imprezzka 28.05.11, 21:52 Zastanawiam się ile osób wchodzących na Kotka je ogląda??? Za jaką drużyną jesteście ??? [może być zagraniczna] ;* ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jagoda1602 Re: barcelona rządzi! :) 07.08.11, 14:21 Ja nie oglądam. Na szczęście moi rodzice też nie. Odpowiedz Link Zgłoś
listen .... 27.07.11, 13:33 nie oglądam... uważam że to jest strrrrasznie nudne. Odpowiedz Link Zgłoś
mroweczka_xxx Re: Oglądacie Mecze ???? 28.05.11, 22:58 nie oglądam, bo nie lubię się gapić za piłką lecącą od jednego do drugiego zawodnika ;D Oglądam czasem u mnie na żywo ;D Odpowiedz Link Zgłoś
anulka Re: Oglądacie Mecze ???? 29.05.11, 19:19 ja oglądam ale siatkówkę (prawie każdy mecz jaki leci w tv jeśli mam czas oczywiście) ulubione drużyny u Pań Bank BPS Muszynianka Fakro Muszyna uwielbiam je a u panów chyba PGE Skra ale wole mecze pań Odpowiedz Link Zgłoś
kamilka9000 Re: Oglądacie Mecze ???? 29.05.11, 19:45 oglądam zawsze Manchester United Odpowiedz Link Zgłoś
delena1 Re: Oglądacie Mecze ???? 29.05.11, 20:23 ja bardzo lubię mecze lubię Barsę i Lecha Poznań Odpowiedz Link Zgłoś
tuamorrbd Re: Oglądacie Mecze ???? 29.05.11, 20:26 Oczywiście że oglądam Real Madryt ! Odpowiedz Link Zgłoś
tamarusia Re: Oglądacie Mecze ???? 31.05.11, 15:19 Ja oglądam, kibicuję Barcelonie i narodowym drużynom Argentyny i Hiszpani, a z polskich klubów to Legia Odpowiedz Link Zgłoś
papusia96 Re: Oglądacie Mecze ???? 31.05.11, 21:01 Ja kocham oglądać mecze od kiedy skończyłam 1,5 roku . Siatka GE Skra Bełchatów, MKS Muszynianka Noga : FC Barcelona, Borussia Dortmund . Czasem też oglądam ręczną, kosza, różne mityngi lekkoatletyczne i F1 . Odpowiedz Link Zgłoś
estranged. Re: Oglądacie Mecze ???? 01.06.11, 09:59 estranged. napisał(a): Tak, piłki nożnej głównie FC Barcelony Odpowiedz Link Zgłoś
wiki3113 Barcelona i... 03.06.11, 07:14 Kocham oglądać mecze jestem w 100% za Barcelona Ale kibicuje też bydgoskiemu Zawiszy Odpowiedz Link Zgłoś
coldprincess Re: Oglądacie Mecze ???? 03.06.11, 10:25 Arsenal Londyn i FC Barcelona. Wkurza mnie, że po ostatnich sukcesach Barcelony wszyscy stali się ich wiernymi fanami. Spytałam ostatnio dziewczyny dlaczego nie kibicuje już Madrytowi to powiedziała "no bo teraz Barca jest na topie" =.= Odpowiedz Link Zgłoś
delena1 Re: Oglądacie Mecze ???? 11.06.11, 11:43 oczywiście, że oglądam mecze oczywiście z tatą i dziadkiem lubię barse i lecha poznań Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Oglądacie Mecze ???? 12.06.11, 12:15 Nie lubię piłki nożnej i wyjątek robię tylko na Mistrzostwa Świata czy Europy. Wtedy stoję murem za Hiszpanami! Odpowiedz Link Zgłoś
kingura117 Re: Oglądacie Mecze ???? 17.06.11, 17:58 Kocham oglądać. Piłkę nożną to tylko jakieś mistrzostwa i ukochana LIGA MISTRZÓW. Siatkówkę, to mecze reprezentacji i PlusLiga (Bank BPS Muszynianka Fakro Muszyna). ! Odpowiedz Link Zgłoś
oola Re: Oglądacie Mecze ???? 17.06.11, 18:14 click to nie moje, tylko kolegi, obiecałam więc posyłam jak masz czas to proszę wejdź, On na pewno będzie wdzięczny, a Ty musisz tylko kliknąć link pozdrawiam, stara użytkowniczka serwisu kotek.pl, oola Odpowiedz Link Zgłoś
marli1993 Re: Oglądacie Mecze ???? 19.06.11, 19:50 Oglądam tylko i wyłącznie siatkówkę ; ). Zarówno reprezentacyjną, jak i klubową. Z klubowych kibicuję Skrze ; >, ale oglądam też Zaksę, Resovię i J.W. Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatte Re: Oglądacie Mecze ???? 19.06.11, 20:08 ja oglądam mecze piłki ręcznej i siatkówki, ale nie piłki nożnej bo to żenada..-_-' Odpowiedz Link Zgłoś
magnaw18 Re: Oglądacie Mecze ???? 23.06.11, 12:57 Czasami oglądam, czasami nie ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
onlymee Re: Oglądacie Mecze ???? 26.07.11, 10:44 No jasne, że oglądam Zawzięcie kibicuję Legii Warszawa, Realowi Madryt i Arsenalowi Odpowiedz Link Zgłoś
noruwei Re: Oglądacie Mecze ???? 26.07.11, 10:51 piłka nożna jest moim ukochanym sportem (cenię jeszcze łyżwiarstwo figurowe oraz snooker, ale nie aż tak bardzo jak piłkę) z lig to uwielbiam J-League - zdecydowanie niedoceniana liga, jak dla nawet może równać się z ligami europejskimi, które są tak na uboczu przez Primera Division, Serie A czy Premier League. w ogóle bardzo żałuję, iż futbol azjatycki jest bardzo niedoceniany nie tylko w Polsce (właściwie w Polsce nie ma osoby, która by się tym interesowała - co prawda Eurosport 2 transmituje mecze J-League), ale i w Europie. z drużyn to szczególne miejsce w moim sercu zajmuje Schalke 04 Gelsenkirchen (już tak od kilkunastu lat) i Kashima Antlers. + nie znoszę wręcz, kiedy pojawia się natłok pseudo-fanek/kibicek, "kibicujących" danemu klubowi tylko ze względu na jednego piłkarza. Odpowiedz Link Zgłoś
majka04 Re: Oglądacie Mecze ???? 26.07.11, 13:48 lubię oglądać mecze piłki nożnej, ale mecze towarzyskie z reprezentacjami krajów no i mistrzostwa europy i świata. potem żużel i rzecz jasna CKM WŁÓKNIARZ ! Odpowiedz Link Zgłoś
nikawika Re: Oglądacie Mecze ???? 26.07.11, 13:55 oglądam. ;d jestem za barceloną. xd Odpowiedz Link Zgłoś