Dodaj do ulubionych

Chłopak ...

21.07.11, 20:41
Poznałam kilku zajebistego chłopaka jest 5 lat starszy w tym problem , że bardzo mi zależy na nim ... sad i nie moge nawet do niego dotrzeć,czasami sie az o niego martwie bo popada w bojki . Wyjezdza teraz na 2 tygodnie a chce z nim kontakt utrzymać i nie wiem jak to zrobić ... Mówił i pisał mi , że jeste fajna itp. ale kurde ma ciezki charakter . Jak mam do niego dotrzec ?
Obserwuj wątek
    • nikawika Re: Chłopak ... 21.07.11, 22:25
      porozmawiaj z nim. tylko tyle możesz zrobić.
      • czess Re: Chłopak ... 22.07.11, 01:05
        Codziennie znim pisze ... Dzisiaj mi napisał , że na wyjaz pardowopodbnie zmieni numer , żeby zemna kontakt utrzymywać ... ale pisał , że ma jakieś obawy , że go oszukam i oleje ja już go nie ogarniam powoli !
        • kwiatek321 Re: Chłopak ... 15.08.11, 17:01
          Żal mi Cię kto by cie chciał??? xD
          • wampire13 Re: Chłopak ... 15.08.11, 17:04
            Użyj słownika ortograficznego, bo nie zbyt cię zrozumiałam.sciana
            • jagoda1602 Re: Chłopak ... 15.08.11, 17:08
              O, czess pomocy potrzebuje... Ciekawe. Będę wredna i powiem, że chłopak gustu za grosz nie ma. I tak jak masz w czyimś komentarzu pod zdjęciem: głupia i mało urodziwa, lepiej szukaj bogatego faceta.
    • alexis69 Re: Chłopak ... 15.08.11, 17:11
      I co Ty sobie myślałaś pisząc to? Że ktoś Ci pomoże? Sama jeździsz po wszystkich jak tylko się da. Ogarnij lepiej twarz, albo kup sobie worek na głowę to może ten chłopak Cię zechce. smile
      • klaudia_25 . 15.08.11, 17:43
        Popieram @alexis69

Jeździsz po wszystkich i co...? Teraz oczekujesz pomocy?!

Cytuję cię:
        Yhym.... Ogarnij się dziewczynko ... ;] Nie interesują mnie twoje spraw miłosne ehhhh ahh ohhh xD <lol2>
        • agapi Popieram dwie dziewczyny wyżej. 15.08.11, 17:55
          • kwiatek321 Re: Popieram dwie dziewczyny wyżej. 16.08.11, 13:24
            Także popieram! Pomocy szukasz po takich slowach?
            • murder Urzekła mnie Twoja historia... -.- 16.08.11, 18:28
              Myslisz, że teraz ktoś Ci pomoże jak wcześniej wyzywałaś się na innych?! Ale z Ciebie suka ;\

Poza tym. to kto by cię chciał. Facet Cie olewa i tyle. : )

• ewellin Re: Chłopak ... 16.08.11, 20:27
        Popieram : @jagoda1602, @alexis69, @klaudia_25, @kwiatek321, @murder.
        Ogarnij się dziewczynko. wink Nie interesują nikogo twoje sprawe miłosne .
        • ilovevampires16 Również popieram ;] 16.08.11, 20:41
    • stayaway *______* 16.08.11, 20:43
      przede wszystkim kup i przeczytaj słownik ortograficzny , następnie załóż worek na głowę i przestań jeździć po ludziach wink

po wykonaniu tych czynności możesz z nim porozmawiać wink
    • bff Re: Chłopak ... 18.08.11, 11:28
      Chyba nie da rady!Jemu nie zależy,wielu chłopaków często mówi dziewczynom,że są fajne,to zwykły komplement.Nawet dobry kolega może powiedzieć Ci,że jesteś fajna!
      Tu już raczej nie ma na co liczyć...uncertain

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka