golden_star 31.07.11, 21:06 Był już 30STM, Green Day, Paramore, MCR, teraz czas na Adele. Wypowiadajcie się o wszystkim co dotyczy Adele. Proszę tylko bez kąśliwych uwag, jak nie jesteś jej fanem to się nie wypowiadaj. Zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kararock Re: Kącik fanów Adele 02.08.11, 10:58 śliczny i powalający głos, takiego debiutu tylko pozazdrościć singel prawdziwym hitem nie wspominając już o płycie, a poza tym ile coverów już powstało naprawdę w tej chwili to jedna z najlepszych piosenkarek na świecie Odpowiedz Link Zgłoś
paramore.x33 Re: Kącik fanów Adele 03.08.11, 21:52 zgadzam sie z tym, że jest jedną z najlepszych piosenkarek na świecie. ma piękny, czysty głos. niewiem, czy sama psize piosenki.. ale jak i tekst, jak i muzyka.. idealne. niewiem dokładnie gdzie, sądze, że w jakimś wywiadzie, powiedziała, że wolałaby ważyć tone i zrobić świetny album, niż wyglądać jak Nicol Richie i zrobić dupyn album. Uwielbiam ją za to jaka jest. Podziwiam ją za jej siłe, za akceptacje siebie, mimo, że na tle innych gwiazd showbisnes'u wygląda poprostu puszyście. podziwiam w niej jej miłość do muzyki, za oddanie muzyce i fanom. najbardziej szanuje ją za siłe, i za bycie sobą. na każdym kroku, zawsze. p.s. co do jej płyty, i piosenek. wszystkie piosenki są.. wow. Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra.x12 Re: Kącik fanów Adele 07.08.11, 21:31 ona jest extra. ma piękny powalający głos Odpowiedz Link Zgłoś
nothing... Re: Kącik fanów Adele 02.08.11, 13:03 Jakąś ogromną fanką Adele nie jestem ale ogromnie cenię ją za naturalność i głos-on jest jej największym atutem. Ada według mnie jest przykładem świetnej artystki, pokazuje że nie trzeba być wychudzoną blondyną o idealnej urodzie żeby zaistnieć w świecie. A talent to podstawa, niestety teraz nie potrzeba go mieć bo komputer zrobi wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
sopwil / 07.08.11, 21:35 nie jestem jej fanką, ale 'rolling in the deep' jest świetne. Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: Kącik fanów Adele 07.08.11, 21:39 Nie wiem czy mogę się nazwać jej fanką, ale ostatnio bardzo jej polubiłam. Przede wszystkim ma wspaniały głos i tworzy świetną muzykę. No i wreszcie ktoś, kto wykonuje prawdziwy pop alternatywny. Nikogo nie udaje, trzyma się z dala od komercji, ma w dupie co myślą o niej inni i robi to co kocha. I to mnie przede wszystkim w niej urzekło Odpowiedz Link Zgłoś
avrilkaskate Kącik fanów Adele 07.08.11, 21:43 uwielbiam ją! fanka, fanka, jak najbardziej fanka! niesamowity wokal. pieprzyć to, że jest gruba i tak jest śliczna! Odpowiedz Link Zgłoś
jolene_ Re: Kącik fanów Adele 07.08.11, 22:03 uwielbiam jej głos i piosenki. @avrilkaskate " pieprzyć to, że jest gruba tak jest śliczna! " napisałaś to , jakby bycie grubym było jednoznaczne z byciem brzydkim. a tak nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy . 07.08.11, 22:06 Ma rewelacyjny głos i jest całkiem ładna. Tyle o niej ode mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mileymandy Re: . 07.08.11, 22:19 jest moim zdaniem bardzo ładna! w końcu nie chuda szkapa świecąca w teledyskach dupą właśnie też za charakter bardzo ją cenię i za to że ona także się ceni i oczywista oczywistość ten cudowny głos! Odpowiedz Link Zgłoś
gola. Kącik fanów Adele 07.08.11, 22:20 uwielbiam ją i jej piosenki, ale ogólnie bardzo mało o niej wiem, może dzięki temu kącikowi mogłabym się nieco ''doinformować'' c: Odpowiedz Link Zgłoś
golden_star Fajnie, że się udzielacie :) 07.08.11, 22:20 Na temat swojej wagi i wyglądu sama Adele wypowiedziała się mniej więcej tak ,,Wole, być brzydka i gruba i nagrać naprawdę dobry album, niż wyglądać jak Nicole Richie i wyprodukować płytę gó...ary''. Odpowiedz Link Zgłoś
golden_star Bynajmnie nie wydaje się tak zaklamana 07.08.11, 22:23 jak inne gwiazdki, które rzekomo "grają pop". Adele tworzy sercem, a nie jak inne gwiazdunie na sprzedaż. Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: Bynajmnie nie wydaje się tak zaklamana 07.08.11, 22:41 Dokładnie, ona tworzy muzykę dla uszu,a nie dla oczu. Btw-demotywatory.pl/3163114/%28BRITs-2011%29-James-Corden-o-wystepie-Adele- Mój ulubiony demot z nią Odpowiedz Link Zgłoś
golden_star Fajny ten demot. 07.08.11, 22:49 Najlepszy był komentarz mojej koleżanki, jak się dowiedziała, że słucham Adele " Adele to gruba świnia. Jak Ty możesz jej słuchać?".Myślałam,że ją z miejsca zastrzelę. Ona myśli,że jej Maria Mena jest lepsza.... Ta Mena ma taka wygórowaną muzykę, zupełnie nie dostosowaną do skali głosu. Mocna muza, słabiutki głosik. Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: Fajny ten demot. 07.08.11, 22:58 golden_star:Ech...z takimi ludźmi lepiej się nie sprzeczać, bo tylko się przy tym zdenerwujemy, a oni będą mieli z tego satysfakcje. Ignoruj tą koleżankę jak będzie znów poruszać ten temat, w końcu wiesz, że "Ada" jest zajebista, a jej nie musisz o tym uświadamiać,bo pewnie i tak nie zrozumie, niech wielbi tą swoją Mene. Odpowiedz Link Zgłoś
gola. Kącik fanów Adele 08.08.11, 10:49 słyszałam że popłakała się śpiewając jedną ze swoich piosenek, o ile mi się wydaje była to ''someone like you'' czy ktoś może wie coś na ten temat ? Odpowiedz Link Zgłoś
roxy11 Re: Kącik fanów Adele 08.08.11, 11:17 Adele jest niesamowita, śpiewa sercem i każda jej piosenka przekazuje masę emocji. ma piękny, wyrazisty i czysty głos. myślę, że takiej piosenkarki brakowało wśród sztucznych gwiazdek popu. Odpowiedz Link Zgłoś
innocence_ Re: Kącik fanów Adele 24.09.11, 16:52 gola - to masz na myśli? : muzyka.interia.pl/pop/news/dlaczego-wzruszyla-sie-na-gali,1598360,50 Odpowiedz Link Zgłoś
xjuustysx Re: Kącik fanów Adele 08.08.11, 12:23 ona jest cudowna. Uwielbiam , uwielbiam i jeszcze raz uwielbiam ! Przez 3 miesiące jej piosenka była moim numerem 1 Odpowiedz Link Zgłoś
lady_famous Re: Kącik fanów Adele 21.08.11, 23:37 ostatnio dosłownie zakochałam się w jej piosenkach <3 Odpowiedz Link Zgłoś
igusiaaa Re: Kącik fanów Adele 21.08.11, 23:42 Nie jestem jej wielką fanką, ale uwielbiam jej piosenki, a szczególnie 'Set fire to the rain'. Poza tym podoba mi się to, że dziewczyna ma wielki dystans do siebie i nie chce się zmieniać na siłę. Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: Kącik fanów Adele 22.08.11, 17:41 Ja osobiście nie przepadam za piosenkami Pop i innymi łagodnymi klimatami, ale muszę przyznać, że Adele ma niesamowity głos. W moim otoczeniu ludzie słuchają mocnej muzyki, ale mają pozytywne zdania o wokalu Adele. Jej piosenki są z przekazem i pazurem. Odpowiedz Link Zgłoś
miastowa. Re: Kącik fanów Adele 24.09.11, 15:25 Adele jest po prostu niesowita . Zadziwiający mocny wokal , świetny głos . Cudowne piosenki . Ubostwiam wręcz Set Fire To The Rain , Rolling In The Deep, Someone Like You , Chasing Pavents i Hometown Glory także jest fajne . Pokazuje ze nie trzeba być jakimś chudzielcem by zainstniec , jest tez bardzo naturalne , a ten głos Odpowiedz Link Zgłoś
mary_ Re: Kącik fanów Adele 24.09.11, 15:48 Fanką nie jestem, ale głos ma rewelacyjny, to trzeba jej przyznać. Gdy chcę trochę zwolnić słucham 'Hometown glory' i 'make you feel my love'. Wiele bym dała, żeby mieć taki talent, jak ona. Odpowiedz Link Zgłoś
nika247 Re: Kącik fanów Adele 24.09.11, 16:28 Bardzo lubię jej piosenki. A przede wszystkim zakochałam się w Rolling In The Deep. Słucham tej piosenki ciągle i wcale mnie nie nudzi jak piosenki innych wykonawców. Odpowiedz Link Zgłoś
yuitza re: 07.10.11, 16:10 Przyznam szczerze, że poznałam ją dopiero po usłyszeniu "Rolling in the deep" w wykonaniu mojej koleżanki Potem przesłuchałam oryginał, inne piosenki.. i pomyślałam "cholera, dobra jest". Mimo ogromnej popularności JESZCZE się nie sprzedała (czytałam, że kazali jej schudnąć do okładki czy coś innego, ona odmówiła). Jest jednym z niewielu przykładów ludzi, którzy mimo tego, jak wyglądają (a ja nic do niej nie mam, wręcz uważam, że jest śliczna) potrafią zrobić furorę w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Ma niepowtarzalny głos, mocny ale za to kobiecy. Jest jednym z artystów którzy nie potrzebują playbacku, bo nie ma czego ukrywać w swoim głosie (: Odpowiedz Link Zgłoś
rememberina dziękuję <3 07.10.11, 16:46 od razu pomyślałam: ja tu muszę byc! także jestem i przyłączam się do fanów twórczości Adele. you are the wonders of my world... Odpowiedz Link Zgłoś
anulka Re: Kącik fanów Adele 07.10.11, 20:32 Odkryłam ją dzięki piosence Make you Feel my Love. Dziś przesłuchałam wszystkie jej utwory i powiem tak niesamowity głos . Dziewczyna poprostu wie o czym śpiewa Jest utalentowana przez duże U Odpowiedz Link Zgłoś
limka Re: Kącik fanów Adele 29.12.11, 15:57 Przyłączam się do kącika! Uwielbiam ją. Dowiedziałam się o niej od przyjaciółki, która puściła mi Rolling In The Deep. Bardzo ją polubiłam nie tylko za twórczość, ale także za to, że jest sobą w tym, co robi, bo to bardzo ważne. Hmm... Moją ulubioną piosenką Adele jest na chwilą obecną Someone Like You, ale zmienia mi się to w zasadzie, co chwilę. Odpowiedz Link Zgłoś
noicomipowiesz Re: Kącik fanów Adele 24.02.12, 15:16 o! przyłączam się do kącika! Odpowiedz Link Zgłoś