Dodaj do ulubionych

Nietolerancja...:/ - Michał Szpak.

• espinozaa Michał Szpak. 29.06.11, 19:38
      Myślę ze to poprostu zazdrość człowieka takie czyni cuda .. każdy ma prawo mówiić to co chce .. a czasami jest to nadużywane i bardzo obraźliwe .. ale nie wolno nam mówić coś o kimś jeśli go wogóle nie znamy ! Nie oceniam Michała Sz. czy jest pedałem czy kimś innym,bo nie wiem co ma za majtkami ... zresztą ! To może być tylko wizerunek sceniczny ! Nic po za tym .. może tak na prawde jest miły,sympatyczny .. moze za ,,kulisami '' jest innym chłopakiem ;P
    • smileyy776 Re: Nietolerancja...:/ - Michał Szpak. 29.06.11, 21:36
      trochę gwiazdorzy . ale nie obchodzi mnie jego życie...
    • sara297 Re: Nietolerancja...:/ - Michał Szpak. 29.06.11, 22:07
      masz rację.
    • magic_girl_ Re: Nietolerancja...:/ - Michał Szpak. 29.06.11, 22:22
      Myśle to samo co ty
      Ludzie są okropni.;/
    • aleksandra25 Re: Nietolerancja...:/ - Michał Szpak. 29.06.11, 22:40
      ja tam do niego nic nie mam, tylko po prostu nie czuje sympati do niego
    • noboundaries Re: Nietolerancja...:/ - Michał Szpak. 29.06.11, 22:56
      Ja lubię Michała Szpaka. Mimo wszystko. Co prawda przyznam, że czasami przesadza ze swoim zachowaniem, aczkolwiek myślę, że taki się już urodził. Bywa, że mnie irytuje, ale jednakże cenię go za mocny głos i za to, że nie chce być taki jak inni. Ma pomysł na siebie. A faktem jest, że Polacy dziwnie patrzą na każdego, kto choć trochę wyróżnia się z tłumu... Niech chłopak idzie swoją drogą, grunt żeby dobrze się czuł we własnej skórze wink
      • jessicakaulitz Re: Nietolerancja...:/ - Michał Szpak. 30.06.11, 09:24
        No cóż, tyle się już o tym napisałam, że nie mam siły więcej. Pozostaje mi tylko mieć nadzieję, że kiedy wyda album, ludzie zaczną cenić go jako artystę i przez kolejne lata, osobom wyglądającym podobnie, ludzie w Polsce zaczną okazywać chociaż trochę więcej tolerancji. Dobrze, że Michał nie przejmuje się krytyką, do której nie da się odnieść.
    • aileen Nietolerancja...:/ - Michał Szpak. 30.06.11, 11:26
      jaki kraj - tacy ludzie. cholernie boli mnie to zaściankowe myślenie w Polsce. rozwijamy się, chcemy pokazać jacy jesteśmy światowi, że jesteśmy kosmopolitami, a tak naprawdę z tolerancją u nas krucho. nie lubię się powtarzać, ale w tym wypadku napiszę po raz kolejny, że orientacja seksualna i życie prywatne danej osoby, która stała się znana, nie powinny być roztrząsane przez setki ludzi, którzy sądzą, że wiedzą czym jest normalność. to nie jest ich prawo. Michała lubię i szanuje. za co? za talent, odwagę bycia sobą, stosunek do życia. ten wariat wnosi tyle pozytywnej energii do naszego rodzimego, sztucznego show - biznesu. chciałabym by ludzie oceniali go przez muzykę jaką robi i cenili go za to.
    • mewusia Re: Nietolerancja...:/ - Michał Szpak. 30.06.11, 11:29
      a może zaczęłaś się zastanawiać czemu go nie lubią ?
      jest różnica w wyróżnianiu sie a byciem kiczowatym !
      taka mała podróbka Billa Kaulitza Adama Lamberta ....
      może ma głos ale ma okropne zachowanie , !
      robi z siebie sierote i myśli że coś mu sie przez to uda ,xd
      • aileen Re: Nietolerancja...:/ - Michał Szpak. 30.06.11, 12:30
        a może ty zaczęłaś się zastanawiać czy aby nie patrzysz na niego przez jakiś pryzmat? podróba mówisz? akurat ja nie dostrzegam zbyt wielu podobieństw. a tak na przyszłość mała uwaga. nie można mieć okropnego zachowania, można się tylko okropnie zachowywać. pozdrawiam.

ps. swoją drogą ciekawe co miałaś na myśli, pisząc, że robi z siebie sierotę.
    • wredna. Re: Nietolerancja...:/ - Michał Szpak. 01.07.11, 13:59
      "Do czego zmierza ten świat?"
      ...i nagle cały kotek.pl stał się tolerancyjny . Niesamowite.

