Dodaj do ulubionych

czułości. wejdzcie prosze.

23.07.11, 15:24
lubie jak moj chłopak całuje mnie po brzuchu ,szyi, karku, pieści ,moje cycki.. czasem nawet robi pacówe tongue_out i chciałabym też jakoś sprawiać mu przyjemność ale nie wiem co lubią chłopcy w wieku 17 lat. (on jest prawiczkiem i nie chce jeszcze uprawiać seksu ( ja tez nie ))
nie wiem co mam robić zeby bylo mu dobrze i troche sie wstydze tongue_out pomozcie
Obserwuj wątek
    • bouche2 Re: czułości. wejdzcie prosze. 23.07.11, 15:30
      ugotuj mu bigos
      • kicikici.kotku Re: czułości. wejdzcie prosze. 23.07.11, 15:32
        bardzo mi pomogłaś bouche2 uncertain
        • bouche2 Re: czułości. wejdzcie prosze. 23.07.11, 15:35
          no błagam, takich rzeczy nie załatwia się na takim forum. jak jesteś tak blisko ze swoim chłopakiem (z tego co piszesz to jesteś) to po prostu się go zapytaj, czego on chce i co możesz zrobić i tyle.
          PS. "palcówa" to petting, czyli też forma aktywności seksualnej, pozdrawiam!
          • kicikici.kotku Re: czułości. wejdzcie prosze. 23.07.11, 15:38
            uncertain
            • emwatson Re: czułości. wejdzcie prosze. 01.09.11, 18:24
              Myślę , że to nie jest odpowiedni temat na forum. Tu są dzieci!!!
      • stranger17 @bouche2 23.07.11, 15:34
        rozwaliłaś mnie tym xD big_grin
        • bouche2 Re: @bouche2 23.07.11, 15:36
          polecam się na przyszłość suspicious
          • love_rock Re: @bouche2 23.07.11, 15:51
            Ha ha @bouche2 niezły pomysł z tym bigosem xD
      • aleexx Re: czułości. wejdzcie prosze. 25.07.11, 13:52
        bouche2 napisał(a):

> ugotuj mu bigos

haha ; ] .
    • nieosiagalna. Re: czułości. wejdzcie prosze. 23.07.11, 15:51
      wiem że soie boisz, ale to nic złego zapytać go o zdanie smile usiadz z nim i spokojnie porozmawiaj o tych sprawach, jeśli cie kocha to zrozumie i Ci powie co mu sprawi przyjemność smile weź sie na odwage i pogadaj, według mnie najlepsze rozwiazanie kiss
    • alexis69 Re: czułości. wejdzcie prosze. 23.07.11, 15:57
      zrób mu loda, to na pewno mu się spodoba tongue_out
      • kicikici.kotku Re: czułości. wejdzcie prosze. 23.07.11, 16:02
        nigdy nie robiłam uncertain
        • elena14 Re: czułości. wejdzcie prosze. 23.07.11, 16:08
          Ale wiesz....Zawsze musi być ten pierwszy razbig_grin
          • kicikici.kotku Re: czułości. wejdzcie prosze. 23.07.11, 16:11
            ale to obrzydliwe crying robila ktoraas z was/?uncertain
            • katyk Re: czułości. wejdzcie prosze. 25.07.11, 13:47
              ja prawie, ale stchórzyłam xD
    • kicikici.kotku Re: czułości. wejdzcie prosze. 23.07.11, 16:30
      piszcieeuncertain
    • evanescence24 Re: czułości. wejdzcie prosze. 23.07.11, 16:31
      na pewno znajdziesz tu grono doświadczonych dziesięciolatek, które chętnie Ci doradzą. *_*
      • bouche2 Re: czułości. wejdzcie prosze. 23.07.11, 18:38
        hej, @evanescence24 nigdy nie robiłaś loda? big_grin co z Ciebie za kobieta?! (ironia, sarkazm, żarcik!)
        • evanescence24 Re: czułości. wejdzcie prosze. 24.07.11, 18:24
          oh, no tak, już wiem, skąd się wzięło to poczucie wyobcowania ze społeczeństwa :c
    • bouche2 Re: czułości. wejdzcie prosze. 23.07.11, 18:41
      aha Misiu, to nad czym się zastanawiasz, czyli 'zrobienie loda' to też seks- oralny. troszeczkę konsekwencji w tym co piszesz kiss
    • jb.0la Re: czułości. wejdzcie prosze. 23.07.11, 19:03
      kup mu frugo.
      Nie sądzę, aby pisanie o tym na forum k o t k a było czymś rozsądnym... ^_^
      ave.
      • an.pom0 Re: czułości. wejdzcie prosze. 23.07.11, 20:57
        niezbyt rozsądnie że tu piszesz .
        ale po prostu go zapytaj co lubi a czego nie smile a po za tym jesli nie wiesz co robic to kupuj joy lub cosmopolitan . jest tam pełno informacji na ten temat . są drogie ale przydatne smile
        • szalona12345 Re: czułości. wejdzcie prosze. 24.07.11, 04:08
          Ja bym na twoim miejscu nie poruszała na takim forum intymnych tematów :, ale mniejsza z tym tongue_out . Zapytaj go wprost to Ci powie . Nie ma co kombinować tongue_out. Szczera rozmowa jest najlepszym rozwiązaniem smile.
          • kaate zrób mu palcówe, albo parówe ugotuj :D 24.07.11, 18:38
    • linda Re: czułości. wejdzcie prosze. 24.07.11, 18:51
      OMG !! po co ty piszesz takie rzeczy na forum !!! Trochę rozumu dziewczyno sciana A tak przy okazji to palcówa też jest OBRZYDLIWA !! Ludziom przewraca się w głowach i takie czynności jak te na pewno nie są robione z miłości.Uważam , że wręcz jest to nienormalne mimo , iż duża cześć społeczeństwa robi to na co dzień i nie widzą w tym nic złego oczywiście tłumacząc , że to z miłości. Takie jest moje zdanie.
      • vaniney Re: czułości. wejdzcie prosze. 24.07.11, 18:56
        linda napisał(a):

> OMG !! po co ty piszesz takie rzeczy na forum !!! Trochę rozumu dziewczyno :sci
        > ana: A tak przy okazji to palcówa też jest OBRZYDLIWA !! Ludziom przewraca się
        > w głowach i takie czynności jak te na pewno nie są robione z miłości.Uważam , ż
        > e wręcz jest to nienormalne mimo , iż duża cześć społeczeństwa robi to na co dz
        > ień i nie widzą w tym nic złego oczywiście tłumacząc , że to z miłości. Takie j
        > est moje zdanie.

seks też jest obrzydliwy ;3?
      • linda Re: czułości. wejdzcie prosze. 24.07.11, 18:56
        Uważam , że wręcz jest to nienormalne mimo , iż duża cześć społeczeństwa robi to na co dzień i nie widzą w tym nic obrzydliwego * .

Przepraszam za błąd bo generalnie przestępstwem to nie jest ani żadnym innym złem.
        • linda @ vaniney 24.07.11, 19:00
          Tiaaa mały szczegół smile Wszystkie się nakręćmy i załóżmy klub niedostępnych dziewic.wink Natura jest ochydna , ale człowiek sam do niej lgnie. Nie rozumiem tego. Może jestem dziwna uncertain
      • alexis69 Re: czułości. wejdzcie prosze. 24.07.11, 19:10
        lindo jesteś jeszcze niedojrzała dlatego tak zareagowałaś. zobaczysz za pare lat zmienisz zdanie.. tongue_out
      • katyk Wyluzuj, dziecino 25.07.11, 13:40
        Jak ludzie się kochają, to chcą sobie sprawiać przyjemność. Myślisz, że pozycja misjonarska to jedyna forma zbliżenia? Niestety muszę cię zmylić. Tzw. "palcówa", petting, seks oralny, analny, pozycja "na jeźdźca" - to wszystko jest dla ludzi.

Zastanawiam się, czy ty wiesz, że twoi rodzice również uprawiali seks shock
    • koniara8 @bouche2 24.07.11, 19:08
      I ja też jestem za bigosem. Chcesz sprawić chłopakowi przyjemność ? Bigos domowej roboty na pewno to załatwi! smirk
    • linda alexis69 @ 24.07.11, 19:29
      Chciałabym aby to była sama niedojrzałość. Niestety mam pod tym kontem psychiczny uraz. To się leczy a ja nigdy nie robiłam w tym kierunku żadnego kroku tongue_out To nie przejdzie i nie wyleczy się samo. Także nie wzięło się z ni kąd. A diagnozę postawiła moja rodzina , więc nie wymyśliłam sobie tego. Po za tym wiem , że coś jest ze mną nie tak i nie jest mi z tym dobrze . W rozmowach w toku kobiety leczyły się przez kilka lat crying , ale dosyć o mnie bo jeszcze sobie ktoś pomyśli.... Obyś miała rację smile
    • yellow_celica Re: czułości. wejdzcie prosze. 24.07.11, 19:31
      o matko... takie rzeczy na kotku? po prostu się spytaj, to takie trudne? a jak nie, wsadź mu palec w d*pę, mężczyźni mają tam odpowiednik naszego sławnego punktu G.

a bigos też dobry - przez żołądek do serca big_grin
      • niemampomyslu kup mu żelki. 24.07.11, 19:36
        • igusiaaa wklejając... 24.07.11, 19:51
          tu ten wątek mogłaś liczyć się z głupimi i ironicznymi odpowiedziami...
          moim zdaniem powinnaś z nim po prostu pogadać, jeśli w ogóle o takich sprawach gadacie, ale uważam, że tak, no bo skoro to robicie...
          dla mnie 'palcówa' to jest rzecz nie tyle co obrzydliwa, ale raczej wulgarna. kojarzy mi sie tylko z burdelem, ale seksem za pieniądze... nie wiem. takie ja mam odczucia.
          no i 'robienie loda'... wiem, że to w tych czasach meeega modne i jest to dowód na to, że jesteś dojrzała i taka 'coool', ale to również w jakimś stopniu mnie odtrąca mimo, że nie jestem dzieckiem.
    • nika_sz od kiedy to piersi a cycki to dwie różne rzeczy? 25.07.11, 10:49
      "lubie jak moj chłopak całuje mnie po brzuchu ,szyi, karku, PIERSI,MOJE CYCKI..." xd
      • kicikici.kotku Re: od kiedy to piersi a cycki to dwie różne rzec 25.07.11, 13:28
        Jest napisane PIEŚCI MOJE CYCKI czyli je pieści. co za tępi ludzie na tym świecie. Bożeeescared
        • bouche2 Re: od kiedy to piersi a cycki to dwie różne rzec 25.07.11, 15:00
          no rzeczywiście, sami głupi ludzie tu piszą, jesteś jedynym rozgarniętym człowiekiem na tym forum, kicikici.kotku -.-
          dobrze by było, gdybyś jednak dała sobie spokój z tym forum, bo człowieka szlag trafia, jak czyta Twoje posty.
    • katyk zrób mu anilingus 25.07.11, 13:36
      • katyk na serio mówię (; 25.07.11, 13:41
    • stayaway *______* 25.07.11, 14:15
      tu wchodzą też 10-cio 9-cio letnie dzieci sciana
    • coldprincess Re: czułości. wejdzcie prosze. 25.07.11, 14:25
      BAHAUHAUHAHAHAHAHAHAAHHA. oo kurde. nie mogę.
    • mweezy . 26.07.11, 22:40
      Ubij mu masła. Hej masłomasło hej!
      • pomyluna_ Re: . 01.09.11, 14:18
        padłam z tym masłem ;D
    • dark_candy_ Re: czułości. wejdzcie prosze. 30.08.11, 20:45
      hahaha, no ja nie mogę.
      jak już ktoś wcześniej pisał, zrób mu loda, to go w całości zaspokoi ; o
    • eziek11 Re: czułości. wejdzcie prosze. 01.09.11, 14:09
      zaraz, zaraz ... Ty dziewczyno jesteś w moim wieku i myślisz nad tym czy nie zrobić chłopakowi loda?? W wieku 15 lat?! Powodzenia w życiu big_grin
      • wampire13 Re: czułości. wejdzcie prosze. 01.09.11, 14:23
        Podpisuje się pod postem wyżej.

Tak jak któś tu już powiedział, zrób mu bigos.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka