lissa. 18.06.11, 20:15 Cała prawda o muzyce 30stm i najnowszym albumie by:doorshlaq Ciekawe KTO kto się wysili i przeczyta przynajmniej 3 STRONY Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paulinka_us5 . 18.06.11, 21:00 Nie chce mi się czytać. Więc powiedz, to coś obraźliwego, czy dobrego dla Echelonu? Odpowiedz Link Zgłoś
paulinka_us5 ? 18.06.11, 21:06 Czyli coś złego? "Nie wiem, jak to wytłumaczyć. Dobry gust, jeśli chodzi o filmy (bo wybiera ciekawe role) i strasznie płytki, jeśli mowa o muzyce" Nie kapuję tego. Dałaś to, bo chciałaś być złośliwa? Jak nie, to sorry, to tylko przypuszczenie, skoro dajesz takie coś Odpowiedz Link Zgłoś
lissa. Re: ? 18.06.11, 21:09 nie dałam bo praiwe 50 % echo. to fg zapatrzone w wokaliste a reszta sadzi ze grają najlepszą muzykę pod słońcem a to zwykła komercja szeg. naj.album ( this is war) zespół się SPRZEDAŁ Odpowiedz Link Zgłoś
naomi. Re: ? 18.06.11, 21:12 jprdl no i uważam, że grają najlepszą muzykę pod słońcem i co?! czy ktoś Ci każe ich słuchać?! uważaj, żebyś ty się nie sprzedała i nie zakładaj takich głupich wątków bo tylko wku...asz i nic więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 x__x 18.06.11, 21:28 ha - ha - ha no i co ? teraz normalnie idę się pociąć bo ktoś nie lubi Dżaretka ojeciu . -.- boże są fg to ich sprawa aż tak cię to boli ? Odpowiedz Link Zgłoś
naomi. ₪ ø ||| ·o. 18.06.11, 21:09 przeczytałam pare komentarzy i co? mam płakać, że niektórzy nie lubią 30stm? nie rozumiem cię. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinka_us5 Re: ₪ ø ||| ·o. 18.06.11, 21:15 Hej, hej no siostra! To tylko kolejna prowokacja. Mysli że jest fajna bo nas prowokuje. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinka_us5 Re: ₪ ø ||| ·o. 18.06.11, 21:18 A co do prowokantki: Naucz się szanować innych i zrozum że nie wszyscy lubią to co Ty. Odpowiedz Link Zgłoś
naomi. Re: ₪ ø ||| ·o. 18.06.11, 21:28 taaa , idiotka. brak mi słów czasami dla takich dziewczyn. Odpowiedz Link Zgłoś
roksanaroxana Re: do całej rodzinki echoleonu 18.06.11, 21:38 Myślisz, że kogokolwiek ruszy to, co jakieś pacany wypisują na filmwebie? Ludzie Odpowiedz Link Zgłoś
murder Re: do całej rodzinki echoleonu 18.06.11, 22:20 Tutaj mam coś dla Ciebie! www.zdradzila.pl/?id=a83lwy Odpowiedz Link Zgłoś
song No ej, dziewczyny... 18.06.11, 22:30 Nie bądźmy jak te po*ebane,sweet fanki pseudo gwiazdek.Nie piszmy "Jaki z niego dupek,że tak napisał", każdy ma własne zdanie, należy to uszanować. Olejmy opinię innych,pokażmy ,że ludzie z Echelonu mają klasę. Odpowiedz Link Zgłoś
lissa. Re: No ej, dziewczyny... 19.06.11, 12:04 nie rozumiem tego ze zawsze jak ktoś coś powie złego na temat echo. to rodzinka zawsze się oburza klnie obraża i Bóg wie jeszcze co Odpowiedz Link Zgłoś
e.m.m.a Re: No ej, dziewczyny... 21.06.11, 09:38 widocznie nie rozumiesz co to jest Echelon. jeśli niektórzy porównują to z kultem to chyba musi coś w tym być. chociaż od odrobiny kultury jeszcze nikt nie umarł. jak to ktoś mądry kiedyś powiedział, do marsów trzeba dorosnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
never_ Re: do całej rodzinki echoleonu 21.06.11, 10:19 ojejku straszne. nie każdy musi kochać marsów. Odpowiedz Link Zgłoś