Nie będę nic ani nikogo sądzić,bo nie jestem sędzią. Chciałabym powiedzieć tylko ,że nie obchodzi mnie to czy Szpak jest mutantem , psem , homoseksualistą czy czym tam jeszcze chcecie. Nikt z nas nie siedzi mu w głowie. Osobiście myślę,że to ,co pokazał w X-factor to zbyt wielka pewność siebie i zarozumiałość ,ale nie będę oceniać go po tym ,co pokazał w kilku głupich odcinkach. Nie wiemy też jaki jest naprawdę. Może w programie to jeden z jurorów , prowadzących itp. go wziął do tej "roboty" . Okażcie choć trochę ziarna tolerancji , bo to ,że Michał wyglaąda jak Michalina , nie oznacza ,że musicie mu zazdrościć. Chcecie się dowartościować?
    • alivemurderer Re: Nietolerancja...:/ - Michał Szpak. 01.07.11, 14:11
      nie zmusisz nikogo do polubienia kogos, lub akceptowania go. kto kogo nie lubi/nienawidzi to juz jego sprawa, a nam nic do tego
    • justine1495 Re: Nietolerancja...:/ - Michał Szpak. 02.07.11, 15:14
      Widać ma silną osobowość, skoro nie przejmuje się tymi wszystkimi atakami. Brawa dla niego za to! smile
      • ladygaga2010 Re: Nietolerancja...:/ - Michał Szpak. 02.07.11, 20:44
        Ja za nim nie przepadam ale zgadzam się dobrze że się nie przejmuje atakami innych.
    • uga0 Re: Nietolerancja...:/ - Michał Szpak. 02.07.11, 21:20
      Tutaj nie chodzi , tylko i wyłącznie o nietolerancje , to showbiznes . Muszą znaleźć jakąś plotke , zeby Szpakiem jeszcze bardziej ludzie się zainteresowali i żeby jeszcze bardziej był kontrowersyjny.
      Moje zdanie jest takie, skoro tak wygląda to powinien sie pogodzić , że go krytykują , bardzo mi przykro ale w dziesiejszych czasach tak jest.
      A i uważam , ze jego osobowość to jego włosy , jak je ściął to by już nie był taki fajny , sławny i lubiany .Ja osobiście za nim nie przepadam , ale nic też do niego nie mam.
      I wcale nie uważam że jest gejem.
      • gola. Re: Nietolerancja...:/ - Michał Szpak. 02.07.11, 21:44
        nie jestem jego fanką jak i anty fanką. osobiście toleruje i nie przeszkadza mi, mimo że miałam innego faworyta w programie x factor. co prawda to prawda, wyróżnia się swoim stylem bycia i zachowaniem, niestety w takim kraju jak Polska będzie musiał się pogodzić z częstą nietolerancją ze strony innych ludzi, ale myślę że nie przeszkodzi mu to w niczym i życzę powodzenia.
    • bloodmonster Re: Nietolerancja...:/ - Michał Szpak. 03.07.11, 14:12
      nienawidzę ludzi nietolerancyjnych i zacofanych ! z całych sił kibicuje Michałowi i 3mam za niego kciuki!
      gdyby był "normlany" według ludzi,czyli zwyczajnie ubrany to nie mówili by o nim tak jak mówią ani nie naśmiewali z jego stylu mówienia itd.. i na 100% nie gadali by że ratuje się wizerunkiem,a on już po prostu taki jest i zawsze był
      • partyinthe_usa Moje zdanie 03.07.11, 23:20
        Ja nie jestem ani nietolerancyjna, ani zacofana. Po prostu nie cierpię ludzi, którzy robią z siebie niewiadomo kogo, łapią niewiadomo jakie zainteresowanie tylko ze względu na niezwykly i niespotykany wygląd i zachowanie...i Szpaka zaliczam do takich ludzi. Nie mam tolerancji do ludzi udających kogos innego, nie widzę w nim niczego specjalnego, nie podziwiam go, nie cieszę się jego szczęściem. I wcale mu nie zazdroszczę, bo mogłabym być kimkolwiek bym chciała i nie miałabym przynajmniej tylu antyfanow. Oczywiście, pomijając fakt, ze nie chce być sławna, mam plan na życie i nie napewno fałszywie promując swoje miasto i siebie "gwiazdorskim" zachowaniem.
    • miley138 Re: Nietolerancja...:/ - Michał Szpak. 24.07.11, 10:43
      Nie lubie go, ale nie dlatego, że jestem nie tolerancyjna czy coś. Po prostu nie podoba mi się jego styl itp, ale głos ma niezły. Uważam, że masz racje. Ludzie nie powinny się tak zachowywać ...
      • miley138 Re: Nietolerancja...:/ - Michał Szpak. 24.07.11, 10:44
        Nie lubie go, ale nie dlatego, że jestem nie tolerancyjna czy coś. Po prostu ni
        podoba mi się jego styl itp, ale głos ma niezły. Uważam, że masz racje. Ludzie
        nie powinni się tak zachowywać ... *
    • savannah95 Re: Nietolerancja...:/ - Michał Szpak. 24.07.11, 23:12
      Nie przeszkadza mi jego ubiór czy wygląd. Nie podoba mi się w chłopaku to, że jest po prostu chamski. Zachowując się jak rozkapryszona gwiazda chociaż tak do końca to jeszcze nią nie jest myśli, że takim zachowaniem zjedna sobie publiczność oraz fanów? To się grubo pomylił. Szkoda, że na scenie nie jest już ważny talent, bo chłopak naprawdę go ma tylko zachowanie godne prostaka. Dla mnie jest osobą, która jest przepełniona sztucznością.
    • alicesz Re: Nietolerancja...:/ - Michał Szpak. 25.07.11, 13:09
      Nie mam zamiaru tolerować nieleczonych chorych psychicznie xD
      • sammy Re: Nietolerancja...:/ - Michał Szpak. 29.07.11, 11:24
        alicesz napisał(a):

> Nie mam zamiaru tolerować nieleczonych chorych psychicznie xD

no i brawo! nareszcie znalazłam kogoś na Kotku, kto myśli tak jak jasmile
    • arbuzianka007 Re: Nietolerancja...:/ - Michał Szpak. 29.07.11, 11:16
      na samym początku, kiedy się pojawił w X-Factor był zjawiskowy i wtedy go tolerowałam, bo trzeba przyznać, że nie niezwykłe oryginalny, a przede wszystkim uzdolniony muzycznie, lecz od kiedy skończył się program, i on zaczął pokazywać się ''na salonach'' strasznie mnie zaczął wkurzać, sława mu odbijauncertain
    • agapi Re: Nietolerancja...:/ - Michał Szpak. 09.08.11, 14:37
      Na początku nic do niego nie miałam i podziwiałam go za odwagę, ale jak zaczął się tak lansować, obudziła się w nim próżność, a sodówa uderzyła mu do głowy, po prostu rzygać mi się chce jak go widzę.
    • miss.nothing. Re: Nietolerancja...:/ - Michał Szpak. 09.08.11, 14:40
      michaaś jest fajoski. ^^
    • nnaattaallaa Re: Nietolerancja...:/ - Michał Szpak. 09.08.11, 16:25
      Absolutnie nie jestem jego fanka, podoba mi sie jego glos, ale nic wiecej ... osobiscie nie jest tez antyfanka, nigdy bym nikogo nie wyzwala od gejow itd. nawet znienawidzonego przeze mnie Biebera.
      no ale w Polsce ciezko jest o tolerancje, taki kraj ..
    • michaelmontana Re: Nietolerancja...:/ - Michał Szpak. 11.08.11, 17:25
      a mnie on denerwuje.
      pozer cholerny.
      gó... nie gwiazda
    • justa28t Re: Nietolerancja...:/ - Michał Szpak. 29.01.12, 08:24
      Mi to jest obojętne, bo go nie znam, i nie mam o nim zdania.
    • lollyana Re: Nietolerancja...:/ - Michał Szpak. 25.02.12, 15:49
      Szpak mnie irytuję, bo wydaje się być strasznie arogancki i narcystyczny. Nie lubię takich ludzi. Co do wyglądu, może założyć nawet sukienkę. Mam to gdzieś.
    • pwe Bez komentarza 25.02.12, 15:53
      uncertain
    • olcia456 Re: Nietolerancja...:/ - Michał Szpak. 25.02.12, 16:27
      Ma świetny głos , ale taki jak Szpak jest sporo np. Madox uncertain Ja osobiście nie lubie ich ale maja prawo żyć jak inni tak mi się wydaje że oni tak jakby czują się kobietami ? Szpak powiedział w jednym z wywiadów że użył tuszu do rzęs gdy miał 11 lat to chore jak na chłopaka nie sądzicie ? ale każdy ma inne zdanie .smirk

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka