Dodaj do ulubionych

zastraszanie

27.06.11, 15:16
No ok . Zaczne od tego, że wczoraj do mnie zadzwoniła taka dziewczyna z Chorzowa, znamy sie i sie lubiłyśmy, ale teraz to sie zmieniło . Powiedziała, że lepiej bd, żebym jej nie spotkała na ulicy . Ale jej chodzi tylko o to, że zafarbowałam sobie włosy rudą szamponetką, ale to mi sie już zmyło i ona powiedziała, że to jest od niej kopiowanie, bo ona też sie chciała farbnąć i jeszcze powiedziała, że ja nie mam prawa sobie farbować włosy na taki kolor i wgl ... Pisałam z nią o tym wczoraj na gg, ona oczywiście sie bulwersowała jak zawsze . A to wszystko, że ja sie farbnęłam powiedziała jej moja bardzo dobra koleżanka, prawie przyjaciółka z mojego miasta . A ta druga z Chorzowa powiedziała, że jak mnie spotka na ulicy to mi nieźle 'wyjebie' <przepraszam za słownictwo, ale nie wiedziałam jak to wyrazić>, a wg mnie to było grożenie, a groźby są karalne .

I tu są moje dwa pytania do was .

1. Kolegować dalej sie z tą dziewczyną co jej powiedziała o mojej zmianie koloru włosów ? .
2. Co zrobić z tymi groźbami gdyby działo sie coś 'poważniejszego' . ?
PS. Mam to archiwum co wczoraj z nią pisałam .

Błagam przeczytajcie i powiedzcie mi co z tym zrobić, bo ja sie teraz boje wyjść z domu ;/ . Wiem, że panikuje, ale to jest dla mnie ważne .
Obserwuj wątek
    • lena_ Re: zastraszanie 27.06.11, 15:24
      jakim prawem ona oskarża Cię o coś, czego nie zrobiłaś? zafarbowałaś się pierwsza, a poza tym skąd mogłas wiedzieć, że ona też chce taki kolor? (chyba że wiedzialas, to juz co innego). Ale każdy ma prawo wyglądać jak chce i to jest chore, żeby kogoś zastraszać tylko dlatego, że sobie zafarbował włosy?

1. nie
      2. najpierw powiedz rodzicom, potem ew. idź na policję
    • niemampomyslu facepalm. 27.06.11, 15:26
      może niech jeszcze powystrzela wszystkich rudowłosych ludzi i pracowników sklepów, w których można kupić farby w tym kolorze?
      co do koleżanki-zależy, czy powiedziała to specjalnie, żeby się na ciebie tamta wkurzyła, czy nie wiedziała, że tak zareaguje.
      jakby dalej tak skakała, wydrukuj rozmowy i pokaż rodzicom, ew. zanieś na policję. tylko uważaj na swoje słownictwo, żeby nie było, że ją sprowokowałaś.
    • jane_ Re: zastraszanie 27.06.11, 19:44
      eeee co druga nastolatka jest obecnie ruda? niepoważne to.
    • katsuumi_17 Małe pieski najgłośniej szczekają,nie przejmuj sie 27.06.11, 19:54
      smile
      • estrellaa Re: Małe pieski najgłośniej szczekają,nie przejmu 27.06.11, 20:12
        ona ci noc nie zrobi , nie bój się . co do pierwszego , nie wiem . musisz sama podjąć decyzje , czy jesteś w stanie zaufać tej dziewczynie .
        • estrellaa Re: Małe pieski najgłośniej szczekają,nie przejmu 27.06.11, 20:14
          sory miało być * nic nie zrobi .
    • elena963 Re: zastraszanie 28.06.11, 12:08
      więc tak ta dziewczyna co ci groziła to idiotka!!
      1. Nie zwracaj na nią uwagi nie pisz z nią i się z nią nie zadawaj
      2. Jak się boisz to powiedzo to swoim rodzicom na pewno coś wymyślą

A może tylko tak żartowala ale jak się boisz to oże omijaj ją jak tylko będziesz mogła
    • julkajulcia To może niech zabije wszystkich rudych ludzi -,- 28.06.11, 13:05
      Boże co za idiotka confused Lepiej się z nią nie zadawaj , jeszcze cię zarazi swoją "inteligencją" sciana
    • aga199549 Re: zastraszanie 30.06.11, 16:40
      Najlepiej się już z nią nie koleguj. Nie chodzi o ten kolor włosów (każdy może robić z włosami co chce), ale jeżeli ona ci pisze czy mówi takie coś to chyba nie jest już dobrą koleżanką. A tym co ona mówi się nie przejmuj. Olej ją i tyle
    • pauu26 O____________O 02.07.11, 00:09
      yyy... dziwna istota z tej twojej ''koleżanki''

moja rada jest taka: miej ją w dupci, gdyż nawet jak cię spotka na tej ulicy to ci prawdopodobnie nie przypie..., przez gg kozaczy. z koleżanką która jej o przemianie koloru powiedziała koleguj się dalej, bo nic złego przecież nie zrobiła. + jesteś pewna, że nie robiła sobie z ciebie jaj ? bo jakoś nie mogę ogarnąć, że ktoś ma aż tak nasrane.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka