Dodaj do ulubionych

Requiem Dla Snu =* - Wrażenia po filmie!

07.05.11, 18:23
Jestem fanką 30STM i jak większość Echelonu, obejrzałam ten film. Oglądałyście??
Obserwuj wątek
    • mari86 Re: Requiem Dla Snu =* - Wrażenia po filmie! 09.05.11, 20:11
      Oglądałam po raz pierwszy ten film jakieś 3 lata temu, czyli jak miałam 13 lat. Film bardzo dobry, wspaniała muzyka. Wiele ludzi po seansie jest zszokowanych, czego ja nie rozumiem tongue_out
    • lovejustin__ Re: Requiem Dla Snu =* - Wrażenia po filmie! 10.05.11, 16:41
      Oglądałam. Jared świetnie wypadł w roli narkomana. A widziałaś parodię? big_grin
      www.youtube.com/watch?v=t20e_O1q_vw
      uwielbiam to XD
      • lost_in_life Re: Requiem Dla Snu =* - Wrażenia po filmie! 10.05.11, 17:11
        Film zmienia życie. Cała historia jest genialna przez swój tragizm. Film ukazuje prawdziwą rzeczywistość. Wstrząsa, porusza, wzrusza. Szczerze, film jest po prostu świetny! Nie oglądałam go ze względu na samego Jareda, lecz dla zaspokojenia własnej ciekawości. Narkomania - sam temat mnie bardzo zainteresował. Zresztą narkomani są bardzo interesującą grupą społeczną. Bo nigdy nie wiadomo, co siedzi w głowie takiego osobnika. Jak zareaguje na kolejną dawkę? Jaki tym razem będzie trip?
        Przechodząc dalej, muzyka... brak słów. Uzależniłam się od 'Requiem For a Dream'. To taka moja prywatna heroina, naprawdę!
        Gra aktorska, świetna!
        Scenariusz, genialny. Teraz tylko poluję na książkę 'Requiem for a dream'. Po prostu muszę ją przeczytać! ;D
        Ocena filmu 10/10.
    • doggy Re: Requiem Dla Snu =* - Wrażenia po filmie! 10.05.11, 17:20
      świetny film. nie mogłam się pozbierać po obejrzeniu, strasznie mi zadziałał na psychikę. aktorów lepszych dobrać nie mogli. szczególnie podobała mi się gra aktorska Ellen Burstyn, czyli Sary Goldfarb. GENIALNA.
    • buuum ___ 10.05.11, 17:37
      oglądałam po raz pierwszy ostatnio.
      świetny, bardzo. lubie filmy o narkomani. ten był genialny.
      • morelka227 Re: ___ 10.05.11, 17:51
        Uwielbiam ten film, wgl. świetna gra aktorska, wszystko takie realne... I oczywiście niesamowita muzyka... Po filmie dziwnie się czułam, wrażenia mnie trzymały jakieś 3 dni.
    • kkttooss Re: Requiem Dla Snu =* - Wrażenia po filmie! 10.05.11, 17:58
      Film świetny, zajebista gra aktorów i scenariusz wink . Ale nie rozumiem Twojej wypowiedzi . To, że ja nie jestem fanką 30STM i nie lubię tego rodzaju muzyki nie zmienia faktu, że Jared Leto jest dobrym aktorem . ;]
    • vampiresfan Re: Requiem Dla Snu =* - Wrażenia po filmie! 10.05.11, 17:59
      Oglądałam i musze powiedziec, że trochę mną wstrząsnął shock Naprawdę niesamowity

Mr. Nobody też jest świetny
    • vampiresfan Re: Requiem Dla Snu 10.05.11, 18:00
      Oglądałam i musze powiedziec, że trochę mną wstrząsnął shock Naprawdę niesamowity!

Mr. Nobody też jest świetny
    • innocence_ Re: Requiem Dla Snu =* - Wrażenia po filmie! 10.05.11, 18:05
      Film oglądałam kilka(naście) razy. Ale nie dla Jareda. Narkomania to bardzo ciekawy temat.
      Przed obejrzeniem po raz 1 w necie wyczytałam że ktoś tam potem spać nie mógł czy coś podobnego, dziwi mnie to. Film trochę mocny + świetnie dobrana muzyka i zawsze gdy ją słyszę to mam ciary. Jeden z moich ulubionych filmów.
      • miss_immortal Re: Requiem Dla Snu =* - Wrażenia po filmie! 10.05.11, 18:27

film świetny. ryje psychikę. muzyka epicka ale w sumie togo można było się spodziewać w końcu to Clint Manster . nie oglądałam filmu dla samego Jareda, chociaż muszę przyznać,że jego gra była świetna. w mojej ocenie film 10/10
    • koniara8 Re: Requiem Dla Snu =* - Wrażenia po filmie! 10.05.11, 18:29
      Tak, oglądałam go, już dosyć dawno. Był mocny, nie da się ukryć. Ale ja lubię takie filmy. ;]
    • kolejnezmiany . 10.05.11, 18:34
      jednym słowem zajebisty.powinien byc puszczany w szkołach jako przestroga przed narkotykami zamiast jakichś....nie wiadomo czego.
    • yellow_celica Re: Requiem Dla Snu =* - Wrażenia po filmie! 10.05.11, 19:02
      oglądałam zanim poznałam 30 STM, film wywarł na mnie ogromne wrażenie, miałam przez niego dziwne jazdy xD najważniejsze, że dzięki niemu nie mam zamiaru ćpać
    • love_rock Re: Requiem Dla Snu =* - Wrażenia po filmie! 10.05.11, 19:49
      Oglądałam. Film moim zdaniem niesamowity. Mnie cały wieczór po nim trochę taki dziwne uczucie trzymało i na drugi dzień, ale tylko trochę.
    • rememberina Re: Requiem Dla Snu =* - Wrażenia po filmie! 10.05.11, 20:23
      obejrzałam. jeden z moich ulubionych filmów.
    • naomi. ₪ ø ||| ·o. 15.05.11, 16:37
      oglądałam ten film dużo razy. no i co mogę powiedzieć .. lubię go.
    • estera102 Re: Requiem Dla Snu =* - Wrażenia po filmie! 15.05.11, 17:06
      przez cały prawie film myślałam że jest to po prostu pouczający . mądry i prawdziwy jednakże nudny film . dopiero w momencie mniej więcej wtedy kiedy jared leto ( jak się nazywał ten chłopak ? ) wstrzyknął sobie działkę w samochodzie coś we mnie drgnęło i poleciały pierwsze łzy . po filmie długo o nim myślałam i uważam że jest piękny i nighy o nim nie zapomnę
      • izabellaswan Re: Requiem Dla Snu =* - Wrażenia po filmie! 19.05.11, 17:10
        Oglądałam jakiś czas temu. Według mnie jeden z lepszych, zmusza do chwili refleksji nad tym, że jedna nasza decyzja pozostawia ślad na całym dalszym życiu. Jeśli ktoś dotąd nie obejrzał to niech to szybko nadrobi ;D
    • xdxdfankaxdxd Re: Requiem Dla Snu =* - Wrażenia po filmie! 19.05.11, 18:11
      No jasne że takwink każda zwariowana Echelonka wszystkie filmy oglądała z Jaredem Leto...proste
      • roxy11 Re: Requiem Dla Snu =* - Wrażenia po filmie! 20.05.11, 15:59
        po obejrzeniu tego filmu jestem absolutnie pewna jednego; nigdy nawet nie pomyślę o wzięciu narkotyków.
        • l.o.v.e Re: Requiem Dla Snu =* - Wrażenia po filmie! 21.05.11, 15:28
          Oczywiście, że ogladałam.
          Wszystko co miało być powiedziane - zostało.
          Film świetny, nic dodać nic ująć.
    • marsjanka115 x__x 21.05.11, 15:33
      wrażenia ? jedyne co byłam w stanie powiedzieć po filmie to " o kur$%"
      powiem że nie wszyscy ten film rozumieją oglądają go tylko ze względu na jareda a to baaardzo denerwujące.
    • stuki Re: Requiem Dla Snu =* - Wrażenia po filmie! 21.05.11, 16:25
      Moim zdaniem to świetny film. Dobrzy aktorzy i fabuła też realna... po prostu miodzio tongue_out
    • rokokoo Re: Requiem Dla Snu =* - Wrażenia po filmie! 21.05.11, 16:34
      taa, no bo obejrzałaś tylko dlatego , że gra tam jared leto.
    • miley138 Re: Requiem Dla Snu =* - Wrażenia po filmie! 27.08.11, 17:23
      Niestety nie crying
    • a_vie Re: Requiem Dla Snu =* - Wrażenia po filmie! 27.08.11, 17:32
      jasne, że oglądałam, ale na pewno nie ze względu na jareda, bo wcześniej nawet nie wiedziałam, że on tam gra. Film był świetny, jeden z najlepszych jaki widziałam. zaraz po obejrzeniu czułam sie troche dziwnie równo z napisami zaczęłam ryczeć-norma. choć ja nigdy nie płaczę na filmach. a potem przez dwa dni nie mogłam spać, rozmyślałam cały czas... był to naprawdę świetny film-jedno wielkie przesłanie do tego świetnie nakręcone. jeśli ktoś oglądał to tylko po to, żeby zobaczyć jareda, albo bo jest fanką 30stm-to jest to najbardziej płytka postawa jaka może być. bo to nie jest film, przy którym wypada napisać '=*'

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka