zapiekanka 20.06.11, 17:36 Zakładam ten wątek,bo ostatnio wiele się słyszy o perfumach lansowanych przez sławy.To stało się już tak popularne,że aż nudne.Mam w związku z tym do Was kilka pytań... Chcielibyście stworzyć własne perfumy?Nie przeszkadzałoby Wam,że pół świata pachnie jak Wy?A co najważniejsze:Jakie byłyby te perfumy?Romantyczne,energiczne,a może zupełnie oryginalne?Opiszcie jakie zawierałyby nuty. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katsuumi_17 Re: Twój zapach.:) 20.06.11, 17:40 Ciekawy wątek Chciałabym stworzyć własne perfumy, to by było coś nowego dla mnie trudno powiedzieć czy by przeszkadzało. Raczej chyba nie. Zapach? Hmm, czuć by było nutki owoców- może malin? I raczej romantyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
zapiekanka Re: Twój zapach.:) 20.06.11, 17:57 Ja osobiście chciałabym,aby mój zapach był kwiatowy.Lekki i świeży. Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Twój zapach.:) 20.06.11, 18:01 Chyba chciałabym stworzyć swoje własne perfumy. Nie przeszkadzałoby mi to, że świat pachnie tak jak ja wręcz by mi to schlebiało ; ) moje perfumy przede wszystkim zawierałyby nutkę piżma i kokosa i byłyby zupełnie uniwersalne... Odpowiedz Link Zgłoś
january29 A ja... :) 20.06.11, 18:10 Nie chciałabym, aby wszyscy mieli takie perfumy jak ja. Myślę, że dzięki temu, ten mój zapach jest wyjątkowy. Używam perfum Adidas Floral Dream. Myślę o kupieniu perfum Pumy. Uiwelbiam świeże, orzeźwiające perfumy. Moja mama używa tych. www.perfumeriadomino.pl/product-pol-22-Givenchy-Ange-ou-Demon-Le-Secret-EDP-W-100ml-.html Są rewelacyjne. Moje wymarzone perfumy zawierałyby nuty kwiatowe, najlepiej fiołków, Lubię też np. nuty cytryny, limonki, lub zielonej herbaty. Odpowiedz Link Zgłoś
mary_ Re: Twój zapach.:) 20.06.11, 18:20 Chciałabym stworzyć perfumy, ale tylko dla siebie. Co do zapachu byłby lekkie, wiosenne... Najlepiej o zapachu truskawek. Odpowiedz Link Zgłoś
mcdalena Re: Twój zapach.:) 20.06.11, 18:32 Naprawde bym przeżyła nie stwarzając własnych perfum.;P Ale jeśli już to byłyby pewnie jakąś mieszanką czekolady i wanili. Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: Twój zapach.:) 20.06.11, 19:06 Chciałabym Zapach był by energiczny,owocowy i świeży. Odpowiedz Link Zgłoś
jessicakaulitz Re: Twój zapach.:) 20.06.11, 19:34 Chciałabym, żeby było to coś zupełnie oryginalnego, tylko jeszcze nie wiem, jakby to wyglądało, musiałabym wypróbować różne zapachy, wymieszać je i wtedy zdecydować, która mieszanka podoba mi się najbardziej. A to, że pół świata kupuje moje perfumy, byłoby dla mnie wielkim zaszczytem, bo to znaczy, że ludzie pozytywnie przyjęli moją propozycję zapachu. Sama zapewne bym ich nie używała xd Odpowiedz Link Zgłoś
abbey_girl Re: Twój zapach.:) 20.06.11, 19:31 Nie wiem ... może zielona herbata albo jakieś cytrusy Nie wiem, noooo. Musiałabym powąchać, a nie z głowy. Raczej energiczny, lekki. Odpowiedz Link Zgłoś
easy_me Re: Twój zapach.:) 20.06.11, 19:42 byłyby orzeźwiające : róża, lód i miód :]]]]] Odpowiedz Link Zgłoś
elena98 Re: Twój zapach.:) 20.06.11, 20:39 Fajny wątek Ja nawet bym chciała. Myślę, że byłyby to jakieś kwiatowe albo o zapachu owoców. Odpowiedz Link Zgłoś
rihanna01 Mam parę pomysłów... 20.06.11, 21:22 Ja bym musiała zrobić dwa zapachy: jeden na lato, drugi na zimę. Na lato byłby owocowy, tryskający energią. Morele, pomarańcze. Na zimę wanilia z nuteczką czekolady. Nie przeszkadzałoby mi, że wiele ludzi pachnie, tak samo jak ja. Odpowiedz Link Zgłoś
domciaxdnika Re: Twój zapach.:) 21.06.11, 12:39 Mi przeszkadza jak chodź jedna osoba pachnie tak jak ja nie zniosłabym czegoś takiego a moje perfumy są zawsze orginalne , i jakbym miała wymyślać własne to byłyby take same Odpowiedz Link Zgłoś