sometimes 12.05.11, 02:28 czy tolerujecie biseksualistów? dla wyjaśniane biseksualista - osoba, która interesuje się dwoma płeć-ami (men and women) . czekam na odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuzka11 !!!! 12.05.11, 07:07 No jasne,że tak .Morze dla tego,że ja toleruję wszystkich.Każde stworzenie ma prawo do życia. Odpowiedz Link Zgłoś
olciabuziaczki Re: !!!! 12.05.11, 08:01 oczywiście, no sory, ale czy jak ktoś jest bi to ma być od razu odrzucany? moja kumpela jest bi i jest spoko Odpowiedz Link Zgłoś
hopeandsmile . 12.05.11, 08:06 oczywiście że nie. moje dwie koleżanki są biseksualne. ja też kiedyś byłam pewna że jestem, ale mi przeszło. Odpowiedz Link Zgłoś
mari86 Re: !!!! 12.05.11, 20:59 "Morze"? "Dla tego"? Zmienili zasady ortografii?! Odpowiedz Link Zgłoś
blowie no taak . (przeczytaj koniecznie) 13.05.11, 11:38 1. Wiadomo, że żadna kotkowiczka ci się tu przyzna i napisze "tak, oni mi przeszkadzają, przecz z nimi" ;/ 2. Piszecie, że wasze koleżanki rzekomo też są bi... W okresie dojrzewania z orientacją bywa różna i któraś może czuć pociąg do kobiety nawet jeśli tak naprawdę jest hetero. 3. Ja osobiście nie mam nic do takich osób, ale ogólnie to takich na razie nie spotkałam. Odpowiedz Link Zgłoś
rememberina Re: no taak . (przeczytaj koniecznie) 13.05.11, 13:05 zgadzam się z blowie, aczkolwiek ja uważam, że seksualność jest płynna i nie trzeba jej w ogóle określać, jest się tym kim się jest, nie ważne kogo się kocha Odpowiedz Link Zgłoś
merley_ Re: bi ....? 12.05.11, 09:40 toleruje. bardziej niż gejów i lesbijki. nie wiem czemu oO'' Odpowiedz Link Zgłoś
julie.love Re: bi ....? 13.05.11, 16:04 A dlaczego nie tolerować? To tak jakby nie tolerować związków innych ludzi. Ja osobiście toleruję bi. Odpowiedz Link Zgłoś
redhead Re: bi ....? 12.05.11, 12:50 Każdy mówi, że jest tolerancyjny, a potem jak przyjdzie co do czego, to się odsuwamy od takich ludzi. Taka prawda. Nie mówię, że tak ma być, tylko, że tak jest. Polacy są narodem narzekającym, a w szkołach panuje taka nietolerancyjna atmosfera, że każdy się z każdego śmieje. Masakra totalna. Odpowiedz Link Zgłoś
beemazzy Re: bi ....? 12.05.11, 12:58 wydaje mi się, że toleruję. nie wiem tak naprawdę, bo nigdy nie miałam z kimś takim styczności. Odpowiedz Link Zgłoś
by_moonlight Re: bi ....? 12.05.11, 18:04 Daj spokój.. Tolerancja to podstawa wszystkiego. Przyjaciółka kiedyś powiedziała mi, że "czuje, że może być bi" i niemalże z przerażeniem spytała, czy to nie zmieni relacji między nami. Oczywiście oznajmiłam jej, że nie. Każdy ma prawo do szczęścia, a osoby, które nie tolerują ludzi o odmiennej orientacji są najzwyczajniej w świecie ograniczeni. Tyle ode mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
fioletoweemo Re: bi ....? 12.05.11, 18:19 Oczywiście. Nie mam nic przeciwko temu, ale myśle że Polska to taki kraj gdzie ciężko byłoby się przyznać.. bo wiecie dla niektórych to jj jak rasizm (osobiscie także uważam ze to głupota człowiek jak człowiek) Odpowiedz Link Zgłoś
mari86 Re: bi ....? 12.05.11, 21:04 Tolerować - dziwne słowo jeśli chodzi o te sprawy. Moim zdaniem nie ma co tolerować. Tolerować to można idiotów, ale nie ludzi o odmiennej orientacji. Ogólnie, to zgadzam się z naukowcami. Wszyscy jesteśmy bi, tylko o tym nie wiemy xD Odpowiedz Link Zgłoś
rememberina Re: bi ....? 29.07.11, 23:54 o, brawo za wypowiedź @mari86. popieram. Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: bi ....? 12.05.11, 21:06 Tak ! w dupie mam co takie osoby robią w nocy i z kim. Nie oznacza to , że widząc to bym się nie zarzygała.... Odpowiedz Link Zgłoś
jolene_ Re: bi ....? 12.05.11, 21:09 w sumie nie znam nikogo , który jest tej orientacji ... ale nie robi mi to różnicy . Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: bi ....? 13.05.11, 11:11 tak toleruję takie osoby, daleko mi do rasistki. Odpowiedz Link Zgłoś
koralinaxd Re: bi ....? 13.05.11, 12:19 szacun trzeba mieć ale nie jestem jak gaga nie za bardzo mi to odpowiada że są takie osoby Odpowiedz Link Zgłoś
rozalkowa. Re: bi ....? 13.05.11, 13:31 toleruję, w końcu sama taka jestem i nie widzę w tym nic złego . Odpowiedz Link Zgłoś
klama_kcmil płeciami, powiadasz. 13.05.11, 14:31 Myślałam, że płciami, ale nie wnikam. Toleruję, nich żyją, jak chcą, nie dyskryminuje ich. Odpowiedz Link Zgłoś
super_star Re: bi ....? 13.05.11, 14:32 osobiście znam tylko 1 osobę która jest bi (poznałam ją na obozie) i kilka razy zdarzyło mi się chatować na omeglach z takimi osobami. Powiem Wam szczerze, że te osoby niczym się nie różnią, na dodatek te osoby które poznałam były bardzo sympatyczne i inteligentne, dało się z nimi pogadać na wiele tematów, więc co mnie obchodzi jakiej są orientacji. Odpowiedz Link Zgłoś
i_love_jasper Re: bi ....? 13.05.11, 15:14 ja sama osobiście nic do takich ludzi nie mam... Odpowiedz Link Zgłoś
sakura134 Tak. 13.05.11, 15:20 Mysle, żę tacy ludzie są obrzydliwi i coś z ich psychką jest nie tak <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
madalena Re: bi ....? 13.05.11, 15:25 tak toleruję, tak samo jak homoseksualistów i heteroseksualistów. jednak nie wyrażam zgody by homoseksualiści i biseksualiści mogły adoptować dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: bi ....? 13.05.11, 15:33 Toleruję biseksualistów, homoseksualistów. To ludzie jak wszyscy inni, nie wiem skąd się bierze ta nietolerancja względem nich. Odpowiedz Link Zgłoś
koniara8 "płeć-ami" ?! Co masz z polskiego, dziewczyno ? ;| 13.05.11, 16:13 Powiem tak: Biseksualista to człowiek jak każdy inny i nie mam powodu żeby takowego nie tolerować. Odpowiedz Link Zgłoś
smileyy776 Re: bi ....? 14.05.11, 09:08 Jasne, że toleruje . to wszystko dzięki Gadze. i przez piosenkę Born This Way to ona zmieniła moje życie... Odpowiedz Link Zgłoś