15.05.11, 23:50
hej.w czerwcu(po wystawieniu ocen) moja koleżanka chce zrobić imprezę...u sibie w domu dla paru koleżanek i kolegów oraz jej 18-letniego kuzyna...big_grin...i właśnie moja koleżanka wymyśliła że ten jej kuzyn kupi nam piwo itd...big_grin..nie że teraz jesteśmy młodzieżą spod mostu kurde i ciąggle pijemy bo to nieprawda tylko no po prostu mamy 15 lat i po 2 piwach nie zaszkodzi prawda??i tylko mamy jeden problem...jak potem ukryć przed rodzicami zapach tego piwa??bo to wiadomo te kilka pokoi będzie tym pachnieć...i jak się tego najlepiej pozbyć??i co zrobić z butelkami??u mnie w domu już były taskie imprezy organizowane przez siostre i brata(dorosłych już) ale no moi rodzice podchodzą na większym luzie do tego a tej koleżanki niezbyt...będę wdzięczna za przydatne odpowiedzi i proszę o niepisanie durnych komentarzy i o nieusuwanie wątka..smile
Obserwuj wątek
    • ksiezniczkaa Re: impreza 16.05.11, 05:16
      Uważam, że picie w tym wieku jest bez sensu, spróbować można ale po co pić? Poza tym piwo nie jest dobre i nie wiem jak zamaskować.
      • secret Re: impreza 16.05.11, 08:56
        Impreza bez alkoholu jest 100 razy lepsza nie okłamywajcie rodzicow to nie dobry pomysł bo potem ponieśiećie tego ostre konsekwencje .Poco wam alkohol w tym wieku ? Nie udajcie że chcecie być cool ale wykażcie się mądrością winkkiss
        • kingella24 Re: impreza 16.05.11, 15:43
          secret napisał(a):

> Impreza bez alkoholu jest 100 razy lepsza nie okłamywajcie rodzicow to nie dobry
          > pomysł bo potem ponieśiećie tego ostre konsekwencje .Poco wam alkohol w tym >wieku ? Nie udajcie że chcecie być cool ale wykażcie się mądrością winkkiss
          popieram secret wink
      • my.versace @ksiezniczkaa- w 100% się zgadzam... 16.05.11, 15:24
        Pozatym po 'tylko' dwuch piwach można być już pijanym.
        Ja jestem przeciwna piciu alkocholu przez nastolatków. Co w tym fajnego?! To okropne.
    • marsjanka115 x__x 16.05.11, 07:09
      ja się zgodzę z księżniczką wypowiadającą się powyżej. zaczną cię bardziej szanować , zauważać i będą wiedzieli że masz swoje zdanie i jesteś asertywna jeżeli po 1 piwie podziękujesz a nie napijesz się jak dzieciak który myśli że jest dorosły i ma takie cholerne problemy że musi je zatopić w alkoholu . jak byłam na wagarach z klasą to wypiłam od kolegi 1 łyka i od razu zaczęli mnie inaczej traktować. nie jako ta co łazi za agatą [ moja kol ] czy jaką ta co fajke pożyczy i pójdzie po alko jak zabraknie . tylko jako normalną dziewczynę szanującą siebie która wie kiedy przestać i ma swoje zasady.
      a jeżeli cię nie przekonałam bo mistrzem perswazji nie jestem ,wiem no to pootwieraj okna kup odświeżacze powietrza butelki potłuczcie to czarnego worka [ najlepiej dwóch ] i do śmietnika na szkło .
    • laleczka. Re: impreza 16.05.11, 13:15
      Ojojoj dziwczyny, które wypowiedziały się powyżej udają święte na kotku ;p
      Ona po pierwsze nie mówi o uchlaniu się tylko o wypiciu 2/3 piw więc wiecie smile
      Butelki wyrzućcie do kontenera ze szkłem, zapach w mieszkaniu - pootwierajcie okna, a po za tym każdy z was wypije po 2/3 piwa to raczej nie będzie czuć....
      A wasz zapach - hmmm.... spryskajcie się perfumami, żujcie gumy, jak rodzice zapytają się was dlaczego pachniecie tak mocno perfumami to powiedzcie, że jest impreza i każdy chba chce ładnie pachnieć. Mam nadzieję, że pomogłam smile
      • elisss92 Re: impreza 16.05.11, 13:23
        guma do żucia nie za bardzo, bo mięta z zapachem piwa daje kiepską mieszankę, lepiej słodkie gumy orbit tongue_out (opatentowane za młodszych lat tongue_out). niech przez całą imprezę będzie uchylone/otwarte okno, to pokój będzie porządnie wywietrzony i najlepiej wypić wcześniej niż później (jakieś 2 godziny przed wyjściem), to wtedy też nie będzie takich efektów wink
        • myszqa13 po 1-my nie chcemy się upić tylko... 16.05.11, 15:35
          nie udajemy dorosłych czy kogo innego...po prostu jak impreza to imprea...w podstawówce były "imprezy" z piccolo...a za rok do liceum...i chcemy wypić nie więcej jak po 2 piwa i to po takich które nie mają dużo alkoholu tylko raczej nam o reddsy chodzi...więc nie piszcie że to głupie czy coś...po prostu chcemy się fajnie bawić tak??
    • yorkie Re: impreza 16.05.11, 15:38
      A to już nie można dobrze się bawic bez alkoholu? -.-'
      • myszqa13 można ale... 16.05.11, 15:45
        jako że przychodzi 18-latek to raczej e on nie hce uczestnicyć w kinder balu nie?jest już dorosły i będie nas tak wogóle pilnował żebyśmy a dużo nie wypili...
    • maryskaaa Re: impreza 16.05.11, 19:04
      Pytanie nie dotyczylo co o tym sadzicie tylko co zrbic ... ;/
      A wiec kupcie jedden imbir lub czosnek i kazdy niech wezmie po gryzku, swienitnie zabija zapach
      co do zapachu w pokoju to ja propunuje kupic wodke bo mniej smierdzi a jak nie to otworzyc okno
      butelki... kazdy sobie wlozy do torby i wyrzuci jak bedzie szedl do domu
      mam nadzieje ze pomoglam big_grin
    • imulberry Re: impreza 17.05.11, 08:35
      nie wyczują raczej.
      ale na pewno nie żuj gumy bo będzie czuć wódkę

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka