Dodaj do ulubionych

Co byście zrobiły gdyby?...ciąg dalszy w treści...

08.06.11, 15:30
Co byście zrobiły gdyby wasza najlepsza kumpela kupiła sobie taką samą sukienkę na komers? Ja tą zarąbistą sukienkę kupiłam 3 miesiące temu i ona widziała ją wiele razy. Dzisiaj pokazała mi jaką sobie kupiła... i aż mi szczęka opadłashock! Moja przyjaciółka wyjaśniała mi to tak: "No..bo jak ja ją kupiłam to myślałam, że masz trochę inną". AAAAAAAA!!!!!!!!sciana Jestem wkurzona na maksa, aż mi się płakać chcecrying!!! Nawet kolor jest taki sam. Szczerze to chciałam ja w tym momencie udusić, albo na nią nakrzyczeć i kazać oddać ją do sklepuangry!!!!!!!! Co wy byście zrobiły na moim miejscu?? Czy poprosić ją żeby ją oddała i kupiła inną???
Obserwuj wątek
    • lionka Re: Co byście zrobiły gdyby?...ciąg dalszy w treś 08.06.11, 15:38
      Jeszcze jedno! Ja za tą kieckę dałam 190 zł. Nie po to wydawałam tyle kasy, żeby teraz ktoś miała taką samą!!!!!!!!!cry
    • rikkki chyba tak (albo bym nie poszła.. hmm.) ale.. 08.06.11, 15:56
      pewnie i tak nikt by nie chciał takiej jak ja xddd
    • trufla Re: Co byście zrobiły gdyby?...ciąg dalszy w treś 08.06.11, 15:58
      Podkręć swój strój fajnymi dodatkami. Spraw, że nawet w identycznej sukience będziesz wyglądała oryginalnie i stylowo ; )
    • coldprincess Re: Co byście zrobiły gdyby?...ciąg dalszy w treś 08.06.11, 16:03
      problemy XXI wieku.
      • darulka12l ?! 10.06.11, 16:31
        ale masz problemy...
        najlepiej wyrzuć swoją sukienkę lub ją spal i kup sobie inną skoro piszesz, że jesteś taka bogatabig_grinconfused
    • xmartix124 Re: Co byście zrobiły gdyby?...ciąg dalszy w treś 08.06.11, 16:06
      No nieźle... może tak kup sobie nową o wiele ładniejszą sukienkę, i po prostu zobaczysz reakcję koleżankismile
    • riki1246 Re: Co byście zrobiły gdyby?...ciąg dalszy w treś 08.06.11, 16:07
      Zjednej strony zgadzam się z @ coldprincess ale z drugiej strony jednak Cię rozumiem . Po prostu nie chcesz aby ktoś wyglądał tak samo jak Ty .
      Na Twoim miejscu jednak poprosiłabym przyjaciółkę aby oddała sukienkę do sklepu a w zamian za to pomogła jej wybrać jaką inną , fajną a może ( kto wie ) nawet i lepszą .
    • pulii_ - 08.06.11, 17:38
      wybacz,ale dla mnie to nie jest katastrofa.
      kupiła sobie taką samą sukienkę - i co z tego? czy to jest, aż tak ważne?
    • yorkie Nie rozumiem was... 08.06.11, 18:09
      Ja pie*dolę!
      Każdy ma prawo się ubrac tak, jak chce!
      Poprosic ją, żeby oddała? A czemu ona? A ty nie możesz sobie kupic innej, jeżeli ci to tak bardzo przeszkadza?
      Fochanie się na kogoś, bo się ubrał tak samo, to mom zdaniem czysty IDIOTYZM i tyle powiem -.-
    • sexy_girl Re: Co byście zrobiły gdyby?...ciąg dalszy w treś 08.06.11, 20:57
      jeśli to by była moja przyjaciółka no to nie przeszkadzałoby mi żeby była w takirj samej sukience. no ale wiadomo że każdy chce mieć inną . ale że to komers to bym też była troszkę wkurzona .
      więc ja bym jej powiedziała dlaczego kupiła tą sukienke jak wiedziała że ty masz taką.
      • twilightowa2226 Tutaj! 10.06.11, 14:09
        Dodaj do swojej sukienki stylowe dodatki i spraw, że będzie wyglądała niesamowicie ( lepiej od Twojej koleżanki ). A jeżeli to nie wystarczy to pogadaj z Twoją koleżanką i wyjaśnijcie tą sprawę.
    • nessy96 Re: Co byście zrobiły gdyby?...ciąg dalszy w treś 09.06.11, 19:53
      O Matko, jakie ludzie teraz maja problemy... Co z tego że ma taką samą? podobała się jej to kupiła. To chyba nie jest najważniejsze. Mozna się świetnie bawic bez wzgledu na to kto w co jest ubrany. Życzę udanego komersu big_grin I popieram pannę yorkie.
    • caterina97 Re: Co byście zrobiły gdyby?...ciąg dalszy w treś 10.06.11, 13:18
      moja przyjaciółka mnie naśladuje we wszystkim. nawet zrobiła sobie taką samą fryzurę, o której jej mówiłam. fryzjera mam we wtorek, a ona poszła wczoraj zrobić taką jaką chcę.. teraz już nie pójdę do fryzjera, bo uznają, że ją kopiuję.. heh. powiedz jej, żeby oddała to do sklepu. przecież jak mogła myśleć, że masz inną jak widziała ją tyle razy? o,O no sorry, ale jakaś nie ten teges ;d
      • diamond_girl12 Re: Co byście zrobiły gdyby?...ciąg dalszy w treś 10.06.11, 13:56
        Nie rozumiem tego przewrażliwienia na punkcie ,,noszenia takich samych ciuchów''. Przecież to nic złego skoro jest Twoją przyjaciółką. A jak naprawdę Ci to przeszkadza to po prostu nie idź. tongue_out Nie możesz jej zmusic do tego, żeby oddała sukienkę i kupiła inną.
    • sammy Re: Co byście zrobiły gdyby?...ciąg dalszy w treś 10.06.11, 14:16
      Dziwna jesteś. Nie możesz jej zabronić ubrać taką samą sukienkę jak ty. Każdy może ubierać co chce.
    • klama_kcmil Nie proś, tylko żądaj. 10.06.11, 15:02
      A jak nie, to zrób 'foh forewer i s pszytópem".
      • gola. Co byście zrobiły gdyby?...ciąg dalszy w treści... 10.06.11, 15:33
        no cóż, postarałabym się wyglądać lepiej. nie ma się czym przejmować.
    • czarna_. koniec świata ^^ 10.06.11, 15:39
    • yourdrug Re: Co byście zrobiły gdyby?...ciąg dalszy w treś 10.06.11, 15:48
      Uzekla mnie twoja historia scianasciana
    • alexis69 Re: Co byście zrobiły gdyby?...ciąg dalszy w treś 10.06.11, 16:09
      nie przejmowałabym się. to zaszczyt, że byłabym kogoś inspiracją xd
    • pauliska1212 Re: Co byście zrobiły gdyby?...ciąg dalszy w treś 11.06.11, 17:58
      noo straszna tragedia normalnie -,-
      skoro jej się podobała to niby dlaczego miała jej nie kupic? to, że ty ją masz to chyba nie znaczy, że nikt ze szkoły nie ma prawa? ;>
      a skoro tak cię to zdenerwowało to po prostu pogadaj z nią i umówcie się jakoś żebyście miały różne dodatki, inne fryzury itd to nie będzie się aż tak rzucac w oczy, że macie tą samą sukienkę.

