. Jest niedojrzały, chamski i nie posiada ani odrobiny wrażliwości ani empatii. Jesteś aż tak naiwna, aby to dalej ciągnąć i wierzyć, że on nagle się zmieni? Zignoruj go. Dla własnego dobra.
    • love_rock Re: nie wiem już sama co o tym myśleć ... 27.04.11, 12:38
      Moja rada jest taka: daj sobie z nim spokój, widać, że ten chłopak inteligencja nie grzeszy. Wiem, że Ci zależy, ale jemu najwidoczniej nie, więc nie masz się co starać. Na pewno niedługo znajdziesz sobie lepszego smile Powodzenia!
    • optymistka_ ! 27.04.11, 12:57
      dziewczyno, nawet nie masz się nad czym zastanawiać. Koleś to ostatni idiota, nie zaprzątaj sobie nim głowy. Nazywa cię ciulniętą, a ty jeszcze się zastanawiasz? No błagam Cię, na pewno jesteś dla niego za dobra. Pogadaj z nim, i powiedz po prostu żeby nie zachowywał się jak pieprzony dzieciak. smile Znajdziesz kogoś lepszego.

Powodzenia!
    • bff Re: nie wiem już sama co o tym myśleć ... 28.04.11, 17:33
      Niezbyt jasno opisałaś sprawę,ale radzę ci olać kolesia,jeżeli poznałaś go przez internet,nie licz,że on robił to na poważnie.W internecie jest mnóstwo wrednych dziadów,którzy podrywają przez internet,albo coś,weź poznaj prawdziwego chłopaka.kwiattakiego,którego poznasz na prawde,nie wiem,jak ci może zależeć na chłoapku,którego nigdy nie widziałaś,pomyśl,rusz głową,albo daj sobie spokój z kolesiami na jakiś czas.serceangry
    • niki405 Re: nie wiem już sama co o tym myśleć ... 28.04.11, 17:54
      Słuchaj... Koles po prostu nie liczy się z uczuciami innych. W tym przypadku Twoich...
      Wiem, że to bardzo boli ale jedynym wyjściem będzie o nim zapomnieć... Jestes napewno bardzo ładna dziewczyną i mądrą ... znajdziesz jeszcze fajnego chłopaka dla którego będziesz ważna osobą... Dlatego daj sobie z nim spokój... Kolo nie zasługuje na taka dziewczynę jak Ty... Naprawdę ... zapomnij o nim... szkoda tylko Twojego zachodu... Zapewne juz nie chcesz byc przed nim ponizana... seriooo ... Znam sie...Trzymam kciuki! Pozdrawiam...smile
    • stayaway *______* 30.06.11, 21:37
      olej tego kolesia sciana
    • nikawika Re: nie wiem już sama co o tym myśleć ... 01.07.11, 11:22
      gdyby ze mnie koleś robił sobie jaja, olałabym go. wink
    • gorzata.14 Re: nie wiem już sama co o tym myśleć ... 01.07.11, 19:51
      Dziewczyno on sobie tylko żartował a ty chcesz z nim być? Zastanów się trochę dobra!!
      Odpuść sobie.
    • kolorowy_swiat TUTAJ 16.07.11, 23:56
      Tez miałam takiego kolesia o rok starszego i taka kumpele mówiła mi że se jaja ze mnie robi a teraz z nim chodzi...
    • agge Re: nie wiem już sama co o tym myśleć ... 20.07.11, 10:19
      weź go olej, to nie jest facet dla Ciebie, nie wie co chce, a poza tym taki chłopak przez internet to kiepsko, a jeśli on jest taki jak o nim tutaj piszesz, jak go przedstawiasz to jakaś katastrofa.
      nie dość że mącił Ci w głowie, w sumie teraz też to robi bo o nim myślisz, to jeszcze wypisywał na Ciebie jakieś niezrozumianie rzeczy. chciał sie pewnie pobawić Tobą i tyle, a Ty z tego co wywnioskowała, jesteś wrażliwa i szybko przywiazujesz się do kogoś to Ciebie takie sytuacje bolą...
      no przykro mi, daj sobie z nim spokój. dobrze Ci radze!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka