Dodaj do ulubionych

problem ;//

05.06.11, 11:28
Bardzo podoba mi się jeden chłopak (tylko że on jest starszy o 2 lata crying) ale znalazłam jego nr gg i ma opis że Sonisphere festiwal za 5 dni ! Więc myślałam żeby do niego napisać i zapytać się czy jedzie itd. Boję się tylko jednego - tego że on mnie oleje a potem będę miała wiochę na pół roku, chociaż wydaje się że to miły gość wink Napisać do niego ?? ps. nie za bardzo znam się na tych rockowych zespołach ;/
Obserwuj wątek
    • made_in_italia Re: problem ;// ?? 05.06.11, 11:30
      • made_in_italia jest ktoś ? 05.06.11, 11:30

• kaka_97_sc znam to.... 05.06.11, 13:14
        ja też znalazłam gg jednego chłopaka, który mi się podoba ale byłam strasznie głupia i napisałam mu, ze moja kolezanka sie w nim buja....choc to nieprawda....ja na początku tlko go szukałam a skapłam sie ze to on jak sprawdziłam date ur. z gg i fejsa, on tez jest ode mnie starszy o dwa lata...doskonale Cie rozumiem ale nie próbuj zagadywać go tak jak jasad On sie skapnął, ze to ja jak spytał sie jak sie nazywam...a ja mu podałam, a zaprosiłam go na fejsie, a ja mieszkam koło niego....on musi mnie pamiętać bo kiedyś mój brat go wyzywał, a ja wydarłam się na tego chłopaka....jestem strasznie wściekła, bo ja wiem o nim trochę, a on nawet nie wiedział jak mam na imie....sad wiec nie popełnij tego błędu.....może zrób cos takiego jak ja tylko ze w drugim wykonaniu....tzn.napisz do niego ze twoja kumpela sie w nim zakochała( w tym wypadku chodzi o cb) ale musisz miec drugie gg, wiem, ze to trochę nie w porządku ale miłość nie zna granic
    • marsjanka115 x__x 05.06.11, 11:41
      no nie pisz " hej jedziesz na sonisphere ? " bo po co ustawiałby sobie taki opis gdyby nie jechał :p możesz zobaczyć piosenki i wtedy zagadać o ulubionego artystę czy coś w tym rodzaju
      • marsjanka115 Re: x__x 05.06.11, 11:42
        kur.w. oczywiście piosenki artystów jacy tam będą .
    • ashley141 Re: problem ;// 05.06.11, 11:51
      Napisz co ci szkodzi : ) do odważnych świat należy <3 nie ma się czego bać ; *serceserce
    • pulii_ - 05.06.11, 12:07
      napisz, co szkodzi Ci spróbować.

*sonisphere <3 ile ja bym dała, żeby tam pojechać.
    • cute_princess Re: problem ;// 05.06.11, 12:15
      Moje motto "Raz się żyje". Więc śmiało, świat się nie zawali! smile
    • olckaa Re: problem ;// 05.06.11, 12:25
      Pisz, co ci zależy ! Raz się żyję! wink
      Bądź odważna serce
      • i_love_jasper Re: problem ;// 05.06.11, 12:32
        jak nie spróbujesz to się nie dowiesz...
        "Do odważnych świat należy"...wink
    • rikkki aaaaaaaaa 05.06.11, 12:56
      na sonisphere grają metal! =.= nie wiem.. napisz coś o Iron Maiden, zmyśl że też chciałaś iść, ale za drogo.. ale ja to raczej potępiam, bo po co się pokazywać z innej strony.. że dla chłopaka zaczniesz lubić metal niby? scianasciana debilstwo. napisz o pogodzie czy coś w ten deseń tongue_out
      • tyskacleo właśnie 05.06.11, 13:41
        zgadzam się z rikkki... mam koleżankę, która udawała przed moim kolegą, który jest o rok starszy, że lubi metal (tak naprawdę ona słuchała techno i debilnego popu) i on się po prostu z niej śmiał, przestał traktować ją poważnie i jej dokuczał, ale ona i tak nadal robi z siebie idiotkę. ale rób co tam chcesz, tylko nie zapominaj, że może to pójść w złą stronę.
    • kotala Re: problem ;// 05.06.11, 14:03
      pewnie że napisz potem masz żałować że w ogóle nie napisałaś ?A jeśli nie wiesz nic na temat tego zespołu no to masz okazje go się zapytać miej więcej kto tam gra itp smile i np miej taki dystans jak kolega i koleżanka to na pewno se wiochy nie narobisz winkpowodzenia wink
    • kotala Re: problem ;// 05.06.11, 14:03
      pewnie że napisz potem masz żałować że w ogóle nie napisałaś ?A jeśli nie wiesz nic na temat tego zespołu no to masz okazje go się zapytać miej więcej kto tam gra itp smile i np miej taki dystans jak kolega i koleżanka to na pewno se wiochy nie narobisz winkpowodzenia wink
    • kotala Pomoc ;) 05.06.11, 14:04
    • pwe doradca miłosny 05.06.11, 14:22
      Droga koleżanko,
      Nie spróbujesz nie zobaczysz... Jeśli ci się podoba to napisz może coś z tego będzie. Ale od razu mówię, że miłości z tego nie będzie jeśli nie spotkacie się w realu...
      Pozdrawiamsmile
      D.M.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka