kotek.bieberka
26.04.11, 21:14
Tak, jak większość myśli chodzi o kolesia o sie nie większość nie pomyliła xd . Pewnie zaraz bd komentarze ''dziecko, ty masz dopiero 13 lat '' . Ale dobra ...
No więc tak, miesiąc temu napisał do mnie taki koleś i wgl poznaliśmy się . Ale to nei ja pierwsza do niego napisałam tylko on do mnie . No i pisał mi, że jestem ładna, pytał sie czy nie mam chłopaka, i czym mam sie czas spotkać w scc < silesia city center > . No i moja kumpela z nim gadała i on jej powiedział, że se tylko jaja robił , a ja nie ukrywam, że mnie to zabolało, bo bardzo mi na nim zależy < mimo, że znam sie z nim tylko miesiąc > . No a później napisał do tej mojej kumpeli < o mnie > coś takiego : ''weź laska ciulnięta '' . No i ja już sama nie wiem co mam o tym wszystkim myśleć, bo koleś najpierw robi mi nadzieje, a później okazuje się, że robił sobie ze mnie tylko jaja . Bardzo bym chciała do niego napisać i jakoś z nim to wszystko wyjaśnić, ale nie mam odwagi . A nawet jak już bym ją miała, to i tak bym nie wiedziała co do niego napisać .
Proszę, nie zjeżdżajcie mnie teraz, tylko pomóżcie . Błagam, wiem, że to brzmi żałośnie, ale no kurde nie chce stracić tego kolesia, a mi na nim zależy . I też proszę, żeby moderatorki nie usuwały od razu tego wątku, bo chce zapoznać się z waszymi radami, oraz poznać waszą opinię na ten temat .