i na następny raz po prostu nie pokazuj jej co kupiłaś ;d
    • michaelka Re: Co byście zrobiły gdyby?...ciąg dalszy w treś 20.06.11, 18:03
      Wybacz...ale według mnie to idiotyzm.
      Możesz do swojej sukienki dodać fajne dodatki i po problemie , a tak poza tym dwie identyczne sukienki to nie koniec świata. Ja na balu w 1 gim miałam identyczną sukienkę jak moja przyjaciółka ( nie nie specjalnie , przez przypadek) i zaczełyśmy z tego żartować. Jeśli się chce z każdej sytuacji można wybraną. A tej nie uważam za bardzo krytyczną. Tym bardziej , że to Twoja przyjaciółka.
      PROBLEMY XXI WIEKU. uncertain
      Brak słów.
    • mysiuniaxpp Re: Co byście zrobiły gdyby?...ciąg dalszy w treś 29.12.11, 23:38
      trzeba było nie pokazywać . ale przecież to tylko sukienka , nie ma się co tak burzyć .
    • yorkie Re: Co byście zrobiły gdyby?...ciąg dalszy w treś 30.12.11, 11:08
      POSZŁABYM SIĘ POWIESIC, PRZECIEŻ TO TRAGEDIA X_X
    • diabolusxxx Re: Co byście zrobiły gdyby?...ciąg dalszy w treś 30.12.11, 11:18
      jeśli to jest dobra przyjaciółka to nic bym jej nie powiedziała... gdyby to była kumpela wtedy bym jej powiedziała, że nie podoba mi się to, że kupiła taką samą sukienkę jaką ja mam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka